go_ta
|
Hej, evo mene, še sem živa Se na hitro oglašam, ker zadnje dni samo delam, delam, delam, dneva ni nikoli konc. Lektoriram eno magistrsko pa še nekaj za diplomo moram dokončat pa poslat mentorici, tako da ko mali zaspi, jst do polnoči visim na računalniku, potem pa spat, ob 7 se pa dan začne Jst sem tud za zasebni forum, bom pisala ali sanikii ali miški pa bomo tam čvekale aprilčica, pikapoke za Jakoba, da bo hitro bolje aleksandr, kako je Luka?? Meni je tako zoprno, ko imajo zamaše nosek, mu ga pucam na normo. Tako da ga zdaj kar vsak dan lepo pucam pa upam, da se s tem izognem težavam. kako si ti? Pikapoke tudi za vaju! Hel, ne oziraj se na take izjave, otroci so res različni, saj vidiš po naših. Sicer poznam primer, ko je otrok shodil pri 9 mesecih, sam ga niso forsirali, ampak če nekdo shodi pri 9, drugi pa pri 15 mesecih, se res ne bo poznala razlika, ko bojo stari 3 leta Drugač je pa pri nas čez dan noro. Niko puza gor pa dol po stanovanju, odkriva nove stvari, dela nove piz.darije Danes se je dvignil ob mizico tako da moram za njim lezt, da si česa ne naredi. Ti otroci pa res ne poznajo strahu, da si lahko kaj naredijo. Smo bli pa v nedeljo v Portorožu, je blo ful lepo, Niko pa priden Smo šli na kavico, na kosilo, malo smo se sprehodili po sončku ... zdaj načrtujemo pohod v hribe. Toliko za zdaj, gremo delat. Saj od sobote bo bolje, bo magistrska zlektorirana