eee35
|
No naš mali spi, včeraj je bilo kar krize ni pa ni zaspat, 2x sem šla ga vzet na roke, pa ninico je dobil, mulček. Pol se je spet zbudil ob 0.30!!! Pa nekaj zajokcal, ampak k sreči je zaspal takoj nazaj. Vreme je res čudovito, kot naročeno za sprehode, škoda, da moram v službi viset . Fanta sta meprišla ob 18 iskat, mali se je takooo veselil, ko me je videl, pa na rokah užival, ko sva ga spakirala nazaj v avto se je jokcal do doma, 15 minut, bogec. No pol sva se igrala še v njegovi sobi, pa kocke davala ven iz škatle, pa valjda, enkrat je tudi z glavo v omaro prižgal, boga živalca...Preveč vstaje, pa recimo stoji, z eno roko se drži, z drugo pa hoče kocko prijet, ma kakooo, saj nima še tok ravnotežja, pa močnih nogic. Umetnik... osala: res je težko pisat na 2 forumih naenkrat , ampak jaz včasih vseeno malo pogrešam RR, pa pogledam, kaj je novega. Pa mislim, da še kakšna druga punca tudi. Ne samo na avgustovčke, tudi druge teme so zanimive, zveš nekaj novega, pa to ...Nimam pa veliko časa za pisanje, sem v službi, pa samo zvečer grem ponavadi na računalnik, preden preberem, kaj so babe naklofale, mi zmanjka časa.