|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
7.2.2010 17:21:56   
Sanikaa
GO-ta super hvala bom naredila enkrat lazanje.
Moje so pa take : plast skuhane polente (1 cm) v pekač, plast mesne omake (ponavadi če mi ostane od bolognese), čez to plast prepraženih bučk na olivnem olju, plast sira in čez to plast(1 cm) polente. Čez še nariban sir. In zapečem v pečici. Ni potrebno dolgo ker je itak vse kuhano.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
7.2.2010 17:45:27   
eee35
Kako sem jaz zaspaaaana! Bom crknila! Vreme, pa sem prezgodaj vstala. Sem računala na sonček danes, ampak je bil k....c od ovce. Sva šla na sprehod, pa samo mali po moje je užival, midva pa zmrznjena zraven, aprilčica, naslednjič bom res prišla, bi, ampak moj je razlagal, da ful burja piha, pa mu vedno verjamemuser posted image .

go_ta: moj poišče naslov, ker seveda nima pojma, kje je naročiluser posted image . AAAA pravi, da že ima, evo:
http://www.sud.si/sl/izdelki/25/_13623.html?type=product_group&product=148

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
7.2.2010 17:59:52   
eee35
A ste že pripravljene za današnji DN (dobronamerni nasvet)?user posted image Evo ga: ko kuhate golaž ali bograč, vedno nasekljajte drobno čebulo!!!! Meni se je namreč ni dalo (ker sem spala zraven) in imam zdaj v loncu eno gromozansko, zmešano kepo velikanskih čebulnih kosov...Ostaja v meni upanje, da se bo to sr...nje razkuhalouser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
7.2.2010 18:17:13   
Sanikaa
eee, jaz ga kar z paličnim sesekljam če ostanejo kosi

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
7.2.2010 18:54:55   
anžetka
IZVIRNO SPOROČILO: anžetka

Aprilčica, lazanjo sem naredila tko, da sem prepražila čebulo, česen, korenček, zeleno, dodala mleto meso, popražila, dodala pelate, vino, začinila, naredila bešamel, dala v namaščen pekač 1plast testa za lazanjo, bešamel, meso, testo, bešamel, meso, testo, bešamel, parmezan in narezano mocarelo.

Evo, Sanikaa, jst tako naredim kot je napisano zgoraj. Kaj daš od zelenjave je pa itak od okusa odvisno. Mmmm, tvoja varianta lazanje se pa tud ful dobr sliš!user posted image Sam kaj ko je moj anti polentar in zelenjavar, za vsakega posebej se mi pa tudi ne da kuhat...
Mmmm, Aprilčica, musaka je tud zakon!user posted image Ma, men je itak skor vsaka hrana zakon, edino vampi so miuser posted image user posted image
Eee, a mu hruške ne delajo nobenih težav-zaprtje, napenjanje,...?
Uf, Go_ta, škoda...user posted image user posted image No, moj lubi je pa zgleda že velik bolje-je bla včeraj akcija!user posted image user posted image user posted image user posted image  Wooohooo!user posted image
Kje ste rekle, da dobim te podloge?user posted image   
Prednosečniške cunje-nekaj sem jih spravila po kakšnem mesecu gor, malo prej, nekaterih pa še vedno ne morem. Imam ene kavbojke, fuuul dobre, ampak so št. 34-že takrat so mi bile ozke, zdej je pa obupno, ko jih navlečem gor. Boki in rit ok, trebuh pa čez visi...user posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 7.2.2010 18:58:03 >

Sasa84

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
7.2.2010 18:56:22   
modrasmotka
ojla
naša že spi.itak jo ponavadi okrog 7 pospravim spat,sedaj se je pa še spomnala da od 3 ure popoldan noče več spat in je ob pol 7 zvečer že tako zaspana in tečna...

našo smo že tudi dali v hojico.nekateri vem da so strogo proti temu,jaz ji pa dam mal veselja.je tako vesela da se sama premika iz enega kota sobe do drugega.enkrat mi je celo pokazala kako je močna.je dosegla kluko od predala in seveda napol ga že ven potegnala.itak sem potem zavarovala vse take in podobne predmete da naslednji novi podvigi ne bodo več uspešni.

kako vam velja da mate nekateri sonce.pri nas je pa oblačno in mrzl.in kojker je mal mrzl pri nas jih že poslušam doma da sem nora da bi našo ven na zrak peljala da bi jo rada prehladila...najhuj je to ko moj vse ponavla za svoji mami.
pa glede uvajanja nove hrane,vse češ prehiter sva samo prispele do kuhanga sadja za nadaljne podvige vse prehiter.škoda ko smo v istem gospodinjstvu.tašča tako zagovarja fruteke.sem hotela breskev ji dat,ja zakaj pa ne daš fruterkauser posted image joj prav preseda mi že.pa se še trudim nekak bit vljudna in sem tiho

eee35hvala da si dodala link od teh blazin.sem že iskala nekaj podobnega,verjetno bom kar to nabavila

se opravičujem če sem se kaj preveč razpisala nasvetih tašč.saj vem da to ni primerna tema.nekam moram napisat kjer tašča ne vidi in da ne zve kk jo obiram.sj je vredu ženska res pomaga sam ...učas mi že res preseda z temi idejami kar je ona počela pred 30 leti

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
7.2.2010 19:04:05   
anžetka
Modrasmotka, a res, tvoji tašči se zdi pa prekmalu za uvajanje GH?!user posted image Men moja2 ful težita, oči mi je že, ko je bil Anže 3mesece star, težil, naj mu dam kaj "konkretnejšega" za jest. Halo?! Pa uvajam tako, da mu dajem eno živilo 3dni, da vidim, če je vse OK. Danes je jedel malo jabolčka (vem, da je ok) in malo hruške (prvič). Fotr bi mu pa še kej dal zvečer...Mami sicer še razume in mi pusti delat kot hočem, oči je pa pametn 100na urouser posted image Konkretna situacija, ko je oči težil za GH naj mu kaj konkretnejšega dam-pred kakšnim mesecem. Mi reče oči prvič, mu odvrnem, da je še prekmal, mi reče drugič, rečem, da še mal počakat, reče tretjič, sem tiho in naredim po svoje. Mi je, žal, čisto vseeno kaj pravi glede GH ali pa česa drugega glede Anžeta, ampak Anže je moj otrok in danes so stvari drugačne kot pred 25leti (ali več, itak se pa skoz spreminja) in imam tudi drugačen način vzgoje, ki se men zdi glih tko dobr oz. zame najboljši. Če mi pa kdo da nasvet, opazko, pa premislim in če ugotovim, da kaj pa res ne delam čisto ok, pa to popravim. Nisem čisto ignorantska, ampak glede vsega mi pa tudi ne bodo solili pameti. Joj, sem se spet razpisala...user posted image
Kar se pa tiče Frutkov in podobnega, bom pa probala čim več sama delat. Mam manjše lončke, super za shranjevat kašice, ki se jih da lahko tudi v zmrzovalnik, če bi bilo treba...

< Sporočilo je popravil anžetka -- 7.2.2010 19:14:04 >

Sasa84

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
7.2.2010 19:15:37   
aprilčica07
Jao nama, sva zmazala še picouser posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da bom počla od sitosti.. za čez sem spila še banbidos, in zdaj sem sita in okajena kakor bi napisala anžetkauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še zakadit se gremuser posted image user posted image

sanikaa: imaš super taščouser posted image user posted image user posted image tudi moja ni slaba, se zastopiva, tako, da če bo tako dalje, podpišemuser posted image user posted image user posted image
anžetka: se bosta starša že unesla, ne sekiraj se....  naj ti gre skozi eno uho notri in skozi drugo ven..user posted image a akcija je bla včeraj? aaa zato je lubi ozdravel, zdaj vemouser posted image user posted image user posted image
eee35: ja kašna gospodinja pa si? da ne seklaš čebule na male koščke??? jo, kaj bo mogel tvoji lubi to jest?user posted image user posted image (šala)... meni se sicer ponavadi stopi, ker to pajcam dolgo časa, če se mi pa ne, pa upalim palični in je problem rešen v sekundi..user posted image
modrasmotka: verjamem, da je težko, sploh če je skupno gospodinjstvo... ampak provaj gledat na to tako, da nočejo slabo, da bi radi pomagali in v tisti vnemi pomagat pač sesuvajo svoje nasveteuser posted image user posted image user posted image fruteki: za na pot ja, vsake tolko tudi lahko, ampak načeloma jst provam čimveč stvari sama nardit (če smo doma), na dopustu pa pridejo take zadeve hudo prav, ker tam sem pa na off in gremo po liniji najmanjšega uporauser posted image

Julija še kr predava tle zraven, Jakob se igra.. Okoli 20 pa spakirava oba spat in pol mir.. Se pa neki meniva z lubijem, da bi naslednjo soboto, če bosta moja dva doma, šla malo ven, sama.. na večerjo in tako se malo crtat. Jakob in Julija naj bi bila na hribu pri mojih, mi2 bi pa prespala  v dolini..user posted image samo zdaj moram mojo mamo malo zaslišat če ima kam za it, ker moja mama je taka pohajačica...in nastopa pri neki skupini in tako dalje, je dosti na terenu, tata si pa oba ne bi upal imeti..

A še to, danes ob 15 uri je bla moja vasica na NLP-ju na sloveniji 1.. pa moja mama je govorila...user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
7.2.2010 19:32:19   
Sanikaa
Tulipek prosim te sporoči nam , če lahko izveš, kje je vaša septemberka-bebica dobila rotavirususer posted image ? V katerem bazenu?? Hvala

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
7.2.2010 19:58:45   
go_ta
Hej, babe. Niko spi, midva z lubijem sva se mal stiskala na kavču pa pogovarjala, je ful pasalouser posted image
eee35, hvala, bom pogledala. Pa hvala za dobronamerni nasvetuser posted image Bo jutri spet kakšen?user posted image
anžetka, očitno pa tvoj lubi ni bil tako zelo bolanuser posted image Ti si spravila št. 34 nase?user posted image Mislim, da sem jst št. 34 nosila v 5. razredu osnovne šole mogočeuser posted image
modrasmotka, ti se kar malo spihaj, da ti bo lažje. Verjetno hoče pomagat, sam tašča pozablja, da se stvari spreminjajo. Lepo povej, da fruteke boš že uporabila, ko bo nuja (ko boste npr. kam šli), ampak za njeno vnukinjo bo najboljše, če bo jedla zdravo, doma pripravljeno hranouser posted image Malo v celofan zavij, pa bo.user posted image Moja tašča je super, nobenih dobronamernih nasvetov, sprašuje me, kako in kaj je z Nikotom, kaj je. Tud moji starši so super, mogoče mislijo, da malo pretiravam glede GH, ampak vsako stvar razložim, zakaj je ne sme jest (mleko, med, jajca ...) in je okej. Predvidevam pa, da če bi Niko živel pri komerkoli od njih, bi že jedel kak pasuljuser posted image
aprilčica, mi delaš lušte, pomoje si bom tud jst pir privoščilauser posted image Joj, pa še danes, ko sem preklapljala med programi, je bil NLP, pa nisem vedla, kdaj bo vaša vasica na sporedu, škoda. No, upam, da ti plan uspe, pa si z dragim privoščita urice zaseuser posted image
Grem pogledat, kaj je na tv, če ne pa malo diplome ... pa piruser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
7.2.2010 20:23:33   
eee35
sanikaa: kaj pa je to za vtikovanje v moje nasvete?user posted image Drugače je tvoj zelo dober, bom pogledala, če bi se dalo, ker je vse zmešano, meso in čebula, pa se mi ne da mesa košček za koščkom vlečt ven. Glede polente - jaz tudi ne maram, razmišljam, kaj bi drugega dala, mogoče krompir??? Samo bo polj bolj musaka, no pa to me ne moti...

anžetka: ojoj, vidim, da si pisala na ta drugo temo, te bojo ene po moje razdrleuser posted image . Mogoče pa neuser posted image Glede hrušk, nismo opazili nobenih hudih težav, verjetno pa treba na začetku samo malo, da proba, jaz se mi zdi sem dala veliko več jabolka, pa malo hruške, pol vsak dan več. Poglej za blazine na link, sem dala malo prej. Drugače pa so res super, mislim, da imava 2 cm, pa čez še njegovo preprogo, ni nič mraz na tem, res fajn.

modrasmotka:
pri nas enako danes, zbudil se je ob 3, pa sem ga dala spat malo prej, ker fuuul je tečnaril že pred 19 uro, samo se bojim, da če gre spat prezgodaj, bo pol ob 5 zjutraj že pokonci, to pa ne gre, nimam jaz tok potrpljenja kot Miškauser posted image Frutki pa so ogabni, vsaj meni, raje imam če že od hippa kašice, splošno pa sem ugotovila, da še bolje, če mu sama naredim. Kuhamo pa včasih, ampak jabolko poje recimo samo zmiksano (ne da se mi ribatuser posted image ), pa takoooo mljaska zraven!!! Pa ta tema o vtikanju je kot nalašč zateuser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
7.2.2010 20:28:25   
eee35
Rotavirus? Sem šele zdaj prebrala...najin je sicer cepljen, ampak vseeno ne veš, tulpek, napiši pliz kako pa kaj.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
7.2.2010 20:36:27   
eee35
Evo, anžetkauser posted image sem vedla, da bo Gina nekaj najdla, si preobčutljiva. Ma dober no, kako ona s tega kaj pišemo potegne preobčutljivost, sebičnost, pa druge take nimam pojma. Mislim, da si moram vlit (vtaknit) v grlo malo pirčka, včeraj mi je od tega kar tekla besedauser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
7.2.2010 20:59:40   
modrasmotka
sj nebom naše pohvalila ker se nahiter lahko poslabša.sma en teden spale od 7 zvečer do 5-6 zjuter sem jo nahranika in položila nazaj v posteljo.eno uro je vriskala,čebljala nato jo je pa zmankal ker se nisem oglasila al pa je me prej zmankalo.mamo pa tut da se okol 3-4 zjuter zbudi,se naje in ko jo položom že spi nazaj nekje do 8 zjuter.lahko se pa zelo hiter ritem spremeni.
vem da so usi govorili da voda otroke zmatra ob 6 zvečer sem jo skopala pa je zaspala šele ob 10-11 zjuter ob 9 že pa pokonci.kojker jo prime tako pa mamo

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
7.2.2010 21:02:05   
anžetka
Aprilčica, boš okajena in zakajenauser posted image  Ah, saj mi gre čez enega notri, čez drugega ven. Ampak kakšna stvar pa vseeno ostane notri, včasih...ker je včasih pa vseeno pametno poslušat in upoštevat druge. Ja, veš, sem bila dan preden je zbolel kriva, da je sploh zbolel, ker nisem hotla user posted image  Zdej pa sva in je ozdraveluser posted image  Mater, akcija dela čudežeuser posted image
Go_ta, ja včasih me je bilo manj skupaj kot zdaj...user posted image ko sva pa začela z lubijem, sva se pa oba malo razširilauser posted image  Pa še bolj mini sem...
Eee, ma ja ful so mi smešne, ker se kr neki kregajo, grejo psihiatre/psihologe/sociologe/filozofe,...same so pa iste. Najlažje je nekomu pametovat in se delat nekaj več pa podpihovat in kontra dajat. Pa teorija je tud nekaj drugega kot praksa (ene pomojem prepisujejo iz učbenika iz srednje šole). Ne verjamem, da vse vedno reagirajo tako kot pišejo. Ah, kaj naj rečem...bring it on, baby!user posted image Naj se me lotijo, imajo vsaj še eno kost za glodat, druzga itak ne znajo. Vsako tele ma svoje vesele... Mogoče bi pa Gina res mogla kakšn pir (al pa kej močnejšga ruknt), da bi jo mal na tla treščl, v realnostuser posted image  Ja, sem prepozno videla link-sem pa že pogledala drugače in so mi ful všeč, sam cena...user posted image  bomo videli.
Aja, sva se končno odločila, da bova kupila voziček, in sicer Quinny speedi. V torek grem pogledat v Pikapolonico (akcije, punce, akcije!), mogoče BC, potem bom pa videla kako in kaj. Nujno mora bit trikolesnik in imet bremzo...-zahteve mojega dragega...

Sasa84

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
7.2.2010 21:21:42   
eee35
anžetka: saj glede na to, kako je pisala včeraj, sem jo malenkost zživciralauser posted image Pa glede tega komuniciranja, pa pogovarjanja, pa to, so punce po moje pozabile na eno stvar in to je konstruktiven pogovor, takšen, ki ima neke posledice...Tam pa vsak peno zase tolče, Gina doliva vsake tok malo detergenta, da bi bilo še več milnice in to je to. Kot konferenca o podnebnih spremembah, itak noben z nobenim se ne bo strinjaluser posted image Pol pa nekaj časa pišeš pa bereš, pol pa itak greš po svoje.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
7.2.2010 21:29:57   
eee35
Glih sem prebrala, da ima Gaja od Rubin pljučnico, pa je v zelo slabem stanju, ma meni to grozno, res, čist... boga mala miška, pa sem upala, da bo že šla domov, kako mi je to žalostno! Pa boga mamica, saj ne vem, pa nikoli NOČEM zvedet, kako naj preživiš takšno preizkušnjo. Straaašno sem žalostna, ampak upam na najboljše.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
7.2.2010 21:33:19   
go_ta
eee35, sem videla ja in sem ravno razmišljala, kakšno srečo imam, da imam doma ob sebi zdravega fantka, ki ga lahko stisnem k sebi. Pa kaj vse se lahko zgodi, se ne zavedamo. Imela sem normalno nosečnost, normalen porod, ko pomislim, da je imel popkovnico 2x zavito okoli vratu, me stisne, kaj vse bi šlo lahko narobeuser posted image Ma, danes naj se kar 15 zbudi ponoči, zarad mene naj se igra, samo da je ob meni ...
Ma čisto sem žalostna, da se to mora dogajatuser posted image Ni fer ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
7.2.2010 22:08:51   
aprilčica07
anžetka, eee35: sta jih razdražili na uni temiuser posted image user posted image user posted image

go ta, eee35; sem ravno prebrala o Gaji, grozno, grozno, nepoštenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj vse morajo dati skozi... ma si ne moremo niti približno predstavljat...

tulpek: rota virus?

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
7.2.2010 23:03:57   
hruškolinka
eee, a ti si tud zaspaaaaaana bla dans? Jst tud, grozn. Smo bli na enem obisku do treh zjutri, ob sedmih je mali že vstal, vmes se je pa še 2x zbudil. user posted image user posted image user posted image user posted image Kako pa si zadovoljna s temi blazinami? Jst sem tud te gledala, ampak sem pol kr tiste navadne barvaste puzle kupla. Kakšen je potem bil golaž? Jst tudi ne maram poleeeenteee!
anžetka, sem se nasmejala , jst sem pa nosila cunje 34 samo v osnovni šoli.user posted image user posted image user posted image Tile stari starši znajo bit zlo pametni glede otrok in hrane in so navadno polni nasvetov. Pri nas smo mogli prav pazit, ker so mu hoteli kar na skrivaj kaj v usta potlačit. Ne daj se. Tako bo , kot boš ti rekla,oni so že imeli svojo priložnost!
sanikaa. Super, ka maš fajn taščo!user posted image Ko grem jst tvoje slikice pogledat, se mi zasmeji sonček in mi pravi: svojega profila ti pa ne želim razkriti. Zakaj? saj sva potrdili prijateljstvo, kako to pol?
Go_ta, sva na istem? Jst moram tud še enih 6 kil dol spraut, čeprav bi jih do poletja rada 10, ampak tudi s 6 bi se že zadovoljila.

Mi 3 smo se pa danes kopali v Snoviku. Mali je užival 100 na uro. Skos je šprical, vriskal. Super smo se meli!

Martin
2.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
7.2.2010 23:25:07   
zima07
Joj, punce moje, jaz vas sploh ne dohajam!!!!!!!!!!!!!!!
Zdajle sem na hitro preletela zadnje tri strani, včeraj zvečer enako...ampak časa za pisat mi pa vedno zmanjka...Je full pestro čez dan, zvečer sem pa (ko vsaj za silo pospravim in uštimam perilo) vsaj kako uro na nepremičninah-kupujemo večje stanovanje, našega prodajamo, pa nič pametnega ne najdemo... V četrtek sem imela manjše praznovanje (ja, sem se za leto postarala user posted image ), čez vikend je bil pa računalnik zelo zaseden-sta bila od user posted image otroka pri nas...
Sanikaa, hvala za recept, mislim, da bo v torek že preizkušen, za kosilo user posted image ...
Anžetka, jaz tudi številke 34 že pol svojega življenja nisem od blizu videla user posted image
Tašče: moja je super, vedno sicer pove, da ona je pa kaj drugače delala (ali pa njena hči, moja svakinja), ampak ji povem, da jaz pač tako...in se naprej ne kregava...
Frutki: jaz sem sicer bolj za Hipp-ke, ampak proti njim nimam pa nič...Se mi zdi veliko bolje, kot pa marsikatero sadje ali zelenjava kupljena pri nas v marketih..Enkrat mi je kolegica povedala, da so bili s faksom v Fructalu in tam so v enem prostoru videli tri kupe jabolk: 1., z sicer ok jabolki je bil za izdelavo Mercator jabolčnega soka, 2. z malo lepšimi za Fructalov sok, 3. z (baje) daleč najlepšimi (oz.najbolj prebranimi) pa za Frutke... Čeprav mogoče ni bilo rečeno najlepša, ampak najbolj kvalitetna, ali pa najmanj obtolčena, gnila...ne vem točno, vem samo, da je takrat rekla, da je očitno, da so Frutki ok... In jaz nekako verjamem in sem celo malo bolj naklonjena kašicam kot pa kupljenem sadju, seveda v tem letnem času...Potem spomladi, oz. polet, ko lahko uporabim veliko domačega, je pa to seceda zakon...

Zdaj pa grem, moram pogledat še en film, sem včeraj zaspala...

Pozdravček!

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
7.2.2010 23:26:32   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Joj, punce moje, jaz vas sploh ne dohajam!!!!!!!!!!!!!!!
Zdajle sem na hitro preletela zadnje tri strani, včeraj zvečer enako...ampak časa za pisat mi pa vedno zmanjka...Je full pestro čez dan, zvečer sem pa (ko vsaj za silo pospravim in uštimam perilo) vsaj kako uro na nepremičninah-kupujemo večje stanovanje, našega prodajamo, pa nič pametnega ne najdemo... V četrtek sem imela manjše praznovanje (ja, sem se za leto postarala user posted image ), čez vikend je bil pa računalnik zelo zaseden-sta bila od user posted image otroka pri nas...
Sanikaa, hvala za recept, mislim, da bo v torek že preizkušen, za kosilo user posted image ...
Anžetka, jaz tudi številke 34 že pol svojega življenja nisem od blizu videla user posted image
Tašče: moja je super, vedno sicer pove, da ona je pa kaj drugače delala (ali pa njena hči, moja svakinja), ampak ji povem, da jaz pač tako...in se naprej ne kregava...
Frutki: jaz sem sicer bolj za Hipp-ke, ampak proti njim nimam pa nič...Se mi zdi veliko bolje, kot pa marsikatero sadje ali zelenjava kupljena pri nas v marketih..Enkrat mi je kolegica povedala, da so bili s faksom v Fructalu in tam so v enem prostoru videli tri kupe jabolk: 1., z sicer ok jabolki je bil za izdelavo Mercator jabolčnega soka, 2. z malo lepšimi za Fructalov sok, 3. z (baje) daleč najlepšimi (oz.najbolj prebranimi) pa za Frutke... Čeprav mogoče ni bilo rečeno najlepša, ampak najbolj kvalitetna, ali pa najmanj obtolčena, gnila...ne vem točno, vem samo, da je takrat rekla, da je očitno, da so Frutki ok... In jaz nekako verjamem in sem celo malo bolj naklonjena kašicam kot pa kupljenem sadju, seveda v tem letnem času...Potem spomladi, oz. poleti, ko lahko uporabim veliko domačega, je pa to seveda zakon...

Zdaj pa grem, moram pogledat še en film, sem včeraj zaspala...

Pozdravček!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
8.2.2010 0:55:43   
Muca83
Čer! Mi smo se pa danes sprehajali po arboretumu Volčji potok. Sicer je uradno zaprt so pa vrata odprta in potke so splužene. Ampak je bilo pa kar mraz, ker je pihalo. Evo en utrinek iz zasneženega arboretuma (saj drugače je skoz moj porival voziček, jaz samo poziram user posted image ):
user posted image

Včeraj sem Lani naredila pire krompirček z mojim mlekom in se je spet pačila kot da ji drek dajem v usta in se kar davila, pa dol ni hotela pogoltnit... Ma obup! user posted image

aprilčica, seveda lahko vprašaš. Z očetom nimam nobenega odnosa sploh, sem prekinila vse stike. Saj tisto nasilje še nekako sprejmem, ampak so se potem ko je mami umrla dogajale še bolj čudne stvari, ko sem še doma živela in sem si samo poiskala stanovanje, spakirala in šla. Tako da tudi, ko se je Lana rodila, mu nisem sporočila. Lana pa še vedno ni čisto taprava, če so ljudje. Saj tasta in taščo obiščemo najmanj 1x na teden in se jih je še kar navadila, kakor je pa več ljudi pa kar tečnari. Sem nekje brala, da je to faza, ki mine okrog 6. meseca in upam, da bo res. Je pa prav čudno, ker nekaj časa se kar nasmiha vsakemu, ki jo ogovarja, potem pa začne tečnarit. Če jo imam jaz ali moj v rokah je bolj mirna ampak vseeno ne čisto.
miska, evo si našla rešitev, da je Nina zadovoljna in se ne dere skoz. user posted image Pa super da si se uspela stlačit v kavbojke user posted image

hruškolinka, ojoj a tako močno te je mama tepla user posted image Ma res hudo no user posted image Jah moja sestra je potem nalašč klicala policijo, ker udarijo tam kjer najbolj boli - po denarnici. Moja mami pa itak ni podpirala tega pretepanja, ona je bila zame najboljša ženska na svetu. Drugače pa ja, itak, naši starši so bili pač tega navajeni od svojih staršev. A v Snovik ste šli? Jaz sem bila tam samo 1x nekaj let nazaj pa mi je bila tako mrzla voda. Brrrr! Moja tašča gre včasih in potem je pravila zgodbo kako je vprašala reševalca kje imajo wc-je, pa ji je pokazal in zraven pripomnil, da gre malokdaj kdo na wc. Torej sklepa, da pač lulajo kar v vodo. Fuuuj! Mene tam ne bodo videli!

anžetka, jaz sem se v prednosečniške cunje spravila že ene 3 tedne po porodu, ker so mi kile zelo hitro spuhtele. Edino kar mi sedaj pri pasu špeh od trebuha čez visi, tega pa res ne vem kako se bom znebila user posted image Super za voziček! user posted image

eee35, go_ta, jaz raje ne berem zgodbe od rubin. ker mi je preveč hudo. Sem brala takrat, ko se je Zoja poslovila, potem pa nisem več. Ko slišim slabe novice mi je pa spet tako hudo. Res smo lahko srečke, da imamo zdrave otročke.

zima07, vse najboljše! user posted image

Hojice - a to se lahko že tako zgodaj uporablja? Jaz pa mojega kregam, če Lano na noge postavi, ko jo ima pri sebi, ker imam od nevemkje v glavi, da se jih ne sme kao zaradi hrbtenice user posted image

Lazanjo tudi jaz rada jem (in posledično pač delam) ampak je res ful dela in zdaj odkar imam Lano se je ne spravim delat. Jo pa delam po TEM receptu in mi je ful všeč.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
8.2.2010 7:56:08   
anžetka
Eee, ah, sej se ne bom bodla z njo, ker se mi ne da...itak nikamor ne prideš. Ona ima svoj prav in smo vsi ostali neumni (med vrsticami napisano), ker smo drugačni in ker se čist človeško na neko stvar odzovemo. Brez veze, itak pa pametnejši odneha...user posted image  Eee, katera je ta Rubin? No, želim ji, da se njena Gaja čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image
Aprilčica, če ne bi jim bilo pa dolgčasuser posted image  Eni bodo itak diplomiral na temo vtikanje... Naj si jo vtakne nekamuser posted image
Hruškolinka, kaj, še na skrivaj so ga hotl futrat? Ojoj, ta je pa huda...user posted image user posted image  S čim pa? S klobasami, špageti?user posted image Jst ne vem, a so naši starši tok pozabil že, al mislijo, da je to zdej modern, al...? Lepo za razvajanje v Snoviku! Mojga pa nikamor ne zvlečeš ej...sej zdej je bil bolan, ampak tudi drugače se moram kar matrat, potem se pa skregava in je itak čist bedno in bi blo boljš, če bi ostal doma...user posted image
Zima, vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Muca, luštni sta, sam kaj, ko se vaju tok slabo vidi...Lepo, da ste šli malo na izlet, mi pa kar doma visimo ko kakšni smrklji...user posted image  Ta recept za lazanjo mi je pa ful všeč!user posted image  Bom probala enkrat. Kakšno testo pa uporabiš za lazanjo? Ker men je spodaj čist trd ostal/ratal , je pa od Barille...user posted image Ja poznam to!user posted image Moj se je tudi prvič pačil pri krompirčku in pojedel samo kaki 2žlici, vse ostalo je ven spljuval. Drug dan sem mu dala pa malo korenja notri in je vse zmazal, tretji dan pa mal zelene in je tudi zmazal. Baje je še koleraba ful fajn za take mulčke. Jst pa ne vem kaj naj mu še od sadja dam...jabolko, banano, hruško sem že...user posted image
Kile-ja jst bi tud mogla it par kil dol, ampak si še ne upam hujšat, ker dojim...Pa telovadit bi blo treba mal....Ker imam ponavad izgovor, da se itak natelovadim, ko se s tamalim ukvarjamuser posted image user posted image  Sej težo mam prednosečniško, ampak buši...user posted image mal so še sladkarije pa druga neprava hrana naredil svoje...
Zdej pa mojmu še enkrat vozičke pokazat, potem pa tamalga spat dat!user posted image  Mogoče user posted image še kafe skuham...

< Sporočilo je popravil anžetka -- 8.2.2010 7:59:02 >

Sasa84

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
8.2.2010 7:59:11   
aprilčica07
Jutro,

imamo sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image Spali smo dobro, okoli 3 je sicer Julija težila in spila malo čaja, pol pa smo zaspali nazaj do 7.user posted image Zdaj smo pa že vsi v akciji.

muca: a Arboretum je pozimi zaprt? nisem imela pojma, da je tako.... meni je sicer lepše v Mozirskem gaju,  ampak tud v Arboretumu ni slabouser posted image Pa kolko snega jeuser posted image Glede očeta: če je blo tako kot je, je pač najboljše, da si se umaknila in zaživela po svojeuser posted image user posted image Faza ko se otroci bojijo drugih:  Jakob tega nikoli in imela, on je k vsem šel in se nobenega ni bal. Ta... tamala, je pa druga zgodba. In to se je zdaj začelo. Enih 14 dni je zdaj tako. Je prišel moj brat, pa ga ni vidla 14 dni, ježeš, nardila tako šobico in točila krokodlilje solze.. Sicer je to trajalo  par minutk, pol mu je rokica dala in se crtkala pri njemu.. Ampak za vits je pa treba najprej tulituser posted image user posted image
zima: čestitke za rd( z zamudo, ma vseeno)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede na to, da spremljaš nepremičninski trg,, a so se cene kaj spustile? ali je še zmeri vse tako svinsko drago?
hruškolinka: kje pa so terme Snovik? prvič slišimuser posted image user posted image

Sem grem naštimat, pol pa na hrib:):) Lepo se mejte:)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?