Muca83
|
Joj, nisem se uspela javit neki časa in sem čisto zgubljena. Koliko ste naklofale! Zadnjič sem imela res slab večer ampak je bilo že takoj naslednji dan bolje. Sem šla na sprehod z Lano do reke, ona je spala, jaz sem pa račke opazovala in so se mi kar baterije nafilale. Me je pa res v slabo voljo spravilo, ko sem izvedela, da mi bosta kar dva vikenda pokvarjena. No, na srečo je zdaj sprememba plana, moj odide že v nedeljo ob 10h, vrne pa se v petek. Tako, da bomo naslednji vikend skupaj Potem se mi zvečer ni uspelo javit, ker je brat od mojega fasal en ful hud virus na računalnik in mi ga je prinesel in sem se cel večer s tem ubadala, pa še neuspešno, tako da sem včeraj dopoldne ves prosti čas porabila, da sem mu vse na novo naložila. Uspelo mi je še 2 dcl kave polit po tipkovnici, miški, mizi, stolu, tleh Izgledalo je vse ok, potem se je pa zvečer tipkovnici zmešalo in je kar sama od sebe neki tipkala. Tako, da se spet nisem mogla oglasit. Danes sem šla po drugo tipkovnico, jo prinesem domov in mi je ful bedna, boljša pa stane 55 eur Tako, da sem staro razdrla na prafaktorje in vso umila, tipke sem kar v eno posodo dala, pa pril noter in mešala. Potem sem jo pa nazaj sestavila in zdaj dela Tako, da nesem v ponedeljek novo nazaj. No za povrhu sva pa danes popoldne še midva fasala en hud virus Sem se potem zdele zvečer ubadala z odstranjevanjem tega. Joj, joj, res je pestro. Drugače pa vse po starem edino zdele ene 2 noči je Lana malo bolje spala kot sicer ampak je sploh ne upam pohvalit. Ayo, ti si spraševala glede obrokov. Jaz nimam še čisto pravega reda vzpostavljenega, mi tole uspavanje z dojenjem skače med obroke, spat gre pa vsak dan drugače. Drugače imava pa sadno dop. malico in zelenjavno kosilo pa za večerjo mlečno kašico, 1x dnevni spanec v vozičku 1x v postelji (z dojenjem) tretji spanec je pa kakor kdaj. Tako, da ima dojenje zajtrk, pop. malico, po večerji za uspavanje, ponoči pa podnevi za uspavanje 1x ali 2x Sliši se veliko ampak meni se ful malo zdi, ker sva se res ful pogosto dojili preden smo začeli z GH. modrasmotka, jaz sem tudi priseljena v ta kraj in nimam tukaj kakšnih prijateljic za kavice. Vse moje prijateljice so ful daleč stran in se moramo ekstra zmenit kje za pijačo, ponavadi kar v Lj, ki je na pol poti. Vozičkam pa kar sama in mi nič ne fali. Tako si lahko sama izberem kdaj bom šla ven, oziram se pa bolj na tamalo, gledam da greva po obroku in preden bo zaspana. Pa v cca eni uri moram biti nazaj, ker se naveliča Zadnje dni prakticiram hitro hojo, da se malo bolj razmigam. Sanikaa, uau, kar od 13h do 17h ti zdrži brez obroka! Meni se še vedno zdi, da je moja mis skoz lačna, pa se mi zdi, da veliko poje, npr. celo jabolko brez problema. Super, da tako zlahka spoznavaš nove ljudi. Jaz nisem bila nikoli dobra v tem. Pa vedno sem se veliko bolje ujela s fanti kot s puncami. Npr. na faksu je bilo samo par punc pa fuuul fantov in so se vse punce skupaj družile, jaz sem se pa s fanti. Ne vem, mogoče sem malo čudna. kviki, ti se pa res noro daleč voziš v službo. Dobra si. hruškolinka, a ti pa v nizki štart za iskanje službe. Upam, da boš imela kaj sreče in kaj dobrega našla. anžetka, prvič ko je Lana jedla zelenjavco je dobila korenček + brokoli, potem sem ji naredila korenček + bučke pa bučke + krompir. Zdaj skoz delam kot juhico in dam testenince notri in vse poje. Jaz sem pa zdaj slišala, da naj bi vsak, ki ne bo dobil vrtca od občine dobil 150 eur mesečno za varstvo. Joj, ko bi bilo res bi bilo carsko!!! hel32, joj kakšna smola, da je ravno takrat avto nagajal. tobika, dobrodošla! Heh, jaz pa vedno najprej sebe oblečem, potem pa tamalo, ker ona tud nima potrpljenja čakat. Si pa kavbojke navlečem, v trenirki tukaj ne hodim zunaj, ker je mesto in se vsi bolj kot ne rihtajo. Tud v krilu in škornjih sem že videla vozočkarice. Enim se da... aleksandr, čestitke za zobek! Zdaj pa ne vem, a je Lana res edina, ki je še brez? Obujem pa tamali nič, ker jo dam v kombinezon, no danes je prvič nisem dala in sem ji obula copatke, ker drugega nima. Bo treba kaj kupit. simonalokar, pri vas je pa res noro z zobki. Nič, dovolj tipkanja za danes! Bo treba it spat.