hel32
|
Drnula, knjiga Otroško srce je zaklad sem preučila, ko sem delala neko semenarsko za šolo in ti morem povedati da je super, tako bi bilo nalepše vzgajati svoje otroke, ti jo toplo priporočam, naj ti povem, da sem jo brez pomisleka kr naročila, kajti taka literatura ti vedno prav pride, je kot en švinglc pri vzgoji. Po moje je taka vzgoja, kot je opisana v tej knjigi najbolj naravna in neobremenjujoča za otroka, kr naroči jo, pa tudi cena ni pretirana Go ta in aprilčica, ne hvalita mi tako na glas našega princa, sicer pa sem polaskana, hvala vama! Bomo vidli, kako bi po 3 mesecih, nič ne rečem, Včeraj sma imela sračkalno akcijo, se je 3x tako grozno pokakal, da je bilo veselje , en dan prej pa nič! Ja, ne me spominjaj, Aprilčica, jaz imam ta teden tudi ful akcijo, pa potem še naslednji, sam midva nimam koga, da bi nama otroke pazo, mam moja še dela, drugega pa itak ni, tak, da moremo kr vsi skupi it, ali pa da grem sama, in moj pazi otroka. hladilnik in shramba sta čist prazna, bo treba ta teden v šoping, pa plenice so zmanjkale, pa hrano v avstrijo, grem sama mali še nima osebne, v sredo pa imam G. Sploh nevem, kaj naj oblečem, če bo bolj hladno. Teh naših moških pa res včasih ni za razumet, moj mi tudi pravi, da sem čist seksi taka, v zapackani stari trenerki in cela razkuštrana, sem včeraj jaz šla zjutraj po kruh, pa je bila v naši mali trgovini ful gužva in sem malo bolj dolgo hodila, veste, kaj mi je reku, da je mislu, da sem kam drugam šla Ker sem tako seksi v tej trenerki, mislim to pa že neki pomeni ne zgleda da tako slabo pa ne zgledam, da se boji malo zame, pa ni panike sem rekla, da dobim od njega čist vse kaj rabim. Skratka, vidim, da me ima rad in da niti ne zgledam slabo, 1 mesec po porodu, čeprav sama ne mislim tako, ko pogledam moj trebuh mi kr mine . Pri nas tudi dežuje in je samo 10 stopinj, bom mogla malo zakurit, da naju ne zazebe, kavico sem spila, malo še pogledam novice, pralni stroj je v pogonu, mali recimo, da spi, nekaj jamra, ven ne bova šla, je megleno in oblačno, oh ja,........ Imam pa sončka, ki sije noč in dan! Se še vrnem........