hel32
|
Ojla! Smo imeli ful moten spanec danes, mu zvečer nisem dala calpola, evo, pa smo ob 4rih ustali , sva šla po flaši mleka nazaj, da 7:30 drnjohat , drugač, pa še niš od spodnjih enkic, so dlesni bolj zatečene ob pritisku bele, pa sitni smo 100/h. Anžetka: saj ne bom doma ostala, če bo bog dal, bi rada še to leto, nekje novembra zanosila, in po sklepanju mojga G bom po vsej verjetnosti na bolniški od začetka nosečnosti, že zaradi let (34), je to še dodatni 2 leti, tako, da potem grem verjetno delat, če si moj dragi ne umisli še enega . Reby, no še sreč a, da imam eno sotrpinko Mah, jaz sem se tudi navadila, in mi niti pod razno ni dolgčas, skrbi me edino, kako se bom navadila spet na službo, ko bom tolk časa doma. Pa tuki je tudi fullll mamic z vozički, jih srečam ogromno, pa nekako nimajo interesa navezat stikov, so imele srečanje, pa kaj ko ravno takrat nisem mogla kam , pa tu je večina mlajših od mene pa potem že iz vjudnosti ne upajo, no, mogoče pa srečam gdaj pravo, sicer pa imamo v moji familiji zdaj 7 , in se imamo med sabo kaj za pogovarjat s sestričnami, pa še čez 3 mesece bom spet teta, ha, ha . Pa sem ista Aprilčica, brez čveka bi mi usta skupi zrasla . Evo, uspela , mali se trenutno sam igra, po 3x nem pritoževanju, pa zdaj je kao zelo zadovoljen, ker že sam sedi, pa on je itak najmlajši, in, ko bo čas za plazenje bo toplo in bom ga lahko dala na tla , danes imamo ful lep dan! Aprilčica, kaj se pritožuješ nad frizuro, jaz kr naprej neki experimentiram, in vedno znova ugotovim, da mi trenutno najbolj pačejo dolgi lasje, speti v čop, ali podobno, ker imam okrogel obraz, ma ne vem več, sicer pa itak se mi ne da delat frizure, ko sem doma. Glede krem, meni trenutno odgovarja od eucerin, ker imam ful suho kožo, sploh pozimi, in true match puder in malo maskare, in to je že vse, no pa lip glos, za kaj več nimam niti volje. Imam pa sama tudi kr probleme s suho kožo po celem telesu in se kr naprej neki mažem, Kaj se je mojmu včeri zgodilo: imava oglas za kio na netu, in neki makedonec kliče, da bo on avto kupo, ampak, naj ga pripelje v MB, ker se ne spozna na MB, in vse ok., ful navdušen, avto hoče kupit, in ko gresta overit kupoprodajno pogodbo, crkne kuplonga , jasno, da avta ni prodal, ga je kr mehaniku peljal! , ko imava itak 4 avte doma, 2 ne morma prodat, zaradi zapuščinske, še zdaj se vleeeeeeečeeee, pa naj še reče gdo, da imamo pravno državo , naj se grejo, s*r*a*t!!! Mislijm, da bova malo šibnila ven!!