|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
15.2.2010 9:48:08   
23tina
jutro!

ni hujšega kot,da par dni izostaneš z RR,tok pišete da ne vem kaj nj komentiram!
hel-4 zobke ma že,uuuuu madoncauser posted image .to pa je res moral bolet če sta dva na enkrat rinla ven!
anč-svaka častuser posted image user posted image user posted image
go_ta-luštni maškarciuser posted image
modrasmotka-se vidi,da obožuje vodo!pa velka in luštna punčika je!
zima-user posted image  za mere,ima pa verjetno prav manekensko postavo.je kar dolgauser posted image

no za nazaj ne bom komentirala,bom predaleč zašla.
pa šeuser posted image user posted image za tiste ki mali na pančkajo.naša je moram rečt spet zelo pridna,včeraj je sla spat 20.30 in danes točno do 8.30!izgleda ji je manjkalo na hrani,sedaj sem ji kar kosilo zamenjala in lepo je!bolj je mamici nagnusno bl ona mmmmmmmmmuser posted image !

sva bile pri moji mami na obisku in je biu moj nečak 3 leta star tam,tamali se je čist utrgalo.vriskala mahala,ga k sebi vlekla...ge je pocukala je revček tako jokau!
jes pa nimam nobene slike,da se tamala smejeuser posted image ,tak dobrovoljček je,ko pa zagleda fotoaparat pa nepremično čisto resna strmi notriuser posted image

grem,moja zverinica kličeuser posted image

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
15.2.2010 10:14:45   
23tina
dons nameravam tamali dat bučke z krompirčkom.a je pri bučkah kj posebnega lahko(vetrovi,zaprtje...)ji moram dat malo,al niso problematične?

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
15.2.2010 10:21:37   
modrasmotka
hel32 če pere za ven kuhat perilo.da najprej na 40 počaka da vodo ven vrže in spet ponovno na 90 da opere in takrat ko začne mehčalec noter jemat ustavi pralni stroj ga dolije malo počaka da se kao nadišavijo in naprej pranje.neki takega ziher sem spet mal zafrknala  ker to je njen način.pa nimam jst cajta poslušat kdaj bo ta stari storj vodo ven vrgu.....enkrat ko sem dala ponovno nazaj prat pa nevem al nisem ravno na črtico dala uglavnem ni hotu naprej prat je bil cel halooo.
al pa me zaslišuje če sem tako dala prat ko ona.ponavadi ko vem da je dolg nebo doma hiter en stroj uštimam.pa rdeče stvari nesmem zram oprat ker gredo kao u barvo.....saj poznate

naša je pa danes skor celo noč spala.ok 2x je jedla umes.učitno ji je njena postelja manjkala al pa je bla tako utrujena,nevem uglavnem doma vsa srečna.

zj grem pa mal pucat

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
15.2.2010 10:38:35   
aprilčica07
modrasmotka: sem pogledala vašo Kajo, lepa punčka je.. in bravo za tvojega, da ti je dal prosto plavanjeuser posted image
hel: za Lukasauser posted image user posted image user posted image
23tina: mislim, da bučka ni problematična... naša je prej jedla breskev, zdaj pa čakamo kaj bo..user posted image

Sem pa trenutno jezna ko pes..user posted image user posted image Julija še ni krščena, ker jo naš župnik noče krstit in pač kličem okoli in se vsi nekako otepajo. Še malo pa mi bo ravno od tle do pakistana ali bo krščena ali ne. pa hodim v cerkev, sodelujem, pojem.. pa dobim to nazaj.. po kolenih jih pač ne bom prosila, da mi otroka krstijo.. in to zato, ker nisva poročena... bandauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
15.2.2010 10:44:41   
ALEKSANDR
Dobro jutro...

Mi pa smo zelo slabo spali... Je bošček jokal celo noč... Sem sumila, da so zobki...ker ima samo vročino in joče..pa smo šli zjutraj k P, in ima fant vneta ušesa...user posted image In je rekel P, da zaradi zobokov ne nastane vročina..pač pa zaradi vročine pokukajo zobki...user posted image No, dobili smo antibiotik in lekadol...pa upam, da bo čimprej boljše.. Mi je ful hudo, ko tolk joče..ga nisem navajena...user posted image

Ayo, go-ta- se vama bom pridružila pri gledanju eme...jaz tud rada gledam te stvari...user posted image

Aprilčica- super za maškare...pa da se je Jakob lepo imel...user posted image

Modrasmotka- joj, kolk uživa tamala v vodi..pa luštna pupa...

Go-ta- kakšen lep zajček...pa kakšen lep kuharček...user posted image

Valentinovo- pri nas ni bilo nič posebnega...glede na situacijo...je pa moj pospravil celo kuhinjo..pa še zmasiral me je zvečer...- najboljše darilo...user posted image Sem pa jaz njemu eno knjigo kupila- ful bi se rad naučil risat..pa sem kupila eno tako otroško za učenje risanja- in zdaj oba ful riševa....user posted image

Muca83- naš se tudi zresni, ko fotoaparat zagleda..pa po navadi še usta odpre..da potem tak začuden zgleda...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
15.2.2010 10:50:59   
23tina
aleksandruser posted image user posted image user posted image bogi mali,upam da se pozdravi čimprej!

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
15.2.2010 11:54:50   
hel32
Aprilčicauser posted image user posted image user posted image , pridite k nam krstit Julijo, naš župnik nič ne komplicira, celo na dom pride, da nam ne bo treba z malim tja hodit, no krst bo seveda v cerkvi.pa hvala za pikepoke, jih res rabimo, ker zgleda, bojo zobki kr po tekočem traku, no za 1x ne vidim kake zatekline!

Mali se mi igra v stajici, je ful priden, danes, oo, neki čujem, ga,malo je zaspani, pa ven ne bova šla danes, je neko gnilo vreme, piha, pa neki sneg naletavauser posted image
Eh.

Eee, kaki hladilnik imata to?Znamka?

ALEKSANDR,
to pa res 1x slišim, da zaradi vročine zrastejo zobki, a ni kontrauser posted image Kakega P imata to?user posted image user posted image user posted image
Za Luka, to vnetje ušesk je lahko zoprno, mali ful jokajo, saj pravim, tavlka je bila v Bolnici celo!

Madona, ne vem kaj naj kuham danes, jaz bi najraje špinačo in pire krompir, sam morem dragemu neki druga skuhat, ker on tega ne je, midva z Lukasom pa bovauser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
15.2.2010 13:01:12   
simonalokar
aprilčica pr nam v GAbrovki krstijo  čeprav nisi poročen če nisi predaleč pokliči mogoče bo krstil. to pa res ne szatopim naš župnik tudi noče krstiti je imela kolegica tudi probleme zato je krstila v Gabrovki.,

valentinovo sem dobila orhidejo in seks pod tušemuser posted image user posted image user posted image . jaz pa njemo chery ki ga obužuje

lepe slikice so vaših maškrc.

da vam povem nisemmogla da bi naša maja jedla in sem v nedeljo skuhala juho jo manj solila in jo zanjo dala posebej ter korenčka. in glej ga zlomka naša mala je ke sem psretlačila korenček z juho in nato danes spet korenček z juho in krompir je odpirala ustauser posted image user posted image user posted image . zglea da naša hoče jesti soljeno hrano zmerno malo. sem mal poiskala med P in sem videla da poslušaj otroka če rabi soljeno hrano zmerno naj jo je zaradi joda. tko da mi bomo solili da bo naša lumpa jedla.

danes je pol dobila še en pomfri neslan in ga je tko zvečilauser posted image user posted image user posted image .

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
15.2.2010 13:21:45   
aprilčica07
simonalokar: ma jst sem Primorka, to mi je daleč... ..user posted image samo, sem res žalostna, da tako delajo...user posted image no, vidiš, da je Maja začela jest, punca že ve da je soljeno bolše user posted image
hel: ma vidva nista poročena? pa vama je kaj težil? ker nam je že v prvo blodil in blodil in kompliciral, no potem je Jakoba le krstil, zdaj pa itak niče... in tle okoli zgleda vsi neki se temu izogibajo.. jst pa vem, da se o temu župnik sam odloči ali bo krstil ali ne.. ah žalostna sem, da je tako.. v rit naj grejo, bandauser posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
15.2.2010 13:26:28   
Muca83
Ah ja, spet je blo celo noč zbujanje z jokom, zjutraj je bila ene 40 min pridna, potem pa spet tečnaaaa. Pol se je pa pokakala in je bla spet sliva v kakcu (se mi zdi, da jo je več ven prišlo kot jo je pojedla user posted image ) in potem končno zaspala. Jaz ne vem kaj je to, sem jo tud z unim gelom iz Mullerja po dlesnih namazala in ni bilo spremembe. Moj je pa enmu naroču, naj v Avstriji vpraša za Calgel in ga je tam tud zmanjkal.

aleksandr, bogi Luka, da ima ušeska vneta user posted image Sem pa tudi jaz brala nekje, da je to zmotno prepričanje, da je vročina zaradi zobkov ampak naj bi bilo obratno. Baje, da ko ima otrok vročino se pospešijo procesi v telesu in potem hitreje rastejo lasje, nohti in tudi zobki.

aprilčica, jaz sem to za večino župnikov slišala, da prvega otroka krstijo, drugega pa nočejo če nisi poročen. Ma meni je pa ravno za vse to, nisem verna, grem pa v cerkev butarco nest pa žegnat in to je to. Pa še to zarad drugih ne zarad sebe. Moj pa hoče krstit Lano, pa čeprav ni nič bolj veren kot jaz. Sem mu rekla, da naj kar sam vse zrihta, če hoče krst pa do zdaj ni še nič.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
15.2.2010 14:37:16   
hel32
Midva nisva poročena, pa nič ni kompliciral, pa itak ima do mojga ful rešpekt in mu ne bo upal rečt, sicer se imava namen poročit, enkrat,
sam res ne zastopim, kako si lahko ena katoliška cerkev to privošči, a kao če si poročen je pa kaj drugač, mislim, finte, sam da služijo, nardili bi cerkveni davek, kot je v Avstriji in Nemčiji, pa bi imeli zastonj vsi katoliki vse.

Eh Muca, jaz zaradi drugih ne hodim v cerkev, grem takrat, ko čutim potrbo po tem, včasih tudi k navadni maši, meni ful pomaga!

Simonalokar, user posted image da mala papca, meni je sestrica govorila o tem, ja, da kao, če ne jejo malo solit, da rabijo malo joda, kao, možno! Naš ima tudi raje, da je malo soleno, npr. korenček in zelenjava iz juhe, je malo, ker itak ne solim dosti, zaradi sebe, pa potem kr poje vse.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
15.2.2010 14:56:38   
aprilčica07
b]ALEKSANDR: Za Lukcauser posted image user posted image user posted image user posted image
hel: ja, jst hodim v cerkev zaradi sebe in kadar mislim, da je za it.. pa moj ni krščen in nikoli ni hodil v cerkev (oče je bil šolnik), pa nima popolnoma nič proti temu, da sta tamala oba krščena... pa za Jakoba je bil zraven in vse.. pa radi bi, da bi bla še tamala krščena, oni pa na tak način.. res sem žalostnauser posted image prosjačit pa res ne mislim.... bom še malo povprašala tle okoli kako in kaj... če pač ne bojo hotli, bo pač Jakob krščen, Julija pač ne.. boli me, da je tako, ma kaj čem??user posted image bomo super truper familija, pol kršečnih, pol pa ne...user posted image user posted image

smo šli na sprehod, Julija je zaspala, me zanima do kdaj bo trajalo, Jakob pa zdaj banano je.... jst pa tle visim, in se mi prav nič ne da... prej sem govorila z kolegico, da kam čmo it za 1 maj, gremo ponavadi za več dni, do zdaj smo na Roglo hodili, zdaj pa imamo vsi male otročke, pa bomo verjetno če bo vse ok v atomske toplice šli.. pa malo smo o morju rekle in tako.. zunaj pa slabih 5 stopinj in burrrrrrrrrrrrrrrrjauser posted image [sm=hudicek1

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
15.2.2010 15:55:04   
eee35
aprilčica: s tega, kaj jaz vem, v kanoničnem pravu ni napisano, da morata biti starša poročena, da ti krsti otroka. Če ti je do tega, bi jaz vztrajala. Čisto nič ne razumem takšne omejenosti enih župnikov, a jim ni jasno, da s tem zgubljajo dušice? Ker meni bi se snelo...

modrasmotka: tvoja tašča nima kaj za delat?user posted image Škoda, da ne da vsakega programa enega za drugem, saj bi takrat res temelito opralouser posted image

hel: imava hoover hladilnik

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 3063
15.2.2010 19:18:51   
anžetka
Aprilčica, no, kul, sam da nisem edina s celim urnikom oz. seznamom!user posted image  No, za Valentinčka ni bilo user posted image , čeprav sem mu obljubila...klinc, kaj pa pride tok pozno v posteljo, da se mi nič ne da...user posted image  Sva si pa samo taka lepa sporočilca napisalauser posted image  A Julija ni mela nobenih težav zarad skutke? Krst-joj, so packi nekateri župniki. Sori, ampak...A ni zadost, da počnete vse našteto in da si veren pa to...? Kr neki... Pri bivši sodelavki je blo isto-sta več plačala pa je blo... Da te srat prime...user posted image
Muca, Aprilčica, naš pa sploh ne šmirgla kaj dosti drugih otrok...malo...samo gleda, kdaj pa kdaj stegne rokico v tisto smer, kakšno "reče", nič ne poskakuje, vriska, nori,...Bo zgleda bolj "hard to get"user posted image
Muca, a v Mullerju majo ta gel za dlesni (dentinox?)? Jst sm šla pa v DMa...user posted image
Hel, bravo za zobkeuser posted image
Tina, mislm, da bučke ne bi smele povzročat težav...
Modrasmotka, jao, adijo pamet s čim se ma mamca cajt ubadat...
Aleksandr, joj, bogi LA!user posted image user posted image  da bo kmalu bolje. Super "darilci" sta si izmenjalauser posted image  Jst bi tud masažo...raj od čokolade!user posted image
Simonalokar, a kr pomfri si ji dala??? Jst mu ga ne bi...čist mastno pa še pregrizne ga lohk in se mu kje zatakne...
Mi2 sva šla pa dons v laboratorij kri in lulanje dat. Je bil ful pridenuser posted image Voda OK, kri malo manj-premalo železa, itak. Ampak so delal primerjavo z vrednostmi za odrasle, ne za otroke, tako da bomo v sredo vidl kaj bo rekla P...Jutri dobi brokoli in krompirček. Kaj je poleg suhih sliv in marelic, pese in špinače še dobr za kri oz. kaj ma še tok železa? A sojo in lečo (mata velik železa) mu lahko dam-kuhano in zmiksano?user posted image
Aja, kako mešate mlečno-žitne kašice? Po navodilih (pride bolj redko) ali date malo več, da je bolj gosto?user posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 15.2.2010 19:22:15 >

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 3064
15.2.2010 19:52:34   
modrasmotka
eee35 , anžetka user posted image res nima druga za delat.ne štekam zaka tojk komplicira.če je enkrat ena rdeča stvar šla v barvo ne pomeni da bodo sedaj use šle.potem pa na roke pere.potem se pa naj muči če se hoče.vem da je mala en čas obdobje da ni hotela moje tangice prat v stroju ker je ob strani med bobnom in gumico luft in pralni stroj je majhne stvari.potem si je pogruntala neko mrežasto vrečko da se take stvari operejo.če še katero zanima še kakšna ideja uprašte pa napišemuser posted image .

krst,župniki...mi smo našo krstil v sosedni fari.tuki je župnik starejši pa komplicira da morma bit poročena,pa še 6x naj bi mel predpriprave.kje bi pa botrca vsak večer se iz krškega pripeljala v savinsko.mal je kompliciro naš župnik ko sem prišla prosit za soglasje v drugo faro.mal sem se zlagala da jo bomo krstili v mojem rodnem kraju(dobje pri planini) skor eno uro vožnje od mene.ko sem pa v sosedno faro poklicala sem pa tut mal se zlagala da je župnik mislu da jo bom v dobju krstila zato je ta kraj napisu na dovolilnico.uglavnem krst je bil,mal je reku potem župnik da naslednega nebo šlo tako čez.
moje mišlenje naj bodo srečni da obstajajo družine ki se odločajo za krste,prve obhajile...ker dost jih poznam ko jih ne vzgajajo v tej veri.saj so ja skor sam stare mame v cerkviuser posted image .pa če je par poročen se kao dost bolj veseli otroka.če sta pa dva kar tako skupi se pa kao ponesreči in niso vesela družina.takšno razlago je dal nam duhovnik.če se mata dva rada bota itak skupi.če ne se pa tut ločičita če se je treba.

joj danes sem zmazala že 5 krofov.kdaj bom začela hujšatuser posted image user posted image

mi smo pa danes končno nabavili puzzle podlogo za na tla.je mala tako veselo opazovala pa praskala,se poskušala plezati,tako bolj v krogu se je vrtela po trebuščeku.

evo user posted image user posted image za vse tiste ki so bolani.naj kmalu se pozdravijo.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
15.2.2010 19:54:25   
go_ta
Hej, čvekice! Sine spi, jst smuk gledam ... Je bla pa včerajšnja noč porazna, sem ga morala 100x popravljat, jedel ob pol 1, ob pol 4 se je spet zbudil, sem ga božala pa popravljala, ker se je obračal, pol sem ga poslušala še pol ure, ko je pel. ob pol 6 je bil spet pokonc, je jedel in sem ga k sebi popokala, sva spala do pol 8. Upam, da bo danes bolje. Je pa ful zabaven - zdj je blo na sporedu ba ba ba, dons pa še tttt ta, ddd dauser posted image
aprilčica, to pa sucks, da noče krstituser posted image Pri nas ni takih problemov, sicer nerga, ampak krsti - pač več duš štejeuser posted image Upam, da vam uspe to rešiti!
anžetka, sj Kranj je pa čisto blizu meneuser posted image Ja, knjižnica bi bila meni zakon, ampak itak nimam bibliotekarstva, bi morala še izpit neki delat. Bi bla pa to fajn služba. v šolo me sploh ne vleče, glede na to, kakšni so otroci. Glede železa pa mislim, da si kr vsa živila naštela, ki imajo največ železauser posted image
aleksandr, bogi mišekuser posted image naj se čim prej pozdravi!user posted image Čez Emo bomo pa potem skupaj pljuvaleuser posted image
modramostka, tvoja tašča ima pa očitno preveč časa. Še dobro, da se ne spomni, da bi prala na rokeuser posted image
hel, user posted image za zobke, očitno hoče Lukas že zrezke jest, ko je tako pohiteluser posted image Sem pa razmišljala o vročini pa zobkih - mogoče pa je kaj na tem, ker ko je bil Niko nazadnje bolan in z vročino, so kmalu ven enkice pogledale. Sem pogledala slikce, Lukas je en srčekuser posted image pa veliiiik je tud fajnuser posted image pa pivo tud rad pije očitnouser posted image Mi je pa ful všeč tam, kjer živite. Ste bolj na samem?
tina, bučke so okej, ni nobenih stranskih učinkov bilo pri nas.
eee35, anč, a da mi je podoben? Eni pravijo, da je podoben očiju, drugi pa nimajo pojma, komu je podobenuser posted image
muca, Niko pa obožuje otroke, so mu najbolj zanimiviuser posted image Sploh nečakinja od moža - jo kar naprej gleda pa se ji smejiuser posted image A da sem shujšala? Eh, se ti samo zdi - od krofov in druge zdrave hrane ni še noben shujšaluser posted image
Ko sm ravno pri hrani ... Grem do hladilnikauser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
15.2.2010 20:02:57   
eee35
modrasmotka: kako lepo je prebrat, da je nekdo, ki je danes pojedel več krofov, kot jazuser posted image Jutri po moje bom samo krofe jedla. Pol pa nič več. Zanimivo, da se tega ponavadi držim, krofi z apust, pa pol celo leto skoraj nič več. Včasih kakšnega po nesreči pobašemuser posted image

Mali spi, tečkan je bil da jooooj. Tako, da sem ga 19.15 šla kopat, ampak ker sva sama, se zavleče, pa dojenje, pa stiskanje, pa na drugo joško. Upam, da spi, prej ej še malo nekaj govoril, zdaj pa je že tišina. Me prav zanima, kakšna bo noč, prejšnjo se je zbudil ob 23, dobil za jest, pa spal do 3, pol pa do 7.30 (ob 6.30 je nekaj kvakal, ampak zaspal je nazaj, HB).

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 3067
15.2.2010 20:35:36   
modrasmotka
eee35  če bi jih več ostal bi jih več zmazalauser posted image mi jih pa večkta kupimo ko se čez trojane pelemo.vem pa da mi je moj že prepovedu hodit v tuša ker sem kar naprej kupovala čokoladne krofe une tvoj 5 minut.

go-ta tudi pere na roke,ker si je dala v glavo da tast na šihtu tako omaže šihna oblačila ko delat z temi peskom,(uglavnem litine peska,jedra)...da je pumpo v stroju zarad tega uničil.ker je bla zbita z smetmi...da najprej na roke prežuli nato pa vstroj

user posted image joj v kopalnici nam je pipa te dni šla pa kar naprej topla voda vec curlja,je danes izjavla da naj v kuhinji na rahlo zapiram pipo da še tam nebo šlauser posted image
niso vse stvari večne...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
15.2.2010 20:57:49   
go_ta
modrasmotka, torej je tašča je zelo varčna?user posted image Zakaj pa ne gresta živet na svoje, če nisem preveč firbčna? Pa brez zamere, ni mišljeno kot napad.user posted image Ampak prej ko slej ti bo počil film ... Še posebej če ste v istem gospodinjstvu?

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 3069
15.2.2010 20:59:25   
anžetka
Joj, Modrasmotka, kakšna bedna razlaga tega vašga župnika-poročeni si želijo, neporočeni pa ne/se ponesreči...user posted image Kr neki...midva nisva poročena, sva zaročena 4leta in bova zgleda še kr neki časa, ker so nama druge stvari pomembnejše-dava denar raj za druge stvari zaenkrat. Sem si samo priimek spremenila in se zdej vsi 3je pišemo isto, da mi ne bi slučajno kdo kje kompliciral, sploh na kakšni meji al pa na UE. Bi se mi zmešal, če bi mogla dokazovat, da sem njegova mami pa skoz rojstni list okrog nosit. Si se pa dobr znajdla to s pretentanjem far...ja ni kej, se je treba znajdituser posted image  5krofov? Amaterkauser posted image  Hecam se... Midva sva v treh dneh zmalcala 22krofov. Sva bla pridna in dobiva še... Tko da se tud jst sprašujem, kdaj bom shujšala oz. vsaj nehala vzhajatuser posted image  Krofi Tvojih 5minut pa dejansko so samo 5minut moji potem pa jih ni več...Tvoja taščica, domnevam, je pa v penziji a ne...?user posted image
Go_ta, sm mislna, da dejansko si iz KR...user posted image Ah, sm smotana... Pa men se tud zdi, da je Niko teb podoben. Ah, sej s tem je tko...eni poznajo mami in pravijo, da je mami podoben, drugi pa očija in pravijo, da je njemu podoben. Za Anžeta jih večina pravi, da je bolj mojmu podoben...Kaj pa oni vejo!user posted image

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 3070
15.2.2010 20:59:25   
aprilčica07
user posted image

To je za uvod, upam, da bo ratalo, se sama učim rokovat z slikcami in aparatom:)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
15.2.2010 21:00:57   
anžetka
Joj, Aprilčica, kok sta hudi!!!user posted image  Kakšen pogled ma Julijauser posted image

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 3072
15.2.2010 21:06:35   
aprilčica07
O mi je uspelo:):), sem se mučila, pa mi je končnooo ratalo, brez pomočiuser posted image user posted image

eee35, modrasmotka: jst sem od živcov danes zmazala 4 krofe, jih je mama pekla, pa sem navalila z vsem gasomuser posted image user posted image , sem še vedno jezna in ihtava, ampak bo.. neki bomo že zmozgali, da bo ok...user posted image
anžetka: ja, kaj češ, sto ljudi sto čudi.. jst pa več ne bom plačala, ni govora.. tolko mi gre vse na jetra, kar se dogaja in to.. fuj in fej, ma ne dam niti euriča več.. točno kolko je treba in gotovo, pa tudi če mi je ne bojo krstili.. ker mi gre dobesedno na kozlanje..user posted image user posted image Julija je pa danes jedla breskev in itak jo je zmazala. Reakcije ni videt. Smo pa prej burek jedli in je provala tud mičken mičken košček tega.. in tudi to pojedla.. Pri Jakobu sem ful bolj previdna bla in vse, zdaj dam provat, če gre ji dam, drugači prekinem in drugi dan spet... zaenkrat nama lepo teče, ker Julija bi samo samo jedla.. le da vidi žlico ali pa vilico, že nori..user posted image user posted image nima zastonj 8500 g..user posted image user posted image user posted image
ALEKSANDR: kako je Luka? je bolše?

Zdaj razmišljam ali naj grem z našim župnikom na nož, ali naj pustim še malo status quo.. bom preko noči razmislila..user posted image Frocovje in lubi spijo, no, otroci zihr, ma po vsej verjetnosti tudi lubi žaga. Bi mogla it poslušat, če je čut smrčanje iz sobe ven..user posted image user posted image user posted image

Grem spit še kaj konkretnega, pol pa pred tv:):):)

Neposredna povezava do sporočila: 3073
15.2.2010 21:07:17   
modrasmotka
aprilčica07 kake luštne modre uček ma vaš otrok.pa kak user posted image zgleda.

anžetka nop ni tašča v penziji.apak že od nekdaj doma gospodinji.ni nikoli hodila na šiht.

go-ta mi že poka po šivih.strašanko si želim iti zase,ampak trenutno še ni izvedljivo.
upam da se kmalu odpre možnost in gremo zase na svoje.dobro bo to ker bo potem več moral bit moj z malo in nebo zgovor saj jo lahko mama primeuser posted image pa potem jaz gospodinjim tako kot hočem in še ostale prednosati so potem

Neposredna povezava do sporočila: 3074
15.2.2010 21:12:40   
aprilčica07
go ta: ma tle okoli so zgleda sami čudni župniki.. grem jutri v akcijo, da malo povprašam mame, ki niso poročene in imajo dva otroka, kako je blo pri njih in kaj so naredili.. ker naš mi je rekel, ko smo se za Jakoba pogajali, da v drugo itak ne bo krstil, da ne omenim, da mi ni hotel dat potrdila, da bi bil moj brat boter, ker kao ima punco in živi z njo... ma da kozlaš, resnično...user posted image in tle v okolici je ta naš še najbolši, vsi ostali so še hujši.. a si lahko predstavljaš sploh kako je? za pop.izdit.user posted image user posted image user posted image se bom pa naredila francoza in poklicala malo naokoli kako in kaj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?