|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
11.10.2009 12:24:49   
Drnula
eee- ma kakšen rakov škocjan, tam je sam senca user posted image pejta še par kilometrov naprej do Cerkniškega jezera. Ga ni lepšega kraja pod soncem in tam bo lepo sončno ! !
Če te še kdaj prime se ti lahko pridružim, morda še miška user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 751
11.10.2009 12:33:27   
Drnula
Sem imela prej alarm pa sem šibala.
Jaz sem danes zjutraj Hano naložila v sling in šla na en daljši sprehod, mal v hrib in potem po robu in travnikih čez  .... ma kolk je bilo LEPO. To mi res manjka, še bolj kot sem si mislila. Me drži, da se odpravim z njo na Slivnico ta teden en dan če bo vreme.
Zdaj Neca spi, moj je šel v gozd kako drevo skopat da ga zasadi nekam - zdaj ko smo vse zbagrali okrog hiše. Ma samo blato zdaj po tem dežju ...
Oh, Hana skoz nekaj jamra, moram it ...

Uživajte v lepem sončnem dnevu !!!!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 752
11.10.2009 18:38:34   
hel32
Evo, da se še jaz pofočkam danes

Smo imeli obiske, pa ni bilo časa prej nič. No zdaj pa Lukas spančka, dragi gleda tv. in se sladka s pecivom, BTW Aprilčica, je ful super trupar dobro to pecivo po tvojem receptuuser posted image user posted image , bom še večkrat nardila.
Pa dobila sem 5 škatel oblačilc za malega, no, nekaj jih je za stran, je pa zraven naprimer pajac za zimo, za drugo leto, čist novuser posted image , pa nekaj bodijev.

Eee, itak, da imamo svoje otroke radi, tudi če ne spijo, no saj naš ne spi skozi, zdaj je 2 dni bolj malo spal podnevi, je pa HB ponoči mir, tk, da sma si lahko
tudi z dragim privoščila še jutranje slončkanje, je spal do 8:30user posted image V glavnem meni se zdi neverjetno priden, ker Tjaša ni nič spala, pa tudi jokala je nenormalno veliko, zato se mo zdi, da je Lukas ful priden.
Upajmo, da bo 3 tudi tak!user posted image user posted image

Ja, tiste, ki dajate adaptirano mleko, a vaši tudi včasih po kak dan ne kakajo?, naš včasih ne pa sem potem cela panična.

Tina, če se gre za tvoje zdravje, je pa itak treba 100x premislit za kakega otročka še, dobro, da nisi obupala, le tako naprej.
Ker so tako kratek čas taki mali srčki, da bi bilo škoda zamudit te lepe trenutke.
Jaz imam pa v sredo poporodni pregled, da vidimo, kaj bo G rekel, sma se odločila, da ne bom imela kontracepcije, upam, da ne bo kaj kopliciral G.

morem še malo mojga požulit, čavči.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 753
11.10.2009 20:02:32   
sams
ojla drage moje,
moj kopa malega, mala spi, jaz pa se vam oglašam...
v glavnem, nikoli več se ne bom pohvalila, da je mala lepo spala in potegnila ponoči, ker se spet zbuja malo pred 3h zjutraj za nočno dojenje, jaz pa sem že ful upala, da je tega konec...mah, bomo že. Napram ubogi 23tini to ni nič, drži se user posted image user posted image ...

aprilčica, boga Julija, upam, da je z nogico vse OK in da se ugriz ne pozna. Tudi Sofija jih večkrat kasira od bratca, predvsem se rad meče na njeno glavo user posted image  in potem se jaz ful jezim nanj in dobi po riti in potem me taaako žalostno gleda in meni je takoooo žal...

Oh, so se začeli as ti tudi noter padel, grem,ker so mi postali ful smešni. Na začetku so mi bili grozni, zdej pa os mi zakon!!!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 754
11.10.2009 20:47:56   
eee35
drnula: končno pa smo ostali v Ljubljani, ampak je bilo zelo fajn, smo šli v Tivoli, pa malo po centru. Mali se je v avtu takoooo drl, pljuča pa ima res v reduuser posted image . Drugače - če bomo še kaj šli na vaš konec se bom oglasila!

sams: jaz tudi gledam as ti tud not...meni so tudi ful všečuser posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 755
11.10.2009 21:57:57   
go_ta
Hej, mamice! Niko spi, mami se mal relaksira za računalnikomuser posted image  Pri nas je pestro, skoz nekaj, mali je čez dan kar buden, tako da ostaja malo časa. Ponoči je pa kar priden, se maksimalno 2x zbudi, ampak tako kot ti, sams, tud jaz ga ne hvalim preveč, če ne dobim po bučiuser posted image
Dans je bil super dan, smo šli zjutraj na kofe, potem malo kostanj nabirat (no, jst sm ga nabirala, oči se je pa z malim sprehajal), potem smo šli do mojih ... skratka, smo v pogonuuser posted image  V soboto imamo krst, tako da sm ta teden še za to par stvari uredila, sm šla v šoping, joj kako imajo luštne stvari za otročke, sm se morala kar bremzatiuser posted image
tina, boga, da tamala tako ponočuje, evo eno user posted image , da bo danes bolje! Uf, to me spomni na prve dni, ko je naš zamenjal dan za noč, sva bla z user posted image  do 4 zjutraj pokonci. Tiste prve dni se mi je kar rolalo - vse novo, mali ni spal ... sem pomislila, da ne vem, če bi zdržala še enkrat vse to. Ampak je iz dneva v dan bolje, ko se mi najina žabica nasmeje, bi ga kar pojedlauser posted image  Res se je težko navaditi, je vse novo, odreči se moraš tolikim stvarem, ampak dobiš toliko nazaj. Tako da čez 2, 3 leta bo spet akcija za novega družinskega članauser posted image
Ja, eee35, hel32 ima noro pridnega fantka, me bomo pa morale malo 'stisniti'user posted image
aprilčica, sem se zadnjič nasmejala, ko sem prebrala, kako 'seksi' se počutišuser posted image  Jst sm velikokrat pobruhana, polulana, v razvlečeni trenirki, lasje štrlijo na vse strani, potem se pa sprašujem, kako user posted image  sploh pomisli na user posted image  z manouser posted image  Ko sem tako privlačnauser posted image  evo, zdj mi bere čez ramo in pravi: Ja, ker si tako privlačna. Desciuser posted image
rina22, dobrodošlauser posted image  Saj najin Niko se je pa rodil julija, ampak s temi puncami se super razumemo, tako da jih ne menjamuser posted image  Pa naš tud poliva, ampak bo bolje ... enkratuser posted image  Aja, glede pestovanja. Naš najbolj sovraži vodoravno. Hoče gledat čez ramo ali pa naravnost. Rad ima pa tudi, če ga očka nosi na trebuščku. vodoravno pa odpade, je čist rdeč v obraz od jezeuser posted image
ayo, meni se zdi, da naš tud ne popije veliko, zato se pa doji milijonkrat na danuser posted image  Čeprav zadnje dni opažam, da je malo manjkrat. Vrjetno mlekarna povečala proizvodnjouser posted image
sanikaa, super, da Leo nima alergije!!!
Naš voki-toki (beri angelcare) se nekaj oglaša, upam, da ga ne bo Niko danes kaj sračkal, da se bo mami mal naspalauser posted image
Upam, da nisem kaj pozabila komentirat, grem naprej gledat en film z lubijem.
Lepo ajajte!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 756
12.10.2009 7:13:08   
aprilčica07
Jutro,

mi imamo pa dež. Pada že celo noč. Očitno danes ne bomo nič vozičkali. Smo pa včeraj bli ful zunaj, zvečer smo še okopali to našo mularijo, tako,d a je bla noč kr mirna in sem temu primerno naspana. Pol greva z jakobom v Hofer, so v akciji  trenirke za take mulčke kot je Jakob in greva malo čekirat, Julija bo pa k tašči šla.

sams: tisto z ugrizom se je zgodilo ayo, naša je dobila zgolj klofuto...user posted image ko smo pol Jakoba vprašali zakaj jo je udaril, je rekel, da mu gre na živce, ker Julija dela ueeee, se je drla in enostavno ni več prenesel pa jo je žvrcnil.. oh sams, tudi jst imam dostikrat slabo vest, ko se kaj derem na Jakoba, ker on rabi kaj lih kadar Julijo štimam in pol včasih znorim in me tako milo pogleda, da mi gre kr na jok.. ma je vsak dan bolše.... tudi jst gledam Bizovičarja in Zrneca rada, na začetku sta mi bla pa oba zoprna, zdaj sta mi pa zakon..user posted image
go ta: ste imeli pester dan.. no, nas krst še čaka, ampak prej moramo najdet župnika, ki bo otročka krstil, ker nisva poročena... oh ja, saj bomo šli v akcijo, ampak spomladi, trenutno se mi ne ljubi, pa tudi vreme bo takrat lepše, no, vsaj upam.. glede izgleda, ja, tako pač je, enostavno mi zmanjka cajta in pol zgledam kot en bogi revček, saj en vsak dan, ampak večinoma sem pa res strašansko seksi..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa pol težim mojemu, pa mi reče, da njemu se dopadem tudi vsa okrašena z raznimi dodatki in razkuštrana.. pa sem takoj bolše volje....
eee35: tudi naša ima pljuča, po moje za operno pevko, ker kadar vžge alarm je ni za ustavit....
hel: vaš Lukas je zihr najbolj priden od teh naših otročkov tle gori.. saj naša je tudi relativno pridna, ne bom jamrala, ma vaš je še bolj priden fantek..user posted image  
drnula: na Slivnici je meni ful lepo, imam zelooo lepe spomine, mogoče zaradi tega, ma tisti kraji tam so meni res lepi, pa naj rečejo kar hočejo, okoli jezera je pa itak tako lepo, da se odpočiješ in naužiješ lepot narave.. je pa tudi na našem koncu lepo, smo lih včeraj, ko smo vozičkali gledali naokoli, pa je moj rekel, da če se sploh zavedamo v kašnih lepih krajih živimo....user posted image
ayo: kako je nogica od Ilarije? je dobro?

Trenutno je situacija pr nas taka, da Jakob gleda tv, Julija dremucka po zajtrku, jst pa tle gori, tata je že šel delat.. Imam pa pester teden, jutri imam G, pa popoldan grem na masažo za mamice, v sredo bi se rada dobila z sodelavko, da gremo na eno pijačko, pa v šoping bi rada šla malo, ampak SAMA ali pa z mamo in tako dalje.. skratka aktivnosti planiranih dosti, kolko bo izvedeno pa bomo vidli sproti.. 

Nič, grem počasi v kopalnico, pol pa dalje. Lepo se imejte, drage moje čvekice, pridem nazaj.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 757
12.10.2009 7:59:59   
Drnula
Prn nas tud pada kot za stavo. Včeri mi je zmočilo dva stroja na špagi in sem zjutraj vse premočeno pobrala in dala na spiranje in tačas obesila nov stroj pa potem spet pridružila še ta dva, tako, da bom lahko danes spet pobrala vse tri fajn premočene user posted image

Nekaj jasnine se že kaže tam za Nanosom in mislim, da bo kar ok. Če bo bomo šli k mojim za cel dan, moj je itak na službeni poti.

aprilčica - men je tudi Slivnica in Cerkniško jezero in sploh vsa okolica fenomenalna in ne vem če me bo nostalgija za temi kraji kdaj minila user posted image Saj zdaj živim blizu, slabe pol ure do doma vendar je drugače ker vem da jezera ni tu. Saj prej tud nisem bila glih vsak dan tam .... je pa bil tam in jaz sem ga videla že čez okno. Hja, si nisem mislila da bom pogrešala, pa pogrešam, zelo. Tu je tudi krasno, morda po kakih splošnih ocenah še lepše, ampak tam sem doma ! tam sem odraščala ! zdej pa dost, se bom še zjokalauser posted image

Mi smo tud mislili v soboto kostanj nabirat pa je bilo prav tisti dan usrano vreme. Je prišla k nam prespat še tašča, da ne bi bilo treba ponjo zjutraj in bi se raje čimprej odpravili v polhograjce po kostanj in k žlahti ... smo se imel čist fajn pri žlahti, kostanja pa nismo nabrali. Bomo morali ponoviti vajo. Pa belega kruha in krompirja sem se najedla ... vse česar se držim so mi pred nos tiščali user posted image user posted image

Hana je budna že uro in pol in še kar pridno klepeta v košku in tolče po igračkah. Menda se bo zbrihtalo in se bomo res kar odpravile.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 758
12.10.2009 8:09:42   
Drnula
pestovanje - sam da ni vodoravno oz. vznak user posted image je takoj glasna pritožba. Večinoma se pestujemo na trebuščku pa včasih tudi malo bolj pokonci pogleda čez ramo. Ni ok, ampak sem in tja malo pa menda ne bo hudič.

Pozna katera knjigo Otroško srce je zaklad?

Jaz sem bila na vezi z Zinko zaradi Necinega pojokavanja ker mi še zmeri dela preglavice in bi rada razumela in kar najbolje reagirala ... skratka, imam namen tole knjigo kupiti pa me zanima če katera pozna.
http://www.radostbivanja.org/2009/09/otrosko-srce-je-zaklad/
http://otroskosrcejezaklad.radostbivanja.org/

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 759
12.10.2009 8:46:10   
eee35
Dobro jutro! Kakšna noč brezzvezna, hrkanje, hranjenje vsake 2 uri skoraj, pa še vsake 5 sekund mu je joška padla iz ust, daj pa jo išči v temi!!!!user posted image Drugače vodoravno je najin samo na joški. Včeraj je ful na hrbtu ležal zraven naju, pa sem ga gledala, če ni bolanuser posted image . Najbolje je na trebuščku pri očiju, pri mami ne mara (!!!!), na rami je tudi zakon, valjda, ker vse gleda naokrog, ko ena sova, pa glave mi na ramo noče spustit, ampak jo pokonci drži. Ma kaj čem, a naj se skoz dere v zdravem, vodoravnem položaju??? Ni šans...Nekaj jamra v košari, verjetno bo vstal zdaj, zdaj, HB sem kavo uspela spit, pa glavo oprat. Jutri grem k frizerju, dost imam tega gnezda...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 760
12.10.2009 9:05:35   
hel32
Drnula, knjiga Otroško srce je zaklad sem preučila, ko sem delala neko semenarsko za šolo in ti morem povedati da je super,
tako bi bilo nalepše vzgajati svoje otroke, ti jo toplo priporočam, naj ti povem, da sem jo brez pomisleka kr naročila,
kajti taka literatura ti vedno prav pride, je kot en švinglc pri vzgoji.
Po moje je taka vzgoja, kot je opisana v tej knjigi najbolj naravna in neobremenjujoča za otroka, kr naroči jo, pa tudi cena ni pretiranauser posted image

Go ta in aprilčica, ne hvalita mi tako na glas našega princa, sicer pa sem polaskana, hvala vama!user posted image Bomo vidli, kako bi po 3 mesecih, nič ne rečem,
Včeraj sma imela sračkalno akcijo, se je 3x tako grozno pokakal, da je bilo veseljeuser posted image user posted image , en dan prej pa nič!

Ja, ne me spominjaj, Aprilčica, jaz imam ta teden tudi ful akcijo, pa potem še naslednji, sam midva nimam koga, da bi nama otroke pazo, mam moja še dela,
drugega pa itak ni, tak, da moremo kr vsi skupi it, ali pa da grem sama, in moj pazi otroka. hladilnik in shramba sta čist prazna, bo treba ta teden v šoping, pa plenice so zmanjkale, pa hrano v avstrijo, grem sama mali še nima osebne, v sredo pa imam G.
Sploh nevem, kaj naj oblečem, če bo bolj hladno.
Teh naših moških pa res včasih ni za razumet, moj mi tudi pravi, da sem čist seksi taka, v zapackani stari trenerki in cela razkuštrana, sem včeraj jaz šla zjutraj po kruh, pa je bila v naši mali trgovini ful gužva in sem malo bolj dolgo hodila, veste, kaj mi je reku, da je mislu, da sem kam drugam šlauser posted image user posted image Ker sem tako seksi v tej trenerki, mislim to pa že neki pomeni ne zgleda da tako slabo pa ne zgledam, da se boji malo zame, pa ni panike sem rekla, da dobim od njega čist vse kaj rabim.
Skratka, vidim, da me ima rad in da niti ne zgledam slabo, 1 mesec po porodu, čeprav sama ne mislim tako, ko pogledam moj trebuh mi kr mineuser posted image user posted image .

Pri nas tudi dežuje in je samo 10 stopinj, bom mogla malo zakurit, da naju ne zazebe, kavico sem spila, malo še pogledam novice, pralni stroj je v pogonu, mali recimo, da spi, nekaj jamra, ven ne bova šla, je megleno in oblačno, oh ja,........
Imam pa sončka, ki sije noč in dan!

Se še vrnem........

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 761
12.10.2009 9:13:56   
M1987
Punce prosim za pomoč!!! user posted image Kako je z vašimi malčki, še pridno papajo? Naša lumpika zdajle kak teden zelo slabo je, še to nekako vse s silo. Skos pa išče dudiko. Res smo jo kar veliko uporabljali. Čez dan mogoče poje dva obroka da ga sama išče. Je mogoče zamnjela dudo za stekleničko? Kako tega odvaditi? Uporabljamo mleko Novalac AC. Je možno da ji ne odgovarja ali da se ga je naveličala, ker samo ko okusi mleko potem z jezikom porine stekleničko ven. Če pa že prime stekleničko potem naredi, požirek, dva, obrne glavo stran, zajame zrak in spet išče, včasih vmes še zajoka, se steguje... Med podiranjem kupčka spušča čudne glasove kot da lovi zrak, veliko pa tudi poliva. Prej je znala pojesti po 90, 120 ml, sedaj pa smo tam nekje okoli 40 ml na obrok. Tiste ki hranite po stekleničkah, koliko pojejo približno vaši otroci tokom enega dneva? Res lepo hvala vsem, ki si boste vzele čas in mi odgovorile. user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 762
12.10.2009 10:03:45   
23tina
ej punce a vela za dons,če slučajn katera še ni štartala nj mi javi,ker jes sm brez avta pa me bo tašča pelala,sam da vem da je zihr dogovorjeno(glede na vreme)!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 763
12.10.2009 10:05:15   
Sanikaa
Tina saj smo zmenjene za drugi teden!!!

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 764
12.10.2009 10:26:09   
go_ta
Dobro jutro!user posted image  Madona, kakšno vremeuser posted image  Dons bo očitno doma najlepše. Niko dremucka, jst zajtrkujem, surfam. Ponoči se je 3x zbudil, 2x pokakal, tko da je blo pestro.user posted image Ob 8 se je pa zbudil in sem ga k seb v posteljo vzela, se je smejal pa gugaluser posted image  eee35, sj pri nas je vedno tako - na eni strani očka hrka, na drugi se Niko premetava pa jamra, jst pa vmes, kako naj se človek naspiuser posted image
M1987, možno, da ji mleko ni več všeč. SIcer se naš doji, ampak mi je svakinja pravila, koliko vrst mleka so oni morali zamenjati, ker ji nobeno ni blo všeč, tko da ... možno da je to. Ti bojo pa znale druge bolje odgovorit. Res je pa tudi, da so otroci različni, eni jejo več, drugi manj.
tina, drug teden je srečanjeuser posted image
hel32, če imaš pa zlatega fantka, moramo pohvalituser posted image  Ja mene tud naši user posted image  čudijo, ampak očitno so SLEPO zaljubljeniuser posted image  Alpa smo me prestroge do sebeuser posted image  Aja, mi imamo sicer taščo pa mojo mami, da pazi malega, ampak nekako se zmer dogovoriva, da gre eden npr. v trgovino, drugi ga pazi ali pa gremo vsi. Še prehitro bojo malčki odšli, za zdaj se še ne ločujemouser posted image
aprilčica, moraš iti sama v šoping itakuser posted image  Jst sm ga prej ful oboževala, zdj pa ... me vse znervira, nimam potrpljenja. Le otroške cunjice bi z veseljem kupovala, to se moram pa bremzatuser posted image  Pa Slovenija je vsa lepauser posted image  Z user posted image  sva šla na izlete na vse konce in je ogromno super kotičkov. Mi tud živimo v prelepi okolici - gozdovi, gore, reka ...Če se pa kdo pritožuje, naj se pa preseli drugamuser posted image
Evo, mali se je zbudil, ga grem mal zabavat. Dons bom bolj lenarila. Kosilo bo skuhano, to bo pa touser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 765
12.10.2009 10:43:31   
Flora2
Jutro,
pa smo dočakali pravo jesenuser posted image , groza....mraz, dež............

Jaz sem pa tako prehlajena da je groza, se ne spomnim da bi že kdaj toliko kihala in smrkala, pa grlo me boli za znoret, kaj mogoče kater ve kaj lahko vzamem za grlo??
Še dobro da je naša punca tako pridna že tretjo noč zapored spi od 21h-6.30 potem se naje in naprej do 9h, ker ne morem zvečer kmalu zaspat, da se vsaj zjutraj naspim.

Drnula jaz se odločam za nakup slinga pa me zanima kako se obnese?
Glede Cerkniškega jezera in okoliških krajev, se pa strinjam da je za dušo spočit in res lepo, imava prijatelje iz tega konca in smo bili poleti večkrat tam, res lepo.

Aprilčica, ti si daj le duška z opravki sploh s šopingom, mene matra pa sem zdaj ta prehlad fasala in vem da ne grem nikamor, nimam energije pa še mislim da mi je namesto nosu ostala ena velika živordeča kumara.

M1987 bi ti pomagala pa ti ne znam, ker ne je iz flaške, opažam pa tudi sama da mi zadnjih par dni ne poje prav dosti, mogoče trnutno ne rabi, mislim da če bi bila lačna bi ti dala glasno vedetiuser posted image .

Tina najbrž si datume zamešala, upajmo da bo naslednji teden boljše vreme.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 766
12.10.2009 11:00:47   
23tina
no sj še dobr da je tak vreme,drugač bi bla jes že tamuser posted image user posted image user posted image
to so tud posledice poroda-sklerozauser posted image user posted image user posted image
z eno kolegico sva ble zmenjene da pride v torek na obisk,pa jo včer kličem če ji odgovarja da jo kao dons poberem,ko grem s srečanja mamic,jes sm to vse naštudirala,v resnici pa nismo ne me,ne z njo ble zmenjene za donsuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 767
12.10.2009 11:04:17   
eee35
tina: to od neprespanih noči verjetnouser posted image , ti lepo doma sedi, ker je vreme obupno!!! Ne morem verjet, da v enem dnevu se je tako spremenilo. Sem hotela dat malega v voziček, pa it pred blok pod nadstrešek, da vsaj malo zraka dobi, ampak je nevihta (!!!), tako, da nič od tega, zdaj sem ga uspavala, verjetno za kakšnih 5 minutuser posted image .
Danes prideta moja starša, ne zavidam potovanja v takšnem vremenu, HB sta prespala na Češkem, tako, da imata pred sabo samo pot čez Avstrijo in Slovenijo, kakšnih 6 ur vsega skupaj. Upam, da bo pot minila brez zapletov.
M1987: jaz sicer dajem mojemu joška (zdaj bi bilo treba obesit za ušesa tvojo taščo, ker si posledično zaradi vsega sra...nja mleko zgubila), ampak verjamem, da možno, da tvoja miška pač ne mara tega mleka, probaj zamenjat, saj je ful veliko različnih vrst, Pokliči mogoče patronažno? Mogoče ti zna svetovat. Ali vprašaj v lekarni? Upam, da si v redu drugače, pa da se je situacija spremenila na boljše...

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 768
12.10.2009 11:18:23   
Sanikaa
Ja vreme je pa res GROZAA. Upam da se vse strinjamo da

• če bo takšno vreme bomo srečanje prestavile za en dan

user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 769
12.10.2009 11:20:17   
Sanikaa
kak mi je to izpisalo?
Upam da se vse strinjamo, če bo takšno vreme bomo srečanje prestavile za en dan user posted image

Grmi, dežuje in še toča je po sitno padalauser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 770
12.10.2009 11:34:27   
aprilčica07
M1987: mogoče ji mleko res ni všeč, naša Julija poje od 100 mililitrov dalje, je pojedla tudi 150 že, ma če rečem, je povprečje čez cel dan enih 6 do 7 obrokov, po 120 mililitrov.. 40 je po moje za takega otročka res malo premalo... provajte mleko menjat... nevem no, kašnega drugega nasveta nimam...
flora: tudi mene grlo popraskava, ampak se ne dam, zaenkrat.. šoping?? komaj čakam, da grem z mamo ali sama... danes sem na hitro kupla malemu ene copate in mimogrede opazla, da ima tam ena trgovina znižane kavbojke od Gas in mi je celo uspelo it notri, si jih pomerit, ugotovit, da stojijo super in jih vzet, pa Jakob je bil zraven, kar je zanimivo, da mi je da mir, drgači v trgovinah z cunjami čisto znori.. tako, da sem prav vesela, sicer so kavbojke svetle in bolj spomladanske, ma ni panike... jih bom lih tako zguncala...
sanikaa, go ta: vreme je res grozno danes, tle piha in pada, za vse polomit, bomo res  bolj notri danes...
hel: jst sem prej tudi pečico malo vklopla, da se zrak malo spremeni, lih tolko, da je malo topleje..
drnula: tudi pr nas pestvanje  vodoravno odpade, visoko, da dečva vidi okolico, tako ni problema, ampak vodoravno, mogoče dve minutki, pol je pa alarm.. letos sem pa samo enkrat jedla kostanj, upam, da ga bo še.. sem previdna pr temu, ker sem se ga enkrat do fula najedla in skoraj končala na urgenci (res, pa noseča sem bla za Jakoba), ampak kmalu umrla od bolečine, pa mi je ful dober..
23tina: dobro, da nisi šla na pot, se mi je tudi meni zdelo, da ste se dogovorile za drug pondeljek...
eee35: danes bosta bolj kot ne v hiši, je napoved ful slaba...

Grem, pogledat kaj delajo otroci..

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 771
12.10.2009 11:35:41   
Alisa
dan
marička kok ščije in grmi tuki pri nas, sploh ne morem verjet da je tak grdo zunaj.
Mala spančka jaz pa na računalniku namesto da bi kaj nardila, sem danes bolj lena, čeprav smo spali super.
tudi pri meni se je že naredilo da sem ostala brez mleka ker je bila mala skoz prklopljena sploh popoldan in za zvečer potem ni bilo več mlekca in sem nardila kar tega v prahu- aptamil, ker drugač bi bila pa kriza.

M1987- jaz dam Klari po steklenički cca 150ml, je pa naša to počela ker je imela cucl z 1 luknico, zdaj sem kupila z 2 in lepo poje, ker hitreje teče. Drugače pa se dojiva, če si pa spumpav ven pa tud poje tam cca 150 ml.
Srečanje- jaz sem tud rajši za Kodeljevo, ker lahko potem sm skočim malo stran peš do ZD v Moste na kotrolo UZ - za kolke in se vam potem pridružim nazaj če boste še tam. Sm sporočte kaj ste se odločile.
Pa tiste ko ste napišite da vas pofočkamuser posted image

Srečanje 19.10.2009 (kodeljevo ali čolnarna) ob 10.30h
1.Alisa
2. Sanika
3.23tina

Dajte še ostale še enkrat napisat da ne bom iskala nazaj katere bi prišle.
Grem vsaj priprav za kosilce da ne bom potem hitelauser posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 772
12.10.2009 11:40:45   
Sanikaa
Vidiš..res pametno Aprilčica..bom tudi jaz danes kuhala z pečicouser posted image
M1987 Moj se doji. zvečer po kopanju in obeh joškah (bolj mal je v njih takrat) spije še 150ml kot da cel dan ne bi jedel. Tudi jaz se bojim kako bo prihvatil drugo mleko ko tega za alegike poje do konca. Ker če nima alergije ne bom kopovala 400 g aptamila za 20 €!!!
Drugače kako si? Se stanje z taščo kaj popravilo?
lp vsem

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 773
12.10.2009 12:53:48   
Flora2
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

Srečanje- jaz sem tud rajši za Kodeljevo, ker lahko potem sm skočim malo stran peš do ZD v Moste na kotrolo UZ - za kolke in se vam potem pridružim nazaj če boste še tam. Sm sporočte kaj ste se odločile.
Pa tiste ko ste napišite da vas pofočkamuser posted image

Srečanje 19.10.2009 (kodeljevo ali čolnarna) ob 10.30h
1.Alisa
2. Sanika
3.23tina

Dajte še ostale še enkrat napisat da ne bom iskala nazaj katere bi prišle.
Grem vsaj priprav za kosilce da ne bom potem hitelauser posted image user posted image user posted image

Še mene vpišite, prideva!
Če bo pa vreme kot je danes, je pa res bolje da prestavimo za kakšen dan, a?

Aprilčica si mi pa naredila lušte po šopingu, jaz bi tudi rabila kakšne nove kavbojke pa čevlje, .... ma ni konca vsem željamuser posted image , super da ti je uspelo, sploh pa z malim, če praviš da je ponavadi problem. Pa še Gas kavbojke so meni super.

Kaj boste danes kaj kuhale, jaz nimam ideje pa bi mi vsak predlog prišel prav.

Naj povem, samo še to, da je v hribih sneg user posted image , direktno iz sobe vidim, me kar zmrazi, ko pomislim na zimo.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 774
12.10.2009 13:28:17   
sams
srečanje: ne pozabite fotoaparatov za gasilsko sliko mamic in dojenčkov!!! To bo pa deževalo....

ayo, upam da je Ilaria boljše user posted image

eee35, tudi mi smo imeli grozno noč!!! user posted image  je non-stop kašljal, mala se je zbudila ob 2h za jest user posted image  in potem sem jo fuul časa uspavala in potem se je zbudila pred 5h in ni spala do 7h user posted image  in jaz niti, seveda.

aja, flora, sem ti hotela povedati, da sem videla sliko od tamale na internetu (tisti link, ki si poslala zadnjič) in da sem pred 1. porodom tudi jaz imela take lase...in so ostali tam v porodni sobi user posted image . ker imam od takrat lase ravne kot špagete. Tudi z drugim porodom niso prišli nazaj v 'alfa-stanje', tako da sem se morala navaditi kar na ravne lase.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?