|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
19.3.2010 9:55:44   
go_ta
simonalokar, vi pa mata zobkov za izvažanjeuser posted image user posted image  Upam, da je ne matra.
tobika, dobrodošlauser posted image  Jst se ponavadi za sprehod ful zrihtam, da zgledam ko za na pistouser posted image  Yeah, rightuser posted image  
aleksandr, user posted image  za zobek! Upam, da se tole spanje počasi umiri. Zdele bova šla v lekarno p ovojno zalogo za zobkeuser posted image  Aja, obujem mu take debelejše copate, ki so skor ko čevlji, sam mehki.
aprilčica, očitno jih res tako zobki matrajo, ker Niko tud stoka v spanju, joka z zaprtimi očmi. Se mi prav smiliuser posted image  Evo, pa boš dobila družbo za čvekuser posted image
Ups, zdaj je napadel zavese pa žaluzijeuser posted image  Pa pušča prstne odtise po balkonskih vratih. Zdj se je pa v zaveso zapletel ... Okej, rešila sem gauser posted image  Greva zajtrkovat, potem pa veeeen.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
19.3.2010 10:09:21   
simonalokar
mamice kuk ve kj oblačite sovoje sončke.

jaz še vedno v kombenizončka ker je drgač kar hladno ko zapiha, a je mogoče prevečuser posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

Neposredna povezava do sporočila: 3827
19.3.2010 10:10:21   
simonalokar
ja iammo kar zobke, pa joka tudi v spanjuuser posted image user posted image ž

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
19.3.2010 10:19:51   
ALEKSANDR
simonalokar- oblačenje...mene je to tud cela znanost...jaz ga sicer v kombinezončku več nimam kr nekaj časa...mu oblečem štrample, pa hlače preko, pa ene kao čeveljce...zgoraj pa bodi z dolgimi rokavi, pa jopčko preko pa bundico...pa kapica seveda...- imam pa še vedno zimsko vrečo v vozičku... pa danes je pri nas ful toplo, pa bom mu oblekla tanjšo bundico- tako prehodno med zimsko in pomladno...user posted image drugače se mi zdi, da zašvica, pa je celi moker...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 3829
19.3.2010 10:23:19   
hruškolinka
Samonalokar, meni se zdi kombinezon preveč, ker slabo dihajo. Mu dam en mal bolj debel kompletek gor, pa mu je še vroče, se mi zdi. Obleci ga tako kot sebe plus en rokav več. 

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3830
19.3.2010 10:26:42   
hruškolinka
Go_ta, jst se mu že dala rumenjak, kar tako zraven kosila koščke po žlički.
aleksandr, jst mojemu oblečem za ven žabe, pa ene zanke nogavičke pa termo nogavičke čez al pa copatke.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
19.3.2010 11:27:13   
modrasmotka
hel32 avto noče od hiše pa pika!user posted image

jaz našo oblečem v žabe,nogavičke,kake pletene copatke čez,hlače,gor pa mamo bodija z dolgimi rokavi,mikico in bundico.pa skoz pod vozičkom vozim to zimsko vrečo.imamo tudi dekico zraven.raje vzamem dost sabo kot pa premal.

dons pa pri nas piha tako hinavsko.sem misla da bi šli mal na jožetov sejem,pa se ne splača.

Neposredna povezava do sporočila: 3832
19.3.2010 12:07:52   
simonalokar
pr nas tud tko piha da je za znort

ne morem verjet je naša boga sem vidla da ji še ena dvojkica vn rine zgoraj in dvojkica spodaj ter že trojkauser posted image user posted image user posted image nč čudnega da joka

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
19.3.2010 12:51:24   
hel32
Madonca, ste ga natipkaleuser posted image , sva pohajkovala cele 2 uri, zdaj pa še kr spi, revček!
E ti bogi naši malčki, da jih tako zobki matrajo, pa saj, pri nas je isto, kr joka v spanju, pa je siten, pa mu to ne paše, pa ono, ahhhh, saj, bo, do 15 leta bo že boljšiuser posted image . Pri nas za odtenek majn piha, sva pa perilo ven obesilauser posted image , čist drugač diši potem.
Sem si kupila ene hlače, pa Tjaši ene, malemu pa prehodno jaknicouser posted image , ateju pa nič, user posted image , si raje sam kupuje!
Go-ta vaš Niko pa je hiter!
Simonalokar,
bogica, 3 zobki v 1 tednu! Uau, ja, mi bomo po vsej verjetnosti imeli še 2 user posted image . Jaz dam Lukasu, bodi z dolgimi, majčko, štraple, žametne hlaČE, kao čevelčke-copate, bundico, če piha tudi rokavičke, bombažno kapico, zimsko vrečo in deko obvezno, ker piha, in jih kr hitro zazebe, če spijo, boljši več, kot prtemalo, kot pravi modrasmotka!

Aleksandr, boste pa imeli pester vikenduser posted image .

Tobika, lep pozdrav!Ja, itak, jaz dam za sprehod malo majn zaflekano trenerko gor, pa najbolj veliko bundo, in hrem, ma ja pa nimam časa za rihtanje, ja pri nas tudi vidim mamice, ki se prav šmensi fensi urihtajo za vozičkanje, je pa je deuser posted image
Pa Jakipaki tudi tebi pozdrav!

Tako, zdaj pa moram naumit, kaj kuhat danes.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3834
19.3.2010 14:20:53   
Reby
Pa da vam privoščim mal našega Barja, zadaj je Krim user posted image
Pri nas piha ko user posted image , še posebej na Barju, ko je vse odprto, pa dam kr dežno gor in je super user posted image

user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
19.3.2010 15:16:32   
tulpek
Mali danes spi že drugo rundo in se imam čas oglasit.... obdelale ste same zanimive teme, ampak ni časa, da vse komentiram.... moj bo vsak čas doma, potem pa kosilo....

V glavnem, povzetek: Tjaš še ne sedi sam (mislim, da je Ayo spraševala), ampak mu ne manjka dosti. Ga ne silim ali zalagam, ko bo, bo. Obrača se v vse smeri iz vseh položajev v sekundi, previt ga je prava umetnost. Na rokice se ful upira in dviguje rito. Dere se, če ne doseže igračke, mobitela, labele, vrečke, vode.... Ima 7 zobkov, 8 tik pod površjem.

Ena je spraševala, če naši tudi kaj pozabijo, kar so že znali (npr. do do do..) sem se pozanimala, ker je pri nas enako in je to baje normalo. V resnici še znajo, a je drugo bolj zanimivo. Tak da ne skrbet. Naš trenutno: aba, abu, ado, ma ma, me me, to to. do do.... pa še nekaj stvari, ki jih ne znam določit...

Družba za vozičkanje tudi meni manjka user posted image user posted image user posted image user posted image Ima soseda septembrčka, pa ne prideva skupaj in še pozna se razlika... je  njen 3 otrok, časa ima manj, večkrat pošlje prve dva z njim na sprehod....

Oblačenje za ven: v kombinezonu bi se stopil: hlačne nogavice, hlače-malo toplejše, bodi z d. rokavi, plišasta majca in jakna, zaščitene noge in glava. Sicer odvisno od vremena, ampak pri 15 stopinjah ne mislim pretiravat.

Ok, mali buden, seveda... tale spanec je bil čisto nepričakovan...

O čem pišete diplome? Moja je imela 170 strani... sem razmišljala, da bi diplome pisala proti plačilu, meni bi bilo čist fajn user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 19.3.2010 15:17:04 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
19.3.2010 15:19:56   
tulpek
Aja, naredila sem provokacijo z jajco in mali ni alergičen na jajce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
19.3.2010 15:39:39   
Reby
Tulpek - ooo, a ti bi jih pa kr pisala, z veseljem ti prepustim - Jaz pišem o ekonomskem vidiku pasivne gradnje user posted image 7 zobkov že mate? Je pa Tjaš res mala zobata zverinica user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
19.3.2010 16:03:33   
aprilčica07
OJla

kako sem sita, komaj diham. Je bla sprememba, pa smo jedli pri taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ALEKSANDR, modrasmotka, simonalokar: oblačenje, ja... jst sem našo peljala danes ven v kavbojkah podloženih, pa copatke sem ji obula, debelejšo majico in eno bolj tanko bundico, pa kapo in deko.. se mi je zdelo ok, ker ni pihalo... pokrijem jo pa šele ko zaspi... pa kapica je že spomladanska, taka tanjša...
ALEKSANDR: moj ima pa v pondeljk rd, je rekel, da ne rabi nič, da bova šla spet na večerjo sama in dala mularijo v varstvo.. tudi prav, meni paaaaaaaaaaaaaašeuser posted image
tobika: ja, pocukaj, pocukaj me.... bi te rada spoznala..user posted image tle v NG vidiš resnično svašta od mamic, jst ponavadi grem ven v kavbojkah in udobnih čevljih, ma vidim pa res vsega.. od visok petk, do  nevem kašnih super truper plaščov, pa uber elegantnih hlač.. jao, jst nisem za tako...user posted image
go ta: res je hiter Niko za lazenje po vseh štirih... naša se postavi na vse štiri ampak spelje pa ne še..user posted image sedet pa tudi ne zna, se kr zvrne.. se pa ne spomnim, kdaj je Jakob samostojno sedel..
tulpek: ooo kolko zobkov že ima Tjaš? ja, manjka družba za vozičkanje, jst brez čvekanja pogorim...user posted image  
Reby: lepa fotkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ma ti potem živiš  v LJ oziroma okolici? nevem zakaj sem mislila, da si Štajerka..user posted image
hel: sta šla pohajat? midve sva ble v Qlandiji, tam je velik vhod, pa vrata se odpirajo in lahko komot grem z vozekom.. in tamala lepo spi, pa pridejo neke Italijanke in začnejo okoli nje, che bella bambina in bla bla bla in itak Juli alarm, in se zbudi in zagleda neznane obraze nad vozekom (jst bla na blagajni), jao, jo je blo čut po celi trgovini... sem mislila it še v h in m, ma si pol nisem več upala..  

Grem še malo na vrt, pomagamo tastu prekopavat vrt, je tle še svakinja in svak, pa je pestro... midve sva prišle zdaj le pomalicat, zdaj pa spet ven, je sončeeeeeeeeeeeeek

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
19.3.2010 16:14:11   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Reby: lepa fotkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ma ti potem živiš  v LJ oziroma okolici? nevem zakaj sem mislila, da si Štajerka..user posted image

Jp, prav si mislila, sem Celjanka, zdej žvim že 4 leta v LJ, na Barju, ampak je še LJ (imam 5 minutk do centra) user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
19.3.2010 20:14:57   
eee35
O Reby, pol sva bili sosedi, jaz sem 7 let na Rudniku stanovalauser posted image .

aprilčica: to lezanje na vseh štirih je zahrbtna stvar, najin tok hitro leta, da sploh ne vem, kdaj pa je že na drugem koncu sobe, valjda, pa brska povsod, kje ni potrebno, jaooouser posted image .

Mi pa smo spet neke pike fasali, pismo!!!user posted image user posted image user posted image , pa je bilo že kul, odkod HA mleko jemo, zdaj ali je skuta, ali piščanec, zdaj bom počakala, da grejo stran, pa spet probala mu dat nekaj. Za znoret...Upam, da se to uredi brez da bi letali po zdravnikih.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
19.3.2010 21:19:12   
anžetka
Aprilčica, sej je ful huda frizurca...bilauser posted image zdej, ko sem si lase umila, mam pa čelado na glavi...user posted image Nimam ne skodranih ne ravnih...kr neki...Kako kej tvoj obrazek? Kakšen ranč pa mate to?
Simonalokar, pridni ste glede papcanja in rasti zobk!user posted image Jst ga včasih tud še dam v pajaca oz. kombinezon, če je bolj hladno al pa ful piha. Drugač pa bodi s kratkimi rokavi, majca z dolgimi in podložena jakna, žabice, hlače, nogavičke in copati pa itak kapica. Pokrit je pa z dekico.
Tobika, sej jst tud pojem kar moj mali pustiuser posted image Sej bi blo najboljš, da bi za oba isto hrano kuhala, sam potem drugač pripravla...
Aleksandr, zdrži čez vikenduser posted image Pa velik sreče z darili. Mojga še kar v pajaca dajem, včasih sicer ne-takrat mu pa ene copatke obujem-so taki udobni, mehki, topli...user posted image
Go_ta, pomojem jajce skuhaš v trdo in potem rumenjak vmešaš k zelenjavi, mesku,...Vsaj tko bom jst delala. Drugač mene tud to zanima kako in kaj. Pa najprej mu bom sam pol dala, čez čas pa celega. Drugač so mi pa rekli, da naj bi blo idealno ene 2x na teden dat piščanca, 1x rumenjak.
Hel, super za šoping...paše a neuser posted image
Plavalke in tečaj plavanja...user posted image Kakšne kopalke imate-eno, dvodelne? Jst enodelnih nimam...pa si jih ne bi zarad tečaja kupovala. Pa niso nobene na naramnice, ampak za zavezat...ne bi rada trapa izpadla...
Sirčki-katere sirčke že lahko daješ tok starim?
Moj ful papca, če mu naredim nadrobljen kruh in jogurt/skutko čez. Mal počakam, da se vpije, potem mu pa dam. Al pa namest kruha kekse dam not. Dons je to jedel dopoldne, popoldne pa kus kus s korenčkom in brokolijem. Je bil ful smešen, mu je šlo pol not pol ven, ker mu je blo najbrž čudno zarad kus kusa-zrncuser posted image Ne vem kakšno omakco naj mu naredim k testeninam...Helpuser posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 19.3.2010 21:20:57 >

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 3842
19.3.2010 22:18:23   
Anonimen
Hej čvekice... Če ne bi glih slučajno zasledila teme o oblačenju itak ne bi spet nič napisala user posted image Ampak spremljam vas pa redno user posted image user posted image user posted image

No mi se za ven oblečemo sledeče: bodi in majčko (ali dva bodija), podložene hlače ali žabe in navadne hlače, čeveljčke, kapo (bombažno) in prehodno jakno. Potem ga pa z dekico (eno normalno debelo) pokrijem, pa ponavadi zašvica... No tako je bil danes oblečen... Če je enih 5 stopinj manj, mu oblečem puloverček in potem jakno, pa žabe mu dam gor. Eno plast približno več dam...

A vam otroci nič ne švicajo? Ker meni se zdi, da če smo me v majčki z dolgimi rokavi, potem nočem Žigata obleči kot sredi zime user posted image   Pravijo da morajo imeti eno plast več kot mi... A ga premalo oblačim?

(odgovor članu anžetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3843
19.3.2010 23:48:36   
Muca83
Joj, nisem se uspela javit neki časa in sem čisto zgubljena. Koliko ste naklofale! user posted image Zadnjič sem imela res slab večer ampak je bilo že takoj naslednji dan bolje. Sem šla na sprehod z Lano do reke, ona je spala, jaz sem pa račke opazovala in so se mi kar baterije nafilale. Me je pa res v slabo voljo spravilo, ko sem izvedela, da mi bosta kar dva vikenda pokvarjena. No, na srečo je zdaj sprememba plana, moj odide že v nedeljo ob 10h, vrne pa se v petek. Tako, da bomo naslednji vikend skupaj user posted image
Potem se mi zvečer ni uspelo javit, ker je brat od mojega fasal en ful hud virus na računalnik in mi ga je prinesel in sem se cel večer s tem ubadala, pa še neuspešno, tako da sem včeraj dopoldne ves prosti čas porabila, da sem mu vse na novo naložila. Uspelo mi je še 2 dcl kave polit po tipkovnici, miški, mizi, stolu, tleh user posted image Izgledalo je vse ok, potem se je pa zvečer tipkovnici zmešalo in je kar sama od sebe neki tipkala. Tako, da se spet nisem mogla oglasit. Danes sem šla po drugo tipkovnico, jo prinesem domov in mi je ful bedna, boljša pa stane 55 eur user posted image Tako, da sem staro razdrla na prafaktorje in vso umila, tipke sem kar v eno posodo dala, pa pril noter in mešala. user posted image Potem sem jo pa nazaj sestavila in zdaj dela user posted image Tako, da nesem v ponedeljek novo nazaj. No za povrhu sva pa danes popoldne še midva fasala en hud virus user posted image Sem se potem zdele zvečer ubadala z odstranjevanjem tega. Joj, joj, res je pestro.
Drugače pa vse po starem edino zdele ene 2 noči je Lana malo bolje spala kot sicer ampak je sploh ne upam pohvalit. user posted image

Ayo, ti si spraševala glede obrokov. Jaz nimam še čisto pravega reda vzpostavljenega, mi tole uspavanje z dojenjem skače med obroke, spat gre pa vsak dan drugače. Drugače imava pa sadno dop. malico in zelenjavno kosilo pa za večerjo mlečno kašico, 1x dnevni spanec v vozičku 1x v postelji (z dojenjem) tretji spanec je pa kakor kdaj. Tako, da ima dojenje zajtrk, pop. malico, po večerji za uspavanje, ponoči pa podnevi za uspavanje 1x ali 2x user posted image Sliši se veliko ampak meni se ful malo zdi, ker sva se res ful pogosto dojili preden smo začeli z GH.

modrasmotka, jaz sem tudi priseljena v ta kraj in nimam tukaj kakšnih prijateljic za kavice. Vse moje prijateljice so ful daleč stran in se moramo ekstra zmenit kje za pijačo, ponavadi kar v Lj, ki je na pol poti. Vozičkam pa kar sama in mi nič ne fali. Tako si lahko sama izberem kdaj bom šla ven, oziram se pa bolj na tamalo, gledam da greva po obroku in preden bo zaspana. Pa v cca eni uri moram biti nazaj, ker se naveliča user posted image Zadnje dni prakticiram hitro hojo, da se malo bolj razmigam.

Sanikaa, uau, kar od 13h do 17h ti zdrži brez obroka! Meni se še vedno zdi, da je moja mis skoz lačna, pa se mi zdi, da veliko poje, npr. celo jabolko brez problema. Super, da tako zlahka spoznavaš nove ljudi. Jaz nisem bila nikoli dobra v tem. Pa vedno sem se veliko bolje ujela s fanti kot s puncami. Npr. na faksu je bilo samo par punc pa fuuul fantov in so se vse punce skupaj družile, jaz sem se pa s fanti. Ne vem, mogoče sem malo čudna. user posted image

kviki, ti se pa res noro daleč voziš v službo. Dobra si.

hruškolinka, a ti pa v nizki štart za iskanje službe. Upam, da boš imela kaj sreče in kaj dobrega našla.

anžetka, prvič ko je Lana jedla zelenjavco je dobila korenček + brokoli, potem sem ji naredila korenček + bučke pa bučke + krompir. Zdaj skoz delam kot juhico in dam testenince notri in vse poje. Jaz sem pa zdaj slišala, da naj bi vsak, ki ne bo dobil vrtca od občine dobil 150 eur mesečno za varstvo. Joj, ko bi bilo res bi bilo carsko!!!

hel32, joj kakšna smola, da je ravno takrat avto nagajal.

tobika, dobrodošla! Heh, jaz pa vedno najprej sebe oblečem, potem pa tamalo, ker ona tud nima potrpljenja čakat. user posted image Si pa kavbojke navlečem, v trenirki tukaj ne hodim zunaj, ker je mesto in se vsi bolj kot ne rihtajo. Tud v krilu in škornjih sem že videla vozočkarice. Enim se da...
aleksandr, čestitke za zobek! user posted image user posted image Zdaj pa ne vem, a je Lana res edina, ki je še brez? Obujem pa tamali nič, ker jo dam v kombinezon, no danes je prvič nisem dala in sem ji obula copatke, ker drugega nima. Bo treba kaj kupit.

simonalokar, pri vas je pa res noro z zobki.

Nič, dovolj tipkanja za danes! Bo treba it spat.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
20.3.2010 7:01:27   
eee35
Jutro! Mali je spal od 23 do 6.15, zdaj še spi naprej, jaz pa sem kar vstala, od tega dobrega spanja se mi bo še zmešalo!user posted image . Sicer sem šla ponoči na wc, ampak je to čist drugo, kot pa vstaješ zaradi dojenja. To že tretja noč tako, sicer prejšnji dve je spal do 5 pa še nekaj. Ja bomo videli, ne verjamem v to dobroto, da bi bila dolgotrajna.

Pri nas pa bo kriza, mali noče spat čez dan v svoji postelji, se dere kot jesihar, v svojo pa ga ne smeva davat, ker vstaje pa bo padel. Mislim, da bo pestro, ker ga moreva navaditi.user posted image . Pa še sesalec - uspavalec se nama je pokvaril, tako, da nič pomoči iz te strani ne bo. Nekaj se mi zdi, da ima nos zabasan, vsaj ponoči, malo je kašljal, že par dni, ampak nič drugega nobene temperature, upam, da bo samo minilo. Samo ne vem, a naj ga ven peljem? Dosti piha...

muca: kakšne dogodovščine z računalniikom!!! Glede tipkovnice pa - nam je enkratuser posted image naredil dobesedno sra..nje, je bil mladiček, je imel težave s trebuščkom, pa se je pokakal goruser posted image . Foter pogumno je počistil vse, ker je bila oprema takrat zeloooooo draga, ampak je tudi kar nekaj sama tipkalauser posted image .
Jaz pa sem v službi dobila nov monitor 19˝, samsung, leeeeeep, končno, ne boste verjele, ampak sem imela še škatlo, staro 2000 let...Saj je samo za mejle, delam na IMacuuser posted image , ampak vseeno. Cel dan sem nekaj spreminjala na njemuser posted image
Najin tudi ne zdrži brez obroka več, kot 3 ure, neodvisno od tega kok recimo sadja ali zelenjave je pojedel, mleka pa podnevi pije naenkrat kar malo, največ 150 ml. Ne spravim vanj več pa konec, da se na glavo postavim. Pa pije dodatno tudi ful malo, po kaljicah, pismo, ne pali nobena šaljčka, nič.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
20.3.2010 9:07:52   
jakipaki83
Dobro jutro,

upam, da bo dan lep, ker sem se prav razvadila s tem vozičkanjem ta teden user posted image  Tudi mi smo spali - od 19.30 do 5.30 (sicer je okoli 2 nekaj stokal in jamral, ampak samo par minutk). Potem pa še do pol devetih.

Oblačenje - te teden sem ga oblekla v bodi z dolgimi rokavi, žabice, spodnji del trenirke, zgoraj pa taka prehodna bundica in kapa seveda. Pa zimsko vrečo imam na vozičku.

Potenje - ja pri nas se potimo. In to precej. V nogice, če nam je vroče, imamo pa cel hrbet premočen pa še laske na glavi. Zato ga tudi precej malo oblačim. Očitno je vročekrven user posted image . Tudi ponoči se zelo poti. 

Hrana - mi imamo urnik precej določen in trenutno 2 gosta obroka. Kmalu uvajamo še tretjega. Glede sirčkov pa tudi mene zanima kdaj? V Paparici sem videla, da jih priporoča že precej na začetku uvajanja. Jaz mu sira še nisem dala, mu pa včasih v zelenjavno polento zamešam kako žličko kisle smetana. Njami.

Vozičkanje - sva kar sama več ali manj. Ampak mi je ok. Tako kot pravi Muca, se vsaj samo user posted image  prilagajaš. Odkar imam pa ipod je pa sploh super. Slušalko v eno uho pa gremo.

Uživajte v vikendu.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
20.3.2010 9:43:55   
aprilčica07
Jutro

noč je bila mirna, je spala, z enkratnim bujenjem, ma je takoj spet zaspala.  Trenutno jo imam nago tle na kavču, da si zrači luliko, ker je spet vsa rdeča.. res nevem več kaj nardit. Kuham hrastovo lubje, pa bo danes zvečer spet pela kopel. Zgleda, da je že bolše, pa se spet pokaka, pa smo spet na začetku. Jao, srčno upam, da bomo rešili brez dohtarja. Ker če jo moram peljat, tam je en kup bolnih otrok in bomo zihr kaj s sabo prinesle.. tega pa nočeeeeeeeeeeeeem

eee35; ja, ko začnejo plazit rata še bolj pestro.... takrat komaj ugotoviš kolko nevarnih stvari imaš po stanovanju priden A, da tako lepo spančka.. Naša zdrži tudi včasih od 13 30 do 17 brez obroka, ampak ne vsak dan, če je pojedla za kosilo malo manj, potem rabi popoldan še desertek, drgači pa se kr da...
anžetka: to imam jst na glavi, ne ravno ne skodrano, pa si pol ali fanj z gelom namalam, da je skodrano, ali pa fanj polikam da kolkor tolko dobro zgleda, drgači sem kot tofsi jst Juliji dam sirček Kiri ali pa Mio... ponavadi ji ga dam v mineštrco, ma ne celega, le en košček... same paštice ji pa še nisem dala, ji dam pač kar je v mineštrici, ampak moram provat tudi samo paštico, na suho.. pa kašno meso bi ji lahko počasi dala, kajne? pri mojemu imajo v Brdih staro hišo, pa tam blizek še ranč, to je kao vikendica, ma je tako velik, da bi lahko komot gori živeli.... zraven pa posestvo z sadjem, tratmi, oljkami, skratka ni dani.. danes so spet gor šli, sadit krompir..
muca: opa, se je pa dogajalo z računalniki.... je kadar ima hudič mlade jih ima povsod, kajne? saj jst ko gremo ven tudi najprej sebe poštimam, pol Jakoba in nazadnje tamalo.... če se vse poklapa smo v pol urce vsi fertik in lahko gremo, se pa zgodi, da me tamala kaj pobruha, ali pa sebe pobruha, pa Jakoba kakat prime ali pa lulat, pa se polula.. jao, takrat me pa mine volja it ven..
živa: večkrat se daj oglasit, no

Vreme je tako, čudno, zgleda, da bo kmalu dež... fujjjjjjjjjjjjjj

Moram Jakoba pohvalit, se kr fanj odvaja od pleničk Upam, da se bo tako nadaljevalo in bomo kmalu za zihr suhi...(trkam)

Nič, zdaj grem Julijo oblečt, pa pol verjetno do trgovine.... Še to, še vedno nam internet ne dela, tako kot bi mogel... to kr ni več res

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
20.3.2010 9:45:56   
aprilčica07
Ta post sem napisala že zgodaj zjutraj, pa me je pol enih xx krat ven zabrisalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jakipaki: jst tudi zeloo rada vozičkam.... sploh če tamala spi in lahko šibnem po vseh opravkih...user posted image

Zdaj pa res treba kaj skuhat...

Neposredna povezava do sporočila: 3848
20.3.2010 11:53:59   
eee35
Zaspal je, po čudežu verjetno..najprej v najini postelji, sem ga v njegovo dala, pa pokrila s kovterčkom, najprej je zajokal, ampak samo enkrat, pol ven je zlezel, gor na njej se je ulegel na trebuščku, nekaj še jamral, jamral, pa spi, pokrit z mojim kopalnim plaščkomuser posted image Čudak maliuser posted image . Cel bo polomljen, ne vem, kje ima točno nogiceuser posted image . Mi smo dali pajaca stran, prvič je premajhen, drugič mu je prevroče, tako, da ima bodi, majčko, žabe, hlače na naramnice, kapo, debele copatke, bundico, takšno plišasto, prehodno, pokrijeva ga z dekco, pa še čez dava pokrivalo od vozička. Pa ne zgleda, da bi mu kaj falilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3849
20.3.2010 20:04:06   
go_ta
Hej, babe! A ste vse uživale danes? Lubi je dal uspavat Nika (ne vem, kako to poteka, ker ga slišim, kako se smejeuser posted image ). Jst se relaksiram, sta bla naporna dnevauser posted image Včerj sm šla s prijateljicama ven, zvečer me je pa zgrabilo spomladansko čiščenje in sem kuhinjo pa dnevno pospravla v nulo, danes sva si pa z lubijem razdelila ostalo. Tako da se vse sveti, prahu ni več, pajčevine tud ne, zavese oprane, okna pomita ... Ta čistoča bo trajala kakšen danuser posted image Potem sva skočila na sprehod z malim pa do mojih, popoldne pa relaksacija. Zdj pa diploma ...
eee, naj vam traja nočno spanje! Pri nas je blo tud tako, je prespal par noči, potem pa ...katastrofa. Zadnje dni se zbuja an uro in pol, jokca. Sumim zobe, vse ima otečeno, ampak bom na koncu ugotovila, da je nekaj osmegauser posted image Upam, da sami odkrijete, od česa so pikice!
simonalokar, jst čisto po občutku oblačim. pa verjetno prevečuser posted image Žabice, bodi, majico, hlače, copatke, tanjšo bundico. Imam pa še zimsko vrečo pa dekico, ker pri nas tako grdo mrzlo piha zadnje dni. Ni videt, da bi mu blo vroče ali da bi švical. Mi gre pa ta prehodni čas na živce, k ores ne veš, kako bi se oblekel,
tulpek, vi imate tud ful zob. Bo vsaj hitro konecuser posted image 170 strani diplome?? Ufuser posted image To je že cela knjigauser posted image O čem si pa pisala? Jst delam primerjalno analizo slovenske in hrvaške frazeologije. Verjetno jo bom delala še naslednjih 10 let.user posted image
hel, naš Niko je lumpuser posted image Samo išče, kaj bi odprl, prijel v roke, potegnil. Zadnja dva dni so mu blazno všeč zavese. Res ne veš, koliko nevarnih stvari je v stanovanju za dojenčke. AMpak mu dosti dovoliva - dokler ni kaj nevarnega v igri.
reby, fajn slikica! Mi je všeč, ko greš lahko kam v naravo, kjer je mir, na sprehoduser posted image
aprilčica, ma hiter je, sam bi bil še hitrejši, če bi več nogice uporabljal. Tako pa samo z rokami dela. Ma, povsod ga je dost.user posted image
anžetka, saj potem sem našla list od patronažne - je samo pisalo, koliko dajemo rumenjaka na začetku (ne pa, od katerega meseca) in da naj bi nadomestil meso. Tako da sem h krompirju pa špinači dala pol rumenjaka. Jst k testeninam naredim kar zelenjavno omakico - skuham kake bučke, korenček ... pa zmešam s testeninam pa pretlačim z vilico. Glede kopalk: jst nimam nobenih enodelnih, samo dvodelne z vrvicami, tako da bi šla kar v teh plavat. Enodelne mi niso všečuser posted image Kam boš pa hodila na tečaj? V Kranj?
živa, ne naš zaenkrat nič ne švica, mogoče je bolj zmrzljivčekuser posted image
muca, user posted image za naslednji vikend! Saj bo hitro minilouser posted image Se pa meni tud zdi, da je Niko skoz lačen pa mu itak preveč dajem za jest - na 2, 3 ure. Se kr bojim, da ne dobi dostuser posted image
jakipaki, sj jst tud sama vozičkam pa mi paše. Vmes pa itak 100 tet srečam pa sosede pa še koga, tko da mi čist paše bit malo sama s sabo - Niko itak spi v vozičkuuser posted image
Gremo delatuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?