anžetka
|
Evo, ni šlo brez obiska P. Mucek moj ma virozo Skoz ma vročino-ponavad jo ma nekje 38,5-38,7 in mu jo zbijem nekje na 37,5, potem pa spet zraste. Zjutraj je mel 39,5 in sm se odločila, da ga kar peljem k P. Sem mu prej še kopel naredila in Calpol dala (mu ga dam 4,5x v 24urah).Sva dobila svečke, sam jih še nisva uporabila, ker mora prej kakat pa dons še ni in mu je ne mislim rint v rito, ker jo bo zihr pokakal takoj. Prov bogi je... Ful spi, po 1uri, uri in pol je že čist zaspan. Kje hudiča jo je pobral...?! Aprilčica, ja, mal je blo treba akcije užgat! Sej dons bi tud skor pa nimam volje...Me je ta viroza čist zamorila. Sam da Julija ni čez vžgala čez stol, ko je strgala pašček! Zanimivi so ti otročki... Zobje-moj ma tud na pogled ful lepe, v resnici pa živ poden od podna...Pa njegova sestra tud. Jst mam pa razmaka mal, sam precej porihtane-sm pršla do tega, da se splača boljš kurativa kot preventiva Metanje stvari na tla-ja, naš tud prakticira to-vrže dol, potem se pa steguje in gleda kam je padlo pa itak je treba pobrat in ponovit vajo... Ej, sam maš čist hudo frizuro in barvo...! Ful dobr ti paše! Pa kok maš goste lase... Jst nimam več istih las po porodu-prej sm mela ful lepe,goste, precej valovite, skravžlane, zdej je pa kr neki-k da bi mi slepa kura na glav zrno iskala-cela zmešnjava Pa tud nimam jajc za tako čupo. Miška, tud za 2 v treh svaka vama čast Jst mojmu ne bom pustila! Muca, a veš, da me je včer na hitr razp... ene 2x in sm mu kr rekla, da gre lahk nazaj... Mater mu...Men je tud P omenila privat varstvo...sam to je drago...itak, če ne bova vrtca dobila, bo treba tud v to smer razmišljat. Jst dam Anžeta včasih čez stegna al pa trebuh in dam pred njega igračko, potem se pa rine in odriva in poskakuje, da bi jo dosegel. Na noge mize lahko navežeš vrvico, še prej pa nanjo natakneš recimo tulec od wc papirja, ga mal pobarvaš, okrasiš s kakšno vrečko, folijo in to mali veselo šopa levo, desno,...al pa kakšno zanimivo stvar daš predenj-leži na trebuhu- in mora z eno roko držat ravnotežje, z drugo roko pa lovi igračko...Uf, sej je zihr še kej...Ja, pa ku-ku igrce... Hel, ma ne ne, ko sem vaju vidla skupej, sta mi čist iste...Tjaša je tvoja kopija! Hruškolinka, saj je prav-ven na luft, da ga mal prezračiš pa sebe tud. Pa da se nadiha svežga zraka in ga tudi to utrudi. Si me pa nasmejala s svojim načrtom glede otročkov in spanja Go_ta, mene tud ne-itak smo mamice skoz zraven in nas majo včasih najbrž že vrh glave Drugač je pa neki najlepšga, ko se zbudi in me ves krmežljav pogleda in tko lepo nasmeji... pa še ves skuštran in zaležan je Pa jst isto, ampak zgleda kot da bi bil zaljubljen in mu je čist vseen kakšna sm (dostikrat pravijo, da otročki gledajo mamico, kot bi bili zaljubljeni vanjo) Aleksandr, bogi LA (a te moti, če mu tko rečem?)...Lahko ful dolg traja, lahko kratek čas, lahko pa sploh nič ni. Odvisno od posameznika. Pa sej bo Sanikaa, a kr lekadol si mu dala? Kako? Dons je blo na TVS1 v Dobro jutro nekaj o faraonkah...si gledala? Kar zanimivo, priporočam, da pogledaš. Sem pomalcala pol litra sladoleda...moj me bo iz gat stresu! Mu bom pa jutr novga kupila, če bo hotu...Sm se mogla mal potolažit. Ta vročina me ful živcira. Hvala za in !