hel32
|
Jutro Spali smo do 7:30 super, kot vedno, imamo pa do amena mrzlo, sem ful zakurla, pa nama je še kr mrzlo,brrrrrrrr, zjutraj ob 7mih je bilo -2. Upam, da bo danes pri nas sonček, včeraj ga nič ni bilo, je pihalo, pa sploh nisva bila zuni, trenutno pijem 2 kavico Lukas pa se zabava zraven v postlici in se pogovarja na veliko s svojimi živalcami, sem mu vse naobesila okrog, pa zgleda je prav zadovoljen. Punce, hvala vam vsem za odgovore glede kremice, bom vse poskusila, pa da vidim, katera najbolj pomaga, je štos, da imam večino teh kremic doma, pa do zdaj je pomagala najbolj sudocrem,sam sem opazila hruškolinka, da res malo preveč debelo namažem, pač mislim, da bo bolj pomagala, pač jaz *anč*, ti, ko si iz tega foha, verjetno najbolj veš, kako je s tem širokim povijanjem, ker jaz sem tako skeptična, ker sem ga nehala povijat na široko, ker je enostavno preveč zalit Aja še glede fotoknjig; jaz sem za enkrat naročila tako, čist navadno fotoknjižico, z 26 stranmi, grem jutri ponjo, pa bom poročala, kako je izpadlo, imam pa namen, ob prvem rojstnem dnevu naročit taveliko knjigo, od rojstva dalje,z debelimi platnicami, skratka, meni se taideja zelo dopade. Go-ta, a vaš je tudi zalit , pač naši mali papceki, Lukasu nardim 180ml mleka, in ko popije in potegne zrak, se začne na glas jokat, zako užaljeno, da to ni res, mu morem na hitro potisnit dudo v usta, da se pomiri.Mi je pediatrinja rekla, da mu nikakor ne smem dat več, jaz pa bom še mal počakala, da bo blizu 3 mesec in bom kr malo povečala dozo, če pa fant rabi . Je pa bila včeraj pri sosedi na obisku tudi ena punca, ki študira medicino, in dela v pediatrični ordinaciji, in je rekla, da je izredno velik za 2mseca, taki so po navadi pri 3-4 mesecih dojenčki, ja kaj čmo, če je očka velik, valda, da sin ne bo manjši, je tako ponosen na svoje dobre gene da kr žari , ja dedci jih je sama samohvala, pa moj se ima za kaj hvalit, vsaki dan pomislim, kako lepo mi je , ko me spoštuje in sprejema tako kot sem,to mi toliko pomeni, da se ne da povedat. Sanikaa, lepo tebi, ko se lahko hodiš kopat, jaz na žalost nimam te možnosti, sem predaleč od vsega, pa še malega nimam kam dat. Jutri moremo v trgovino in Lukasa res nimam kam dat, ga morema zraven vzet, ker zaradi te nove gripe vsi delajo neko uber paniko, pa jaz mislim, če je na vozičku in v jajčki, pa da si roke razkužim, in če noben direkt ne piha v njega se mu nima kaj zgodit, sicer ga vedno zraven vzameva, je mama predaleč, da bi se splačalo za 2 uri hodit. Nič, morem naumit, kaj naj kuhamo, poleg tega pa imamo čist prazen hladilnik, in je res že skrajni čas,za šoping midva namreč za vsak mesec kupiva skupaj hrano in ostalo, ker tukaj ni pametne trgovine, al pa je vse 2x dražje.