hel32
|
Dobro jutro Danes smo pa mi imeli luknjasto noč , moram še 1 kafe spit , kriva je pa bila mama, ker je pozabila zvezdico iz postelje zmontirat, in potem se je zaletel v njo z glavo in se zbudil, sem mu dala čaj pa malo pocartala, zibala in je kr hitro nazaj zaspal. Me pa kronilno bili križ , noge, roke, rame , res, bi mogla malo telovadit, pa ne najdem časa. Imava pa danes 11:45 Posvetovalnico, dama kri, vodo in 3. cepljenje, malo me zanima kolk je zrastu in, seveda, se zredil, požerušček naš Anžetka, moj je mlajši od mene ja 1 leto , jaz tudi mislim, da se je neki hudega zgodilo, da po 20 leti,...pa saj, ko sem rodila je že klicala, če lahko vidi malega, pa sem jaz rekla, da se mora z mojim zmenit, sam on potem ni dvignil telefona, vemo, zakaj....... no pa je pri tem ostalo, mislim, da jo boli, ker je bila njena sestra povabljena na krst, je od lubija krstna botra, in sva se pogovarjale, kako je Lukas podoben očiju in......pa sem rekla, da ne vem, kak je bil kot otrok če nima nobene fotografije, no, to je bilo v sobot, v torek so pa bile slike že v nabiralniku!! Plenice mi imamo Pampers +4 že dober mesec, une za 12 ur, ker, drugače vse mimo pride, pa že te opažam, so mu malo na knap, ker čist na koncu zapenjam Tejči77 upam, da se vaš odloči čim prej da bo jedel tudi GH saj bo počasi, po navadi imajo dojeni več problemov z uvajanjem GH, kot nedojeni. Go-ta, vaš Niko je pa resda najstarejši, sam Lukas niti približno ni to, on se vrže na trebuh in se dere, ko ga dam, sicer se neki poskuša obrnit, sam to ni to, sam do boka pride, dalje je že znansvena fantastika!! Tjaša se ni hotela nič plazit, sam sedela je, pa potem kr na noge. Muca, ma ja važno, je da nam je zdaj lepo, ga je oče tako vzgojil, čeprav so govorili, vse živo, kak da je, ampak jez si boljšega očeta svojih otrok, ne bi mogla predstavljat. Glede digitalne TV, mi imamo telemach, pa kljub temu, rabimo pretvornik, tako mi je uni po Tel. razložil, da pridejo namestit. Aprilčica, evo, pa smo zamenjali, danes pa mi nismo spali! Miška, tvoja stara mama je pa kr neki, kolk je pa stara, ker to so pa res stare fore, vem, pa po pripovedovanju, da so to delali otrokom, ali pa culo, mak, namočen v vino, namesto dude in to so dojenčki cuzali celi, dan da so bili zadeti..... svašta, ni čudno, da so eni potem odrasli v zaostale,.... Šibam si glavo oprat, dokler mali spi: Se javim, ko prideva domov.