Ayo
|
Jutro! Ma ste pridne s tipkanjem, ni kaj! Jaz sem bila pa ful zalostna cel vikend, ker sem sla v soboto plavat in sem zgubila uhan Pa sploh ni bil dragocen, ampak je bil unikaten, srebrn iz anticnih casov, sem jih kupila v NY za svoj RD in tud placala samo 5$. Res ful lep, takih ne bom vec dobila Sploh ne vem, kako mi je lahko padel iz torbe; pridem domov in vidim, da je notri samo 1!! Se mi je kar zavrtelo in ratalo slabo. Potem me je tolazil in mi kazal po internetu podobne zadeve, da mi bo kupil...tko da sem se malo potolazila...ceprav takih ne bom nikoli vec imela To pa itak se zgodi, ker vedno nekaj hitimo in slej ko prej sem vedla da se bo nekaj pripetilo!! Pa pred plavanjem smo sli v center, da kupimo cevlje Gabrielu in sem se tudi razkurila, ker je bilo 7 minut do zaprtja trgovine in babnice so ze zaprle, pa sem se potem tam kregala, da ce cas zapiranja pomeni za stranke ali za osebje, da ob tem casu gre domov?! Banda! Jaz tudi delam v banki in zapremo okenca ob dolocenem casu, jaz pa potem se moram delat in ne grem domov! Uf, me je razkacilo! Ok, saj potem se bolje tako, ker smo vceraj potem v Italiji mu kupili Geoxe za 23eur!!! Drugace je moja princeska vceraj praznovala 6 mesecev. Nasa Ilaria se tudi zdaj obraca iz hrbta na busi, danes bomo jedli prvic korencka Smo pa imeli vceraj pravo pomlad tukaj, 15°C!!! Pa kjer stanujemo so naredili eno vasko maskarado in smo Gabriela oblekli v leva, joj je bil luskan, smo naredili najmanj 100 fotografij! Aprilcica, Tina, Muca, sem pogledala vse fotke, super lepe ste in vasi otrocki!! Aprilcica, kako ti rata imet fru-fru spredaj; se mi zdi, da pravis da si moras likat lase?? Jaz si juh tudi likam, imam tako slamo na glavi, da ni sans, da bi imela spredaj tak fru-fru, pa mi je to cist konc, ful dobr! Terme snovik - to so tam pri Kamniku, ti bo Muca znala povedat Jaz sem tam ze bila, sicer ze pred leti, sem slisala, da je ze vse prenovljeno. Muca, a ti pa tvojo Lano ze namakas v terme? Meni pa kar ne potegne, da bi jo ze tako majhno dajala v bazen, kjer se namakajo starejsi, mogoce s kaksnimi koznimi boleznimi inp Miska, da si se pomirila. Z moskimi je tezko, brez njih pa ne gre!! Hruskolinka, Muca, za vajino otrostvo in nasilje. Mene je tudi mama kar veliko tepla. Saj ne recem, vecinoma sem si to tudi zasluzila, ampak jaz zdaj pravim, treba je otroku znat stvari dopovedat, veliko potrpljenja je potrebnega, ker udarit je najlazje. Ok, pa saj o moji mami sem veliko pisala. Danes grem popoldne po stolcek za hranjenje, bomo kupili kar istega kot ga ze ima Gabriel - Stokke. Smo z njim zelo zadovoljni in itak da ful traja ene 7 let sigurno!! No, pa da ne bom samo sinfala cez mojo mamo, je rekla, da to bo ona kupila, za rojstvo in bozicka za Ilario, ker se ni. Zvecer gremo pa na ogled kuhinje!