kerala
|
Naš Taras dobiva ritem. Zjutraj se je vrgel po mamici, ki rada dolgo spi in me vsak dan pusti spat nekje do 8:30. Potem je buden kake 1,5 ure, v tem času se 3x dojimo. Potem pa spet spi... Je pa definitivno ugotovil, da je na rokah bolj fajn... ti mali, noče več sam ležat, se ves čas nekaj razburja Tulpek, končno! Čestitke za fantička , pa si le tudi ti dočakala! Zdaj smo pa res vse avgustovke že mamice Aprilčica, upam, da ti bo danes dobro laufalo, si kar predstavljam, sama z obema, to bo pestro! Alisa, uau, to je pa bila noč! Čimveč takih, a ne? Pa to je super, da je tako malo spila iz flaške, očitno se je že pri tebi dovolj najedla. go-ta, jaz tudi popuščam glede nošenja v naročju ... Ma kaj čmo, ko so pa tolk luškani... bo že Sanikaa, mislim, da se Taras ni razvadil glede flaške. Čez dan prav nič ne dodajava in vleče k norc, zvečer najprej sprazni obe joški, ob flaški se pa najprej fajn skremži, potem jo pa zagrabi in spije. Ayo, kaka huda fotka ! Ja lepo, da prideš v naše kraje. Ti pošljem svojo tel na ZS. Ma obvezno se dobimo, jaz imam "zmeraj" čas, edino za točno uro se bolj težko zmenim, ker še ne znam oceniti kako dolgo bodo trajale priprave na izhod Pa še to - a če si po CR se lahko prej kopaš kot po naravnem porodu - sej vem, da je butasto vprašanje Mene tudi tako mika, samo so rekli, da do pregleda nič! eee, tole široko povijanje je res pri vsakem drugače. Zdaj velja, da če je ob UZ kolkov v porodnišnici vse OK, potem povijanje ni potrebno. Nekateri s staro šolo pa kar vztrajajo. V Izolski P tudi to še vedno svetujuejo, v Ljubljani pa ne... Nam je bilo tudi rečeno naj povijamo, smo pa opustili zaradi vročine. Kaj pa ostale, a povijate široko? Anhelo, tudi jaz nisem imela nobenih težav z dojenjem pri prvih dveh, zdaj se pa kar nekaj lovimo. Me pa vsak dan znova spravi v slabo voljo tole dodajanje zvečer, ne vem, po moje hormoni na psiho delujejo čez dan imam pa skoz pomisleke koliko je pojedel... Nikoli ga nismo stehtali, tako da me prav zanima kako bo na pregledu! veselka, super za popek, še malo pa boste plavali! Glede kapljic se mi zdi, da so vse skup bolj nič kot kej, škodijo sicer ne, pomagajo pa tut bolj malo. Jaz bom probala s homeopatskimi, če bo treba. Če so krčki pač so, se jih prejoka in prej ko slej minejo. Sem zadnjič prebrala, da nastanejo zaradi razvijajočega se živčevja, tako da tudi prehrana nima ne vem kakega vpliva. Upajmo, da jih bo čimmanj, pri vseh. Kako ste pa s prehrano? Jaz zaenkrat jem vse, no, razen fižola. Sveže sadje so v P odsvetovali, samo se mi ne zdi prav nič logično. Pa še tidta sestra pri odpustu je rekla, da to itak ni smiselno. OK, na alergije bom pozorna, zarad krčkov se mu pa ne odpovem! Lahko na koncu na kruhu pa vodi pristanem, tako kot pri Živi, pa ni bilo zato nič boljše. Včeraj je pa moj končno dokončal gugalnico za Tarsa, ma je tako lepa... Pred 5 leti je v Iranu videl neko beduinsko preprogico, iz katere spodaj visijo cofki, pa je prodajalec rekel, da je to za zibanje dojenčka in je na vsak način hotel to kupit, kao za svojega sinkota, čeprav meni še na misel ni padlo, da bi imeli še kakega otročka... No, on je očitno že vedel, pa še prav je imel! Zdaj je pa le ograjico naredil in evo, naš Tars se že gunca! No, zdaj spi v gugalnici in je tako srčkan Ko bo kaj cajta, pa še kako fotko prilepim...