|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.2.2010 8:03:20   
aprilčica07
anžetka: isto imam jst problem, kg čisto ok, ,številka 36 včasih tudi 34 (če so večje številke), ma ta vrag od trebuha se me pa drži... in ne zgine.. ja, vem telovadba je eedina rešitev, pa se mi ne da.. se zgovarjam na slabo vreme.. ampak bo treba neki nardit, ker mi ni  všeč pogled, da mi visi preko hlač. Pika.user posted image user posted image user posted image
tudi mojga lubija sem na začetku težko kam spravila, ma ga moram pohvalit, da se je  v tem cajtu kar smo skupaj pobolšal. Ko sva začela mi je vztrajno govoril, da so toplice le za upokojence in da spljoh, ga ne bom tja spravila.. Ha, pa sem ga. Oziroma ga je Jakob.. Ko je imel mali 7 mesecev smo bli v Čatežu in je blo tako lepo, da smo šli pol še dvakrat... user posted image user posted image Tako, da kr gremo.. Jst bi sicer večkrat kam šla, ampak počasi počasi ga bom že udesila..user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
8.2.2010 9:05:17   
eee35
Helou, babe! Mi pa verjetno bomo šli v Ikejo, predvidevam, da kot pol Slovenije (druga polovica bo pol jamrala, zakaj niso šliuser posted image ).

Nehajte s temi številkami, 34,36, to je čista zahiranost!!!!user posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 2777
8.2.2010 9:51:06   
Sanikaa
Živijo!!
Leo je danes sam posesal svoj nožni palecuser posted image user posted image user posted image
In mene je doletela ta najbolj zoprna ženska zadevauser posted image user posted image user posted image Pa taaako je nisem pogrešalauser posted image
Muca res je da se NE smejo otroci postavljati na nogice. Samo nisem se hotela VTIKAVATuser posted image user posted image user posted image in delat pametnauser posted image user posted image
Res dobro je da si se pobrala in zaživela po svojeuser posted image user posted image . Upam da se je tvoja sestra tudiuser posted image
Bežim ker mali tečnari...user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
8.2.2010 9:53:27   
Anonimen
sanika, jst sem te prav cakala kdaj boš zacela tulit in kricat zarad hojice!

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2779
8.2.2010 10:10:52   
Sanikaa
miška saj jaz imam tudi hojico (dobila sem jo) ampak res mislim da je še prezgodaj ,ampak da kasneje kakih 5-10 min na dan ne more took škodit...vem da so pa ful veseli ko vozikajo po stanovanjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
8.2.2010 10:33:18   
go_ta
Dobro jutro, čvekice. Se je Niko zbudil 3x ponoči, ni šans, da ga duda potolaži, če ga ne vzamem k sebi, začne jokatuser posted image Ah, sj bouser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
8.2.2010 10:41:41   
go_ta
Okej, mal prehitro sem pritisnila nekajuser posted image
muca, jst komaj čakam, da bo lepše vreme, da bomo šli malo v arboretum, baje je ful fajnuser posted image
sanikaa, super za nogicouser posted image Ženske zadeve so pa user posted image
anžetka, aprilčica, številke 34 pa 36??user posted image Madona, pomoje stlačim samo eno nogo v to številkouser posted image
anžetka, super za vozičekuser posted image , meni je bil tud fajn, ma velika kolesauser posted image
hruškolinka, ja do poletja bo treba mal migat, da bom vsaj približno lepo zgledala v kopalkahuser posted image Ene 6 kil najmanj bo treba shujšat ... trebuh je itak najbolj grozen, nobenih mišic večuser posted image
zima, čestitke za roj dan!!user posted image
aprilčica, mi imamo pa tako bedno sivo vremeuser posted image Pri nas je pa tako, da Niko pozna vse domače, tud gre k njim z veselje, steguje rokice. Če pa pride kdo, ki ga ne pozna, ga najprej samo gleda, potem se pa sprosti in začne smejčkat. ENkrat se je zgodilo, da se je začel jokat, ko je videl tujca.
Grem kosilce kuhat za naju pa malega.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
8.2.2010 10:55:58   
anžetka
Aprilčica, sonček...? Foušuser posted image  Pri nas se nekaj kaže, ampak nič konkretnega še. Upam, da še bo, ker bi šli res lahko že malo ven... Cene se pa niso kaj dosti spustile, so nekateri prav optimisti, kar malo preveč vztrajni. Nekje so se, je zraven napisana tudi prejšnja cena, tako da vidiš spust. Midva gledava zdaj že kakšno leto pa nič pametnega za ta denar, ki ga hočejouser posted image  No, pol sta najina ista! Kar naj bodo doma, me gremo pa uživat!user posted image
Eee, dobr šopingirajte! Kaj pa boste kaj kupovali?user posted image  Firbec ja, sej vem...user posted image
Sanikaa, a to je prva user posted image  po porodu?
Go_ta, kateri voziček pa imaš? Zdej sem še dva videla-od Haucka (cenejši od Quinnya) in od Bebe Conforta (dražji). Itak vsi trikolesniki!
Sem pozabila pohvalt tamalga, da spi že več kot 2uri!user posted image  Sej je vse lepo in prav, sam pol bo pa do ne vem kdaj razgrajal...Uuu, neki bi še pošmelcala tacajt, sam se ne morem odločit med jabolkom in čokolado-oboje mi je zapasalo...user posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 8.2.2010 10:58:15 >

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 2783
8.2.2010 11:19:33   
Anonimen
glede M.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meni odkar imam mireno kar nekaj kaplja in curlja cisto izven ritmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoce bom ena izmed tistih, ki rabiko pol leta, da se jim cijlus uredi. nimam pa mocnih krvavitev. tolko, da rabim dnevni vlozekuser posted image

(odgovor članu anžetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2784
8.2.2010 11:20:53   
Ayo
Jutro!

Ma ste pridne s tipkanjem, ni kaj! user posted image

Jaz sem bila pa ful zalostna cel vikend, ker sem sla v soboto plavat in sem zgubila uhan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sploh ni bil dragocen, ampak je bil unikaten, srebrn iz anticnih casov, sem jih kupila v NY za svoj RD in tud placala samo 5$. Res ful lep, takih ne bom vec dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sploh ne vem, kako mi je lahko padel iz torbe; pridem domov in vidim, da je notri samo 1!! Se mi je kar zavrtelo in ratalo slabo.user posted image

Potem me je user posted image tolazil in mi kazal po internetu podobne zadeve, da mi bo kupil...tko da sem se malo potolazila...ceprav takih ne bom nikoli vec imela user posted image user posted image user posted image

To pa itak se zgodi, ker vedno nekaj hitimo in slej ko prej sem vedla da se bo nekaj pripetilo!! user posted image

Pa pred plavanjem smo sli v center, da kupimo cevlje Gabrielu in sem se tudi razkurila, ker je bilo 7 minut do zaprtja trgovine in babnice so ze zaprle, pa sem se potem tam kregala, da ce cas zapiranja pomeni za stranke ali za osebje, da ob tem casu gre domov?! user posted image Banda! user posted image Jaz tudi delam v banki in zapremo okenca ob dolocenem casu, jaz pa potem se moram delat in ne grem domov! user posted image Uf, me je razkacilo!

Ok, saj potem se bolje tako, ker smo vceraj potem v Italiji mu kupili Geoxe za 23eur!!! user posted image user posted image user posted image

Drugace je moja princeska vceraj praznovala 6 mesecev.user posted image
Nasa Ilaria se tudi zdaj obraca iz hrbta na busi, danes bomo jedli prvic korencka user posted image

Smo pa imeli vceraj pravo pomlad tukaj, 15°C!!!
Pa kjer stanujemo so naredili eno vasko maskarado in smo Gabriela oblekli v leva, joj je bil luskan, smo naredili najmanj 100 fotografij! user posted image

Aprilcica, Tina, Muca, sem pogledala vse fotke, super lepe ste in vasi otrocki!! user posted image

Aprilcica, kako ti rata imet fru-fru spredaj; se mi zdi, da pravis da si moras likat lase?? Jaz si juh tudi likam, imam tako slamo na glavi, da ni sans, da bi imela spredaj tak fru-fru, pa mi je to cist konc, ful dobr! user posted image
Terme snovik - to so tam pri Kamniku, ti bo Muca znala povedat user posted image Jaz sem tam ze bila, sicer ze pred leti, sem slisala, da je ze vse prenovljeno.

Muca, a ti pa tvojo Lano ze namakas v terme?
Meni pa kar ne potegne, da bi jo ze tako majhno dajala v bazen, kjer se namakajo starejsi, mogoce s kaksnimi koznimi boleznimi inp user posted image

Miska, user posted image da si se pomirila. Z moskimi je tezko, brez njih pa ne gre!! user posted image

Hruskolinka, Muca, user posted image za vajino otrostvo in nasilje. Mene je tudi mama kar veliko tepla. Saj ne recem, vecinoma sem si to tudi zasluzila, ampak jaz zdaj pravim, treba je otroku znat stvari dopovedat, veliko potrpljenja je potrebnega, ker udarit je najlazje. Ok, pa saj o moji mami sem veliko pisala. user posted image

Danes grem popoldne po stolcek za hranjenje, bomo kupili kar istega kot ga ze ima Gabriel - Stokke. Smo z njim zelo zadovoljni in itak da ful traja ene 7 let sigurno!! No, pa da ne bom samo sinfala cez mojo mamo, je rekla, da to bo ona kupila, za rojstvo in bozicka za Ilario, ker se ni. user posted image

Zvecer gremo pa na ogled kuhinje! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
8.2.2010 11:38:22   
Sanikaa
Zima vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image
Anžetka ..ja prvauser posted image
Številko 34 sem tudi jaz v osnovni šoli nosilauser posted image Pred porodom še kakšne 36 sem dala gor ..zdaj ni šans mogoče kakšne 38 z veeeeliko elastana , ampak 40 so kot vlite. Pa noga večjauser posted image Nič bo treba v šoping ...ampak čevlje imam taaake super in jih imam zelo rada in bom morala vse večje kupituser posted image

Fanta sta še na Rogli ..imata super vreme in uživata na snegecu. Leo je bil hecen včeraj. Pri tašči sedi v lupinici za mizo in ves čas poskuša je s telesom guncat , ker misli da se bo guncal kot v babybjornuuser posted image user posted image . Ta ležalnik je pa res zaakon..kaj dela v njemuuser posted image user posted image nič čudnega da ne dobi na teži ko tok telovadiuser posted image
Danes ne kuham ..bom neko solatko naredila ..
lep dan..moram mal izklopit računalnik drugač sem skoz gor...fb..rr...yahoo...ebay...user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
8.2.2010 12:21:23   
aprilčica07
Evo mene, pozdravček iz Krasauser posted image , pa sem spet na burji, grrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

sanikaa: ja, če je škatla vžgana je pol hudič... jst sem ista in kr visim gori, če ga imam vžganega.. če ga zaprem sem pa ok..
eee35: uživajte v Ikeiuser posted image , kaj pametnega kupi.... ne ne ni anoreksija, jst sem tudi bolj majhna, pa zgledam čisto ok z temi kilami..user posted image
ayo: moj fru fru.. takega ga imam zdaj prvič, me je strigla druga frizerka in me je zadnjič tako postrigla.. zaenkrat kr gre, ga lih malo polikam, pa zgleda pol kr dobro, kako bo ko bojo lasje zrasli pa nimam pojma... user posted image , ponavadi sem imela pinjo postriženo stopničasto, bolj na stran, zdaj je pa ubrala drugi način striženja.. kaj vem, ti povem čez dva do tri tedne, ko se bo čupa razrastla... bom najbrž ko strašilo..user posted image user posted image user posted image
škoda za uhanček.. ma saj boš morebiti kaj podobnega kje dobila...user posted image user posted image

Zdaj grem na kosilo, kuha mama, pridem kasneje zihr nazaj:)

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
8.2.2010 14:04:40   
Muca83
Tamala spi, jo je moj uspaval z zvezdico user posted image Vedno bolje nam gre to uspavanje, če se spomnim tistega nošenja in dretja pa kako je zdaj je zdaj res super! Dopoldne smo bili že malo z vozekom zunaj, zdaj se je pa celo malo sonček pokazal. Ampak kaj ko je spet sneg napovedan ta teden user posted image

anžetka
, moraš na sliko kliknit pa se poveča potem se pa bolje vidi. user posted image Testo za lazanjo pa jaz kupim eno čudno, v takih oranžnih vrečah je in so kot eni res ogromni široki rezanci, piše pa Lazanje ampak pojma nimam kdo jih proizvaja. Tisto od barille sem probala, pa mi je preveč debelo. Ampak tiste jaz prav skuham in potem zlagam. Bešamel in mesno omako pa kar skupaj zmešam, mi je preveč dela vsako posebej mazat.

aprilčica, ne vem če je vsako zimo zaprt, samo sedaj imajo napisano na internetu, da je zaprt. Je pa moj zadnjič videl, da so ljudje notri hodili, ko se je mimo peljal iz službe in tako smo včeraj šli. No prav joka s solzami pri nas ni, samo tko tečkana je, nič ji ni prav, skoz jamra. user posted image Ona je pomoje en tak zapečkar, samo doma je res dobre volje.

go_ta, midva sva se odločila, da bova letos kar letni karti za arboretum kupila. Imava ga blizu (cca 3 km) in tam se je res lepo za sprehajat z vozičkom. Tukaj po betonu med hišami in bloki je meni prav bedno. Obožujem naravo in nisem prav nič vesela, da sem se preselila iz vasi v mesto.

Ayo, user posted image za uhanček. Ste pa res poceni Geoxe dobili za Gabriela. Ooo jaz bi tudi 15°C user posted image Ja z Lano smo šli zdaj 2x plavat. Ampak smo šli samo na 2 lokaciji kjer vem, da ni gužve. V Atlantisu smo šli itak v tisti bazen, kjer imajo sicer organizirano vadbo za dojenčke, tako da nekako upam, da tam res ni bolezni. Kožo pa na srečo tudi nima nič občutljivo.
Zdaj si me spomnila na nekaj kar sem brala v eni knjigi glede vzgajanja otrok - da ne smemo otroku samo prepovedovati oz. ko nekaj počne kar ne sme ga ne smemo samo kregat, da ne sme, ampak mu zraven predlagat kaj naj raje počne namesto tega. Upam, da se bom še spomnila, ko bo pravi čas za to user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2788
8.2.2010 15:07:37   
sams
ojla,
ste pa pridne s pisanjem, ni kaj user posted image ...

mene pa spet bolijo bradavice kot takoj po porodu, ko se pristavlja otroka....in sem jih pregledala in mi jih je Sofija maaaalo izgrizla user posted image ... ful boli...... pa med dojenjem SPLOH nisem čutila in zdej cca. 1 teden čutim nekaj čudnega, zadnje 2 dni pa res boli. HB, da sem imela še tisto mazilo Lanolin, ki je spet aktualen....

ayo, hruškolinka in muca, en veeeelik user posted image  za vas. Boge, kaj ste dale skozi. Jaz sem pa fulkrat dobila po riti, ampak to so bile tiste vzgojne in nikakor ne nasilje in jaz ful zagovarjam vzgojne po riti (ne me gledat čudno) in res ne zastopim, kako je možno, da je sedaj to prepovedano. ker enostavno mislim, da se VČASIH drugače ne da dopovedat. Ampak seveda odvisno od otroka. So eni, ki reagirajo na malo vzvišen glas, so pa drugi (Martin), ki gredo do konca.... in še dlje..... user posted image  Govorim o vzgojnih, da se razumemo. Npr. po plenici po ritki ipd. In grda beseda boli dosti bolj kot ena po riti, zakaj pa to ne prepovejo user posted image

survivor: škoooda, da je šel ven Klemen.... zdej pa spet ne vem, za koga bi navijala. Že Klemen in Nikola sta zunaj.... Mogoče pa bom navijala za Njegoša, dobro igra igro, taktično!!! Vesna pa se je dovolj pošlepala, čas je da gre domov. V igrah se res ni izkazala, čeprav kot oseba pa se mi zdi OK. Ampak Survivor pa definitivno ni...

OK, zdej pa grem... imamo fuuul lepo vreme, čeprav burja ne prizanaša....

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
8.2.2010 16:39:34   
anžetka
Ayo, te čisto razumem!user posted image Jst sem pa lani izgubila zapestnico, ki mi jo je oči dal za rojstni dan. Je bila ful lepa...Nekako mi je padla dol, itak mi je bila malo prevelika, opazila sem pa kmalu potem, nato sem pa ne vem kok časa vsepovsod iskala-po parkirišču okrog Tobačne, po pisarnah, spraševala varnostnike in na informacijah, če je kdo našel in prinesel nazaj,...pa nič, packi!user posted image Je bila pa precej masivna, tako da je nisem mogla spregledat-en jo je našel pred mano...Iskala sem jo cel dan!user posted image Jokala sem pa ko dež...Čist sem bila iz sebe. Sej je hudo, ampak se poberešuser posted image Super za obrat in za korenčka ter vse naj naj za pol leta!user posted image user posted image
Aprilčica, a za burjo ti pa nisem fouš...user posted image Sva bila pa prej zunaj in me je zeblo...brrruser posted image pa niti ni pihalo...
Zdej pa spet ne vem kaj in kako s temi vozički...user posted image A bi al ne...moj ni glih neki navdušen, jst sem čist, ampak bi rada, da sva oba za to...
Mali je jedel dopoldne malo jabolčka in hruške, prej, ko sva pa midva jedla kosilo, je pa skoraj zlezel s stolčka v krožnike, tako da sem mu dala pretlačeno banano z malo jabolčnega sokca in je skoraj vse pomazal!user posted image user posted image A je vredu, če mu dajem 2x na dan za jest?

< Sporočilo je popravil anžetka -- 8.2.2010 16:42:58 >

Sasa84

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
8.2.2010 16:45:03   
Anonimen
nooooo...babe moje.....

kako naj pa zdaj reagiram?
cel dan ga ze ni. dopoldan se je javil , da je pir kolegu in da majo nevemkaj.

saj mi nic ne fali. nabijam muziko, plesem, pospravljam....nina me mal cudno gleda, ampak se tudi ona ziba v ritmu muzike. mulca tak al tak ne opazita, ker sta navajena...

samo gre za principuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anžetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
8.2.2010 17:25:02   
HeGa
OMG!!! Kolk ste pridne s pisanjem. Res en dan ne berem, pa pol čist zadaj ostanem, pa cel teden pol lovim uf.

zima vse naj najuser posted image

Ayo vse naj naj Ilarii za pol leta. Pa res škoda za uhanček, verjamem, da ga bo težko pozabit in nadomestit.

aprilčica a ti tud maslo na udarnine prakticiraš. Jst tud, mam občutek da full pomaga. Super frizurca, še posebej všeč mi je barva, pa lušna otročka. Glede kahhlice pa se nič ne sekiraj. Meni je tud zadnjič kolegica težila, naj probam Evo odvadit, pa sem ji kar povedala, da se nam še nič ne mudi in da vidim, da še ni pripravljena. Sej vem, da bi blo super zarad njenega ledvičnega refluksa, ampak bomo probali poleti. Mi je turila en link, k baje v treh dneh odvadiš otroka od plenic (me prov zanima ja), pa češ kolk bom na plenicah pršparala,... pa se ne pustim, ko bo čas za to.

simonalokar držim pesti, da ni celiakija

Plenice mi uporabljamo Hoferjeve in so mi super pri obeh. Pri Evi v vrtcu imajo Lumpijeve - Mercatorjeve in morm rečt, da so ji tud čist ok, je še nisem dobila, da bi premočile. Zato se mi pa zdi pol brez veze tolk več za Pamperske dajat.

Hojica - moje mnenje - trenutno še čist prezgodaj, kasneje pa za krajši čas čist ok. Trenutno pa čimveč na tleh, da spodbujamo plazenje, kotalenje, krepimo mišice na rokah, hrbtne mišice,... Tud sedet ga ne dajem v bistvu. Tko položno v naročju ja, čeprav on bi rad prav sedel, ampak kar naj se sam posede, pol pa bo lahko zarad mene cel dan sedel. Drugače pa ko bova začela jest v stolčku za čas hranjena, pa položno v rokah. Jupi v soboto bo dopolnil 1/2 leta in dobi svojo prvo hrano na žličko. Komaj čakam, se moram že prav zadrževat.

Voziček marela - najin Peg Perego se zloži skoraj na tako majhno kot marela, drugače mam pa še Quinny Zapp-a, v bistvu bolj zarad ogrodja, da lahk dam lupinico gor. Mi gre na živce, ker ne gre dat otroka v leže notri. Tko za kakšen živalski vrt pa take kratke zadeve, ko vem da ne bo zaspala notri mi je ok, drgač pa kar ta velzga vzamem.

Avtosedež: jst mam doma Maxi Cosi Tobi-ja in mi je zakon. Tko na izi not, ven, pregled ima, ker je malo višji, res sem zadovoljna z njim. Za v drug avto sem kupla Britax Safefix Plus TT (britanski Romer, kupla tuki http://www.pramworld.co.uk/ in dala za 2 avtosedeža 70eur poštnine), je tud full dober avtosedež, full varen, ampak mi je Tobi za malenkost bolj všeč, čeprav manj varen.

Smo pa bli včeraj v Ikei in sem noro zapravla na malenkostih, ki jih v bistvu sploh ne rabim, grozna sem. Pa zgubla en Janov čeveljček. Sem pol štacune preiskala pa ga ne najdla :( Pa še Eva se mi je popoldan začela zdet mal topla, pol zvečer je mela pa že 39 vročine pa kašljat začela, dans je pa tud revca čist boga še. Bo kar ta teden pri meni doma.

Eto tolk od naju (mam Jana v naročju), sem si kar sproti mal izpisovala kaj moram pokomentirat, ker drgač bi vse pozabla.

Eva: 19.01.2008
Jan:
13.08.2009 - 3.660g;54cm
14.09.2009 - 4.800g;57cm
17.11.2009 - 6.770g;64cm
13.01.2010 - 8.100g;69cm
25.03.2010 - 9.160g;73,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 2792
8.2.2010 17:33:55   
Anonimen
user posted image

user posted image

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2793
8.2.2010 17:54:18   
aprilčica07
anžetka: ja, ful piha.. sem šla prejle z Julijo ven, tolko, da je zaspala (je spala pol 2 uri), ampak me je fejst zazeblo.. res je svinsko mrzlo, oziroma burja naredi tak filing... fuj, kdaj bo pomaduser posted image user posted image user posted image user posted image
He Ga: ja, jst vedno dam maslo na udarnine.. in vedno pomaga.. sicer je malo modro tam kjer je bil ta hujši udarec, ampak drgači bi imel modro celo čelo... pa še en recept od moje none uporabljam in sicer kadar malega piči osa oziroma čebela na mesto pika takoj naslonim zmečkan peteršilj in stročji fižol, v trenutku ni več sledu o piku..user posted image user posted image
muca: zvezdica dela čudežeuser posted image user posted image user posted image ampak pr naši Juliji je pomaga... ona rata nervozna če ji zvezdica igra...user posted image user posted image user posted image
ayo: bravo za obratuser posted image user posted image user posted image
miska: kaj bi naredila? kaj vem, če bi to večkrat naredil bi verjetno znorela, če se pa vseke tolko zgodi pa ne bi kaj prevč kričala in vreščela.. pr mojemu je težava v tem, ker kadar so taki podvigi me ne pokliče in mi ne pove kaj se dogaja in kje je.. in to meni dvigne pritisk do amena in nazaj... naj ga žura, na pijejo, ampak da vsaj vem kje je.. ne pa da kličem in kličem in telefon zvoni v prazno.. drugi dan sem pa mucka, pa miška pa srček moj, pa lubica..user posted image user posted image user posted image je pa res, da se mu to ne zgodi pogosto..user posted image
sams: jap, zanimivo je pr Survivorju... jst navijam za vse, razen za NJegoša in Vesno.. no, mogoče bi celo za Njegoša lahko navijala, ker je iznajdljiv in je prekleto daleč prišel.... vgojne po riti: ja, vsake tolko in če ni pomoči..... user posted image in da strezniš otroka... ker vem, da je Jakob včasih tako nemogoče, da mu tudi po riti ne pomaga.... zdaj ga pač provam ignorirat (ampak kako naj ignoriram, če mi zdrvi pred avto in se mi smeje v obraz).. to je blo le enkrat, od šoka, ga niti po riti nisem...ampak pol sva se pogovorila in zdaj tega (trkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam) ne počne več...mulouser posted image user posted image

Grem skuhat za Jakoba večerjo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
8.2.2010 18:00:34   
Anonimen
hnnn....bom vsakic, ko zabluzi napisala sem, pa naj si ena azurna dela zaznamke. pa mi pol poda situacijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2795
8.2.2010 19:59:32   
modrasmotka
naša pa ne mara korenčka user posted image no sj ga jst tut ne user posted image sem jo dons prelisičila sem nekje zasledila ko je ena napisala vse možne kombinacije katera sadja in zelenjavo skupi zmešat.sem danes poskusila jabolko in korenček.vse je pojedlauser posted image sam ga je pa kmal tuti izkakala.

zima vse naj najboljše

Ayo te čist razumem kako se počutiš glede uhana.jst sem predlani ko sem službeno šla v tujino nekaj delat sem uro zgubila ki sem jo za birmo dobila.8 let sem jo imela potem sem jo pa na nekem sprehodu zgubila.sploh mi ni jasn kako in kdaj je zdrsnala do.user posted image

naša pa noče bit preveč aktivna.jo položiš na hrbet bo tako ostala kot majhen dojenček samo brca in se smeji.nekako si je le upala iz trebuha na hrbet obrnat ampak samo v eno smer za nazaj da bi na trebuh sploh noče poskusit.delno do boka pa konec.
pa še v sredo se morama it v razvojno pokazat.le kaj bojo spet lepega in novega povedali.če se nebo spet jokala.od kar sva bile drugič cepljene kar ne pozna in vidi samo enkrat na teden se joče.sploh nobenega ne sprejema samo mene,atija in omo.
krst je bil problematičen še jesti nisem mogla u miru....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
8.2.2010 20:26:08   
eee35
anžetka: nič pametnega nismo kupovali, same drobnarije, dodatki z akuhinjo, pa takšne. Jabolko in čokolada super pašeta skupajuser posted image

aprilčica: jaz sem tudi dost majhna, ampak v širino sem šla nekam zadnje čase, pa še par let nazaj sem tudi nosila kavbojke 34-36user posted image

zima: vse najboljše! Verjamem predhodnicam, da imaš rojstni dan, ker nihče ne vidim, kje je to napisanouser posted image

Najinega pa razmetava, skoz hoče nekaj skakat, pokrči nogice i hopa, kot mali kangurček...

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
8.2.2010 20:48:29   
aprilčica07
Dober večer,

trenutno je tišina, vsi trije spijouser posted image user posted image user posted image user posted image Jst pa zračim stanovanje, ker je bil obupen zrak notri. Zdaj si pa dam duška...user posted image Stvari sem za silo spravila na mesto (beri: igrače zabasala v en kot, da so vse na enem kupu)user posted image , posoda je oprana. po tv nič pametnega... mi ostane pač rr in potem grem še na en čik.
Sem pa danes na mojem domačem računalniku kot zgubljena. V dolini ima moj lubi enga takega modernega z velikim ekranom in velikimi črkami... Ta moj je pa tak mini, pa nič več ne vidim.. Pa sem prej jamrala, da ne vidim in to, pa je rekel, da naj grem očala menjat..user posted image user posted image

]eee35: saj z takimi drobnarijami zapraviš lahko še pa još euričev.. meni je lepo it samo gledat v Ikeo, ker je tolko enih malih lepih stvari... Julija tudi spi, upam, da bo trajalo... je nekam zgodaj zaspala danes...
modrasmotka: v tujini si delala? kaj pa, če nisem preveč firbčna?user posted image Julija ima pa v sredo cepljenje in me je prav strah kaj bo. Zadnjič je čisto ok prenesla, bomo vidli kako bo tokrat...user posted image

Grem kadit, pa pridem morebiti kasneje nazaj:)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
8.2.2010 21:16:16   
modrasmotka
aprilčica 07 jaz sem tuki zaposlena v nemški firmi.direktorje mamo nemce.delam zadnje luči za avte.in na leto okoli 5-10 projektov pripeljemo iz nemčije.gremo gor se uvajamo na mašine delamo po njihovem urniku ... po dveh mesecih (tam nek učas manj učas več)pa prlepelejo te mašine za nami dol in tuki naprej delamo na njih.jaz sem že 2x šla po dva različna projekta.sedaj ko pa imam otroka pa ne grem več.včas je blo bol kamot maš sam deca doma.

Neposredna povezava do sporočila: 2799
8.2.2010 21:33:07   
aprilčica07
modrasmotka: razumem, če je firma nemška, pol itak....user posted image ja, se spremeni vse, ko imaš enkrat bebico, kajne? jst sama nisem bla nikoli na tak način v tujini.. ne prej otročki, niti zdaj.. je bil pa moj dobro leto nazaj v Grčiji in je rekel, da mu je blo tako grozno, ker je bil kao daleč od nas in predvsem odvisne od drugih za pridet nazaj k nam..

Grem slike sortirat... Smo jih dali razvit od enga leta nazaj, zdaj je pa materijala za prodajatuser posted image user posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?