hel32
|
Jutro Spali smo spet, 11ur , trenutno spet spi! Je pa spet nekam tečen, kr na rokah bi bil , pa ne vem, ga nekako hočem navadit, da bi se lepo sam zaigral pa se začne dreeeeeeeeeeeettttttiiiii, ko jesihar, pa na tleh ne, pa na vse 4 neeeeeeee, pa nič neeeee, mene pa bolijo rame in križ, ko , da se ponoči od bolečin zbujam. Včeri nam je pes ušel iz zaprte parcele, si je skopal pod ograjo in jo popihal, smo ga iskali do večera , da se čist uničena, potem, pa je vragič sam prišel nazaj , zdaj pa rdgi pravi, da ga bo dal uspavat , pa jaz mislim, da ni on kriv, če je tista mačka cel dan tam hodila , ne nočem, da ga da usmtit , čeprav je težaški, sem se navezala nanj in je moj, in pika! Reby, jaz če zanosim letos oktobra, bom ob porodu stara že skoraj 35, ker imam oktobra RD, se pravi, sva na istem, skoraj! Si grem kavico skuhat Eee, si imela težek dan, razumljivo! To pa ne pomeni, da te nima rad, pač imajo take včasih, u, meni še zdaj reče tavelika, kak si, nimam te več rada, a zvečer pa jo morem požulit Sanikaa, glede kontracepsije, jaz se bom zaščitila, tam nekje leta2011, in resno razmišljam o mireni, ker špirale ne smem imet, KT so pa tako tako, zanima me samo, kako je to s temi hormoni, ker jaz moram že tabletke imet z zelo malo koncetracijo, če ne nimam M, pa sploh ne vem, če jo lahk imam, malo pojasni, prosim! Hruškolinka, ja, ja sicer sem se res nasmejala, ko te dragi sprašuje, če se je dovolj tiho slekel, ampak poznam to, ko glasno kihamo, kašljamo, listamo, pijemo čaj mešamo čaj, gledamo tv,..ko mi je tak fajn, ko mali spi, ko sem itak celi dan vprežena med njega, Tjašo in gospodinjstvo, res imam potem tiste pol urice mir, al pa zjutraj, ko sva sama, kavicaRR in čvek Moj reče pa, da ne more tiho kihnit, ker mu potem žilice popokajo v glavi in mu začne kri tečt iz nosa, in pač glasno kaha , jaz pa upam da se mali ne zbudi! Poletna, ja naš je še mlajši, pa tudi sedi v vozičku, sicer res, ko sedi sam, ga še zanese na stran, ampak v vozičku, on mora vse videt, ker če ne, je grrrrr, ko zaspi, mu dam naslonjalo v ležeči položaj. Oblačenje, bodi, žabice, nogavičke, hlače-kavbojke, tanjšo majčko, jaknico, prehodno, kapica, v kratkem bomo prešaltali na trak, ker švica v glavo, pa še nogice mu pokrijem v vozičku z unim pregrinjalom na vozičku, če pa ful piha mu pa dam še uno proti dežju čez. To morem povedat: sem srečala od dragera žlahtnico včeri, in reče "zdaj pa že tak sam sedi, ane, pa malo hodi že?"WTF haloooooo, pa rečem, da neeeeee, še sedi ne čist sam, in ja, kako je njen že pri 9 mes hodil, pri 11 bil čist, tamlajša pa pri 10 hodila in pri 9 bila čista in vse oh in sploh, in kak jaz delam vse po knjigah ona pa ni in kak so kao, njeni otroci bolj pametni, ker so too vse tako hitro obvladali, ja pa ja, pri 7mih ga bom postavla na noge pri 11 pa na kahlo!!!!!Daj, eni pa res mislijo, da jim vse verjamem, halo, jaz sem celo razvojno psihologijo preštudirala, in vem, kaj je otrok pri kateri starosti sposoben, a njeni so pa pri 9tih hodli, ja pa ja de!!!!da ne govorim, kak problem je njen starejši sin, od droge dalje,... to me pa spravi v uber ture! Anžetka, mi pučemo nosek tak ko vedno, fizioločka in pumpanje, pa deeeeeeeeremoooooo se ful, ampak, kar je treba je treba, nič ne pomaga. Mi se še nismo odločili, ali jih bomo kupili, ali jih bomo barvali, potice baje ne bomo pekli, jo bom kupila, pekli bomo kaj bolj dobrega, torto ali pa kako kremno rezino! Ayo, ti ju kr vzami zraven, jaz bi bila prav vesela, če bi imela kako pomoč,da bi lahk vsaj v miru na kako večerjo šla, al pa se naplavala, pa če se sama ponudita, zakaj pa ne, pa itak da letos NE gremo na morje, in še naslednjo leto, k sestri OČITNO ne gremo, ker pač jaz ne morem njenega pazit zraven še, pač tudi placa nima tam v hiši za nas, skratka ne moremo k njej, ker smo očitno odveč, če ne bomo kaj pametnega nardili, bomo pa sam na kak izlet šli, jaz nimam nobene pomoči, in je tudi ne prosim, ker moja mama itak, da nima čese, ker raje gre sestri pomagat, in potem meni ne utegne, da bi pa z nami šla na morje, je če ji bi plačala!!Eh, sem se spet raz***di***la! Aleksandr za uspel RD in darilo! Miška, pridna si Aprilčica, uživaj v Šopingu! Zuni piha, ko sv*in**ja, beeeee , bova kr v bajti!!