|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
18.3.2010 10:19:35   
hruškolinka
Hej, babnice, kaj za eno čudo je to Calpol, ko slišim, da to dajete otrokom in potem boljše spijo. A kake mamileke?  Jst bi tudi, če bomo potem kaj bolje spali.user posted image

Sem se naročila v soboto k frizerju. Da si malo imidž popravim. Ker tak ko zgledam zdaj, nisem za nikamor. Še mama me skos šimfa, da sem zanemarjena ko ena stara baba.  Potem pa hop v kako novo cunjco in začnem drug teden z iskanjem službe. Bom kar osebno na šole ponudbe nosila. Se grem prodajat, če me bo kdo kupil.user posted image user posted image user posted image

Včeri sem bila spet tako osorna do mojega user posted image , da mi je že kar zameril. Skos sem mu nekaj težila, da ni za nobeno rabo, da nič ne naredi, kar mu rečem. Pa sploh ne vem, zakaj sem se tako spraulala nanjga. Začenjam ugotaulat, da to izvira iz moje lastne slabe samopodobe in nezadovoljstva, pol pa tkole njemu težim. Pa sej ni čudno, čez en mesec bo že skoraj eno leto, kar čepim doma. user posted image Madonca madonca, kako čas leti.user posted image

Ayo
, bogica. Sta imeli pa res slabo noč. Zakaj pa je mala bruhala? Meni je to bruhanje ponoči in preoblačenje cele postelje in tuširanje malega kar znano. Ker sem ga 3x preveč nahranila zvečer, je potlej okoli polnoči vse pobruhal.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
18.3.2010 10:21:05   
go_ta
Dobro jutro! Noč katastrofa, se je zbujal na 1,5 ure pa jokaluser posted image  Eh, ti zobki, danes bo treba po calpol. Zdj je dol pri tašči, jst se relaksiramuser posted image  vreme je tako-tako, oblačno, ampak bova šla vseeno ven.
modrasmotka, saj greš lahko sama s Kajo na sok ali kavo. Upam pa, da spoznaš kako sosedo pa malo počvekaš.
Jst imam srečo ... imam 2 dobri prijateljici, gremo večkrat na kavo pa vedno kako sosedo srečam (imam dve z malimi otroki) ali znanca pa počvekam. Tko da s čvekanjem ni težav. Paše mi pa tudi iti sama na sprehod, da si malo zbistrim možganeuser posted image
aprilčica, uživajte danes, ko je user posted image  na dopustuuser posted image  he he, a Jakobu je zdaj všeč občutek brez plenič bituser posted image
sanikaa, a kar domače naloge moraš delat žeuser posted image  Pa uživajte na Hrvaškem!
hel, kar večkrat si privošči čas zase, bo mir pri bajtiuser posted image  ja, zdaj bomo pa vozičkale do onemoglosti.
Grem po Nika, sem mu pripravila zajtrk, potem greva pa ven. Se tipkamo kasneje!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
18.3.2010 10:44:24   
Sanikaa
calpol je kot lekadol sirup..paracetamol proti vročini in bolečini.
go-ta hvala bom

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
18.3.2010 11:59:03   
aprilčica07
Midve sva nazaj iz sprehoda, je blo leeepo, je tako toplo zunaj. Ampak T2 nas še vedno jebe...user posted image user posted image user posted image upam, da bom uspela napisat do konca, brez težav. Vmes smo šle še v trgovino, pa v službo sem skočila, pa na eno kafe, Julija je pa vse lepo prespala. zdaj bo moj odšel v Brda, delat na njihov ranč, jst bom pa mularijo krotila. Bi šla še ven, pa nevem če je tamali že zrel za it ven, ma je tako lep sonček, pa bi šla rada še enkrat na teren.

sanikaa: uživajte na HRVuser posted image   na kašen koncert gre možek?
Go ta, hel, hruškolinka, modrasmotka: kaj vem, jst tle v dolini tudi nimam neke družbe, sem imela pri Jakobu, zdaj pa nimam.. pa grem tudi sama na kafe, mi ni problema..  imam pa na hribu tolko več čvekic, tako, da  tam nadoknadim... tle niti ne poznam dobro, je pa tle v mestu tud tako, da sem že provala navezat stik z parimi mamicami, pa niso imele nekega interesa, pa sem si pol mislila svoje... ja, mestne dame so tle res biseri.. ampak niso vse take, očitno imam le jst smolo....user posted image   se pa zmenim z kašno sodelavko in pol greva skupaj ven... user posted image
kviki: ma super, alora si režiserkauser posted image user posted image user posted image pridnauser posted image 140 km v eno smer, to pa ni malo, je kr konkretna razdalja... ma imaš avtocesto predvidevam?
go ta: jst sem tudi tamali dala Calpol, pa so pol zobki ven prilezli in je zdaj spanje superca...
ayo: user posted image user posted image user posted image

Sem se naročila k frizerki, grem drugo sredo, ma samo malo obliko poštimat, ker mi ful hitro rastejo, in se mi volumen razširi in zgleda, kot, da imam na glavi čeladoooooooooooooouser posted image

Grem skuhat kosilo, za frocovje, pa za naju kaj na brzino, pol pa akcija dalje:):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
18.3.2010 12:16:53   
Sanikaa
aprilčica na Rammstein-euser posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
18.3.2010 12:38:51   
aprilčica07
sanikaa: o madona, ti so pa hudi, Ramstaini mislim......saj za poslušat niti ni nevem kako grozno, ma da jih še gledaš... brrrr...user posted image user posted image pravi nemški težkokategornikiuser posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
18.3.2010 14:08:07   
modrasmotka
aprilčica saj če se že sprehodim sama še nebi bil tak problem je pa skor isto kot pr tebi.ko sem hotela navezat kak stik na ni bilo preveč navdušenja.
mela sem sosedo pa je nazaj na šiht pobegnala ko je bla v porodniški.
so vsi starejši pa v službah.
hočem povedat z tem da sploh nimam nikogar ki bi lahko ga poklicala pa se sploh kdaj na kaki pjači dobila.mela sem tut eno frendico ko sem ji lahko vse povedala pa mi je v najtežjem trenutku hrbet obrnala.se vidi da sem jaz tista ki sem se odselila od doma kar dokaj daleč stran.sj takole še gre,sam ko mam pa tiste dni da bi rada čvekala me pa res muči.

kaja si ej danes on pol 12 ponoči dala v glavo da nebo spala.vsa budna razigrana ga je žurala do skoral pol 3.pol je pa le zaspala.zj se je naučila z glavo odkimavatuser posted image .in jaz njej rečem gremo spat ona pa veselo odkimava.nevem kje je to pobrala.

nevem zakaj vas zadne čase z enim očesom preberem.preberem pa nevem kaj sem prebrala.pa zelo pozabliva sem ratala.sem zadnjič dala iz desnega žepa v levi žep mobitel ko sem kajo gor nesla in pridema v sobo kot da mi nekaj filma umes manjka sploh se ne spomnem kdaj sem ga prestavila.ko vedno ga nosim v desnem žepu,prestavim ga pa potem zato da se slučajno nebi umes sprožo in kam sam klicu.user posted image sploh nevem zakaj se mi to dogaja.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3807
18.3.2010 14:21:36   
Sanikaa
Aprilčice..uber huudi!user posted image Veš kaj ti hočem večkrat napisat pa pozabim ..daj si ti tudi te spremembe na koži maži s a-dermom. Mogoče ti bo normalizirala kožo.
Lp

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
18.3.2010 16:04:39   
hruškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

calpol je kot lekadol sirup..paracetamol proti vročini in bolečini.
go-ta hvala bom

aaaaaaaaaaaa, tako. Predvidevam, da za to rabiš recept pediatra? Sanikaa, tvoj gre na Rammstein-e? Hmmm, bolje, da moj to ne sliši, ker jih tudi rad posluša in bi si tudi kakšen podvig na koncert omislil.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
18.3.2010 16:54:37   
aprilčica07
hruškolinka: ne, za Calpol ne rabiš recepta, dobiš brezuser posted image
sanikaa: bom provala tudi z to A-dermo, sicer pa imam zdaj za obraz le kremo od Avene, vse ostalo mi ne pride več v poštev, ma to bom pa res provala.. raje to, kot, da bom spet na unih antibjotikih in unih mažah iz lekarne... pa hudič je ko se tolko cajta vse celi... user posted image
modrasmotka: jst sicer imam kolegice in to, ampak so nekako raztepene po Sloveniji, se pa vsake tolko vedno dobimo.. tle za vozičkat pa mi res manjka družba.... je blo tako  fanj, ko sem bla na porodniški za Jakoba in smo z eno bivšo sodelavko skupaj vozičkale.. no, zdaj je pa ona že  v službi, ker ima med obema malo razlike... ma se da, nadoknadim pa kasneje ali pa t kako sodelavko.. meni čvek pač manjkauser posted image

Sem bla spet zunaj, je takooo lepo, mala mis je pa spet spalauser posted image user posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
18.3.2010 18:29:32   
anžetka
Eee, ne ne, nism bla pred tabo v H&M. Za mano ni blo nobenga pa še blagajnik je biluser posted image
Hruškolinka, upam, da bomo dobili vrtec, sam sem precej realistična...je ful možnosti, da ga ne dobimouser posted image Deci pa pomojem ne morjo iz svoje kože...user posted image dec je dec pa pikauser posted image U, jst sm se tud v soboto postrigla-na paža, spredaj lase mam daljše kot zadaj pa zravnal so mi jih. U iber zadovoljnauser posted image
Ayo, hvala za telefonsko. Bomo najprej videli kako bo z vrtcem potem pa kličem...user posted image Še dobro, da je vse OK z Ilario! Drugače se pa Anže še ene 4x,5x na dan doji...
Muca, ja odkar ma novo službo je tko, da ga vsake tok ni. Sej mi gre ful na živce, sam kaj naj...Si potem ušla kam?user posted image  Katero zelenjavo si ji dala v testenine?
Aprilčica, user posted image za Julijo! Kaj je pa Jakob staknil?
Hel, jst mu že kr dajem tud hrano z glutenom...malo...sej je ža čas, da začnem. Tudi piščka je že jedel. Sam mi pa zmanjkuje idej katero zelenjavo mu dat...stročnic še ne sme...Hel, kako pa to,da ne delaš oz. ne boš več delala?
Jakipaki, tvoj je pa res orng dečko!
Sanikaa, moj tud nizki štart preizkuša-ful je smešenuser posted image Kako ste se imeli v vrtcu?
Modrasmotka, odpri temo na tej strani...npr. mamice iz Žalca in okolice...user posted image Se boste našle mamice skupaj in vozičkale in hodile na kavice. Sm pa tud jst ful pozabljiva postala. Najbrž je utrujenost kriva...Sej to je baje normalno...
Kviki, uau, maš pa res zanimivo delo-vsaj sliš se tkouser posted image
Vas je pa ful iz šolstva...user posted image
Ma men se nič ne da dons...grem pod tuš-dons se vsi trije tuširamo pa da ne bo gužve...user posted image

Sasa84

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
18.3.2010 19:40:58   
eee35
aprilčica: jaz pa sem glih na eno kremico od avene imela takoooo alergija, da glava boli!!! Sem se PRASKALA po obrazu...

Mali v postelji, upam, da bo zaspančkal, on tudi, enako kot Leo pije še mleko zvečer, pol je še možnost, da bo malo dalje potegnil, danes je recimo od 22.30 do 5. čez dan pa ne sme več spati na najini postelji, ker se dviguje na vse štiri, tako, da pričakujem dreeetjeeee, ker ga bova probala uspavat v njegovi. Ma mora se navaditi, kaj čemo.
Jaz bi tudi šla na Rammstein, fuuul so mi dobriuser posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
18.3.2010 20:19:09   
go_ta
Evo, Niko spi, mene čaka diploma. Sva bla pa na dveh sprehodih, se je fajn dan narediluser posted image Je pa danes Niko uspel rasturiti predal - tok časa ga je odpiral pa zapiral, da je stranica dol padlauser posted image Pa po tleh je naredil tako svinjarijo, je 2x bruhnil in to vlekel za sabouser posted image , je prejle moral lubi pomivatuser posted image Vse bolj bo zabavno, je zdj hiter ko strela, ko je na tlehuser posted image
sanikaa, uuuu, men so pa Rammsteini dobri, mam celo en cd njihov domauser posted image
aprilčica, no, prejle sem malemu dala paracetamol pa bomo videli, kakšna noč bo. Si imela pa pestro danesuser posted image Saj je prav - če je vsak dan isto, to človeka ubija. Ti se torej na hribu načvekaš za naprej pa nazajuser posted image
modrasmotka, upam, da Kaja ne bo preveč hitro začela ponoči žuratuser posted image Saj ta faza tudi baje pride. Upam, da je jst ne doživim, čeprav sem že par noči poslušala Nikovo petje v posteljiciuser posted image
anžetka, kviki, mata prav: desc je desc, približno vsi so istiuser posted image Sj oni (če bi se pogovarjali s kolegi o svojih ženskahuser posted image ), bi ugotovili, da smo vse iste - težakinje, ki nonstop nekaj nergajouser posted image
kviki, uf, 140 km ... to je pa daleč. Imaš pa zanimivo službouser posted image
Gremo ... diploma kliče.user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
18.3.2010 20:53:51   
aprilčica07
Dober večer,

frocovje spi, moj se ravnokar odpravlja k njim, spat. Je zmatranuser posted image user posted image Bil cel dan z nami, pa se cel dan jebuckal z t2-jem.. v glavnem še vedno niso  zadeve poštimane. Linije kr crkujejo. HB, da imamo tudi kabelsko, da vsaj poročila lahko pogledamo.

go ta: jst bla tudi dvakrat danes zunaj, meni je pašalo, Juliji pa najbrž tudi. Čeprav je nekam čudna bla popoldan, upam, da se ne kaj kuha. user posted image   Trenutno spi, ampak ne mirno, kr naprej stoka. Nevem ali so zobki spet, ali je kaj drugega.
anžetka: take frizure so meni super, ta paž, ki ga imaš ti. Samo jst nimam las za kaj takega... Me zanima kaj mi bo predlagala v sredo, sem štufa tega kar imam zdaj.. po drugi strani pa nimam jajc za večjo spremembe.user posted image
eee35: ma meni pa zdaj edino avene paše, vse ostalo je grozno, če si dam na obraz. Od kar sem imela tisti dermatitis. Prej sem si lahko gor filala karkoli se mi je zdelo, zdaj pa nič več. Kremo za občutljivo kožo, malo pudra, maskaro in to je to. Ne prenesem več nič. Pa sem po tistem provala vse te naravne kozmetike, pa mi nič nič ni odgovarjalo. user posted image

Bi mogla malo spravit, pa se mi ne da . Bom šla pod tuš in ležat. Neki me hoče želodec bolet, pa nevem od česa. Živci?? Ah, pojma nimam kaj se dogaja.. Ma bo bolše:):)

Grem v vodoravno, sem zmatrana ko pes..

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
19.3.2010 8:03:23   
Reby
Jutro! user posted image

Evo, se še ena zamudnica javlja. Ful ste pridne, madonca, ste načvekale, še prebrat vas ne morem.
Pri nas bo vsak čas pokukal zobek ven, najprej je bla bela pikica, zdej se pa že takšna reža vidi. Mali HB nč siten, morm potrkat.
Tale pomlad in utrujenost me ornk daje, je pa res, da sem vsak dan do osmih zvečer sama, otrok, pes, sprehodi, pucanje, kuhanje, sem zmatrana ko ne vem kaj, a da bi pa kej shujšala pa ne. Sej ni čudn, ko prideva s sprehoda, si sfilam vse v usta kar mi pride pod roke.

živa - zdej bojo lepi dnevi, pa bova lahko šle kofetkat user posted image
aprilčica - sej ti maš fajn frizuro, kaj bi pa spremenila? Da te potolažim, jaz ne uporabljam nobene kreme, vsake tulk časa se spomnem in si dam kr navadno Niveo gor. Pa mi noben ne da toliko let kot jih imam user posted image Jah, mogoče se bom pa potem kr naenkrat postarala, kaj pa vem. Upam, da se je Jakob že pozdravil.
go_ta - ful si pridna, a bi prišla še k men diplomo napisat? user posted image Jo odlagam že 2 leti. Vmes mi je računalnik crknu, sem imela vsaj fajni izgovor.
modrasmotka - jaz mam eno prjatlco v okolici Žalca, ki je rodila punčko konec junija, pa je rekla, da ful z velik mamicami vozička in kofetka.
hel - kot da bi mene brala. Hahaha, pa še avto mava isti user posted image Jaz sem že od prvega dne nosečnosti oz. od punkcije in ET doma. Od začetka mi je blo dolgčas, zdej sem se pa ful navadla. Kar se trme tiče, pr nas je prišel samo do nekega renčanja, dlje pa ne. Ga kr ignoriram.
hruškolinka - jaz tut ne verjamem, da bomo dobil vrtec. Baje je v vtrcu, kjer sem dala kot prvega, že 300 pred mano, ki niso bili sprejeti v prejšnjem letu user posted image . Še dobr, da gradimo trgovine in stadione user posted image
Sanika - vaš Leo je res takšen cuker user posted image

Nisem uspela vseh prebrat, vas pa lepo pozdravljam in upam, da nadoknadim. Eee, aleksandr, muca, ayo, jakipaki, simona, kviki, miska, anzetka ... , pa ziher sem katero še spustila, pa ne zamert.

Sem pa včeraj čisto slučajno naletela na eno mamico iz moje okolice, ko sem vozičkala in sva prevozičkali skupaj 6 km. Ful mi je pasalo malo čvekanja in družbe.

Neposredna povezava do sporočila: 3815
19.3.2010 9:04:26   
hel32

Ojla! Smo imeli ful moten spanec danes, mu zvečer nisem dala calpola, evo, pa smo ob 4rih ustaliuser posted image , sva šla po flaši mleka nazaj, da 7:30 drnjohatuser posted image , drugač, pa še niš od spodnjih enkic, so dlesni bolj zatečene ob pritisku bele, pa sitni smo 100/h.

Anžetka: saj ne bom doma ostala, če bo bog dal, bi rada še to leto, nekje novembra zanosila, in po sklepanju mojga G bom po vsej verjetnosti na bolniški od začetka nosečnosti, že zaradi let (34), je to še dodatni 2 leti, tako, da potem grem verjetno delat, če si moj dragi ne umisli še enega user posted image .

Reby, no še sreč a, da imam eno sotrpinkouser posted image Mah, jaz sem se tudi navadila, in mi niti pod razno ni dolgčas, skrbi me edino, kako se bom navadila spet na službo, ko bom tolk časa doma. Pa tuki je tudi fullll mamic z vozički, jih srečam ogromno, pa nekako nimajo interesa navezat stikov, so imele srečanje, pa kaj ko ravno takrat nisem mogla kamuser posted image , pa tu je večina mlajših od mene pa potem že iz vjudnosti ne upajo, no, mogoče pa srečam gdaj pravo, sicer pa imamo v moji familiji zdaj 7 user posted image , in se imamo med sabo kaj za pogovarjat s sestričnami, pa še čez 3 mesece bom spet teta, ha, hauser posted image .

Pa sem ista Aprilčica, brez čveka bi mi usta skupi zraslauser posted image user posted image . Evo, uspelauser posted image user posted image , mali se trenutno sam igra, po 3x nem pritoževanju, pa zdaj je kao zelo zadovoljen, ker že sam sedi, pa on je itak najmlajši, in, ko bo čas za plazenje bo toplo in bom ga lahko dala na tlauser posted image , danes imamo ful lep dan!

Aprilčica, kaj se pritožuješ nad frizuro, jaz kr naprej neki experimentiram, in vedno znova ugotovim, da mi trenutno najbolj pačejo dolgi lasje, speti v čop, ali podobno, ker imam okrogel obraz, ma ne vem več, sicer pa itak se mi ne da delat frizure, ko sem doma.
Glede krem, meni trenutno odgovarja od eucerin, ker imam ful suho kožo, sploh pozimi, in true match puder in malo maskare, in to je že vse, no pa lip glos, za kaj več nimam niti volje. Imam pa sama tudi kr probleme s suho kožo po celem telesu in se kr naprej neki mažem,user posted image

Kaj se je mojmu včeri zgodilo: imava oglas za kio na netu, in neki makedonec kliče, da bo on avto kupo, ampak, naj ga pripelje v MB, ker se ne spozna na MB, in vse ok., ful navdušen, avto hoče kupit, in ko gresta overit kupoprodajno pogodbo, crkne kuplongauser posted image , jasno, da avta ni prodal, ga je kr mehaniku peljal!user posted image user posted image user posted image , ko imava itak 4 avte doma, 2 ne morma prodat, zaradi zapuščinske, še zdaj se vleeeeeeečeeee, pa naj še reče gdo, da imamo pravno državouser posted image , naj se grejo, s*r*a*t!!!

Mislijm, da bova malo šibnila ven!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
19.3.2010 9:08:51   
simonalokar
da sem vam še jaz oglasim.
Mi jemo in jemo zajtrk, kosilo in večerjo in zgleda da bomo morali dati še malico popoldan ker je lahčna, drgač samo na joški hoče bit user posted image .
Imamo že 5 zobkov in 6 že spet vn rine: v tem tednu 3 zobkiuser posted image

Smo po 2 zunaj tko, če ne gremo smo tečni user posted image user posted image user posted image .

zdjle pa grem jest, sem lačna.

REby tud teb helooo

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
19.3.2010 9:10:06   
simonalokar
hel ja super še eden otroček ja bravouser posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
19.3.2010 9:10:36   
go_ta
Dobro jutro - no zame je že dan, smo od 6 pokonciuser posted image  Pa še ponoči smo se 3x, 4x zbudil, je jokcaluser posted image  Ma, vidim že eno enko, je čisto na koncu, pa noče in noče ven pogledat. Upam, da bo kmalu bolje. Zdj bo treba zajrtk pripravit, potem pa šibava ven, še en lep dan je pred nami.
reby, če mi plačaš ne vem koliko, ti ne bi pisala diplome, mi bo že moja živce požrlauser posted image  Pa mentorica mi je dala dodatnega dela, tko da manj kot 100 strani diploma ne bo imelauser posted image  Saj če bi imela več časa, bi šlo hitreje, tako pa samo zvečer delam, ko sem že fajn utrujena.
aprilčica, upam, da Julija ni česa fasala!user posted image user posted image user posted image  Si ti v redu? Želodec bolje? Pa upam, da ne bo težav s kožo. Jst morm potrkat, nikoli nisem imela težav s tem.
Punce, kako naj uvajam rumenjak??? Posebej, vmešam kam ...?? Saj sploh ne vem, od katerega meseca se daje, ampak ker bo star 8, verjetno že lahkouser posted image
Včer je pa lubi predlagal, da gremo v nedeljo mal na izlet na morjeuser posted image  Bomo videli, upam, da bomo šli, če ne, pa kam drugam. Grem, se tipkamo kasneje! Lep dan želimuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
19.3.2010 9:16:06   
tobika
Pozdravljene avgustovke in mali avgustovčki.
Da se še jaz opogumim in javim. Vas pridno berem že od nosečnosti naprej, vsake toliko kam tudi kaj napišem,nisem pa najbolj pridna za to :-).
No pri nas doma imamo tudi eno malo navihano avgustovko po imenu Nina in kolkr berem so Nine zgleda malo bol izbirčne pri hranjenju ker nam tudi ni glih vse dobro za pojest, pa naj se mama še tko matra. No sej pol pa jst pojem, tko da se nič ne pritožujem.
Drugače smo kar pridni in lepo spimo preko noči, no z občasnimi popadki, da se slučajno ne preveč razvadimo. Zobkov še nimamo, plazimo po vseh štirih tudi ne, smo pa prav spretni s premikanjem s pomočjo rok tko da bo potrebno počasi kable od računalnika skrit (to je najbolj zanimivo).
Tiste ki pridno študirate vas prav občudujem, ker jaz sem tko crknjena konec dneva da se samo na kavč poknem in pogledam še kako nanizanko pol pa s kurami ob 10h spat.

Aprilčica, če boš kdaj rabla družbo za sprehod po Gorici sporoči. Sej enkrat sem te že srečala, ma se mi je na žalost mudilo. Sem pa rekla da te bom pocukala za rokav če te še kdaj vidim, ma zgleda da se sprehajamo ob različnih urah in po različnih poteh (ka jih je tolko po Gorici :-)).

Obljubim da bom še kdaj kaj napisala. Težko komentiram vse ker ste preveč pridne s pisanjem.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
19.3.2010 9:20:08   
aprilčica07
Jutro,

se oglašam tudi jst, za nami luknjasta noč. Je tako jokala, revica... pol sem ji okoli 2 dala Calpol in je spet zaspančkala. Mislim, da bo spet kašen zobek, ker vročine ni imela, je mižala, ampak zraven jokala in stokala...  Trenutno se igra v stajici, pol gremo pa ven, samo moram za silo kosilo naredit.
T2 še kr zaj......., mislim, da je to že tu mač, no....

Reby; bi me mogla videt zdaj kašna sem, imam na glavi eno sumljivo oblikouser posted image user posted image ja, tebi definitivno ne bi prisodila, da imaš preko 30.. zgledaš bistveno mlajša......  kreme: od dermatitisa dalje se moram mazat, ker drgači znorim, prej pa sem bla kot jeklo, nič mi ni falilo, zdaj pa tako... še maskara mi paše samo ena, vse ostalo me začne dražit in sem tako vsa rdeča...user posted image
hel: pejta pejta  ven, pri nas sier ni sonca, ma je kljub temu toplo, skoraj 10 stopinj.. mi bomo šle zdaj, samo, da poje tamala, Jakoba pustimo pri tašči, ker noče it z nami, tatija smo pa poslali delat na ranč.... ooo verjamem, da nista prodala avta.. bo pa drugič bolše.. je pa smola to, ko veš, da bi ga prodal, pa ti avto tako zagode...user posted image .
go ta: očitno vsem zobki nagajajo.. meni je to tako tuje, kr Jakob ni imel nobenih težavic, ta je pa bistveno bolj bogica... tako je jokala in se zvijala, pa lička so ji žarela...user posted image   želodec je bolše, nevem kaj je blo včeraj, pa Julija ima tudi luliko malo bolšo, nevem ali pomagajo kopali iz lubja, ali pa una kreme od A-derme.. niti me ne zanima, samo, da je bolše...user posted image user posted image
simonalokar: uav, 3 zobki v enem tednu?

Grem neki v lonec vržet, pol pridejo pa svakinja in svvak, verjetno tudi mularija in bo pestro. Ma lepouser posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
19.3.2010 9:23:38   
aprilčica07
tobika: o, ma seveda me pocukaj za rokav... ker nimam nobene družbe, pa bi rada imela kašno mamico za čvek in da bi šle na kašno kavico skupaj... user posted image user posted image user posted image midve z tamalo bova šle kasneje ven... kako naj te pa spoznam, če te kje zagledam? ker vozičkov in mamic je dosti, samo jst nobene ne poznam......user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3822
19.3.2010 9:30:49   
ALEKSANDR
dobro jutro...

mi pa imamo zgleda zobek zunaj...vsaj mislim- vidi se nič kaj preveč, ampak, ko s prstom potipam, je tako ostro...user posted image Moj pravi, da je zobek zunaj, ko se vidi... Drugače pa ima zatečene enkice spodaj in zgoraj- pa take bele črtice se povsod vidijo..tako, da mislim, da bomo enega za drugim dobivali...user posted image
Drugače pa me čaka naporen vikend...tamala pride in ima rojstni dan...tako, da bo treba kakšno tortico spečt..pa malo praznovat... darilo sicer že imam- sem ji kupila zvočno knjigo s pravljicami...meni zgelda ful dobro..zdaj bom pa šla še pogledat za sončna očala- je rekla včeraj da si želi očala z rožicami..upam, da jih najdem...user posted image Drugi vikend pa ima moj RD..in mi ful gnjavi za nek fotoaparat...morem še to it pogledat...bo treba na obroke vzet...

Sanikaa- lepo se imejte na hrvaškem...pa fajn se naklepetaj...user posted image

Kviki- ti se pa daleč voziš v službo...od kod pa si?-ne vem če si že napisala...se ne spomnim...user posted image

Hruškolinka- tudi jaz sem že razmišljala o tem prodajanju po šolah...user posted image drugače ne vem če bo kaj...

modrasmotka- upam, da se bo našla kaka mamica za vozičkanje...včasih res zapaše kakšen babji čvek...tud jaz večinoma sama vozičkam- imam sicer sosedo, pa je že v službi,...drugače pa čakam par prijateljic user posted image ...potem bo pa res luštno...user posted image

Go-ta- vaš je že pravi mali razgrajač...user posted image Mi se tudi zbujamo- user posted image zobki... Upam, da čimprej pokukajo... Meni so za rumenjak rekli, naj ga dam k špinači pa krompirju...user posted image

hel32- pa sta imela res smolo...user posted image pa bi lahko ta kuplunga vsaj še par dni zdržala... Ma, boste že prodali...

Simonalokar- vi pa imate zobkov..user posted image

Grem malce pospravljat...se mi ne da...ampak šta se mora nije težko...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
19.3.2010 9:35:42   
tobika
Aprilčica me najbrž ne bo težko falit ker vedno v trenirki pa zeleni al črni bundi pohajam. Pa tak zelen pistacijo voziček mava pa blond kvazi paž na moji glavi :-). Sej drugače jst vem kako zgledaš tko da te že pocukam, če te kje vidim. Ma sem te res v vsem tem času srečala samo enkrat, pa sva midve skoraj vsak dan zuni.
Se včasih prav sabo počutim ker pohajam vedno v teniskah in trenirki, vse mamice tle po Gorici pa so tko uštimane ku za na kako modno revijo. Ma meni res ne znese da bi se še kaj preveč napravljala, ker pri nas ko se oblečemo je treba it in ni časa čakat da bi se še mama kaj uredila.

Neposredna povezava do sporočila: 3824
19.3.2010 9:36:15   
ALEKSANDR
Aprilčica- boga Julija...ti zobki so pa pri naših avgustovčkih res en user posted image

sem pozabila vprašat- kaj ve obujete vašim, ko greste ven?

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?