|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
16.11.2009 9:33:40   
hel32
Jutro

Mi smo zdravi, imamo se super, vsaki dan sem bolj hvaležna za vse kar mi prinaša življenje, in naj tako ostane.

Joob, vau, user posted image , kako konkreten fantič prave mere ima, pa upam, da se kaj več javiš.Za rotavirus1.dozo smo že dobili, je kr hudo, da zbolijo in sva se odločila, da ga cepiva, za vsa redna in tudi to.
Ayo, jaz kopam Lukasa s trdim milom panten in tudi z tekočim hipp, laske mu umijem kr z navadnim milom, je pa meni bolj všeč tekoče milo, sam za prve mesece priporočajo trdo, ker kao ima majn pafrumov, mažem ga pa z mandljevim oljem, ali mustelo.Nisem pa vedela oz. me čudi, da skoraj v nobeni državi ni rednega cepljenja, kot ti praviš,pa vse je za plačat, tak da imamo v slo. še kar srečo. Tudi jaz med vikandom nimam veliko časa pisat, se raje z familijo ukvarjam, čez teden sva bolj sama. Upam, da se Ilara hitro pozdravi.

kerala,
po eni strani imam srečo, da ga hranim z AM, tako vedno vem, koliko spije, se kr orng naje in potem spi, drugač je pa pri dojenju, kaj pa vem, kaj bi bilo, mogoče ga pa prepogosto pristavljaš in se mlako nima časa tvorit in je bolj vodeno, sicer pa nimam izkušenj z tem ne 1x ne zdaj, pa itak sploh ne upam, da bom sploh katerokrat dojila, pač nisem mlekarica.
Go-ta, ma tudi mene je fuuuuul strah te svinjske gripe, da sploh ne vem ali bi še malega kam peljala ali bi kr doma bila, pa jaz itak moram po opravkih, ah ne vem, po eni strani priporočajo cepljenje po drugi je nevarno, midva se verjetno ne bova cepila, strah me je pa za Lukasa in Tjašo, upam, da se ji izognemo.

kje pa je Aprilčica??????

Smo se skoraj cel vikend potepali, morem zdaj nadoknadit, imam perilo za prat, bajto pospravit,.......pa ven tudi greva!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.11.2009 9:39:35   
Anonimen
jutro punce!
nasa mala je pa imela vceraj cel dan zur!
mater, komaj sem kosilo spackala. kakor sem jo odlozila.....eeeeeeeeeeeeee!!!!!
pa on ne smirgla 5 posto nobenega kadar je taprave volje!jo je vzel v narocje moj, pa ni blo sans!kakor sem jo prijela sama, nasmeh do uses!lumpa.
mi je pozrla zivcev. sem hotla bit huda, pa nikakor ni slo. cela jezna se odpravim do lezalnika, pol se mi pa nasmeje in pozdravi:ennmmmgga gllllg....pa bodi pol jezen !hahahaha

gripa pa mene tudi fuuuuul skrbi! zaradi tadeja, ker je astmatik. sploh ne vem kaj naj. razmisljam, da bi sla kupit masko, pa da bi jo nosil. samo kej bo tak mulc imel v soli masko po cel dopoldanuser posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 16.11.2009 9:40:59 >

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.11.2009 9:40:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jutro punce!
nasa mala je pa imela vceraj cel dan zur!
mater, komaj sem kosilo spackala. kakor sem jo odlozila.....eeeeeeeeeeeeee!!!!!
pa on ne smirgla 5 posto nobenega kadar je taprave volje!jo je vzel v narocje moj, pa ni blo sans!kakor sem jo prijela sama, nasmeh do uses!lumpa.
mi je pozrla zivcev. sem hotla bit huda, pa nikakor ni slo. cela jezna se odpravim do lezalnika, pol se mi pa nasmeje in pozdravi:ennnmmga gllllg....pa bodi pol jezen !hahahaha

gripa pa mene tudi fuuuuul skrbi! zaradi tadeja, ker je astmatik. sploh ne vem kaj naj. razmisljam, da bi sla kupit masko, pa da bi jo nosil. samo kej bo tak mulc imel v soli masko po cel dopoldanuser posted image

jao sem zabluzila nekaj hahaha

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.11.2009 10:30:13   
simonalokar
ojla mi pa imamo take krčke da je joj boga mala- pa sam po naročju bi bila. pa joka ko jo napenja zdajle malo spi v ležalniku. bomo vidl kuk časa
zdaj pa nazaj prebrat

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.11.2009 10:56:49   
eee35
Mi smo iz pregleda, mali spi, upam, da še malo bo. Samo malo zajokcal, ko so ga cepili, ful je bil priden. Spil je tudi cepivo za rotavirus in nič ni polil. Drugače pa je vse v redu, nič ni narobe, razvija se fajn. Zdaj grem jest, ker sem fuuuul lačna!!!

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.11.2009 11:01:46   
šivilja
No vas je strah gripe. mi jo pa po moje imamo. Moj prvošolec je namreč zbolel in znaki so sumljivo podobni gripi. Zdaj čakam nove žrtve.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
16.11.2009 11:05:00   
Anonimen
ojoj,sivilja!user posted image . od kje pa ste? pa prosim porocaj, kako poteka. ker sem res pocasi ze panicnauser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.11.2009 11:45:16   
šivilja
Iz Ljubljane (Dravlje) - trenutno je tako vroč, da bi lahko jajca pekli. Otrok, ki cele dneve skače, je živahen in zgovoren, samo leži , spi in danes je povedal mogoče tri stavke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.11.2009 12:43:11   
eee35
šivilja: user posted image za tvojega fantka, a si bila z njim kaj pri zdravniku? Me prav zanima, če je res gripa, pismo, bogi ta mali...SPoročaj, kako se počutite, držite se!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.11.2009 12:50:29   
romana24
Evo da vas malo pozdravim po dolgem času. Saj preberem vas še vsake toliko, za pisanje pa kar zmanjka časa. Se mi zdi da samo še perem, peglam, pomivam in pospravljam za malim user posted image . Pa bo glih on nehol pa bo mala začela. Ah te otrociuser posted image user posted image user posted image

Drugače je pa mala zelo pridna. Ponoči ne je več tako da ji zadnji obrok dam tam okoli pol 10 in potem zjutrej po 8 enkratuser posted image user posted image user posted image

Šivilja, kdaj boš šla pa k zdravniku, če ima res gripo? Mene je tut tok strah tega. Sem čist panična. Z razkužilom letam okol in brišem kljuke, če je slučajno kdo smrkav in odpira vrata.user posted image user posted image .

Drugače pa kako naj vem da je otrok zbolel? Ajde ma vročino, ampak če mi ne zna povedat da ga kaj boliuser posted image

Komaj čakam maj, da tale gripa mal popustiuser posted image user posted image user posted image . Do takrat pa upam da otroci ne zbolijo

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.11.2009 13:14:12   
hruškolinka
Hmm, poskusimo s tem podpisom, nisem še delala tega.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
16.11.2009 13:14:55   
hruškolinka
Hm, ne znam.
a mi lahko kera napiše, kako ga naredim?

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.11.2009 13:19:35   
šivilja
Sem klicala v ZD - se sploh ne sekirajo. Je na njihovi šoli že en s potrjeno okužbo in to je za zdravnike dovolj, ostalim ne bodo dokazovali, ker sem na porodniški in ne rabim bolniške, so pa rekli, naj sploh ne hodim v ZD. Naj počivamo, pijemo in zbijamo vročino. Sam če bo več dnizapored tako bogi kot danes, ga bom pa vseeno peljala.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.11.2009 13:32:55   
eee35
hruškolinka: moraš it na nastavitve svojega profila, pa tam imaš prostor za podpis...nekako sem to najdla danes.

šivilja: upam, da bo hitro boljši...Mogoče res počitek pa čajčki bojo pomagali.
Če smo že pri tem, me zanima, kako, če ne greš se sploh pokazat zdravniku, ugotovijo, da si primerek recimo za bolnico??? A da jim rečeš, da si kronični bolnik? Kaj pa če nisi, ampak si zelooo bolan, preko telefona to ugotovijo?user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.11.2009 13:32:59   
go_ta
Hej, mamice! Niko spančka, jst si bom pa vzela par minutk za računalnik. Sva bla zjutrj že na sprehodu, zdj bova šla pa spet. vreme je res smotano, ampak najhujše mi je doma čakat, da dež začne padat, ker itak ne začneuser posted image user posted image
šivilja, ojoj, držim pesti, da bo kmalu bolje pa da se na malo ne prenese!user posted image user posted image user posted image  Je blo tud pri nas na OŠ nekaj, ne vem, ali je bila svinjska ali navadna, ampak otroci so zbolevali kot po tekočem traku. Je bla nečakinja od user posted image  tud bolna, jst pa vsa panična.user posted image  Tako da, hel32, jst ne hodim več z Nikotom po trgovinah oz. se potikam med ljudmi. Če kaj rabimo, grem jst alpa user posted image  v šoping, z malim greva pa večkrat na zrak, to je pa to. Sploh ne vem, kako hudo prizadane svinjska gripa dojenčke oz. si sploh nočem predstavljatuser posted image
hruškolinka, na Moji ringaraji maš tam zgoraj nastavitve in potem en velik okenček, kjer lahko napišeš, kar hočeš.
eee35, sem na netu gledala že 3 dele True bloodauser posted image  Ful fajnuser posted image  Aja, user posted image  za pregled!
romana24, tvoja žabica je pa pridna ponočiuser posted image  Naš se še vedno 2x zbuja, kaj čmouser posted image
Evo, Niko se je zbudil, zdj bo papcal, potem pa veeeeeenuser posted image
Aprilčica, vaš še vedno niso priklopiliuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.11.2009 13:33:32   
go_ta
eee35, si me prehitelauser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.11.2009 13:35:28   
eee35
go_ta: katero sezono pa gledaš? Jaz sem dobila 3 knjige, ampak sem rekla, da si jih bom za darilo za božič prišparala, skrila sem jih sama pred sabouser posted image .

romana: ponoči pa imate res fajn, zavidam!user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.11.2009 13:40:51   
go_ta
eee35, gledam 2. sezonouser posted image ja, upam, da do božiča ne pozabiš, kje souser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.11.2009 13:53:15   
aprilčica07
Punce, evo mene... da boste vedli, še sem živauser posted image user posted image user posted image smo pa preživljali prejšnji teden pravo nočno moro, bolj podorbno napišem kasneje, zdaj Julija težači, pa moram hitet.....

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.11.2009 14:01:24   
aprilčica07
Da provam, če mi bo uspelo kaj spackat tle gori o dogajanju. V glavnem sem že enkrat napisala, da me ful skrbi za brata in nzdravje njegovo. Mu je ratala bula na bezgavkah in je šel k svoji dr in ta ga je urgentno poslala na onkološki v lj. Povedala mu je o možnostih, posumila je na levkemijo oziroma na raka na bezgavkah...user posted image user posted image user posted image , ali pa da je samo vnetje in da ni nič hujšega. Ampak saj veste, ko se omeni onkologija se svet ustavi... Mi ni treba govorit, da se nam je sesulo vsem vse po vrsti. komaj sem funkcionirala in komaj sem kaj nardila, sem bla kot robot. No, danes je dobil izvide in je vse ok, ima le vneto bezgavko, ni nič sumljivega in smo si vsi oddahniliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, pol sem še jst zbolela, vnetje mehurja in skoraj 40 vročine... skratka ni da ni... HB, da imam zlato taščo, da je pedenala otroke, ker moj je cele dneve delal in ni mogle več kot tolko bi pr meni.. ta prvi antibjotiki mi niso primli, tako, da sem šele v četrtek postala malo bolj močna, da sem lahko šla vsaj na wc sama... Zdaj sem pa že kot roža ..

Ah Julija spet vrešči, pridem pa kasneje nazaj:)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.11.2009 14:20:41   
aprilčica07
Da provam še pokomentirat kar sem uspela prebrat in si zapomnit..user posted image user posted image

ayo: upam, da bo Ilaria kmalu bolša.. kaj češ, to usrano vreme je res leglo virusov in ostale svinjarije.. pa spet je toplo ratalo, in dež, res grozljivo...
drnula: ah tudi mi imamo temo.. je rekel prej Jakob, da bo kmalu noč, ker je zuni taka temauser posted image
anč: bravo za spanjeuser posted image user posted image user posted image pr nasi ni pr spanju nobenega napredka, no, se je pa malo premaknilo pr lulanju in enih parkrat dnevno že gremo lepo na školjko, sam praša in gre lulat, ma plenica je sicer še na riti, počasi počasi, pa bo....user posted image
hel: tudi naša Juli prespi po novem celo noč (trkammmmmmmmmmm), od prejšnjega petka se pravi od 6 novembra do danes smo spali vse noči v kosu,, upam, da je ne prevč hvalim in bo ga zdaj spet začela sračkat... v bistvu ga niti ni dosti sračkala ona, je pač pojedla in spala dalje, ampak je definitivno lepše spat brez motenj...user posted image
go ta: a nimate dežja? pr nas prši in pada, tako, da sprehod odpade do nadaljnjega..user posted image
eee35:  bravo za pregled...user posted image user posted image user posted image
sanikaa: kaj pošnete zdaj ko je tudi Vid doma?

Tako, to je zaenkrat od mene. Čakam, da pride moj iz zdravniškega, pač zaradi potreb službe je moral it,  pol še kaj pojemo in nafutramo otročke in gremo spet iz doline na hrib:).... Vreme je pa lih tako gnilo gor kot tle doli...user posted image

Zdaj grem pa gledat NCIS, na tv3, so mi ful dobri in je trenutno ena rdkih nanizank, da mi nekako uspe gledat. No, pa še Survivar uspem gledat.. mi je ful dobro, moj se mi smeje, ma meni je to sprostitev oziroma duhovna hrana bi rekel mojuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.11.2009 14:33:47   
Sanikaa
Šivilja Upam da s eboste hitro pozdravili. Majhen nasvet. Vsi doma si ful umivajte roke in parkrat na dan z fiziološko nos. Ker virus nekaj časa leži na sluznici nosa in ga pod kontrolo ima imunološki sistem. Ko pa pridemo na hladno se stisnejo krvne žile in ni dotoka frišnih limfocitov in takrat virus izmakne kontroli in se namnoži. Zato dobro spiranje nosa je dobra preventiva.

Aprilčica..lepo da si nazajuser posted image mal prej sem imela obisk Vidovega prijateljčka iz vrtca. Njegova mamica je tudi na porodniški in ga ima doma , pa se tko mal družimo in fanta se ful lepo igrata. Drugače sva zdaj risala pa zdaj on mal "škarja"( njegov izraz za rezanje user posted image ) te rizbice. Zvečer mi bo pomagal delat pico pa kopat Lea...bom se še česa domislila user posted image

Slišala sem da otroci dosti boljše grejo čez to gripo kot zdravi odrasli. Pri posameznikih pride do prejakega odgovora na okužbo in telo pride v stanje šoka in odpovedujejo organi. Nobeden ne ve zakaj do tega pride.

Grem še nekaj skuhat
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.11.2009 14:35:52   
Sanikaa
Pozabila sem napisat...KAJ SEM VAM FOUŠ ZA SPANJE!!!!!! jaz bi tudiuser posted image user posted image Lepo prosim za receptuser posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.11.2009 14:48:55   
eee35
aprilčica: HB, da je z bratom vse v reduuser posted image in da si ti že v redu, najbolj je smotano, če si takšen z otroci, jaz ne vem, kaj bi naredila, po moje bi moj moral doma ostat...Ejjj, jaz pa istogledam na TV3user posted image , imam pa še druge rada, najbolj pa čakam na četrtek, ko je CSI Las Vegas, edini ta pravi!!!user posted image

go_ta: drugo sezono sem že ˝obdelala˝user posted image , kaj naj rečem, sicer ne maram nordjskih tipov, ampak ta Eric je definitivno njamiiiii!user posted image .

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.11.2009 15:10:03   
HeGa
Ojla!

Vas moram mal na hitro pozdravit. Zadnje čase vas komaj uspem prebrati. Zdejle sta mi mala dva dala frej pa sem se prebila. Komentirala bom pa spet bolj malo, ker sem že vse zbrkljala.

Spet sem sama z obema doma, ker je imela Eva včeraj zvečer malo vročine, pol je pa nečem v vrtec peljat. Sicer sumim zobke ampak zihr je zihr. Sva imela pa danes z Janom ultrazvok kolkov in je vse ok. Jst tudi nisem niti enkrat na široko povila, je imel v porodniškici oba kolka 1A in so rekli, da ni treba. Tud pediatrinja je na prvi posvetovalnici rekla da ni treba. Jutri imava pa posvetovalnico, prvo cepljenje. Proti rota virusu ga tudi midva ne bova dala cepit. Tudi Eva ni.

Madeže jst na roke s hladno vodo najprej malo sperem. Če je kaj trdovratnejšega, pa našpricam z rumenim Meglio-tom, pa skrtačim madež dol. Pol pa posušim in dam v pranje. Zaenkrat mi ni ostalo nič ne pri Evi ne pri Janu, razen enkrat ko sem pozabila od mandarine madež našpricat. Tist je pa ostal.

Naš lumpek ma tud še vedno krčke. Kolk upam, da kmalu zginejo. So pa že v veliko bolj blagi obliki HB!

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image .

Pa moram rečt, da imajo super mere tile naši škratki, vsi po vrsti. Pa naj le zdravi ostanejo!

Čakam, da se mali zbudi, ker me že kar malo srbijo, ker mam tolk polne mleka. Mu pa nismo prej pustili spati, ko je bil na ultrazvoku, pa zdaj not prinaša.

Lepe pozdravčke vsem!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?