hel32
|
Jutro Aprilčica, ma veliko dobiš v Kiku za malo denarja, pa ni tako slaba roba. za jakoba, da se pozdravi! Ma, naj se še tako trudim naš Lukas se noče igrat na tleh in pika! Morem se pa pohvalit, DA MU JE VČERAJ ZVEČER PO KOPANJU KO SEM GA MAZALA USPELO, SE OBRNIT IZ HRBTA NA TREBUŠČEK , SAM JE TO BILO 1,2,3 IN SE JE OBRNIL NAZAJ se pravi zna, ampak se mu ni, ker on ko ga iz sedečega položaja vrže se raje joče da ga moram prit popravit, si lahk mislite kako lahko kaj nardim, skoraj nič! Sem pa danes že malo bajto popucala za prvo silo, ker je bila voda itak, spet čist kavna, una v vedru! Anžetka, Muca, pa ja saj, jaz tudi mislim, da je to eno veliko tekmovanje, kaj bo kateri dojenček prej nardil, meni je P rekla, da ima do 9 meseca čas, da se sam usede in začne kobacat, tako, da se mu nakamor ne mudi, in ga tudi ne silim, tako, kot tudi ne da bi bil veliko pokonci, in ko sem rekla uni da naj otrok do 6. meseca sploh ne bi sedel, ker ni dobro za hrbtenico in kolke, je rekla, ja ti, ko delaš vse po knjigi, jaz pa nisem, in kao, sta otroka vse prej obvladala, maja svašta slišiš, jaz ne vrjamem nič. Ja pa gospa bivša tašča me je klicala, prodaja neko nartavno kozmetiko, in kao me je poklicala, če hočem, kaj kupit zase pa za otroka, in kako smo, in bla bla, pa sem pač povedala, ja danes je malo bolj tečkast sem ga kr nosla po večini, ker se pač rad carta, in ja kako ga bom razvadila, in to, ja pa ja od ljubezni še noben otrok ni bil razvajen, naj si malo literaturo prebere, od česa so otroci razvajeni, ma , me je mogla klicat, sam da mi je adrenalin dvignila, hudičevka!!!!!!P še par takih, kako mi tak ni treba vseh nasvetov upoštevat, pa sem ji kr zabrusila, da itak, ne nobenga!! Ayo, ne mislim, da sem ga prepričala, da ni on kriv, če ga je tista mačka cel dan provocirala, potem mu je pač prekiopelo, najbolj ga boli, ko ga pes ni hotel slišat, ko ga je videl, kao, da ga nima rad, to je posledica, tega, ko ga je mama zapustila, in kak ima on občutek, da ga nima gdo rad, je katasrofa!! Ma bogi si je se mi ful smili, saj, mu večkrat rečem, da ga imam rada in da bom mu vedno stala ob strani, da tega ne sme pozabit, tudi takrat, ko sem žvekasta! Simonalokar, boga mala Maja! Mi smo gluten kr hitro po 6. mes. uvedli, pa ni bilo težav, sicer pa če je v familiji kakršnakoli alergija, je treba pri otroku ful pazit, vem, zato ker ima od tastarejše oma alergije, in smo tudi vozili malo po pediatrični kliniki, da smo delali teste!! Sanikaa, hvala za nasvet, sicer bom pa itak Ginekologa vprašala. Eee, ma katera pa ni zaljubljena v svojega otroka, jaz sem čisto, in bi res imela še enega fantka, so take mamine mazice , naš je že požulen do skrajnosti Katera je že pisala da je dala svojemu solato zraven, kako kupljeno , jaz bom raje počakala da mi na vrtu domača zraste! Tako, medtem je začelo deževat, pa zgleda da danes ne bo nič z vozičkanjem