|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
29.3.2010 18:56:23   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

jst vem, kako se lahko prevec na glas slacis in si odvezujes vezalke in kako lahko prevec na glas listas casopis. vem celo, kako je ce prevec naglas premikas tv programe na tv pilotuuser posted image

hruskolinka, nic nisi cudna.....user posted image

ok, miska, ampak večina folka tega ne razume. Pravijo, da imamo take izjave samo babe, ki preveč kompliciramo.user posted image

pol pa pusti 1x, naj se dedec matra pol ure alpa se vec , da bejbi zaspi. in pol ti "potihem" kihni.
dam glavo, da bo spremenil potenciometeruser posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
29.3.2010 19:57:40   
eee35
Oj...za mano kar zoprn in naporen dan, v službi so težili, pa jaz sem težila, pa pozno sem končala, pa doma se mi je mali zabasal pod posteljo in valjda z glavo udaril, pa sploh ni hotel k meni (saj sem ga imela, ampak pol me je tako jezno gledal, pa je šel raje k m na rokeuser posted image ).Ku...rac od ovce!!!!

Zdaj spi, spet je na kovter zlezel gor, pa na treušček, samo z eno deko sem ga pokrila, upam, da mu ne o hladno, ima tanko pižamco. Ful mi je sladek, ritko ima gor malo dvignjeno, kot kakšen zajčekuser posted image .

sanikaa: kiri sirček je topljen sirček, blagega okusa, pa res se topi v ustih, njami! Vem, da ga imajo v Leclercu, drugje nimam pojma.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
29.3.2010 20:40:25   
Poletna09
ojla!

Ma kaksno lepo soncke,danes smo ble po dolgem casu celi dan,ma celi dan zunaj na sprehodih pa nakupih,prav pasalo! upam da se vreme ne poslabsa..

sem pa imela problem spet z uspavanjem..user posted image user posted image ..ma boga je tako zaspana in se ne da,ona bi delala nevem kaj...tecna pa tudi..uf uf,bo minilo!

kontracepcija:ja,jaz tudi nimam srece,po 14dni imam menstruacijo..tako da mi je g zamenjal tabletke,zaj mi je dal ene kao nove,ki naj bi skrajsale ciklus,in nima tolko stranskih ucinkov,ma bomo vidli,upam da ja,ker imam obcutek da imam pol meseca menstruacijo!..

ma kako oblacite male zdaj ko je res ze toplo zunaj??? ma danes sem ji dala dolge hlace,nogavicke,copatke,zgoraj pa dolg tanek bodi,jopco in jaknico prek,samo se mi zdi da ji je bilo toplo..ma nevem,doktorirala bom pri oblacenju!

zanima me tudi ali imate male ze "posedene" v vozicku? nasa namrec ni sans da bi lezala..samo ko zaspi ji je useeno..drugace pa more sedet in gledat kje se kaj dogaja,ce pa ne sedi se sama dviguje gor,..

grem koristit vesele mirne urice:)

lp in lahko noc

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
29.3.2010 21:13:28   
anžetka
Evo, sva home alone od danes naprej...Sucks!user posted image  Jutr plavanje, v sredo kolegica pride, v četrtek/petek pa kolegica in tetka. Bova že sfurala...
Aprilčica, zakaj že jemlješ tabletke? Da maš redne M? Ma ne vem...jst bi jih nehala jemat...al bi pa rekla za kakšne bolj blage al pa kakšno drugo kontracepcijo uporab. Rigedon-brrr, že sliš se nagravžnouser posted image  Sej se mi zdi, da bolj ko načrtujem, premišljujem, se grizem kako, kdaj,...slabše je. Če grem pa nekam čist tko, na izi, je pa tud s tamalim lažje. Mogoče pa otročki tud to čutijo... Ful je priden vaš Jakob s suhostjo!user posted image
Reby, jst pa še vedno nimam M in me tud kr stisne na trenutke...Dons sm test kupila-sej vem, da ni nič, sam vseen...Zakaj vidva ne moreta naravno zanosit? Upam, da ne vprašam preveč...user posted image Je pa mene tud ful skrbel, ko sva še delala na Anžetu, da ne bi mogla zanosit-zarad ščitnice pa takih čudnih M... Lepe mere ma T!user posted image
Ayo, moj se podobno doji kot tvoja-ene 4x se še doji, od tega 2x orng, ostalo za doštukat al se pa mal pocrkljatuser posted image al je pa žejen (čeprav mu ful pit dajem).
Sanikaa, a Mirena pa punčke praviš...? Hm...Anže in Neža se men ful fajn slišiuser posted image  Sm pa vedno mislna, da pomivalci ful več porabijo kot če pereš na roke. Pa tud 12-14l se velik sliš, sam ko premisliš in primerjaš...no ja...ni tako grozno. Men se zdi, da ročno ful mal porabim.
Muca, ful ste simpatičniuser posted image
Miška, moj tud pali na daljince, telefon, računalnik, miško,...ampak sam na tiste, ki delajo!user posted image Če dam kaj od tega in če ne dela (ne uporabljamo več) ni dobro...začne pi.zdakat.
Hruškolinka, men je pa to glasno slačenje še kako znano! Moj vse kar počne, počne glasno!user posted image Ne zna bit mal tišji...Pa jst se trudim bit tiha, zakaj se ne more še on...?! Al je gluh napol al pa ne vem no...Sej vem, da sm sitna včasih, sam se cele dneve s tamalim ubadam in mi tooook paše, ko spi...
Poletna, ni šans, da Anže leži! Mora sedet, drugač je siten. Oblečem ga pa v žabice, hlače, nogavičke, copatke, bodi in flis jopo pa kapica obvezno. Ma če je men mrzlo, potem tud tamalga bolj oblečem...gledam po seb, potem pa še njega tko naštimam, s tem, da pazim, ker men je itak še bolj toplo, ker hodim, on pa samo sedi...Vedno mam kaj sabo še za oblečt-za vsak slučaj.
Sm hotla že ene 100x vprašat pa sm zmer pozabila...kako pucate tamalčkom noske? Pri nas je to nekaj najhujšega! Dretje, upiranje, zviranje,...prav smili se mi, ampak kaj ko moram spucat, če ne pa težko diha...
Kdaj boste pa kej jajčka barvale? Jst že komaj čakamuser posted image

Sasa84

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
29.3.2010 21:36:36   
Poletna09
ma meni se zdi da ce bi ji dala se zabice pod hlace se mi skuha!..

ma moja pa uziva v takih stvareh kot je pucanje noseka..full usta poleg odpira..pa sploh ne diha;) zadrzi dih:)..ji pa vedno ce se le da najprej naspricam (od nivee fiziolosko uporabljam,ker se je po kaplicah full drla,ocitno ji razprsilo bolj odgovarja.) pa dosti se z njo menim zraven pa vedno pred hranjenjem,pa ne sme biti zaspana..ze od zacetka pali..

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
29.3.2010 21:38:09   
aprilčica07
Dober večer,

končnoo tišina. Julija je zaspala normalno, malo po 8, Jakob pa ne in ne. No, zdaj je moj z njim, tako, da upam, na mir in mirno noč. Smo bli popoldan spet zunaj, je blo tako lepo, je sicer malo pihalo, ma ni blo hudobije.

anžetka: čiščenje nosa je pri nas nočna mora. Jakob je vedno pustil, zdaj itak ni več problem, ker zna pihat ven, ma tamala.. jao bože, kaj dela, že ko jo poležm na previjalno iz preventive kriči, da ja ne bi kaj začela čistiti.. pa striženje nohtkov... ma katastrofa, zadnjič je tako zganjala, da sva jo držale jst in tašča, lubi je pa strigel, pa jo je kljub temu uščipnil v prstka, pol je bla šele tragedija.. kolko to dete kriči in se dere kadar ni kaj po njeno.. babnica mala..user posted image
poletna: naša je imela danes za ven, žabice, hlače čez, bodi, tanko majčko in eno ne preveč debelo bundico (flis varijanta), in kapico, bombažno, ko je zaspala sem jo pa še pokrila. Nič ni protestirala, se pravi, da ji je blo ok, Drgači se itak odkrije ali pa vrešči..
hruškolinka, miska, anžetka: se javla še ena, ki ima partnerja, ki je na trenutke kot traktor, ki crkuje..user posted image ko se slači mislim... to letijo hlače in pas rukne z vso silo na tla, pa srajca iz katere se vsuje cel kup službenih ključev, ki zbudi še zgornji štuk, ne samo otroke.. jao, ratam kr pikasta... ampak moj že ve, če zbudi mularijo, jo pol sam miri in uspava.. takrat šibnem na čik, pa tudi če se derejo vsi trije..user posted image user posted image
ayo: kontracepcija, ja.. jst imam najraje tabletke, da imam pač M in tudi manj bolečo. Mirena mi ne potegne, da nimaš m, jst bi letela vsak mesec v lekarno kupovat clear blue, ker ne bi vedla in ne bi zaupala... tiste injekcije so mi odsvetovali, ker imam tahikardijo srca (neenakomeren srčni utrip pač), kaj še ostane, kondomi.. se itak dedec ne strinja, pa tudi meni lih ni.. najbolše, da ne seksamo, to je za zihr, da ne bom zanosila..user posted image malo se hecam, ma res nevem kaj nardit.. po teh mi je ubitačno slabo in to ponoči...................user posted image bom počakala še kak mesec, če se bo uneslo, drgači pa bo treba spet kaj menjat...
eee35: težek dan si imela?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo jutri bolši, mora bit...user posted image
sanikaa, hruškolinka: če ne bi bla od daleč, bi se vama pridružila pri kafetkanju in vozičkanju, sem vam kr malo fouš..user posted image
reby: ma lepo, da je T prenesel cepljenje brez težav, pa lepe mere ima vaš fantina.. sem zadnjič pokukala v album in cukr mali kako papa kruh..user posted image user posted image user posted image user posted image

Po tv-ju ni nič pametnega, tle se bašem z čokolatini, v sobi je tišina, se pravi, da spijo. Najbolše, da grem še jst, ker nevem kašna bo noč. Oh ja:)

Nočko babe:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
29.3.2010 21:49:29   
Ayo
Poletna09, ja tole oblacenje v tem letnem casu je tudi meni vsako leto zoprno user posted image Se mi zdi da nikoli ne uganem, ko jo ful oblecem, je potem zunaj ful toplo in obratno user posted image

Anzetka, jaz tudi se nimam M; to je sigurno zaradi dojenja. Mene nic ne skrbi; nasprotno, fajn bi blo ce bi se ponesreclo, ker moj noce vec slisat o 3. user posted image . Uporabljava pa kar klasiko - kondom. Ko bom dobila spet nazaj M, bo sla mogoce po spiralo (vsaj tako mi je svetoval G na zadnjem pregledu). Sanikaa, a spirala tud ni 100%? user posted image

Ilaria je pa danes ful spala, 2 uri zjutraj in se 2 popldne. Pa tudi Gabriel je popoldne potegnil vec kot 3 ure; tako da sem imela ful prostega casa, ampak ko sta bila oba pokonci, se mi pa ni cisto nic ljubilo, sem bila zmatrana kot da bi bla na Triglavu. Se mi je smilu Gabriel, ker se je dolgocasil, meni se pa res ni ljubilo se z njemu igrat user posted image user posted image user posted image

Drugace pa tudi Ilaria v vozicku ful rada sedi in se tudi ze lepo sama vsede, kadar je v malo bolj lezecem polozaju.

Mi2 sva pa danes rezervirala 1 teden pocitnic v Dolomitih konec julija! user posted image user posted image user posted image Sva nasla ful dober family hotel, za majhne otroke in zdaj komaj cakam! user posted image
Imam pa dilemo - namrec naj bi sla zraven tudi tast in tasca, zdaj pa mene malo moti, ker bomo cel juij ze na morju skupaj, pa potem tudi avgusta na njihovrm vikendu...pa sem mislila, da bi bili vsaj tisti teden v Dolomitih sami...user posted image Moj pravi, da se sicer strinja z mano, ampak po drugi strani pa pravi, da bova vec odnesla od dopusta, ce bova imela pomoc. Ne vem. Kako boste druge prezivele dopust, sami, s tasco?

Mirno noc vam zelim!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
29.3.2010 21:56:51   
aprilčica07
ayo: midva greva vedno sama na dopust, do zdaj še nikoli ni šel nobeden od najinih staršev zraven..... kaj vem, letos je bla sicer opcija, da gremo smučat in gre moja mama z nami, da bo pomagala in se bova tudi midva nasmučala in smučala skupaj, pa sva se pol odločila, da raje ne... nevem, no, če bi bla moja mama z nami ali pa tašča ne bi bla sproščena, pa saj veš kaj ti hočem povedat... user posted image se razumemo vsi, ni nikoli blo kašnih večjih konflikotv (trkam), ma na dopust grem raje sama, oziroma z našo družbo...user posted image je pa res, da živimo blizek, oziroma ali smo spodaj pri nas ali zgoraj pri njih in se lahko vidimo kadarkoli komu zapaše..user posted image

Mogoče bomo pa kdaj v prihodnosti šli kam skupaj..

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
29.3.2010 22:12:00   
eee35
Pri nas pa nismo imeli že problemov s pucanjem nosa, zdaj pa se je spet trma začela, samo da vidi kapljice, ali razpršilo, se dere. Pa pol ko začnem vlečt....Bože mili, kakšen jok.
Nohte na rokah še nekako gre, na nogah pa olj slao, rca kot nor!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4084
29.3.2010 22:48:18   
Sanikaa
Ayo ma jaz nisem za spiralo , ker ne preprečuje oplodnje. To pomeni da lahko vsak mesec zanosiš in splaviš. Ne vem meni to nekak ne gre z mojimi prepričanji. Mirena ima učinek kot spirala (prepreči ugnezditev v sluznico maternice) , ampak tudi naredi gosti sluzasti čep v materničnem vratu in tako prepreči vstop spermijem in zelo stanjša (zaradi vpliva homonov) sluznico maternice tako da 20 % žensk sploh več nima menstruacije. Od moje prijateljice mama je zanosila dvojčke ko je imela spiralo in je morala na čiščenje ker sta se zarodka vrastla v njouser posted image . Za nosečnosti z mireno sem izvedla tukaj na ringaraji in vse so rekle da so bile brez problema zdrave punce. Statistika pravi da je nosečnost 1 na 1000 žensk in da je zaščita v rangu s sterilizacijo.
Aprilčica boš ti prišla k nam v ljubljano pa se bomo dobile na kavici.
EEE ne biti jezna na Aleksa. On bi samo tvojo pozornost. Kaj naj jaz rečem ko Vid strelja s prsti v mene in reče mami ti si mrtva!! Ubil sem te!! Čez pet minut mi pa nabira tratinčice in mi govori da jih bere zaradi ljubezni ..ker me ima zelo rad!! Skrajnosti.
Hruškolinka, miška in tihi moškiuser posted image user posted image Glih danes je Leo bil res tečkast za uspavljivanje in sem ga dojila in božala in nunala in preselila po 20 minutah v posteljico in grem v kuhinjo in mali začne nekaj stenjat in dragi pride kot sredi dneva prižge mu zraven glave v posteljici telebajska PO, kateremu rdeča lučka sveti na glavi in ful glasno poje tisto telebajsasto pesmicouser posted image user posted image user posted image Pa za po...dit!!!Vid bi vedel bolje..da se to NE delauser posted image user posted image
Hruškolinka super hvala za nasvete. V četrtek grem po akvarij. Danes sem jim nabavila eno rastlinico in hrano..in modro azurno podlagouser posted image user posted image Kaj bodo šmensi moje ribiceuser posted image user posted image
Reby ..če te vidim bom pokukala če je Tomi v vozičkuuser posted image user posted image user posted image

Danes sem fante pustila same in mal zapravljala v BTC-ju ..kako mi je pasalo da sem bila malo SAMA!!!
lp in lepe globoke sanje

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
29.3.2010 22:49:17   
ALEKSANDR
Dober večer...

Da se na hitro še jaz oglasim... RD od mojga je super uspel...nad fotoaparatom je čist navdušen...skoz slika-mi že gre na živce...drugače pa smo se veliko sprehajali po sončku..user posted image

Anžetka- kakanje je tako tako...malo kaka zdaj vsak dan...danes je jokal zraven- pa ga ful silim piti..pa banane, korenček...sem čist mu črtala iz jedilnika...Upam, da se uredi...user posted image Jaz in čokolada-hmm...sem zmanjšala...user posted image ..čeprav mislim, da je danes še nisem jedla...user posted image

Reby- naša tudi nosi igrače skoz LA-ju, da bi se igrala...ampak njegovih pa ne vzame...user posted image

Sanikaa- kiri sirček jaz kupujem povsod...je pa v taki pravokotni škatli...

ayo- LA se še doji enih 2-4 krat na dan...pa še ponoči...odvisno od dneva...se mi pa zdi, a vedno manj...user posted image

Muca- luštne slikiceuser posted image

Miška- naš je tudi čist nor na pilote in mobitele- samo tiste, ki delajo...user posted image

Poletna- naš že sedi v vozičku...

Čiščenje noska- naš je kr priden...najprej mu našpricam z fiziološko, pa potem s tisto pumpico ven potegnem...potem pa še z vatico malo počistim...

striženje nohtov- ful ima rad da mu strižem nohte na rokah...noge so pa druga zgodba...user posted image

Evo, na hitro sem pokomentirala...mogoče sem kaj pozabila...user posted image ..pa drugič..

Grem spat...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 4086
30.3.2010 8:11:03   
aprilčica07
Jutro

noč bla ok, eno zbujanje, to pa je blo samo za dudiko, takoj nazaj zaspala. Vstali smo malo čez 7, jst se nalivam z kavico, joj, kako paše ta jutranji ritual, v miru.... Pa zjutraj, ko se vsi trije crtkamo na postelji. Ko oba tamala uživata, jst pa tudi:)
danes ni sončka, upam, da le ne bo deževalo in bomo lahko šle ven. Popoldne imam namen it do Sežane v Kik, pogledat za kašne trenirke za tamalga za doma, za na pesek.. da te ne boli srce, ko vidiš kako jih uničuje, ko se tam valja.. Ma mora pridet moj gospod pravočasno iz Lj, je obljubil, da bo pohitel.user posted image

Sanikaa: povej ti meni, a ta mirena je ok? ker mi ne potegne, da nimaš več M? kako bom potem vedla, da nisem noseča?
ALEKSANDR: lepo, da je bil dragi zadovoljen z aparatom..user posted image midva si nisva pa nič kupovala, bova šla spet ven, na večerjo, sama, to bo največje darilo.......... par určk sama, eden z drugim....

Grem, imam gostjo v naročjuuser posted image

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
30.3.2010 8:17:27   
*miska.mcc*
jutro!

mi smo bili vceraj cel popoldan zunaj na vrticku. mami je okopavala plevel in resevala rožice(roke imam, ko kaka 76 let stara makedonska kmetica)
mulca sta divjala s kolesi, nina pa sedela malo v vozicku, malo je bila v hojici, malo na dekici na tleh!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4088
30.3.2010 9:59:11   
hel32
Jutro
Spali smo spet, 11uruser posted image , trenutno spet spi! Je pa spet nekam tečen, kr na rokah bi biluser posted image , pa ne vem, ga nekako hočem navadit, da bi se lepo sam zaigral pa se začne dreeeeeeeeeeeettttttiiiii, ko jesihar, pa na tleh ne, pa na vse 4 neeeeeeee, pa nič neeeee, mene pa bolijo rame in križ, kouser posted image , da se ponoči od bolečin zbujam.
Včeri nam je pes ušel iz zaprte parcele, si je skopal pod ograjo in jo popihal, smo ga iskali do večerauser posted image user posted image , da se čist uničena, potem, pa je vragič sam prišel nazajuser posted image , zdaj pa rdgi pravi, da ga bo dal uspavatuser posted image user posted image , pa jaz mislim, da ni on kriv, če je tista mačka cel dan tam hodilauser posted image user posted image user posted image , ne nočem, da ga da usmtituser posted image , čeprav je težaški, sem se navezala nanj in je moj, in pika!

Reby, jaz če zanosim letos oktobra, bom ob porodu stara že skoraj 35, ker imam oktobra RD, se pravi, sva na istem, skoraj!

Si grem kavico skuhatuser posted image

Eee, si imela težek dan, razumljivo! To pa ne pomeni, da te user posted image nima rad, pač imajo take včasih, u, meni še zdaj reče tavelika, kak si, nimam te več rada, a zvečer pa jo morem požulituser posted image

Sanikaa,
glede kontracepsije, jaz se bom zaščitila, tam nekje leta2011, in resno razmišljam o mireni, ker špirale ne smem imet, KT so pa tako tako, zanima me samo, kako je to s temi hormoni, ker jaz moram že tabletke imet z zelo malo koncetracijo, če ne nimam M, pa sploh ne vem, če jo lahk imam, malo pojasni, prosim!user posted image

Hruškolinka,
ja, ja sicer sem se res nasmejala, ko te dragi sprašuje, če se je dovolj tiho slekel, ampak poznam to, ko glasno kihamo, kašljamo, listamo, pijemo čaj mešamo čaj, gledamo tv,..ko mi je tak fajn, ko mali spi, ko sem itak celi dan vprežena med njega, Tjašo in gospodinjstvo, res imam potem tiste pol urice mir, al pa zjutraj, ko sva sama, kavicaRR in čvekuser posted image user posted image
Moj reče pa, da ne more tiho kihnit, ker mu potem žilice popokajo v glavi in mu začne kri tečt iz nosa, in pač glasno kahauser posted image , jaz pa upam da se mali ne zbudi!

Poletna, ja naš je še mlajši, pa tudi sedi v vozičku, sicer res, ko sedi sam, ga še zanese na stran, ampak v vozičku, on mora vse videt, ker če ne, je grrrrr, ko zaspi, mu dam naslonjalo v ležeči položaj.
Oblačenje, bodi, žabice, nogavičke, hlače-kavbojke, tanjšo majčko, jaknico, prehodno, kapica, v kratkem bomo prešaltali na trak, ker švica v glavo, pa še nogice mu pokrijem v vozičku z unim pregrinjalom na vozičku, če pa ful piha mu pa dam še uno proti dežju čez.
To morem povedat: sem srečala od dragera žlahtnico včeri, in reče "zdaj pa že tak sam sedi, ane, pa malo hodi že?"WTFuser posted image haloooooo, pa rečem, da neeeeee, še sedi ne čist sam, in ja, kako je njen že pri 9 mes hodil, pri 11 bil čist, tamlajša pa pri 10 hodila in pri 9 bila čista in vse oh in sploh, in kak jaz delam vse po knjigah ona pa ni in kak so kao, njeni otroci bolj pametni, ker so too vse tako hitro obvladali, ja pa ja, pri 7mih ga bom postavla na noge user posted image user posted image pri 11 pa na kahlo!!!!!Daj, eni pa res mislijo, da jim vse verjamem, halo, jaz sem celo razvojno psihologijo preštudirala, in vem, kaj je otrok pri kateri starosti sposoben, a njeni so pa pri 9tih hodli, ja pa ja de!!!!da ne govorim, kak problem je njen starejši sin, od droge dalje,...user posted image user posted image to me pa spravi v uber ture!

Anžetka, mi pučemo nosek tak ko vedno, fizioločka in pumpanje, pa deeeeeeeeremoooooo se ful, ampak, kar je treba je treba, nič ne pomaga.
Mi se še nismo odločili, ali jih bomo kupili, ali jih bomo barvali, potice baje ne bomo pekli, jo bom kupila, pekli bomo kaj bolj dobrega, torto ali pa kako kremno rezino!

Ayo, ti ju kr vzami zraven, jaz bi bila prav vesela, če bi imela kako pomoč,da bi lahk vsaj v miru na kako večerjo šla, al pa se naplavala, pa če se sama ponudita, zakaj pa ne, pa itak da letos NE gremo na morje, in še naslednjo leto, k sestri OČITNO ne gremo, ker pač jaz ne morem njenega pazit zraven še, pač tudi placa nima tam v hiši za nas, skratka ne moremo k njej, ker smo očitno odveč, če ne bomo kaj pametnega nardili, bomo pa sam na kak izlet šli, jaz nimam nobene pomoči, in je tudi ne prosim, ker moja mama itak, da nima čese, ker raje gre sestri pomagat, in potem meni ne utegne, da bi pa z nami šla na morje, je če ji bi plačala!!Eh, sem se spet raz***di***la!

Aleksandruser posted image za uspel RD in darilo!

Miška, pridna siuser posted image

Aprilčica, uživaj v Šopingu!

Zuni piha, ko sv*in**ja, beeeeeuser posted image , bova kr v bajti!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4089
30.3.2010 12:14:30   
simonalokar
hoj

a v ljublajn kj dež pada prosim povejete mi ker mislmo iti v llj user posted image user posted image

drugače smo ok. Včeri smo imeli pregled pr gastroentrologu in smo izvedeli, da bi morali gludten že na začetku 6 m uvestuser posted image user posted image . Še posebej mi ker je bil mož elergik na gluten in zdaj imamo več možnosti da se alergija pojaviuser posted image user posted image user posted image . Zakaj mi tega jže niso prej povedaluser posted image user posted image . zdj smo včeri prvič dali gluten in bomo vidl. za mleko so spet vzeli kri in jajco bomo vidl kako bo. bogica mala jme tko jokala; ko so ji jemali kri iz obek rokic, še men je slabo ratal.

Glede Kontracepcije: imela sem injekcije in sem imela težave po njih vrtenje ter špiknje v srčku. zdaj čakamo menstro, da grem na tabletke . Katere kj ve jemljete tabletke tiste ki dojite. Mirena mi ne potegne, ker so mi povedali da je enako kot pr injekcijah - odpade

trenutno smo da gre eno postajo prej doluser posted image user posted image user posted image user posted image .

želim še poudariti tiste ki niste še gluten dala le pogumno dajte - za vaše otročke je bolje.

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
30.3.2010 13:20:19   
ALEKSANDR
Lep pozdrav...

Midva s tamalim pa sva zbolela... Mene ful boli grlo...pa nos mam čisto zabasan... LA pa tudi ful šmrka...mu moram skoraj na 1 uro nosek čistit...user posted image Pa ravno včeraj sem vam napisala, kako si pusti nosek čistit...danes joče, če samo vidi fiziološko...user posted image Upam, da čimprej mine...pa se ne razvije v kaj večjega...

Se javim še kaj kasneje...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 4091
30.3.2010 13:22:04   
simonalokar
aleksander čim prej okrevajete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
30.3.2010 13:39:54   
aprilčica07
ALEKSANDR: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pocajtata.. oba...
simonalokar: zakaj pa ti niso prej povedali, da bi mogla začet gluten dajat? mislim.. pametni ti dohtarji...user posted image user posted image z kontracepcijo pa imam jst isto sranje trenutno.. po prejšnjih tabletah sem imela krvavitve kr naprej, da nisem vedla, kdaj je M in kdaj ne.. po teh mi je pa grozno slabo... ma mi je g svetovala naj provam dva meseca in če se ne zbolša, da naj pridem nazaj... ma hudiča saj nimam več izbire.. kaj se bomo šli vzdržnost?user posted image user posted image user posted image
hel: oooo a že hodi? svašta... ja nimaš kaj, no.....user posted image user posted image Lukas res dosti spi.. naša ne spi niti pol tolko kot vaš... trenutno sicer spi, ma do zdaj je spala celih 10 minutk zjutraj v vozeku. pol pa lomastila tle naokoli in uničevala, kar je najdla.. grozna je.... Jakob je kljub temu, da je mulčk, tak nežen, ta je pa kot traktor..user posted image

Grem kaj spravit dokler imam mir in še kaj volje... vsak cajt bo deževalo, pa tako se mi spi, da bi se najraje k Juliji ulegla, pa mi tavelik ne pusti..........user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
30.3.2010 18:25:24   
Sanikaa
Hel ne vem točno kaj bi bilo boljše za tebe. To ti bo najboljše svetoval tvoj ginekolog. Tudi jaz sem imela težave s tabletami in sem imela zelo slabo krvno sliko. to sem mu omenila ko sva izbirala kontracepcijo za mene. Rekel je da hormoni iz mirene delujejo samo lokalno na sluznico in ne uplivajo na raven ostalih hormonov v telesu ..oziroma jajčniki delajo normalno.
Aprilčica ..ne vem kako je to brez menstruacije , ker je nimam dolgo. Samo pravim da sem kar prijetno presenečena ker so mi rekli da je normalno do 6 mesecev blaga krvavitev. Vsaj prvih 6 tednov. Meni se je takoj po dveh dnevih vse ustavilo in je sploh ne čutim. Če bom pa brez menstruacije bom najbolj srečna ..ampak če bo je zelo slaba krvavitev. Pač sumiš na nosečnost če se pojave ostali znaki nosečnosti ..napete joške, trd spodnji trebuh, začne ti smrdet kava in čikuser posted image user posted image ... samo 1 na 1000 je zelo majhna verjetnost.

kakšno zaspano vreme..moji fantje imajo trenutno koncert ..Leo z svojimi "šimi šejkerji"-ropotuljicami , Vid na bobnih , dragi kitara...bogi naši sosediuser posted image user posted image user posted image
Simonalokar ..saj smo že pisale da se stroka strinja da se otrokom po 6 mesecu da gluten. Upam da bo vse ok in da ne bo alergije!
Aleksander user posted image user posted image user posted image za vaju da hitro okrevata!!!

< Sporočilo je popravil Sanikaa -- 30.3.2010 18:27:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 4094
30.3.2010 19:51:14   
eee35
hel, sanikaa: ma saj nisem nič jezna na malega, samo na pomanjkanje časa, da sem več z njim, škoda! Je pa res vse od dneva odvisno, danes ko sem prišla je hotel skoz viset na meni, pa se je stiskal, miško mali.
Ful je lep v svoji novi bundici iz jeansa je, sem jo kupila v H&M, ko so imeli neki popust, pa te modre učke mu takoooo poudari!user posted image  Malo sem zaljubljena vanj!user posted image
Noč smo imeli SKORAJ mirno, mali je spal od 19.30 do 23, pa pol do 7.00. Zato pa ob 4.00 je prilezel m na mojo stran postelje, pa me je zbudil, kao da ne more spat!!! Če ni ti moški še hujši kot otroci...

simonalokar: zato sem tako težila tukaj glede glutena, ker sem brala, da naj bi se ga uvajalo med 6 in 7 mesecem...Pri nas ni problemov, upam, da pri vas tudi ne bo!

Baje tam ok.12.4 nam pridejo kuhinjo montirat, jupiiiii!!!! Komaj čakam!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
30.3.2010 20:25:56   
simonalokar
ja vem da ste pisale in sem vse spremljale, ampak meni so  prepovadali da bi dajala do 1 leta. Ker imamo veliko sumov na alergij. zato se tudi nisem upala dati, zdaj pa sem dobila zeleno luč da uvajam takojuser posted image user posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
30.3.2010 20:29:44   
simonalokar
Ojla! Tistim, ki prejemate otroške dodatke sporočam, da smo danes prejeli dopis MDDSZ, da z aprilom prenehajo pošiljati obvestila o preteku pravice. Odslej naprej SAMI PAZITE do kdaj imate pravico po odločbi. To lahko poveste tudi prijateljem .

to mi je sporočila sestrična, ki dela na socialni

punce pazite zdj grem takoj gledat odločbouser posted image user posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

Neposredna povezava do sporočila: 4097
30.3.2010 20:55:54   
aprilčica07
Dober večer,

šoping uspešenuser posted image Nakupla cunj za oba... sicer ko prideš v to trgovino je bolše, da z enim očkom zamižiš, pa prodajalke so tudi take specijalistkeuser posted image ampak notri najdeš pa res svašta robe... In za doma ne rabijo bit kot pinelčki lepi in poglancani...sem kupla za Jakoba trojne spodnje dele trenirke, 6 gatk, pa 4 pare nogavičk in neko kaneterčko, za Julijo pa pajkice, pa ene fensi hlače za šminkiratuser posted image , eno majčko in 4 pare nogavičk.. za vse to sem dala 32 eur... user posted image Otroci pa bojo novi in preoblečeni. Pol sem skočila še v drogerijo Lepota in Zdravje, pa še tam neki kupla... prišla domov utrujena, kot, da bi kopala po vrtu...user posted image

Julija zdaj spi (je spala frajerka cel cajt, kar jo je nono čuval, seveda je moj prišel kasneje, ampak ok, je vsaj klical)user posted image

Sanikaa: jst nočem tvegat, da bi slučajno zanosila... sva dogovorjena, da sta dva dovolj... pa bi rada bla zihr... saj če bi ratalo pol bi se itak sprijaznila, ma lih načrtno mi pa ne pade na pamet...user posted image morate imet pa pestro, tak koncert... user posted image
eee35: ne se čutiti krivo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr vidim kašno jaknico si vzela tamalemu... sem jih vidla tudi jst in sem hotla neki podobnega vzet Juliji, pa sem pol raje vzela tako vojaško, tudi fantovsko..user posted image
simonalokar: hvala za opozorilo.... si moram označit, mi preteče sicer šele oktobra, ampak če ne dobim obvestila tudi nič ne nardim..

Nič, šibam kadit, pa pridem mogoče kasneje še kaj pokukat gori..

nočko:)

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
30.3.2010 20:57:00   
aprilčica07
Ma kaj me j.... ta RR, da mi ne objavi celotnega besedila? cenzura??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4099
30.3.2010 22:21:41   
anžetka
Evo, lepi mucek moj nina...user posted image Dons se je mal čez 6 zbudil, sva mela roleto dol in sm že piz.dakala, kaj se sredi noči zbuja, potem pa na uro pogledam in vidim, da je že skor pol sedmihuser posted image Sm mu pa ob 1ih ponoč pucala noska...bogi...
Aprilčica, kdaj se je Jakob naučil sam spihat noska? Ker komaj čakam, da se tud Anže!!! Slišim, da težko diha, da ma noska zamašenga...ga obrnem na hrbet in že rine rokice pred obraz in protestira-točno ve kaj ga čaka! Potem pa dretje...in to tako, da ti gre čez ušesa! Kot pri vas-isto. Ga komaj obvladam. Na pol mu ga spucam, potem odneham, ker ne morem. Moram počakat, da se umiri...Pri ulivanju fiziološke je isto-tud v spreju ne pomaga...
Ayo, držim pesti, da se vam ponesrečiuser posted image user posted image user posted image Dopust bomo pa mal preživeli z mojimi, mal z njegovimi, mal s prijatelji in mal sami...z vsakim mal-še najboljšuser posted image
Aleksandr, tvoj LA je pa prvi, ki ima rad striženje nohtovuser posted image  Moj pa par dni že take trde bobke kaka...Kr neki. Se bojim, da ga boli in potem noče kakat. Ko vidim, da se napenja, ga kar hitr na previjalno nesem, odvijem in mu pomagam pritiskat. Če ne se mi zdi, da ostane sam pri bobkih...Čim prej se pocajtajtauser posted image user posted image user posted image
Hel, prosim, ne o 11urnem spanju...sploh, če je v kompletu...user posted image mi spimo par ur pa še to ne v kompletu. Sicer pa bravo!user posted image Ne dat kužata uspavat...kužati niso krivi...Brez veze je primerjat otročke med sabo in tekmovat-zato, ker je od ene pri 8ih že hodil, jst ne bom tamalga forsirala stat pa mu s tem hrbteničko uničevat...user posted image Kaj me briga kaj je od katere že naredil...bo že ko bo čas...Ni vredno sekiranja.
Simonalokar, eni pravijo kasnej začet z glutenom, drugi prej...potem pa vedi. Mi smo začel pri skoraj 7ih mesecih...Se mi zdi čist OK. Glede dodatkov-men so to že takrat povedal, da moram sama pazit kdaj bom dala vlogo...Nism vedla, da je kej drugač...

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?