go_ta
|
Hej, babe. Niko spi, midva z lubijem sva se mal stiskala na kavču pa pogovarjala, je ful pasalo eee35, hvala, bom pogledala. Pa hvala za dobronamerni nasvet Bo jutri spet kakšen? anžetka, očitno pa tvoj lubi ni bil tako zelo bolan Ti si spravila št. 34 nase? Mislim, da sem jst št. 34 nosila v 5. razredu osnovne šole mogoče modrasmotka, ti se kar malo spihaj, da ti bo lažje. Verjetno hoče pomagat, sam tašča pozablja, da se stvari spreminjajo. Lepo povej, da fruteke boš že uporabila, ko bo nuja (ko boste npr. kam šli), ampak za njeno vnukinjo bo najboljše, če bo jedla zdravo, doma pripravljeno hrano Malo v celofan zavij, pa bo. Moja tašča je super, nobenih dobronamernih nasvetov, sprašuje me, kako in kaj je z Nikotom, kaj je. Tud moji starši so super, mogoče mislijo, da malo pretiravam glede GH, ampak vsako stvar razložim, zakaj je ne sme jest (mleko, med, jajca ...) in je okej. Predvidevam pa, da če bi Niko živel pri komerkoli od njih, bi že jedel kak pasulj aprilčica, mi delaš lušte, pomoje si bom tud jst pir privoščila Joj, pa še danes, ko sem preklapljala med programi, je bil NLP, pa nisem vedla, kdaj bo vaša vasica na sporedu, škoda. No, upam, da ti plan uspe, pa si z dragim privoščita urice zase Grem pogledat, kaj je na tv, če ne pa malo diplome ... pa pir