hel32
|
Ekola, mali zrihtan, kaj sem že hotela pokomentirat,..... Aja,.....Sams za razvajanje z dragim, je pasalo, kaj, po tolkem času, ma jaz bi tudi, enkrat,... Tulpek, upam, da ni kaka alergija, no javi, kako bojo rezultati in Mi imamo pa sončekkkkkkkkkk Previjanje, hmmm, odvisno od mene, kak gdaj, včasih 3x, včasih 4x, ko je pokaka pa taaakojjjjj, če ne je ogenj v strehi. Povijalnih plenic pa ne uporabljam že 100let , no 2 meseca, imela sem jih samo za široko povijanje, zdaj so na podstrešju in čakajo na novega uporabnika Ayo , da so Ilarina plučka OK, in da si dobila za Gabriela leva, jaz bom za Lukasa kupila kr zajčka, mi je ful všeč, no, če ga bojo še imeli, sem staknila v MB eno trgovino z rabljeno otroško opremo, grem tja pogledat, ker so kustimi fuuul dragi, za tiste 2 urici. Aprilčica, sem prej mogla končat pri tebi, in ti ne poslušaj vseh "pametnih" nasvetov, z Jakobom ni nič narobe, če še piša v pamprersice, počasi, pa fajn opravi danes! Eee, jaz sem tudi Smrtonosno orožje gledala 5000tič , če je pa fajn Tvoj je pa itak faca na kubik, pa saj, če se ne odjavim moj tudi vedno bere kaj sem pisala, in se smeji, da moram o vsem poročat! Sanikaa, jaz imam kr navadno strgalo, za zdaj, pa itak še jabolčka prekuham, mi je pa fino to, bom nabavla! Muca, ma ne se jezi glede uvajanja GH, midva že cel mesec poskušama, in če noče več, ga ne silim, včesih poje 1 žličko, jaz mu kr mleko dam, pa se naje, mislim, da ni kaj narobe, bo že vsaki dan kako žličko več, al pa tak, ko je Eee napisala, vsak dan več korenčka zraven jabolka pa bo boljši, tak jaz delam, ko uvajam novo stvar, malo, malo, zraven že znanega okusa. Ayo, upam, da si se vsaj spočila, če ne naspala! Go-ta, prišla k sebi? 23tina, a tako so ti svetovali, ja, zanimivo, da tako rečejo, ker, naš ima približno enake mere, kot vašaLija, in ko ga oblečem se fuuul buni, ker se mi zdi, da je kot sardelica v tisti jajčki , sam zdaj prakticiram, da avro prej ogrejema, pa malemu dam samo jakno gor in termo farmerce, da mu je maaalo bolj komot, mu pa tudi že noge čez gledajo, a da jih naj pokrči ne vem! To, da glava ne sme ven gledat pa vem ja, je že pri tavlki blo tak, sam takrat so bila jajce sam naprej obrnjene, ma ful je blo drugači. Mali se neki obrača po posteljci, ne vem, a misli spat , al ne, ma saj je spal od21-8mih , ja, ja saj vem, da mi je fajn, to pa zato, ker vem, kako je ko otrok ne spi ponoči, in si kot zombi, zato mi je zdaj prizanešeno, se ne bom preveč hvalila, kaj veš kaj me čaka še vse,....