go_ta
|
Hej, čvekice! Sine spi, jst smuk gledam ... Je bla pa včerajšnja noč porazna, sem ga morala 100x popravljat, jedel ob pol 1, ob pol 4 se je spet zbudil, sem ga božala pa popravljala, ker se je obračal, pol sem ga poslušala še pol ure, ko je pel. ob pol 6 je bil spet pokonc, je jedel in sem ga k sebi popokala, sva spala do pol 8. Upam, da bo danes bolje. Je pa ful zabaven - zdj je blo na sporedu ba ba ba, dons pa še tttt ta, ddd da aprilčica, to pa sucks, da noče krstit Pri nas ni takih problemov, sicer nerga, ampak krsti - pač več duš šteje Upam, da vam uspe to rešiti! anžetka, sj Kranj je pa čisto blizu mene Ja, knjižnica bi bila meni zakon, ampak itak nimam bibliotekarstva, bi morala še izpit neki delat. Bi bla pa to fajn služba. v šolo me sploh ne vleče, glede na to, kakšni so otroci. Glede železa pa mislim, da si kr vsa živila naštela, ki imajo največ železa aleksandr, bogi mišek naj se čim prej pozdravi! Čez Emo bomo pa potem skupaj pljuvale modramostka, tvoja tašča ima pa očitno preveč časa. Še dobro, da se ne spomni, da bi prala na roke hel, za zobke, očitno hoče Lukas že zrezke jest, ko je tako pohitel Sem pa razmišljala o vročini pa zobkih - mogoče pa je kaj na tem, ker ko je bil Niko nazadnje bolan in z vročino, so kmalu ven enkice pogledale. Sem pogledala slikce, Lukas je en srček pa veliiiik je tud fajn pa pivo tud rad pije očitno Mi je pa ful všeč tam, kjer živite. Ste bolj na samem? tina, bučke so okej, ni nobenih stranskih učinkov bilo pri nas. eee35, anč, a da mi je podoben? Eni pravijo, da je podoben očiju, drugi pa nimajo pojma, komu je podoben muca, Niko pa obožuje otroke, so mu najbolj zanimivi Sploh nečakinja od moža - jo kar naprej gleda pa se ji smeji A da sem shujšala? Eh, se ti samo zdi - od krofov in druge zdrave hrane ni še noben shujšal Ko sm ravno pri hrani ... Grem do hladilnika