23tina
|
dan dan zdele sem se spomnla,da smo se včasih klicale srečke nosečke men se zdi to že 100 let nazaj.naši zakladki so že res pravi mali razgrajači.naša,če je v naročju ni niti ene sekunde na miru,skos akcija.na koncu dneva sem ko cunja,samo padem v posteljo. miška-verjamem,da si bla jezna kot .jes ne razumem,kako jim kaj takega sploh pride na pamet.od mojga bakica je pa včeraj na vsak način hotla,da ji dam čokoladn krof.10krat me je vprašala,a mislš da ji neb dala,pa čez 2 minuti spet-najbrž bi bla zadovoljna,če bi mal krofka probala.jaaaaaa djte se umirit mal no,še ceu življenje jih bo lohk jedla. sam ko sva pr njej mam itak skos jes tamalo ker je babkica že ful brez moči,sam če me pa neb blo,bi ji pa po moje zih kj uturila sam tale o sinjenju,bi men pa pokrovko dvignilaaaaaaa!!!! hel-važno,da je lukas bolje!a vi pri malemu uporabljate oba imena al samo lukas? muca-tole je pa zanimivo,zjutraj en glažek.pa ponoč jegra men pa jeger .kakšna puškin vodka z red bullom pa kar zna it v promet hruškolinka-kako pa izgleda ta lonček.a se mu kaj zaleti ko pije.mene je to ful strah,da si neb previč ulila v usta,da se ji zaleti sanikaa-moja isto!ko sem ji ponujala vodo sobne temperature,je vn pluvala.ji dam čajček iz grelca ga je presej spila.sm ga pozabla nazaj v grelec dat in je biu hladen in spet ni hotla.zdj mam pa čaj skos v grelcu,pa kr pije.samo bi rada da bi več vode pila,samo topla voda a ni to ponavadi nevarno,da te zvija po trebuhu modrasmotka-ja men je to še celo z lupinico utrujala.kako je zdj to čudno,da je otrok zadaj in tako obrnjen,da ga ne vidiš.zakaj je neb iz pasovi pripela na sprednji sovoznikov sedež(lupinico)da otroka vidiš in daš dudo,če joka.men se zdi pa ful bolj pametno,da je otrok zadaj,če joka joka.sj mama itak pozna za kakšen jok gre,če se ti zdi kaj hujšega pa vstaviš.med vožnjo pa dudo dajat,pa ne vem kaj še vse.to je šele nevarno,da pride do nesreče.in to sem ji jasno povedala,in še zmeraj če kam grem sama s tamalo,me sprašuje če upam sama it,kaj pa če joka v avto...kot da doma pa nikol ne. sanikaa-je blo z dobrobisom potem tako.od mojga brat je že itak ko se je rodila reku,da oni bojo kupli stol za jest,moja mami je pa rekla da bo avtosedež kupla.in potem je tašča hotla,da greva midva v rutar,kjer je to kupila,vzameva te stvari in potem ko oni nama dajo denar midva dava njej.sva vzela tam stol za jest,avtosedež sva se pa že odločla,ko bova kupovala romerja in ni šans kakšen drugi,se bo morala pa pač znajdt po svoje.ker teh pa tukaj nimajo(romerja).ahhh čudna je tale naša gospa.sj mal sem se je že navadla,sam ko sem se sem preselila,sm bla pa parkrat že prpravljena spakirat zarad nje.ko sva si stanovanje urejala je na začetku tud misnla,da bo vse po njeno.sam HB sm do takrat že ratala tok hudičeva,da sem ji vse nazaj povedala.moj je pa tist revček,ki mora mene poslušat ko me ona razjezi,ona ima spet svojo zgodbo in non spop neki pridiga.se mi všaih že prov zasmili ko mu kaj utrujam.sam komu pa bom,sj je njegova mama,moja se(pa ne zato ker je moja) ampak se ni vtakla še v nič. poslušte to,ko sem se k njim preselila,predno sva bla na svojem smo pač imeli skupno gospodinjstvo.no in sem imela ene hlače,ki sem jih ful rada nosila.svetl džins pa po stegnih so bile obrabljene oz. natrgane(kupljene že take).in jes hočem hlače oblečt in hlač nikjer.vse preiščem in grem k njej v dnevno je gledala nadaljevanki in prašam če kaj ve kje so moje hlače.reče ja in se gladko brez drugih besed obrne nazaj v televizijo.men pritisk gor sem se začela trest,grem v sobo.sem mojmu rekla,nj gre tja in ima samo 5 sekun časa,da pove kje so moje hlače.in je začela,da teh hleč ne bom nosil,kaj bojo pa rekl,da take hlače drogerašje nosijo....in jih je skrila v svojo omaro,da jih bo nesla sosedi,da ih bo zašila,ker se ne spodobi da taka okol hodm.sm sam rekla,hlače djte sem in moje stvari puste na miru.kaj pa sosedje rečejo mi pa čist dol visi.a se vam zdi to normalno????me pač ne,pa ne vem al sem jes čudna,al pa ona nima 3 čist v glavi!