|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
20.3.2010 20:05:48   
go_ta
Mislim, da bo Niko zaspal glih do 10. Z lubijem se smejeta pa igrata v sobi - jst se pa tako trudim za mir in tišino pred spanjemuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
20.3.2010 20:19:08   
go_ta
Pa še, da vidite, kako pri nas to zgleda:
user posted image

Pa moj sonček:
user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
20.3.2010 20:31:30   
Reby
go_ta - kakšen cukerček je vaš Niko. Ful je velik. Pr vas predali, pr nas pa vedro od plenic. Vse razdret, plenice ven vlečt, ne vpraši user posted image Zapsal je pa ob pol 8, ker je norel prej 3 ure po tleh, plazil in se gugal na kolenih in rokah. Po mojem se bo kmal zbudil.
eee - pr nas čez dan ni problem za zaspat v postlci, ko vidim, da je zaspan, ga kr nesem noter in pridno zaspi. Ko je pa večer in tema, pa je dretje in jok, takoj ko ga noter položim, potem ga pa ati uspava al pa ga dam na zizo.
Grem mal Viktorje gledat, da vidim, če bo kej pametnega. Težk verjetn user posted image
tina - helou, kako ste kaj? Ta teden bo bolj bedno vreme, drug teden pa bi se lahko kaj doble? Se zmenma na FB user posted image

Nočko!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
20.3.2010 20:57:21   
eee35
go_ta: vidim, da je vaš tudi umetnikuser posted image , pa kaj vidijo na teh predalih, ne mene vprašat...Pa pri nas sta se tudi ta dva režala kot norca, po kopeli, ko naj bi bil mir, tišina in priprave na spanje, mali se je kar krohotaluser posted image . Ful mi je zabavno, ko se začne smejat, pa še jaz se smejim, pa je konec.
Pa saj ne verjamem, da bo dolgo trajalo to spanje, nimam jaz takšne sreče, ampak veselim se, dokler traja!

Mali spančka, pobralo ga je ob 19.30, pa še čez dan je kar spal, zgleda, da to, da skoz se premika, ga kar izčrpava. Danes pa smo jedli piščančka, pa brokoli, korenček, por in krompir, meni je bilo čist bljak, celo flaško sem pripravila, da če ne bo hotel tega, dobi mleko, pa je pojedel vse, kaj sem pripravila. Pogumen mladičekuser posted image . V joškah imam še zmeraj kar veliko mleka, pa nič se mi niso zmanjšale, sr..nje!!!user posted image user posted image user posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
20.3.2010 21:14:50   
anžetka
Muca, lepo, da si si malo nafilala baterijeuser posted image Pa krasno, da je prišlo pri dragemu do spremembe plana in boste za vikend lahko skupaj. Pismo, ti tudi na porodniški ne dajo miru s temi računalnikiuser posted image Ja bi blo res fajn, da bi dobil neki dinarčkov za varstvo-boljš kot nič!user posted image  Kje si to slišala? Morm mal na net naše občine pogledat...
Jakipaki, katero zelenjavo daš v zelenjavno polento? Jst sm tud vidla v Paparici, da kar hitro začnejo s sirčkom...zato mi ni čist jasno kaj in kako...user posted image
Aprilčica, midve bi ble potem krasne skupej-vsi bi se nama smejal, še druga drugi bi seuser posted image  Uf, potem uživate na ranču. Superuser posted image Mi mamo tudi vikend-leseno brunarico, njivo, travnik, nekaj gozda-veliko narave, malo sosedovuser posted image Večinoma smo tam poleti in zunaj pečemo na žaru pa kaj brkljamo okrog bajte...vedno je delo pri nasuser posted image  Hvala, bom mal pogledala za te sirčke...
Go_ta, si bla pridnauser posted image Jst morm tud mini generalko narest, sam kaj ko mi je potem kar hudo, ker je že drug dan isto razmetano, posvinjano,...user posted image Men tud niso všeč enodelne kopalkeuser posted image Pismo, sm ugotovila, da si vsak let nove kopalke kupim...letos najbrž ne bo nič-ne smem!!! Ja, najbrž bom kar v KR hodila na plavanje...v OŠ Jakoba Aljaža. Boš ti hodila, si se kej odločila? Kakšen navihanček je tvoj Niko!user posted image Luškan, luškan...user posted image
Eee, uf, kaj bi dala, da bi moje joške ostale take kot ko so polne!user posted image  Glih prav velike in prave oblike so!user posted image Pa moj prav, da so čist vredu, jst bi mela pa večje...
Odprtost, druženje-jst hitro navežem stik in se tud odprem, če sem pri volji in če vidim, da je človek OK. Drugače se umaknem. Zelo malokrat pa sodim po videzu. Sem se pa tudi vedno bolj s fanti družila, ženske, sploh tu, so ble vedno bolj oh in sploh in fajn in high tako da...jst sm pa čist preprosta, rada se hecam, tud na svoj račun itak, mi je dokaj vseen kaj si kdo o meni misli...če sem komu všeč, super, če pa ne pa tud super.
Fensi vozičkanje-jst ponavad kavbojke gor navlečem pa kakšno jakno, včasih še tista "čebelja" očala, da se me ne prepoznauser posted image Mi je prav smešno, ko vidim mamico čist spedenano na sprehodu...pa kje ma cajt?!user posted image Jst se namažem s kremo, oblečem, obujem, spakiram Anžeta v pajaca, vzamem dekice in pičiva hitr dol in ven...ludo!user posted image
Zobki-vsak dan mu zijam v usta in tipam pa nič...enim pa rastejo kot gobe po dežju! Pa sej je še čas...slej ko prej bodo tudi pri nasuser posted image
Potenje-naš pa po hrbtu rata moker...včasih tudi po glavici/čelu. Je tud bolj "vročekrven" zgledauser posted image Je zgleda hitro preveč oblečen, zato ga, ko gremo kam na obisk recimo, oblečem čebulno, da lahko potem samo dol dajem...recimo bodi z dolgimi rokavi in majčko s kratkimi čez, spodaj pa žabice in hlače, tud nogavičke. Ponavad gre vsaj majčka dol!
Papcanje-dons zjutrej je jedel kruh in sadno skutko, za kosilo topinambur+por+grah. Je bil kar zadovoljenuser posted image Jutr pa najbrž makarončke dobi. Kr s tem kar je dons ostalo...

Sasa84

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
20.3.2010 21:18:41   
anžetka
A gledate Viktorje? Violeta Tomič mi je taka faconarka!user posted image Pa Barbara Cerar in Jose sta bla tud fajn z repanjem. Drugač mi pa niso ne vem kok všeč...
Aprilčica, ko sva že pri laseh...če te zanima, poglej v album kakšne lase sem mela včasih...user posted image enkrat drugič pa slikca od zdej...user posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 20.3.2010 21:31:37 >

Sasa84

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
21.3.2010 7:33:55   
Poletna09
pozdravljene!

no ni miniolo eno leto,odkar sem se nazadnje javla..saj vas berem vsak dan,veckrat:), samo mi enostavno znanjka energije,da bi vam kaj napisala..

mi imamo tudi malo navihanko doma,rojena je zadnjega avgusta, ma je prava mala kokola ze:)
ma sem dodala nekaj slikic v album,samo ne bi jih rada dala pod javno,ze zaradi one BG s kero so bili problemi..pa ne bi rada da si kdo prilasti slikice in jih uporabi za kaksen namen..no,skratka dodala vas bom,zdaj pa je na vasem ali sprejmete al ne:)

ma vidim ka nas je vedno vec goricank tu:) ma moremo se dobit na kaksni kavici zej ko bo bolj toplo!:)

ja glede oblacenja..meni tudi ni fajn ta letni cas..sploh ne vem kaj naj ji oblecem..ji dam pa ponavadi hlace,nogavicke,copatke,bodi s kratkimi rokavi,bodi z dolgimi,kaksno majcko prek in prehodno bundico..sal,kapo in gas:)

zobki: mi tudi se nimamo nobenega,mislim pa da jo nekaj muci,vsaj sumim in upam da je tako,saj bi to pomenilo nekaksen konec katastrofalnega obdobja..

hranjenje: ma skoraj vsi mislim da imajo ze nekaksen skoraj enak urnik..zjutraj mleko,dopoldne sadje, potem ima kosilo..dajemo ji ze vse...popoldne kaksno kasico,zvecer pa mlekeca in morem rect da spi celo noc..zaj ze nekaj casa,in upam da je nisem prehitro pohvalila,in ne dobim ponoci susa nazaj!:)

kar se tice kotaljenja,premikanja..ma obvlada ze vse!:)..no na vse 4 se postavi..samo kej ko samo miga naprej pa nazaj..tako da vse bo ob svojem casu..seveda pa so najbolj zanimive prepovedane stvari..kabli,gsm,daljinec..no ja..:)

ma nec,morem it,ker mala alarmira!

vam pisem se kaj kasneje

lep dan!

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
21.3.2010 8:03:52   
hruškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: anžetka
Plavalke in tečaj plavanja...user posted image Kakšne kopalke imate-eno, dvodelne? Jst enodelnih nimam...pa si jih ne bi zarad tečaja kupovala. Pa niso nobene na naramnice, ampak za zavezat...ne bi rada trapa izpadla...

a to greš na tečaj plavanja s tamalim? Jst mam čist navadne dvodelne kopalke. Pa tud ostale mamice, kakšna pa enodelne. To sploh ni važno, ne delaj si skrbi.
Muca, hvala za dobre želje za službo.

Heeej, drugač pa mam novo frizuro. Bom slikala pa ob priliki pripnem. Pa speeeeeet nismo nič spaaaaliiii. user posted image user posted image user posted image Pa še obisli niso hoteli it do 2 zjutraj domov, tamali je pa že ob 5 vstal!user posted image user posted image user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
21.3.2010 9:21:36   
ALEKSANDR
Dobro jutro.. Pri nas pa je tako lepo vreme že 2 dni... Zdaj LA spi...potem pa takoj na sonček...user posted image Drugače pa je vikend bolj umirjen, kot smo imeli v načrtu...je tamala neko virozico staknila..pa je ni bilo pri nas...no, danes po kosilu pride na tortico, pa po darila... Si je zaželela roza sončna očala z rožicami...in smo jih našli...user posted image

Drugače pa veliko bolje spimo- LA se zbuja samo 2krat za dojenje ponoči...in spimo vsaj do 7 zjutraj...user posted image Drugače pa se cele dneve na noge postavlja...danes ponoči sem ga našla kako se po ograjici od posteljice postavlja gor...tako da bo treba posteljico premontirat- ležišče bo treba nižje dati... user posted image Se pa je naučil, ko rečem bravo-on kao ploska...user posted image , pa ko rečem poč poč z rokicami udarja po podlagi user posted image . Mamica je čist ponosna...user posted image

Go-ta- pri nas so tudi zavese nekaj najboljšega...skoz bi jih vlekel pa v usta dajal...user posted image Pa kakšen lep fant je Niko...user posted image pa super ga šiba...user posted image

Anžetka- jaz imam tud samo dvodelne kopalke...pa bom kr s temi hodila na plavanje... Pa si mi dala super idejo za kruh z jogurtom..user posted image Jaz mu poleg testenin skuham malo mesa, pa kako zelenjavo...potem pa še dam zraven malo kisle smetane... Sem pa zadnjič delala špagete na bolonjski način (samo z govejim mesom) pa sem mu dala čist malo omakice pa testenine, pa mu je bilo super dobro..

Aprilčica- upam, da rdečica čimprej zgine pri Juliji... pa user posted image za Jakoba in pleničke...

Muca83- super za spremembe plana pri tvojem...user posted image

Zdaj pa se grem počasi porihtat...bo treba po torto...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
21.3.2010 10:28:14   
aprilčica07
Jutro,

še kr nam ne dela net.. pa prehlajena sem, in tečna ko sto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še uho me boli.............. in dež je...

anžetka: huda čupa, lasje so videt res lepi in močniuser posted image user posted image user posted image user posted image
go ta: iiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kašen cukr je vaš mali.... pr nas so zavese tudi zakonuser posted image
hruškolinka: ja, eni ljudje nimajo občutka...user posted image
ALEKSANDR: sonce? tle je dežžžžžžžžžžžž. pa bravo za LA in ponosno mamiuser posted image
eee35, si predstavljam vašega   Aleksa kako pančka...user posted image

Ne bom več pisarila, da me ven ne zabriše..  baje pridejo jutri popravit, upam, ker drgači bom vse skupaj nekam  poslala............

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
21.3.2010 10:34:25   
aprilčica07
poletna; si rodila v šempetru? jst sem bla tam od 30 avgusta  do 2  septembra.. a sva se mogoče vidli? user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
21.3.2010 11:17:40   
aprilčica07
Reby: no, pol sem le imela prav, da si Štajerka..user posted image nekaj si očitno vseeno zapomnim.... user posted image
anžetka:  čebelja očalauser posted image user posted image user posted image user posted image dober  izraz si najdlauser posted image user posted image user posted image no, jst si moram pa nova sončna it nabavit, ma kaj ko so tako draga ta k.. očala, sploh tiste ki meni padejo v oko.. pol pa ne kupim nič.. pa še je dobro, da imam tud sončna na dioptrijo in pol sem ob en kup dnarja in slabe volje.... in sem raje brezuser posted image user posted image user posted image user posted image

viktorji: oh ja, Violeta mi je bla dobra, pa Cerarjeva, voditelj pa tako... no, saj ni bil slab.. aja, pa Slon in Sadež sta zanimiva...

Delam en mini košček purana za Julijo, pa saj veste  jst in piletina .. ful mi kr obrača čreva, dobro, da imam zamašen nos..user posted image user posted image user posted image

Mi je žal, da pišem tako v kosih, ma dokler ne bojo poštimali stvari mi ni za pista kašnega dolgega posta, ker me pol vedno ven vrže... in pol piham od besa...user posted image

kam je pa sams ušla?user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3862
21.3.2010 11:53:49   
Poletna09
pozdravljene!
ma kaj pri vas tudi tako piha_?ma ni za it prav nikamor!
zdaj cakam ce bo nasa mala se spomnla da je cas za kratek spanec...drugace bo prevec tecna ko bo cas kosila...saj nic ne recem,pridno je,samo ko je zaspana ,pauser posted image user posted image

aprilcica
:
ne,jaz nisem rodila v sempeterski porodnisnici.

no jaz tudi mali kuham kosilo,danes bo jedla polento z zelenjavo iz juhe in malo kisle smetane..njamy:)

ma punce ve ze kaj razmisljate o morju???..saj vem..kje je to..samo ce pa gre vse tako hitro mimo,tako da bo treba prestudirat kako pa kaj z morjem letos...:)

nic,sibam kuhat dalje
lp

Neposredna povezava do sporočila: 3863
21.3.2010 14:45:48   
eee35
Ja, kje se skivata sams, pa tina? Že kar dolgo nič nista pisali...

Malega sem zapakirala v njegovo posteljo, kar na odejo, če mu paše, naj spi tako, si je navlekel na glavo moj kopalni plašček, pa skoraj smrči...Malo me sicer skrbi, kako diha, ampak nič ne kaže, da bi bilo kaj narobe, AC sem vklopila, pa kaže da je vse kul. Na začetku 2x je zamjavkal, kao, kam si me dala, mati, kam, ampak pol se začel pogovarjat sam s sabo, pa nekako je zaspal.
M. montira na balkonu knauf ploščo, najprej je dal deščice, pa stiropor, zdaj pa knauf, fuuuullll lepo je naredil, upam, da bo poleti manj vroče, ko bo boljša izolacija, pa oknpo bo novo gor, zdaj so ene šipe, takšne premične, pa raje ne tikam, se bojim, da bo enemu na glavo letelo.

Že nekaj časa hočem vprašat..mamice, ki že imate starejšega otročka, katero kremo za sončenje priporočate? Moram nekaj kupit, tudi, če se bomo pred soncem skrivali, mali ima svetlo polt, pa je treba nekaj gor mazat, nočem pa česarkoli kupit, zna povzročat alergijo...
Danes smo šli v H&M, koliko poletnih cunjic imajo!!! Sem nabavila za malega še eno kapico, za zavezat pod brado, pa očala (nisem se mogla upreti, dajte me tepst, če pa so takoooooo lepa modrauser posted image ). Bom šla malo pobrskat, da nabavim par drugih stvari, ampak brez m, ker me čist zmede, gleda s temi plavimi učki, tako nedolžno pa pravi: saj tega ne raaaabimooo. In jaz ga budala poslušam! Spustila sem danes iz rok ene hlače na naramnice, takšne fajn, dost tanke, prav fine, samo ene so bileuser posted image . Včasih razmišljam, da mi ta moj malo pere možganeuser posted image .

hruškolinka: si vprašala, če ta dva gresta na plavanje naprej, pa nimam pojma, če sem ti odgovorilauser posted image . V glavnem gresta, enako kot prej, torek ob 11.

(odgovor članu Poletna09)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
21.3.2010 14:54:53   
aprilčica07
poletna: sem mislila, da sva bli mogoče cimri v Puser posted image user posted image ma pri nas pa dežuje, že cel ljubi danuser posted image user posted image
eee35: kremo za sončenje? jst sem imela za Jakoba od dr Hausche, pa sem bla kr zadovoljna... ni imel nobenih opeklin nikoli... baje pa te kreme, ki sem jo jst imela ne delajo več, verjetno  pa delajo kaj podobnega... . bom letos spet kaj takega nabavila.. sem pa pri teh kremah za sonce komplicirala v nulo, ker imam sama alergije na sonce in sem hotla to otroku prišparat...user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
21.3.2010 19:54:00   
hruškolinka
eee35, glede plavanja: obstajajo skupine za otročke, ki so on tečaj že dali skozi, da ne začneš spet s 15 minutami plavanja pa brez igračk. Te skupine so : pon 11, sreda 10 ali petek ob 12. Nisem čisto prepričana, ali so ure prave. Če si zainteresirana, pokliči informacije in vprašaj. Midva z malim bova sedaj hodila ob sredah.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
21.3.2010 20:18:40   
Muca83
Pismo, spet sem imela probleme z računalnikom. V petek sem bila tako vesela, da sem uspela odpravit virus, v soboto je pa spet začel nagajat. Ni bilo druge, kot da sem danes na novo naložila Windowse. Zdaj je pa mir. user posted image Sem imela srečo, se je Lana odločila za 1,5 urni dopoldanski spanec in sem lahko večinoma zrihtala v tem času. Zadnje čase imam pa res skoz eno delo z računalniki, sploh ne bi o tem, da me čaka še en laptop za naložit, ki ga je sodelavec kupil novega in me je prosil in jaz itak ne znam rečt ne, čeprav mi je totalno odveč to delat. Taka sem, ni kaj.
No moj naju je danes ob 9h dopoldne zapustil in zdaj sva sami do petka popoldne ali zvečer. In kot prekleto je bilo še vreme čisto zanič, je ful pihalo, tako da sva bili cel dan sami notri. Edino zvečer, ko sem jo ravno kopala se je oglasil brat od mojega s punco in sem bila čisto presenečena, ker se je Lana pustila tej punci nosit in igrat se v naročju.
Mislim, da bomo tudi mi v kratkem dobili zobke. Na spodnji dlesni sta kar dobro vidni dve črtici. Smo uspeli narediti eno fotko. A so to zobki?

user posted image

Bom kasneje pokomentirala, grem gledat Slovenija ima talent. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
21.3.2010 20:47:11   
Reby
muca - jaaaa, to so zobki user posted image Pri nas je bilo predvčerajšnjim takole, danes pa je ven pokukal user posted image
eee - jaz mislim, da ma Mustela tut kremo za sončenje

Nč, grem gledat talente, mali že spi user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
21.3.2010 21:50:56   
eee35
hruškolinka: čudno, je rekel moj, da gre v nadaljevalno skupinouser posted image Bom ga malo zaslišala...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
21.3.2010 22:13:54   
go_ta
Hoj, punce! Sem gledala Slovenija ima talent med tipkanjem ... O moj bog, pri nekaterih se pa res človek vpraša, če je vse v redu z njimiuser posted image user posted image Sem se pa fajn nasmejalauser posted image
No, dan je hitro minil, smo bli zunaj pa obiske dobili, mali zdaj spi, noči so še vedno katastrofa. Vse po staremuser posted image
muca, jaaaa, očitno boste dobili dva zobkauser posted image Si pa pridna s temi računalnikiuser posted image Pa naj vama čas hitro mine do petka!!!
anžetka, ful hudi lasjeuser posted image ja, glede pospravljanja se čisto strinjam s tabo - vse pospraviš, naslednji dan je pa isti svinjakuser posted image Kdaj se pa začne ta tečaj v Kranju? Aja, verjetno si čisto preveč fensi s tistimi čebeljimi očaliuser posted image
poletna, ti se kar oglašaj, še ena čvekica večuser posted image Pri nas je morje že skoraj isplaniranouser posted image Maja greva z Nikom z mojimi na morje, junija in julija bom definitvno šla kaj s sestro, ki pride iz Kanade, konec avgusta gremo pa še z lubijemuser posted image user posted image Šli bomo pa seveda na Pag, ima sestra apartma. Komaj čakam!!
hruškolinka, user posted image za frizurouser posted image Upam, da se danes naspiš. Eh, enkrat nas tudi to čaka ... upamuser posted image
aleksandr, user posted image za LA! Mamice smo itak najbolj ponosne, ko otrok osvoji kako novo veščino. Pa pri nas bi se isto nonstop na nogice postavljal. Upam, da ga ne najdem ponoči na nogahuser posted image
aprilčica, si bolje? Naj prehlad čim prej mine, uho neha boleti ...user posted image
eee, očala si mu kupla?user posted image Kje? Naš jih bo tudi rabil, ful ne mara soncauser posted image Se ni vrgel po meniuser posted image jst tud planiram tud v šoping za malega, komaj čakamuser posted image
Grem naprej delat, jutri moram spet v Ljubljano k mentorici.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
21.3.2010 23:11:26   
Muca83
Sem gledala Slovenija ima talent. Najbolj faca je bil un, ki se je usedel na stol in štrikal user posted image user posted image user posted image Drugač imajo pa eni res hude talente, res so dobri.

eee35, joj tale vaš muc je pa res sra.nje naredil user posted image Naša tud noče pit. Včasih jo malo shecam po žlički ali iz skodelice ali kozarca ampak to pije bolj zato, ker ji je zanimivo kot da bi bila žejna. Polula se, lulanje ni ful rumeno, tako da se ne sekiram.

aprilčica, upam, da se lulika Juliji čimprej pozdravi. Na srečo še nimam težav s tem, je pa že ene 2x imela čisto čisto malo pikic okol in sem samo z bepanthenom namazala in je izginilo. Mene bi tudi minilo, če bi bile tako dolge priprave, da greste ven user posted image

go_ta, Niko je pa res velik! Pa fuuul luškan. Se mi zdi, da ti je podoben.

anžetka, ja sej, zdej mislijo, da imam še več časa za računalnike rihtat kot prej. Za subvencijo vrtcev so se pa na neki seji pogovarjal o tem, sem našla na strani od občine Kamnik tole:
"10. Občinski svet od župana zahteva naj v imenu Občine Kamnik kot ustanoviteljice VVZ Antona Medveda naloži vodstvu zavoda, da mora v okviru razpisa za vpis otrok v vrtec za šolsko leto 2010/11 sprejeti vse vloge otrok, ki se želijo vpisati. Za zavrnjene otroke se iz proračuna mesečno zagotovi subvencija 150 €."
Upam, da bo res kaj iz tega, bi bilo res super! Glede na to, da se da tukaj dobiti varstvo že za 180 eur na mesec bi imela potem skoraj zastonj. user posted image
Lase si mela pa hude fuuul. So mi od nekdaj najlepši dolgi črni lasje.

hruškolinka, ti si pa res boga kar se spanja tiče. Saj meni se tud še kar zbuja ampak ni pa taka kriza, da ne bi jaz nič spala. Kakšne imaš pa to obiske, da so do 2h pri tebi user posted image

aleksandr, u, a LA bi pa že kar stal. Se mu mudi raziskovat svet user posted image Pa pameten je fantič! Jaz jo tud učim vse možno, pa ni nekega efekta, edino svoje ime pozna, pa če rečem "Kje je oči" ga pogleda user posted image

Potenje - naša se po glavi ful hitro začne potit, če ji je vroče, potem ji pa še laski zasmrdijo. In ji je tud hitro vroče, tako da je ne oblačim veliko. Doma je samo v bodiju in hlačkah, za ven pa ponavadi oblečem več plasti, sem nekje prebrala, da se toplota bolje zadržuje če je otrok oblečen v več tankih plasti kot v eno debelo.

Zdaj pa grem, čakat zobke, da ven pogledajo v upanju, da bomo potem bolje spali. Saj ne verjamem v to, ker mislim, da 3 mesece pa ne more zarad 2 zobkov slabo spat ampak upanje umre zadnje. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
22.3.2010 8:15:30   
hruškolinka
Dobro jutro!
Spet smo celo noč samo nekaj dremali. Nimam pojma, kaj je malemu. Moj pravi, da mu je mogoče vroče. Oblečen ima bodi z dolgimi rokavi in tanke hlačke in je v tanki spalni vreči. Če pa ga vzamem k sebi, ga dam ven iz spalne vreče in ga nič ne pokrivam, ker imamo ogrevano posteljo. Zrak pa ima 23 stopinj (smo v bloku in je vroče ko satan). Kako je možno, da bi mu bilo še vedno vroče, jaz pa sem pokrita s koutrom, halo? Sam če ga pa še manj oblečem, ima pa hladne rokice. Zmedena sem ko kura. user posted image
Muca, obiski do 2? Prijateljica je z možem prišla iz Anglije na obisk, pa smo malo poklepetali, ker prideta samo enkrat na leto domov.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
22.3.2010 8:17:10   
Poletna09
dobro jutro!!

no,seveda smo pokonci ze od 6h,oziroma malo prej se je ze oglasala..ma kdaj bo moj otrok spal vsaj do 7h? vem,da sem lahko srecna ker prespi noc brez kaksnih cudnih motenj,samo useeno...

ma je ze neksna tecna,tako da mislim da bo cas za prvo danasnje uspavanje...zanima me kako vi uspavate vase male?..ma mi smo jo navadli da se nosi...user posted image ..in ne najdem nacina kako jo odvadit,sploh nimam pojma kdaj naj bi to sploh zacela "uvajat",ker enostavno na trenutke ne zmorem vec..

go_ta: uuuuu ti pa bos na morju dooolgooo!:) sem ti malo fous,ma ne v slabem smislu..mi pa se ne vemo nic,mogoce celo ne bo nic iz morja..no eprav se vedno potiho upam...:)

muca: kako vama jo je uspelo tako poslikat???:) nasa ni sans da se pusti sarit po ustih..ni sans!

ma kaj smo edini brez zobekov se???

aprilcica:kako si danes?uha so kaj boljsa? kaj pa mala? se ji je stanje kaj izboljsalo?

anzetka:uauuu kaksni lasje..ma ka bi jz mela tko mocne in lepe..ma meni ne stojijo ne tako ne drugaci..imam full tanke,malo bolj goste in ne ravne in ne kodraste..katastrofa..pa vozlajo se mi..imam milijon vozelckov po glavi

uff nic,morem it..vec kasneje

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
22.3.2010 8:30:21   
Anonimen
dobro jutro!!

poletna, dobrodosla! tvoja mala ima pa RD na isti dan, ko jst!user posted image

no....nasa nina papca! vse od reda....user posted image user posted image user posted image vceraj sem ji korencek, kolerabo in brokoli samo na hitro pretlacila z vilico in zalila z govejo juho z rezancki. in je vse pojedla!user posted image

ne bom kaj kometirala, ker je cist prevec.

edono slovenija ima talent.... poznam tisto familijo, ko je nastopil ocka s 7imi otroci. oz. poznam njihovo mamo/zeno. in prvega moza in drugega moza.

ma zenska je......user posted image user posted image user posted image ufaaaa....ne vem, ce lahko pisem, ker me lahko se kdo tozi.
ampak, ce vas zanima......je kar zanimiva zgodba!user posted image

edino otročki se mi smilijo....user posted image

(odgovor članu Poletna09)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
22.3.2010 9:04:58   
jakipaki83
Lep pozdrav,

vreme spet za en drek, ampak upanje umre zadnje.

Muca- si me prav zdražla s tole subvencijo in sem klicala na občino. Ampak ženske,<ki je za to zadolžena, trenutno ni. Sporočim ko me pokliče nazaj, koliko je možnosti za 150 evrov user posted image  Upam, da je to res, ker vrtca itak ne bom dobila. Nimava z dragim skoraj nobenih točk. Ah ja...

Hruškolinka - mislim, da je čisto mogoče, da mu je vroče. Tudi Jaka se je nekaj časa non stop zbujal in se nama je zdelo, da mu je vroče. Ko si ga vzel iz postelje je bil čisto vroč in prepoten. Zdaj ga oblačim v tanko bombažno pižamico in pokrijem s kovtrom (ki ga seveda zbrca user posted image ). Ima sicer malo hladne roke, ampak spi pa bolje. Je pa še vedno prepoten.

Morje - komaj čakam. Samo upam, da tako misli tudi mali. Da ne bomo po treh dneh morja prisilno odšli domov, ker mu kaj ne bo všeč. To je moj črni scenarij...

Zobki - mi imamo spodnje enke že zunej. Zdaj se nekaj dogaja še zgoraj, ampak to traja že 1 teden. Premetavanje ponoči, stokanje in grizenje VSEGA. Moje rame, prstov, roke, svoje roke, tal, mize,... Prav smešen je. Ga držiš za mizo, on se nagne in zagrize v mizo kot kak kuža. Pa še z glavo stresa zraven. Očitno ga res mučujo tile zobki. Revež.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?