|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
30.3.2010 22:26:49   
Ayo
Evo moj gleda neko politicno debato user posted image jaz pa na RR, sicer se komaj drzim oci odprte.

Sanikaa hvala za pojasnila o kontracepciji. Mah saj na koncu ima vsaka zadevscina svoje stranske ucinke, tako da...mogoce bomo mi na koncu kar ostali pri kondomu user posted image

Aprilcica user posted image za shoping! Si pa res veliko dobila za 32eur! user posted image

Jaz sem bila pa popoldne v sauni, imamo dez in sem izkoristila medtem ko je varuska pocuvala otroke. user posted image

Je pa Ilaria tecka danes, celo dopoldne je sitnarila in si mencala ucke, spat pa ne in ne. Pa tudi popoldne je kaomaj spravila skupja 1 urco in prejle zaspala sele skoraj ob 10h. Uf je bila tezka, upam da bo noc boljsa in tudi jutrisnji dan!

Zobkov se kar nimamo, mogoce ji je to kaj nagajalo.

Danes sem ji v zelenjavno kasico zmesala prvic solato.
Sem tudi kupila Plasmonove testenine, tako da jih jutri dobi za kosilo. user posted image

Drugace pa sem hotela ze veckrat napisat, da se Ilaria ze lepo obraca k predmetom, ki jih poimenujem, to je slike zivali. Npr. ko recem kje je muca (slika ki visi na steni) se obrne tja, isto s kuzatom, pa pticki in rozice! user posted image To se spomnim ze pri Gabrielu, je tudi zelo hitro prepoznaval predmete in razumel kaj mu govoris. user posted image

Navelicala se je tudi ze vseh unih igrac za novorojencke, tako da sem ji danes dala ze od Gabriela une za 9m+, tako da je bilo malo bolj zanimivo. Sicer pa tudi ona bi najrajsi vse un kar ne sme. Ko jem bi noz, pa casopis, pa sklecko iz katere ji dajem jesti...pa obvezno mora imeti v roki svojo zlicko... user posted image

Simonalokar user posted image za vaju z Majo!

Aleksander user posted image za LA!

Hel, a kr kuzata bi dali uspavat? Joj ne, bogi! user posted image

Nic, gremo pocasi proti postelji. Lahko noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
30.3.2010 23:47:38   
Muca83
Čer! Zdaj pa res ne rihtam enga računalnika več. Mi je spet požrlo cel včerajšnji večer pa še ene 2 ure danes user posted image Prav vedno mi mora nekaj nagajat, ko rihtam in gredo ure.

Jutri imamo pa cepljenje, pa malo moram vprašat kaj je to z "avionskim" pasenjem kravic pri naši gospodični.

jakipaki83, moja deklina se zna pa že ful dolgo iz hrbta na trebuh obrnit ampak na začetku se je skoz obračala, zdaj se pa sploh noče. Tud če ji nogico pokrčim, da bi se obrnila se takoj začne kregat pa čist trda rata, da ja ne bi pristala na trebuščku. Tako, da se nazaj obrnit sploh ne more naučit. A imaš v Kamniku P? Katero pa?
Ayo, moja se tud ful rada stiska in meni je to zakon. Ker jaz jo celo prelubčkam samo da jo v roke dobim. user posted image Kondom je pa meni user posted image Super za dopust v Dolomitih. Jaz bi bila tvojem mestu raje en teden sama z družinico, če boste itak že celo poletje s tastom in taščo. No, jaz sem itak cel dopust rada sama z mojo družinico. Na srečo je tudi moj takega mnenja. Moja tašča in tast sicer sploh ne hodita na morje, hodi pa njegova sestra in brat in bi šli lahko skupaj ampak midva greva raje sama. Itak se skozi celo leto veliko družimo.

hel32, saj moj drugače ni za slončkanje, če je utrujen ampak očitno mu njegov "kolega" ni pustil spati user posted image user posted image user posted image Ti imaš pa res ogromno bonov od BC a to si vse dobila od nakupov v lanskem letu? Tole glede sedenja in hoje je pa krneki. Na žalost res večina ljudi vidi malčke kot tekmovanje kateri bo prej sedel, shodil, spal celo noč itd.

modrasmotka, tole jaknico je pa dobila Lana ob rojstvu od direktorja in direktorice kjer delam. Pa še cel kompletek oblekico in dodatke. Je pa ta jaknica zgoraj pletena iz merino volne, notri je pa kot ovca. Precej topla je, zato ji spodaj samo bodi oblečem, če je pa ful toplo pa ji ne dam te jaknice.

Poletna09, jaz jo oblečem odvisno od temperature. Preden greva ven pogledam na vremensko koliko je stopinj in potem ji oblečem največkrat spodaj hlače iz flisa, nogavičke, copatke, zgoraj samo bodi in tisto ful toplo jaknico čez pa kapico. Če je pa npr. 18 stopinj pa zgoraj namesto jakne jopo iz flisa. In se mi zdi, da je ravno prav. Je ful topla po telesu, ni pa prešvicana. Ko smo butarce nesli zjutraj in je bilo bolj mraz sem ji pa še žabe in bombažno jopčko zraven. Vozim jo pa v polsedečem položaju. Če jo dam do konca pokonci ful čudno zleze dol in na koncu sedi zapognjena v hrbtenici, ker ne more bit pri miru v vozičku. Ni pa še poštudirala tega, da bi se držala naprej in samostojno sedela.

anžetka, a ti si pa spet sama. Boga. Upam, da ti hitro mine. Jaz se tud včasih kar vprašam, kaj če sem slučajno user posted image pa ne vem. user posted image Saj je nemogoče, ker jemljem cerazzette ampak se mi zdi kar malo hecno tako dolgo biti brez M - je pa superrrr, jaz bi bila večno brez. Takole bi bila komot ene 4-5 mesecev noseča pa ne bi vedela. Potem bi se pa brce začele user posted image To mora biti šok. user posted image Jajčka bomo pa mi v soboto barvali. Jih vedno v soboto. Pa potem v žegen nesemo - edinokrat v letu ko sem dejansko V cerkvi, ko nesemo butarce smo samo zunaj, ker jih zunaj požegna pred mašo in potem gremo domov user posted image A ti pa še kar zgodaj vstajaš, kljub temu da se je ura prestavila. Uff...

aprilčica, jaz pa vedno v spanju nohtke strižem da je mir. Razen na nogah, tisto je pa cel projekt user posted image user posted image Saj 1:1000 imaš pa tud pri tabletkah možnost zanositve, isto kot pri mireni. 100% je res samo vzdržnost user posted image

Sanikaa, u boš imela akvarij! Midva imava 120L in Lana ga obožuje. To kar skače in cvili, jo ko zraven prinesem. Pa nasmeh do ušes. user posted image Jaz sem bila tudi danes eno uro sama. Je moj nesel Lano ven na sprehod, jaz sem pa doma ostala. Prav pasalo je! Tvoja soseda pa jaz ne bi bila, meni paše mir user posted image

aleksandr, kaj pa če bi malemu jogurt dajala za uravnat prebavo? Če mu ga že ne daješ seveda. Upam, da se čimprej pozdravita.

simonalokar, če še dojiš potem imaš itak lahko samo Cerazzette tabletke. Pa niti ne rabiš čakat na M za te tabletke, jih greš lahko kar iskat in začneš jemat. A potem še vedno dojiš? Še nisi na AM navadila male? To je pa res smotano, da ti niso povedali glede glutena. Ma ta mnenja so itak tok različna da se nimaš kaj sekirat. Upajmo, da ne bo alergična.

Midva bova mogla pa do župnika it, če misliva imet maja krst. Ma ima tako smotane uradne ure, samo 2x na teden po eno uro in to ob čisto smotanih urah.

Lahko nočko! Upam, da bo jutri kaj lepše vreme čeprav baje, da ne bo.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
31.3.2010 8:27:23   
aprilčica07
Jutro,

Jakob je ponoči zakuhal do 39..user posted image , smo mu dali Calpol, pol je vse pobruhal.... zdaj je sicer ok, ma neevem kaj se mu kuha... je prav bogec.... če ne bo bolše, bomo jutri šli do P, pravi, da ga nič ne boli.. Ma tako visoka vročina je od nečesa, a ne?
Mogoče ga je prepihalo, zdaj ko nima bodija in hoče lulat povsod... Nevem, bomo vidli..

Julija je za zdaj ok (trkaaaaaaaaaaaam)..

Se bomo oglasila kasneje, da vidim kako se bo odvijalo... user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
31.3.2010 8:43:15   
Ayo
Jutro!

Pri nas sta se oba otroka ze malo pred 6 zbudila user posted image user posted image no ampak ju moram pohvalit, sta spala v enem kosu od 10 -6, tudi Ilaria user posted image Je pa spanckala celo noc na busijo, to mi je znano ze od Gabriela, da ko je spal na buhiuju, je spal veeeeeliiiiko bolje! user posted image

Aprilcica za Jakoba user posted image user posted image user posted image Mogoce pa samo kaksna trebusna viroza, ce pravis da je tudi bruhal...ponavadi te zelodcne so intenzivne in hitre, je ze drugi dan bolje, sploh pri otrocih. No, porocaj ce gre kaj na bolje. user posted image

Ja tole z nasim dopustom v Dolomitih bo se pestro, namrec moj zdaj pravi, da njegovi ze sprasujejo in se veselijo, da bosta sla z nami...ceprav je on rekel da bi sla rajsi sama...baje da sta rekla da ne bosta nic motila in gor in dol...amapk meni enostavno ni do tega in pika, hoces noces, skupaj bomo celih 7 dni, zajterk, kosilo, vecerja, popoldne...skratka motila bosta, seveda da bosta. Imamo family hotel, kjer je mini klub tudi za novorojencke, tako da ne bo poskrbljeno samo za Gabriela, ampak tudi za Ilario. Zato bova midva z mojim komot lahko sla na pohode po gorah...ne rabim tasce. Pa saj ona2 sta super in imam veliko vec od njijo kot pa od svojih lastnih...ceprav zadnje case mi ne disi vec tasca, ker se ocitno stara in ne slisi in ne vidi vec dobro, pozablja stvari...sicer popadena vnucke, ampak ga vedno veckrat kaj kiksne...user posted image

Ok, dost jamranja, grem kuhat kavico, se mi zdi da iz sobe ze slisim oglasanje, ob 9.30 pridejo pa eni gospodje pogledat pohistvo, bova namrec vse probala prodat, ker v novi hiski ne bo kaj dosti prislo prav in bomo kar vse novo kupili user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 4104
31.3.2010 9:19:50   
šivilja
Čisto na hitro se še tukaj malo oglaism.

Hana ima že tretjič vnet uček - sva bili v soboto pri dežurini P in nama ni dala AB kapljic, tako da sem jo lahko v pon. ponovno peljala user posted image
Klemnu se je pa zagnojil en mlečni zob - je revež čisto zatečen in ga boli, je tudi že dva dni na AB - tako da smo že čisto praznično naštimani. Ja, pa mene tako kolk boli, da komaj hodim.

Ayo - kako ti privoščim novo hišico, hkrati sem ti pa fouš, jaz bi tudi. GLede tašče in tasta te pa popolnoma razumem, če boste skupaj će celo poletje. Mi živimo skupaj s tastom v hiši (ločeni gospodnjijstvi) pa kar paše kam it, da smo popolnoma sami. Gremo pa vsako leto na vikend skupaj z mojo sestro in mojo mami - je pa to velika hiša popolnoma na samem in je nekako lažje če nas je več - jaz kuham, eni pospravljajo, se igrajo z otroci - se delo malo porazdeli. V hotel grem pa raje sama.

Aprilčica - mogoče je pa bruhal zaradi Calpola - naša Helena ga ne prenaša, ga vedno izbruha, zato ji dajem raje paracetamol svečke. Je sicer borba, samo pomagajo.
Upam, da bo Jakob kmalu zdrav, je pa zdaj veliko stvari na pohodu - v LJ, angine in škrlatinke

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
31.3.2010 9:21:04   
šivilja
AJa - Hana se še ne zna sama vsest, se pa dva dni premika naprej tako po vojaško - rito v luft in se z rokicami potegne, malo pa z nogcami pomaga - če vidi kaj zanimivega (beri prepovedanega) je lahko presneto hitra

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
31.3.2010 10:15:02   
hel32
Jutro
Aprilčica, ma veliko dobiš v Kiku za malo denarja, pa ni tako slaba roba.
user posted image user posted image user posted image za jakoba, da se pozdravi!
Ma, naj se še tako trudim naš Lukas se noče igrat na tleh in pika! Morem se pa pohvalit, DA MU JE VČERAJ ZVEČER PO KOPANJU KO SEM GA MAZALA USPELO, SE OBRNIT IZ HRBTA NA TREBUŠČEKuser posted image user posted image , SAM JE TO BILO 1,2,3 IN SE JE OBRNIL NAZAJ se pravi zna, ampak se mu ni, ker on ko ga iz sedečega položaja vrže se raje joče da ga moram prit popravit, si lahk mislite kako lahko kaj nardim, skoraj nič!
Sem pa danes že malo bajto popucala za prvo silo, ker je bila voda itak, spet čist kavna, una v vedru!user posted image

Anžetka, Muca,
pa ja saj, jaz tudi mislim, da je to eno veliko tekmovanje, kaj bo kateri dojenček prej nardil, meni je P rekla, da ima do 9 meseca čas, da se sam usede in začne kobacat, tako, da se mu nakamor ne mudi, in ga tudi ne silim, tako, kot tudi ne da bi bil veliko pokonci, in ko sem rekla uni da naj otrok do 6. meseca sploh ne bi sedel, ker ni dobro za hrbtenico in kolke, je rekla, ja ti, ko delaš vse po knjigi, jaz pa nisem, in kao, sta otroka vse prej obvladala, maja svašta slišiš, jaz ne vrjamem nič. Ja pa gospa bivša tašča me je klicala, prodaja neko nartavno kozmetiko, in kao me je poklicala, če hočem, kaj kupit zase pa za otroka, in kako smo, in bla bla, pa sem pač povedala, ja danes je malo bolj tečkast sem ga kr nosla po večini, ker se pač rad carta, in ja kako ga bom razvadila, in to, ja pa ja od ljubezni še noben otrok ni bil razvajen, naj si malo literaturo prebere, od česa so otroci razvajeni, ma user posted image user posted image user posted image user posted image , me je mogla klicat, sam da mi je adrenalin dvignila, hudičevka!!!!!!P še par takih, kako mi tak ni treba vseh nasvetov upoštevat, pa sem ji kr zabrusila, da itak, ne nobenga!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ayo,
ne mislim, da sem ga prepričala, da ni on kriv, če ga je tista mačka cel dan provocirala, potem mu je pač prekiopelo, najbolj ga boli, ko ga pes ni hotel slišat, ko ga je videl, kao, da ga nima rad, to je posledica, tega, ko ga je mama zapustila, in kak ima on občutek, da ga nima gdo rad, je katasrofa!! Ma bogi si je se mi ful smili, saj, mu večkrat rečem, da ga imam rada in da bom mu vedno stala ob strani, da tega ne sme pozabit, tudi takrat, ko sem žvekasta!

Simonalokar,
boga mala Maja! Mi smo gluten kr hitro po 6. mes. uvedli, pa ni bilo težav, sicer pa če je v familiji kakršnakoli alergija, je treba pri otroku ful pazit, vem, zato ker ima od tastarejše oma alergije, in smo tudi vozili malo po pediatrični kliniki, da smo delali teste!!

Sanikaa, hvala za nasvet, sicer bom pa itak Ginekologa vprašala.

Eee, ma katera pa ni zaljubljena v svojega otroka, jaz sem čisto, in bi res imela še enega fantka, so take mamine maziceuser posted image , naš je že požulen do skrajnostiuser posted image

Katera je že pisala da je dala svojemu solato zraven, kako kupljenouser posted image , jaz bom raje počakala da mi na vrtu domača zraste!
Tako, medtem je začelo deževat, pa zgleda da danes ne bo nič z vozičkanjem user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
31.3.2010 10:50:52   
hruškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Anžetka, Muca,
pa ja saj, jaz tudi mislim, da je to eno veliko tekmovanje, kaj bo kateri dojenček prej nardil, meni je P rekla, da ima do 9 meseca čas, da se sam usede in začne kobacat, tako, da se mu nakamor ne mudi, in ga tudi ne silim, tako, kot tudi ne da bi bil veliko pokonci, in ko sem rekla uni da naj otrok do 6. meseca sploh ne bi sedel, ker ni dobro za hrbtenico in kolke, je rekla, ja ti, ko delaš vse po knjigi, jaz pa nisem, in kao, sta otroka vse prej obvladala, maja svašta slišiš, jaz ne vrjamem nič. Ja pa gospa bivša tašča me je klicala, prodaja neko nartavno kozmetiko, in kao me je poklicala, če hočem, kaj kupit zase pa za otroka, in kako smo, in bla bla, pa sem pač povedala, ja danes je malo bolj tečkast sem ga kr nosla po večini, ker se pač rad carta, in ja kako ga bom razvadila, in to, ja pa ja od ljubezni še noben otrok ni bil razvajen, naj si malo literaturo prebere, od česa so otroci razvajeni, ma user posted image user posted image user posted image user posted image , me je mogla klicat, sam da mi je adrenalin dvignila, hudičevka!!!!!!P še par takih, kako mi tak ni treba vseh nasvetov upoštevat, pa sem ji kr zabrusila, da itak, ne nobenga!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

popolnoma se strinjam s Hel. Naj se potem take gospe vprašajo, zakaj so potem najbolj razvajeni ravno 3. in vsi naslednji otroci, ko jih imaš najmanj časa crkljat. Zakaj skoraj noben prvorojenec  (ko jih vsi najbolj nosimo po rokah, ker pač imamo največ časa) ni kao '' razvajen'' in je z njimi po večini manj težav kot z drugo, tretjerojenci? Jaz sem to vprašala eno psihoterapevtko in mi je odgovorila: ker to niso razvajeni, ampak ČUSTVENO ZANEMARJENI OTROCI. Zato pa je več težav z njimi, ker se matere še vedno oklepajo tako, da iščejo pozornost na razno razne načine. To, da otroka crkljaš, kokikor pač potrebuje, je naložba v psihično in čustveno uravnoteženo odraslost (tega otroka, se razume).

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
31.3.2010 11:31:38   
Sanikaa
Dobro jutro!
Mož mi pravi da on se pogovarja na zaprtem forumu. Itak jih je okoli 30 ki se že dlje časa poznajo in so si naredili zaprti forum. A se to da narest na ringaraji? Da bi pač imele zaprte avgustovčke za širšo javnost? To bo najbrž Miška vedlauser posted image . Zdi se mi popolnoma brez veze da nas nekdo bere , ki ne sodeluje v naših pogovorih.
Imeli smo luknjasto noč , kaj se popolnoma ujema z vremenom in mojim razpoloženjem in razpoložljivo energijouser posted image . Prav za nič sem.
Muca ja imeli bomo akvarij..prvič v življenju (če ne štejem službo). Prijateljica mi je dala 10 ribic-bebic. Zdaj jih je še 9. Upam da bodo nekatere ostale žive dlje časa...zdaj mi je Hruškolinka dala navodila (ima 12 let stare ribiceuser posted image user posted image ). Jutri bom pa v Hoferju( ja v hoferjuuser posted image user posted image user posted image ) kupila akvarij z vsemi pripomočki , da bosta fanta imela vsaj ribice. Zelopogrešam živali , ker sem celo življenje nekaj imela (skoraj ves čas v paru pesa in mačkona, pol pa še kakšnega zeca, ali papigo). Vedno sem nekaj prinesla domov. Zdaj je moj kuži pri mojih starših in še dva mačkona imajo, ampak mi je to skoraj nič ..en vikend v mesecuuser posted image
Aprilčica ..za jakobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hel .jaz bi taki sosedi lepo rekla da moj fantek že teče iz sobe v sobouser posted image Za taščo pa nimam pravih besed. Ampak mislim da tipa teren pri tebi ....mislim da bi rada bila babi...nikoli ne veš mogoče bi hotela nadomestiti tisto z unukom , kaj ni dala svome sinuuser posted image

lp moje babe..grem še en kofe spit ker bom drugače zaspala sede..

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
31.3.2010 11:38:51   
*miska.mcc*
sanikaa, ne da se.
ke 1x ziva sprasevala za forum upajmo skupaj(al neki takega). dosti bolj delikatnega, kot smo avgustovke. pa so jo malo manj kot zgrizle.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
31.3.2010 11:43:12   
šivilja
Drugje se pa da - julijke so se preselile na zaprti forum, samo se mora ena žrtvovat za administratorja, ki to odpre in potem pošlje vabilo ostalim in jih nato potrdi

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
31.3.2010 12:00:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

sanikaa, ne da se.
ke 1x ziva sprasevala za forum upajmo skupaj(al neki takega). dosti bolj delikatnega, kot smo avgustovke. pa so jo malo manj kot zgrizle.

Oj čvekice... Res je ja... So me takrat nadrle ko pr norcih user posted image

Evo link...
http://www.ringaraja.net/forum/m_4878788/mpage_1/key_/tm.htm

Jaz sem načeloma za user posted image Četudi sem redkokdaj aktivna pri vas... Berem vas pa kar pridno - prisežem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4112
31.3.2010 12:08:39   
*miska.mcc*
ja jst lahko v treh minutah odprem forum. samo ne na RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
31.3.2010 13:01:04   
Sanikaa
Jaz sem tudi za ..naj še ostale čvekice povedo če gremo na zasebni forum !!??

Neposredna povezava do sporočila: 4114
31.3.2010 13:08:26   
*miska.mcc*
ok...
forum stoji. ce ste za, javite

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
31.3.2010 13:14:51   
jakipaki83
Jaz sem sicer čisto + frišna na forumu in me mogoče ne boste hotele s sabo na zasebnega vzeti. Ampak če mislite, da bi bilo tako bolje, se pa preselite. Ampak s takimi forumi je nekaj dela, ki ga bo moral nekdo opraviti. Lahko pa Tulpek vprašate, ker sem vidla, da so se septembrke tudi preselile. 

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
31.3.2010 13:16:41   
*miska.mcc*
jaki paki, seveda te vzamemo s sabo.
pa ni tolko dela. imam spletno stran s 1305imi uporabniki. pa ni sile. teh par avhustovk bom ze popedenalauser posted image

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
31.3.2010 13:19:18   
Sanikaa
Kaj boš miška na zs pošiljala zaineresiranim ,ali kako bomo pristopale?

Neposredna povezava do sporočila: 4118
31.3.2010 13:20:27   
*miska.mcc*
lahko na zs link.
ze gre...ti ga pa potalaj naprejuser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
31.3.2010 13:39:02   
Sanikaa
mislim da bodo morali mal na ringaraji pogruntat o zasebnosti in možnosti zaklepanja forumov ker bodo kar hitro zgubili stranke če so se tudi julijke in septemberke preselileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4120
31.3.2010 13:53:27   
hel32
Miška, jaz sem za, lik prosim na zs, ker pač ne briga drugih, kaj se mi tki pogovarjamo!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
31.3.2010 13:54:54   
aprilčica07
Mi pa kuhamo na veliko, preko 39 mu je že šlo.. pol Calpol prime, dve uri je ok, pol pa ponovit vajo.. mislim, da nam tokrat obisk pedijatra ne uide..

vidim, da se o zasebnem forumu pogovarjate.. jst sem tudi za, samo malo več informacij mi povejte, ker sem bosa v tem...user posted image

šivilja: kaj pa je z tvojimi kolki? take bolečine niso normalne...user posted image user posted image user posted image user posted image ponoči je bruhal po Calpolu, od takrat ni blo več bruhanja.. mu pa dajem sirup kr v čaj in spije, pa nima več reakcije.. da mu bi svečko dala? nevem če mi bi ratalo, me bi verjetno zbrcal do onemoglosti... že kot mali ni dovolil, zdaj pa nevem no.. bi blo za provat..
Vaša Hana je kot naša... naša se tudi premika po vojaško, pride povsod kamor si zaželi, sedi pa ne še.. težka je ljubkih 10 kg, mene križ takoooo matra..... user posted image ampak je curk ta naša mala donda Julija... ponoči je vse prespala, preoblačenje postelje, merjenje vročine Jakobu, odpiranje luči in vrat.. ona je spala... Hb, drgači bi blo še bolj pestro..user posted image

Grem Jakob me rabi..user posted image leži in stoka, revček moj....

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
31.3.2010 14:03:09   
Sanikaa
o bogi Jakob user posted image
punce , ki bi se rade pogovarjale naprej na zasebnem forumu, kontaktirajte Miško ali mene na zs. Prosim ne narobe zastopit...nočemo nobeno izločiti , ki se je že s nami pogovarjala, ampak bi se ogradile od cenzur in zunanjih radovednežov.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 4123
31.3.2010 14:16:16   
jakipaki83
Sanikaa se priporočam za ZS. Bi še naprej čvekala, če sem že tolk pozno začela user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
31.3.2010 14:26:13   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Mi pa kuhamo na veliko, preko 39 mu je že šlo.. pol Calpol prime, dve uri je ok, pol pa ponovit vajo.. mislim, da nam tokrat obisk pedijatra ne uide..

vidim, da se o zasebnem forumu pogovarjate.. jst sem tudi za, samo malo več informacij mi povejte, ker sem bosa v tem...user posted image

šivilja: kaj pa je z tvojimi kolki? take bolečine niso normalne...user posted image user posted image user posted image user posted image ponoči je bruhal po Calpolu, od takrat ni blo več bruhanja.. mu pa dajem sirup kr v čaj in spije, pa nima več reakcije.. da mu bi svečko dala? nevem če mi bi ratalo, me bi verjetno zbrcal do onemoglosti... že kot mali ni dovolil, zdaj pa nevem no.. bi blo za provat..
Vaša Hana je kot naša... naša se tudi premika po vojaško, pride povsod kamor si zaželi, sedi pa ne še.. težka je ljubkih 10 kg, mene križ takoooo matra..... user posted image ampak je curk ta naša mala donda Julija... ponoči je vse prespala, preoblačenje postelje, merjenje vročine Jakobu, odpiranje luči in vrat.. ona je spala... Hb, drgači bi blo še bolj pestro..user posted image

Grem Jakob me rabi..user posted image leži in stoka, revček moj....

Težave s kolki - podedovano, prirojeno... Ob naporu je pa slabše in ker naša dama tudi rada je in ima pri osmih mesecih verjetno že preko 10kg mami pač čuti posledice. Tako kot berem sta najini princesi kar nekaj podobnega - živahni, dobrovoljni bunkici. Samo naša ne spi tako pridno kot vaša. Se sicer izboljšuje, samo je pa ziza še vedno zakon nekajkrat na noč (pripbližno 2-3x, zvečer pa je sposobna bit priklopljena tudi eno uro skupaj - nič ne pije, se samo carta). Pa bo tudi to minilo - še prehitro.

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?