|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.2.2010 23:17:39   
Muca83
Matr, kako hitro dnevi letijo. Jaz sem pa zdaj prav vesela, da je moj uvedel breskev, ker jo ima Lana ful rada. Sem ji danes skuhala pol velikega jabolka, spasirala in vmešala 2 veliki žlici breskve od Hippa in je vse pojedla. Je zelo navdušeno usta odpirala, bolj kot samo pri jabolku. Danes se je mogla kar veliko sama igrat, ker je en kolega kupil nov računalnik in mi ga je prinesel, da sem mu Windows in druge programe gor naložila. Nosek je pa vsak dan manj zabit, pa kašelj se tudi zmanjšuje, upam, da bo do konca tedna že čisto zdrava.

aprilčica, hvala za recept za mineštrico! Za cepit je meni rekla P, da mora biti 14 dni prej čisto zdrava. Upam, da te glavobol kmalu mine, uf mora bit zoprno.

anžetka, ja midva bova tud zapufana celo življenje ampak kaj češ, ni druge ali pa plačevat najemnino, kar je še slabše. Se pa midva oba slabo počutiva v bloku, saj pozimi je dokaj vseeno ampak poleti bi jaz sedela na terasi zvečer ali zjutraj kavo zunaj pila. Tukaj je pa tako, da če hočeš na zrak moraš se res kam odpeljat, ker je sam beton, tud klopc pred blokom nimamo nobenih al pa parka v bližini. A vidva mislita to kupit novogradnjo?
Daleron imam pa tudi jaz - nam ga je P predpisala na prvi posvetovalnici. Je baje isto kot Calpol, samo drug proizvajalec.

miška, upam, da bo Nina kmalu začela jest. Mogoče res enostavno ni lačna.

eee35, moja deklina tud noče pit. Že od rojstva s čajem letam okol nje, pa nič noče. Ampak vseeno vsak dan vestno skuham čaj in ji ga ponujam. Včasih naredi kak požirek, večinoma se pa samo igra - potegne flaško in pljune ven user posted image Tako, da vem kako to izgleda, ko pljuvajo. Edino iz kozarčka ali skodelice ji je včasih zanimivo pa spije par požirkov. Jaz sem malo brala na to temo in baje je treba samo ponujat, če bo žejen bo že pil. Saj prisilit ga itak ne moreš. Jaz sem tud sladkat probala čaj, pa ni bilo spremembe, pa sokec dat, pa vodo itd. Nič noče. Sam joško user posted image Aja, pa po žlički je tud včasih ji zanimivo.

modrasmotka, Aptamil je v naših trgovinah pakiran po 900 g, v Mullerju je pa po 800 g. Se pa strinjam, da je ogaben, ampak še bolj ogaben je pa Aptamil Comfort, tega sem Lani dodajala ene 2 meseca, ima prav vonj in okus po otrobih user posted image Kaj pa vem, mogoče se je pa prav zaradi tega odločila, da se bo raje samo dojila. Pametna punca! user posted image Sem pa imela enkrat tud Bebo doma in je manj smrdela kot Aptamil, okus pa ne vem, ker nisem probala. Jo pa precej hvalijo. Novalac je pa res drag!

Toliko o tem Baileysu pišete, da sem vstala in si natočila en glažek Carolansa. Mi je ful dober in ga nisem pila že več kot eno leto. Mmmm, sredi noči se spravim to pit Pa Jagermeister je tud zakon!!

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
24.2.2010 8:56:44   
hel32
Jutro

mi upam, da bomo počasi zdravi, cepili se itak ne bomo, kot smo bili naročeni, ker je po moje še prehitro, če še pije antibiotik.je pa res veliko boljše voljeuser posted image user posted image in razigran.

Aprilčica- upam, da te je glevobol minil, ja, mogoče, da je od pritiska, s tem pa se ni za igrat, ti si malo meri pritisk, in k dr. se spraviuser posted image .

Eee, ja akcija se šele zdaj prav začne, vedno bolj jih zanima vse, raziskujejo, tipajo, gledajo, meni je to obdobje najlepše.

Anžetka, ja, mislim, da zdaj, končno imam vse pripravljeno za krst, sam od dragega obleka je še v čistilnici, za malega je vse parajt, upam, da bo, Tjaša bo tudi lepa, tako, da sam na soboto čakamo.user posted image

modrasmotka- glede AM jaz uporabljam bebo, ker jo je mali dobil že v P mi je res ful dobra, sledkega okusa, stane pa 600g- 13€ BEBA 2, BEBA1je pa 12€, midva sva že na 2ki!
probaj, ne vem, malo zraven dodat, pa potem postopoma vsaki dan eno merico več novega mleka, da se navadi na okus.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
24.2.2010 9:04:38   
Anonimen
jutro.....

no, da vam povem vcerajsnjo storijo glede GH!user posted image user posted image user posted image user posted image

bli smo pri stari mami.domen je jedel sladoled.
in mene prime lulat. in uvalim nino stari mami v narocje.
pol pa slisim v wc smejanje in hihitanje. in ko pridem iz wcja, vidim kako mama namaka dudo domnu v sladoled. in nina valda ful vleklauser posted image

pa se 1.

pol ji dam plazma piskotek. in tamala itak vse zdrobi na mizo.
in mama lepo konkretno oslini kazalec in potapla drobtine od piskotka na mizi in prst zabase nini v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa pravi, naj tamalo pustim pri njej za cas, ko skocim v trgovino.
saj mogoce bi bil to fajn in hiter nacin, da se nina nauci konkretne stvari jest!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3328
24.2.2010 9:09:18   
hel32
mah, sem podzavestno stisnila potrdi!kura

Baileys- ga imam v hladilniku, mi je ful dober, malo si ga po kosilu dat v kavo-pašeuser posted image user posted image user posted image

malega držim v drugi roki in mi montira zvezdico!!![sm=smiley36.gif]user posted image

Ura za spanje- Lukas si je naštimal, da gre spat po risankiuser posted image user posted image - okoli 20user posted image user posted image , in mi spi celo noč, do 7mihuser posted image user posted image user posted image , zlato dete.

Muca, a ji mažeš hrbet in prsi z unim gelom za lažje izkašljevanje, ful pomaga, pa super, da ne rabi bit na antibiotikih, jaz se pa tak sekiram, ko more moj miško antibiotike jest. Naš se tudi kr zaigra sam, po 10-15 min mu uspe.

Upam, da bo danes lep dan, da lahk greva malo ven, že celo večnost nisva bila. od petka! Bom naštimala šprortni del gor, zdaj je pa že skrajni čas, gledam, do so vsi vaši manjši od Lukasa, pa še kr vztrajam in ga v košaro tišimuser posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
24.2.2010 9:54:29   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jutro.....

no, da vam povem vcerajsnjo storijo glede GH!user posted image user posted image user posted image user posted image

bli smo pri stari mami.domen je jedel sladoled.
in mene prime lulat. in uvalim nino stari mami v narocje.
pol pa slisim v wc smejanje in hihitanje. in ko pridem iz wcja, vidim kako mama namaka dudo domnu v sladoled. in nina valda ful vleklauser posted image

pa se 1.

pol ji dam plazma piskotek. in tamala itak vse zdrobi na mizo.
in mama lepo konkretno oslini kazalec in potapla drobtine od piskotka na mizi in prst zabase nini v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa pravi, naj tamalo pustim pri njej za cas, ko skocim v trgovino.
saj mogoce bi bil to fajn in hiter nacin, da se nina nauci konkretne stvari jest!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma me glih raznese!!!

Še dobro da jaz nimam takih okrog sebe, bi kar kmalu oglušeliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
24.2.2010 9:57:11   
Anonimen
ma ok....tist s sladoledom bi mogoce še zamizala. ni nlo nekih kolicin.
samo ne vem zakaj se ji zdo ti tko fino. karnekaj sprobavat, ker koristi od tega ni prav  nobene!

sam....slinast prst z drobtinamiuser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3331
24.2.2010 10:05:26   
šivilja

samo ne vem zakaj se ji zdo ti tko fino. karnekaj sprobavat, ker koristi od tega ni prav  nobene!

Mogoče je še boljša tale (je počela tašča od moje svakinje) - hrano za vnuka je prežvečila, pljunila ven in mu jo zabasala v usta. Če bi meni to kdo naredil, je zadnjič videl otroka. Mislim, jaz še njegove žlice ne obliznem, ne pa da mu iz ust dajem hrano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
24.2.2010 10:08:52   
Anonimen
točno to mi je padlo na pamet. da bo zihr probala tud kaj takegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
24.2.2010 10:10:03   
šivilja

točno to mi je padlo na pamet. da bo zihr probala tud kaj takegauser posted image user posted image user posted image

Sta v isto šolo hodili, al sta pa v žlahtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
24.2.2010 10:12:23   
Anonimen
mi gre na k****, ko komentira, ko jemo pri kosilu...

ja bogica ninika mala nasa...lej, mami papa meska pa krompircka, teb pa nič ne da!

kako je nesramna, ane?
ti revica pa samo od mleka zivisuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
24.2.2010 10:38:02   
Sanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Mogoče je še boljša tale (je počela tašča od moje svakinje) - hrano za vnuka je prežvečila, pljunila ven in mu jo zabasala v usta. Če bi meni to kdo naredil, je zadnjič videl otroka. Mislim, jaz še njegove žlice ne obliznem, ne pa da mu iz ust dajem hrano.

OMG jaz bi ošpice fasala..prav držat bi me morali da ji ne skočim v laseuser posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
24.2.2010 10:48:29   
23tina
dan danuser posted image
zdele sem se spomnla,da smo se včasih klicale srečke nosečkeuser posted image men se zdi to že 100 let nazaj.naši zakladki so že res pravi mali razgrajači.naša,če je v naročju ni niti ene sekunde na miru,skos akcija.na koncu dneva sem ko cunja,samo padem v posteljo.
miška-verjamem,da si bla jezna kotuser posted image .jes ne razumem,kako jim kaj takega sploh pride na pamet.od mojga bakica je pa včeraj na vsak način hotla,da ji dam čokoladn krof.10krat me je vprašala,a mislš da ji neb dala,pa čez 2 minuti spet-najbrž bi bla zadovoljna,če bi mal krofka probala.jaaaaaa djte se umirit mal no,še ceu življenje jih bo lohk jedla.user posted image sam ko sva pr njej mam itak skos jes tamalo ker je babkica že ful brez moči,sam če me pa neb blo,bi ji pa po moje zih kj uturilauser posted image sam tale o sinjenju,bi men pa pokrovko dvignilaaaaaaa!!!!
hel-važno,da je lukas bolje!a vi pri malemu uporabljate oba imena al samo lukas?
muca-tole je pa zanimivo,zjutraj en glažek.pa ponoč jegrauser posted image user posted image user posted image men pa jegeruser posted image user posted image .kakšna puškin vodka z red bullom pa kar zna it v prometuser posted image
hruškolinka-kako pa izgleda ta lonček.a se mu kaj zaleti ko pije.mene je to ful strah,da si neb previč ulila v usta,da se ji zaletiuser posted image
sanikaa-moja isto!ko sem ji ponujala vodo sobne temperature,je vn pluvala.ji dam čajček iz grelca ga je presej spila.sm ga pozabla nazaj v grelec dat in je biu hladen in spet ni hotla.zdj mam pa čaj skos v grelcu,pa kr pije.samo bi rada da bi več vode pila,samo topla vodauser posted image a ni to ponavadi nevarno,da te zvija po trebuhuuser posted image
modrasmotka-ja men je to še celo z lupinico utrujala.kako je zdj to čudno,da je otrok zadaj in tako obrnjen,da ga ne vidiš.zakaj je neb iz pasovi pripela na sprednji sovoznikov sedež(lupinico)da otroka vidiš in daš dudo,če joka.men se zdi pa ful bolj pametno,da je otrok zadaj,če joka joka.sj mama itak pozna za kakšen jok gre,če se ti zdi kaj hujšega pa vstaviš.med vožnjo pa dudo dajat,pa ne vem kaj še vse.to je šele nevarno,da pride do nesreče.in to sem ji jasno povedala,in še zmeraj če kam grem sama s tamalo,me sprašuje če upam sama it,kaj pa če joka v avto...kot da doma pa nikol ne.

sanikaa-je blo z dobrobisom potem tako.od mojga brat je že itak ko se je rodila reku,da oni bojo kupli stol za jest,moja mami je pa rekla da bo avtosedež kupla.in potem je tašča hotla,da greva midva v rutar,kjer je to kupila,vzameva te stvari in potem ko oni nama dajo denar midva dava njej.sva vzela tam stol za jest,avtosedež sva se pa že odločla,ko bova kupovala romerja in ni šans kakšen drugi,se bo morala pa pač znajdt po svoje.ker teh pa tukaj nimajo(romerja).ahhh čudna je tale naša gospa.sj mal sem se je že navadla,sam ko sem se  sem preselila,sm bla pa parkrat že prpravljena spakirat zarad nje.ko sva si stanovanje urejala je na začetku tud misnla,da bo vse po njeno.sam HB sm do takrat že ratala tok hudičeva,da sem ji vse nazaj povedala.moj je pa tist revček,ki mora mene poslušat ko me ona razjezi,ona ima spet svojo zgodbo in non spop neki pridiga.se mi všaih že prov zasmili ko mu kaj utrujam.sam komu pa bom,sj je njegova mama,moja se(pa ne zato ker je moja) ampak se ni vtakla še v nič.
poslušte to,ko sem se k njim preselila,predno sva bla na svojem smo pač imeli skupno gospodinjstvo.no in sem imela ene hlače,ki sem jih ful rada nosila.svetl džins pa po stegnih so bile obrabljene oz. natrgane(kupljene že take).in jes hočem hlače oblečt in hlač nikjer.vse preiščem in grem k njej v dnevno je gledala nadaljevanki in prašam če kaj ve kje so moje hlače.reče ja in se gladko brez drugih besed obrne nazaj v televizijo.men pritisk gor sem se začela trest,grem v sobo.sem mojmu rekla,nj gre tja in ima samo 5 sekun časa,da pove kje so moje hlače.in je začela,da teh hleč ne bom nosil,kaj bojo pa rekl,da take hlače drogerašje nosijo....in jih je skrila v svojo omaro,da jih bo nesla sosedi,da ih bo zašila,ker se ne spodobi da taka okol hodm.sm sam rekla,hlače djte sem in moje stvari puste na miru.kaj pa sosedje rečejo mi pa čist dol visi.a se vam zdi to normalno????me pač ne,pa ne vem al sem jes čudna,al pa ona nima 3 čist v glavi!

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
24.2.2010 10:53:08   
Sanikaa
Punce nas je danes kar dober streslo ob 6:21..jaz sem glih dojila in je dobr počilo (sem mislila da je nekdo bombo vrgel), ampak s je potem postelja zamajala..in mi je takoj bilo jasno koliko je ura...pismo kar zmrazilo me je ob pomisli na Haiti in Italiji lansko leto. Da bi zdaj v spalni srajčici in s dva zaspana otroka bežala ven na nulouser posted image user posted image user posted image

Pa se je pri nas tudi sonček pokazal!! Mogoče pa res danes mal voziček raztegnemo...
Jooj na klimi zunaj se golubčka ljubčkata...ah sta hecna..prav ljubčke si dajata s kljuni.....ups bilo je tudi akcije (3 sec.) in zdaj vsak gleda na svojo strano in si čisti perje....kot da nič ni bilouser posted image user posted image Klima je vsa posr...user posted image user posted image Ah bo že dež počistil.

Modrasmotka ..Moj Leo je brez problema šaltal med bebo, aptamilom za alergike, novalacom, pa navaden aptamil, novalac za podaljšano sitost, aptamil 2...ta mal pije VSEuser posted image user posted image user posted image user posted image Res pa je da aptamil najhujše smrdi ,ampak ga pije brez problema..včeraj si je kar sam držal flašouser posted image user posted image

Hruškolinka..jaz nekje okoli 9 meseca bom prešaltala pijačo na ustnike...NUK ima fajn sistem ..pri Vidu je deloval .Samo sem ustnike kupila in dala na navadne NUKOve flaške

Grem danes mal plavat...
Lepo se imejte

< Sporočilo je popravil Sanikaa -- 24.2.2010 10:58:49 >

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
24.2.2010 11:13:45   
aprilčica07
Ojla

Spali smo dobro, od 20 do 6, vsi v kompletu, razen meneuser posted image . Jst sem pa začela gledat en film okoli 23 in je trajal do 1, in itak sem šla spet prepozno spat. user posted image glavobol je malo bolše, še čutim, ampak se da preživet. Sem klicala dr, če do petka ne bo bolše se moram it pokazat. Sumim, da je res migrena.user posted image user posted image ali pa mi kontracepcijske tablete delajo štalo.. sem že imela glavobole po tabletkah, pa se je pol znormaliziralo, tokrat pa se kr noče... sem si merila pritisk zjutraj, pa je bil ok....
Da se pohvalim,  sem pa že bla zunaj z Julijo, smo šle šetkat v mesto, pa eno kafe sem si privoščila na sončku, tamala je itak spala. Sem šla gledat za čevlje za Jakoba.. pa sem vidla ceno, me je kr minilo..57 eur, a so zlati, ali kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image Trenutno kuhamo mineštrice za moja otročička, zase bom pico naredila. user posted image

sanikaa: samo prebrala, da je bil potres.. mi nismo nič čutili, je blo pa žarišče v Dolu pri Ljubljani, tam blizek biva moj bratec med tednom in je tudi on rekel, da jih je fanj zamajalo....user posted image
šivilja, miska: v naši okolici ni takih ljudi, ki bi kaj takega provali delat z otročički.. mislim, prežvečit hrano? majko milouser posted image user posted image user posted image saj neveš kaj rečt...
23tina: bolj kot berem take zgodbice, bolj sem hvalažna, da imam fanj in popolnoma normalno taščouser posted image user posted image user posted image user posted image
muca: jagermaister je res dobra pijača... moj tata ga dela sam, in je še bolši od kupljenga..user posted image user posted image za prepoln želodec ni bolšega zdravilcauser posted image user posted image
hel: ste šli ven? pri nas je še sonček, so sicer neki oblaki, ampak upam, da dežja danes ne bo. Prav paše sonček, sem človek drgači počuti.

Grem skončat kosilo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
24.2.2010 11:32:36   
hel32
Aprilčica Pri nas se sonček še ni pokazal, čeprev, baje v MB že sijeuser posted image za šetanje po mestu, jaz tudi, komi čakam, da se ta prekleti sneg stopi in, da bo že 1x toplo.Evo ga se že počasi kaže izza oblakov, smo bolj visoko, rabi bolj dolgo. Upam, da se ti glavobol poštima.
Glede cen za otročke, pa vem, cene, da te kap, ja očitno so zlati, zdaj, pa če mu kupiš bolj navadne, pa za nogo ni fajn, jaz sem Tjaši v Avstriji kupovala, no zdaj pa v Jello Turbo najdem kaj, tudi usnje, sam, da je bolj znosna cena!
Naš zaspane ga že od 9:30 žagauser posted image user posted image , mi je že dolgčas!user posted image

Tina, tvoja tašča je ala kopija moje bivše, mislim, a ene ženske res ne vejo, kaj delajo, upam, da jez ne bom taka, ali pa so do svojih sinov preveč zaščitniške,
mislim, da ti gre hlače v svojo omaro skrit!!!! Halo!!! Meni je pa kontrolirala če sem vse spucala, pa pralni stroj mi je ugašaaala, ko sem dala ob ne pravem cajtu cote prat, ko ni bil nočni tok, pa svašta je delala, hodla v spalnico, kr tak, odprla vrata, prišla pač po neki otrka nisem prav oblekla,......user posted image user posted image grrrrrrrrrrruser posted image babji neumni!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3340
24.2.2010 11:35:29   
hel32
Tina, mi Uporabljamo samo Lukas, ker je Marko ati, in bi bilo malo zakomlicirano če bi poklicala enega, bi oba prišlauser posted image - al pa noben!

Miška mislim, z namočenim prsto drobtineuser posted image user posted image , jaz se skozlam, ma sploh ne bi več vidla tam, če bi mi take špičla!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
24.2.2010 11:51:32   
anžetka
Eee, a uporabljaš mehčalec al pa kakšen drug prašek? Tud zarad tega baje lahko pikice nastanejo..
Modrasmotka, mojmu Aptamil ni pasal in imamo Bebo (ceneje, se mi zdi, sam ne vem kok je not) in Novalac NF. Komot smo prešaltal, brez problema. Pa tko kot je Aprilčica rekla-Aptamil je smrdel ko svina...user posted image Ta 2, ki ju mam, mi pa ne smrdita.
Aprilčica, Anže se je zbudil potem malo čez 20, sva ga skopala se mal igrala z njem, zaspal je pa okrog 22.30. Zjutrej se je pa nazadnje zbudil ob 5.30. Itak!user posted image user posted image
Muca, ma, čim novejšo hiško biuser posted image
Sej morm it....ne more bit 2minuti sam...je takoj hudo...pa cel zgornji štuk ga posluša ko tul...boh ve kaj si misljo...

Sasa84

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
24.2.2010 13:04:55   
aprilčica07
A veste, da pogrešam Ayo, pa Keralouser posted image user posted image user posted image

anžetka: fanj, da pol vseeno lepo zaspi.. mi naši ne dovolimo, da zaspi po 18, oziroma pustim par minutk, pol pa jo zbudimo, drgači pol razsaja čisto preveč cajta, jst hočem imet ob 21 mir v bajtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pišem z eno roko, se bašem z picouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
24.2.2010 13:39:50   
hruškolinka
Miska, te  babice so od hudiča. Pri nas je babica na vsak način hotla dat krof malemu za pusta. In nismo pustili. In valda smo jo potem dobili, ko je na skrivaj pitala malemu krof. user posted image user posted image user posted image user posted image Kok sem znorela, da me je z odprtimi ustmi gledala. user posted image user posted image user posted image A si predstaulaš, koliko svinjarije smo morali mi, ko smo bili še dojenčki takole pojest? user posted image user posted image user posted image
Šivilja, da ne boš mislila, moja tašča je tako futrala mojega moža! Pa si upam trdit, da tudi veliko drugih mam, ker paličnih mešalnikov takrat še ni bilo!
23 tina, na lončku je na koncu tak tulec s tremu luknjicami. Res je, ful bloj teče. Mojemu se je parkrat malo zaletelo, ampak ni bilo panike. 3 tedne mu dam vsak dan malo ta probat pa lonček za igrat, no, zdej je pa pogruntal in se mu ne zaleti več.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
24.2.2010 13:41:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

Miska, te  babice so od hudiča. Pri nas je babica na vsak način hotla dat krof malemu za pusta. In nismo pustili. In valda smo jo potem dobili, ko je na skrivaj pitala malemu krof. user posted image user posted image user posted image user posted image Kok sem znorela, da me je z odprtimi ustmi gledala. user posted image user posted image user posted image A si predstaulaš, koliko svinjarije smo morali mi, ko smo bili še dojenčki takole pojest? user posted image user posted image user posted image

pol pa recejo....joj, kok so zdj dojencki pridni.....vcasih so pa ful jokali!

ja vprasite se zakaj!!!user posted image

(odgovor članu hruškolinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3345
24.2.2010 13:46:10   
HeGa
Ja kr neki jih je ušlo s teme, pa nekaj nas je takšnih ki na vsake kvatre nekaj napišemo.

Jan se razburja na igralni podlogi jst pa na hitrco za rač.

hel oo a krst boste že imeli. Še dobr da si me spomnila, se mormo it tudi mi zmenit. Sem prepričana, da boste vsi lepi, glej da kakšno slikco prpopaš.

miška jst bi kr na mestu eksplodirala. Se verjetn ne bi mogla zadržat. Sam kaj češ, takšna je stara šola. Se jim ne zdi nič narobe tako.

23tina o ti user posted image od tašče. Dobra si.

Mi pa uporabljamo Hipp mleko. Sem ga že pri Evi, sam sem tud za njo v bistvu začela pozno z AM, šele z uvajanjem GH za redčit, pa za mlečne kašice. Nisem prevelik ljubitelj tustih ki imajo AM že notri, k majo en kup dodatkov. Poznam 2 primera, ko so bile pikice ravno zaradi kašic. Ampak čokolino - zame - to je pa vseeno zakon. Za Jana se bom tam do ene 9-ga meseca držala bolj tek navadnih.

S pijačo pa tudi nisem zihr na kaj naj ga navadim. Do sedaj je dobil 2x vodo po žlički. Mi je pri Evi pedontolog svetoval, da naj bo rajš cucelj kot trdi nastavek, ker da kao dela manj škode zobovju. Sanikaa daj ti nam malo predlagaj kaj je cool. Gremo pa konec marca spet z Evo, k ma kontrolo, pa bom tudi Jana takrat naročila, pa bo še malo več povedal.

Zdej je pa že konkretno hud, mislim, da ga že lakota matra.

Eva: 19.01.2008
Jan:
13.08.2009 - 3.660g;54cm
14.09.2009 - 4.800g;57cm
17.11.2009 - 6.770g;64cm
13.01.2010 - 8.100g;69cm
25.03.2010 - 9.160g;73,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 3346
24.2.2010 15:06:47   
hel32
Jaz sem naštimala športni del vozička, in sva šla za par minutk venuser posted image user posted image , mali je veselo gledal okrog, jaz sem pa se malo, malo lufta nadihala.

O ja še to, mani tudi kr govorijo, ja pa albert kekse mu daj, pa škorjo kruha, pa malo pomarančeuser posted image user posted image user posted image m*t*e*r, a ste nori, pa z limono podrgnit dlesni, da kao pomaga pri izraščanju zob!!! Haloa!!
Ni čudno, da smo se mi tako drli, ko jesiharjiuser posted image user posted image , če smo imeli prebavne motnje!!

Jaz sem pa danes skuhala telečje zrezke v čebulni omaki, in popečen krompir!In zeljna solata!!

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
24.2.2010 15:59:22   
eee35
tina: napiši še kaj o svoji tašči, se bere kot grozljivko, pa jih kar rada imamuser posted image , ma ženska je neverjetna!
miš: tvoje babice raje ne komentiram, ker je itak razred zase!

Jaz pa sploh nisem čutila potresa, moj mi je rekel, da je bil kao, pa sem mu rekla, da kakšen spet potres, da sem jaz na posteljo zlezla, ko sem šla iz wcuser posted image .

anžetka: za prat uporabljamo frosh, nič mehčalca...Že skoz ga imam, ni bilo nič prej, pismo.

m je rezerviral apartma za počitnice, na Gardi!!! Juuupiiii!!!!!

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
24.2.2010 16:24:19   
tulpek
Sem preletela...

Tole z žvečenjem hrane je pa čist preveč za moj okus user posted image user posted image user posted image user posted image

Lonček za pitje z ustnikom (nuk)... moj že kak mesec pije ven, ker flaške noče in se mu nič ne zaleti, gre po kapljicah ven. Če prav ne potegne ven, skoraj nič ne gre. Je pa takoj osvojil.

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
24.2.2010 16:41:45   
aprilčica07
Tolko kot sem danes vozičkala pa že dolgo nisem.. smo šli po kosilu vsi trije še na en dolg sprehod. Julija je spala, midva sva pa hodila in se pogovarjala, seveda o avtomobilih.. Tamali pozna vse kar se po cesti premika, samo, da sliči na avto...user posted image user posted image . Zdaj se Jakob tle okoli igra, tamala je pa ravno zmazala njeno dozo kašice.user posted image Zunaj se pa danes resnično že voha pomladuser posted image user posted image user posted image

hel: Julija je bla pa še v košari, se mi ni dalo spreminjat vozeka.. pa ni imela nič proti, tudi če je zapeštana od glave do petk... reva moja....user posted image user posted image če se bo nadaljevalo tako lepo vreme, pa bomo tudi mi košaro spravli....

Sem se pa prej tako nesramno najedla pice, da še zdaj komaj diham...user posted image user posted image user posted image user posted image Me pa glava ne boli več. (trkam)......................... Grem še kaj nardit, dokler imam še kaj volje. Itak smo sami, user posted image dela popoldan.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?