|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
3.2.2010 22:13:09   
eee35
Hmm, pojma nimam, če treba še enkrat???? Verjetno ne, ali pač, probaj se pozanimat.

Očala na nosu, samo malo upognjena, mogoče mi ne bojo padale dol.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
3.2.2010 22:27:35   
eee35
Ok, še moj pogled, ker se je na drugem računalniku draga žena pozabla odjavt iz tele Ringaraje...

Očala so bla na stolu, stol pa je za sedet v spalnici pa tema...

Kar se mulca tiče so stvari pod kontrolo, je vsake dve uri, zjutri sadje , popoldne zelenjavo vmes pa mlek, pa vsake tok časa še mal vode, da ne bi slučajno premal tekočine mel. Je kr mirn, spi okol 11h in 2h po kakšno urco, tk oda se da v stanovanju še kej narest.

Sicer pa če ga pustim na mir da tud on mir tko da je kr ok, plazi se še ne, tko da tuk klele problemov ni :-)

lp m

< Sporočilo je popravil eee35 -- 3.2.2010 22:28:09 >

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
3.2.2010 22:38:52   
Sanikaa
ojla..preživela dan ..vprašanje kakšna bo nočuser posted image user posted image
Aprilčicauser posted image user posted image user posted image draga moja moraš se sprijaznit s tem da imaš enega zelo trmastega bikeca domauser posted image user posted image user posted image Zdi se mi da bo pri njemu veljalo tisto , ko bo nekdo brez (npr. v vrtcu) bo tudi on hotel biti "velik". Zdaj ko imaš Julijo zraven bo še težje ker tudi on hoče še vedno biti "majhen". To je popolnoma normalno ..jaz sem sive začela dobivat ko mi je Vid sredi belega dneva serviral klobaso v gateuser posted image user posted image Pač reakcija na dojenčka. (super je delovalo da sem kregala Lejčija za kakanje v plenice in mu govorila da bi tudi on moral kot Vid na stranišče.če se spomnim si mi ti to svetovalauser posted image ) Ponoči pa lulal konstantno.Zdaj se polula sigurno enkrat na teden v posteljo..sploh do rojstnega dneva smo imeli tablo in vsakič ko je bila suha plenica čez noč je dobil piko . Ko jih je bilo 5 je dobil nagrado (atlantis, vožnja z avtki, kino) in s eje obrestovalo ..od rojstnega dneva smo ukinili tudi nočne plenice. Nasvet ..objemi ga , ali sredi crkljanja mu povej da je on tvoj poseben fantek in da lahko ima plenice koliko želi , ampak da bi bila zelo srečna da gre kmalu kot ati na stranišče. pohvali atija vsakič ko opravi na straniščuuser posted image user posted image seveda da Jakob sliši, Julijo pa mal za hec kregaj kako je spet polulana,,njemu pa NiČ , kot da ti sploh ni pomembno. Zdi se mi da če boš pritiskala bo sam hujša trmicauser posted image

eee boga tvoja očala!! Ti definitivno za rojstni dan dobiš verižico za okoli vratu (seveda za nosit očala)user posted image Ja tole z vrtci bo še pestro!!!
Hruškolinka..ne vem kaj bom za petek ker fanti grejo na roglo ..za jutri sem pa zmenjena z babi in z majo.
Anžetka ...očitno je ena bolj sramežljiva pa samo bereuser posted image
lahkoo noooč

Neposredna povezava do sporočila: 2553
3.2.2010 22:39:52   
Sanikaa
pozabila semuser posted image
ima mogoče katera to strgalo? Je za kaj? :
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=203831
hvala papa

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
3.2.2010 22:40:57   
go_ta
m, lepo, da ni problemov, da je vse pod kontrolouser posted image Sem se pa zdele nasmejala za en teden vnaprej, hvalauser posted image Pa brez zamereuser posted image
eee35, faca mož, ni kaj, očitno bo sodeloval z nami v debatahuser posted image user posted image
tulpek, drži seuser posted image
ayo, super, da je princeska boljeuser posted image
Gremo ajat ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
3.2.2010 22:43:52   
Sanikaa
eee daj logiraj možeka da s ez nami pogovarja!!!!user posted image user posted image user posted image
Bravo sliši s eda zelo dobro obvladaš "mulc" zadevouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
3.2.2010 22:44:55   
eee35
sanikaa: jaz imam, je kar v redu, sicer za zdaj sem ga uporabljala bolj malo, ampak bom kmalu več. Se spomnim, da ima moja mami podobno, samo plastično, pa smo vsi po vrsti dobivali kašice narejene na njem, pa je bilo kuluser posted image .

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
3.2.2010 22:49:45   
eee35
Ma ja, saj vidite, m nas kar spremlja, tako, da moram včasih pazit, kaj pišem, da preveč ne šimfam njegove familije (na to, da šimfam njega, je kar navajenuser posted image ). Pa saj mu pravim, naj se prijavi, saj zdaj že res spada v RR, mogoče se bo enkratuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
3.2.2010 23:20:51   
aprilčica07
Dober večer,

sem  se skulirala in sem čisto ok. Frocovje že dve debeli uri spi, lubi je šel  zdaj, sva se malo pogovarjala in gledala en film, pa eno pivičko sva spila... tako, da je svet zdaj lepši... user posted image user posted image user posted image   Kadar imam jst svoje žute minute se mi smili Jakob, ker ponavadi on potegne ta kratko..pa sem pol jezna sama nase in posledično na ves svet..user posted image

sanikaa: hvala za nasvete.. glede trme: ja, imaš popolnoma prav.. če pritiskam in kričim in težim, je vedno slabo.. problem je v tem, ker jst popi.zdim prehitro, to vem, in tega se želim odnavadit. Pa mi ne gre... bomo vidli kako bo jutri, bom verjetno lubija pohvalila kako lepo lula v školjko in tako dalje...user posted image user posted image sem si zadala cilj, da ga razpleničimo do poletja, pa bomo vidli kako bomo uspešni.. tle okoli so zgleda vsi otroci bolj dovzetni za te reči, Jakobu se pa kr ne gre ven iz pampersic.. njemu je komot..user posted image user posted image user posted image
tulpek: za kaj pa bolnica?? kaj si pisala, da ima mali lise oz izpuščaje?user posted image user posted image user posted image user posted image
eee35: daj res aktiviraj tvojga možička, da naj z nami čveka.. veš kako bojo zanimive debate..user posted image user posted image user posted image
go ta: si gledala suvrivorja? komentar... jst kr voham, da gre naslednji ven Klemenuser posted image

Nič,grem še jst v mižule:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
3.2.2010 23:24:10   
aprilčica07
čakte čakte eee35: a tisti m je res tvoj m? ful dobro, da se je javiluser posted image user posted image user posted image user posted image
tulpek: sem šla brat za nazaj... nitke v blatu... držim pesti, da fanj opravite in boste jutri že domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tjašauser posted image user posted image user posted image
ayo: ja, kaj čem, otroci so različno.. naš je pač len za te reči... me razkurijo ko mi solijo pamet ostali.. saj mene ne moti tolko, bo že počasi, ma ko kašna pametna teta začne, mi popustijo ventili in piham..user posted image user posted image

Zdaj pa res grem spat:)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
3.2.2010 23:26:53   
Muca83
Čer! Nisem uspela čez dan nič napisat, ker je moj spet prišel kmalu domov in smo šli ven. Noč je bila katastrofalna, Lana se je zbujala non-stop. Pojma nimam kaj ji je bilo. Pa skoraj ni več šans, da spi v svoji postelji. Jo lahko popolnoma spečo noter dam, pa ima mula mala kar neke senzorje vgrajene in se takoj zbudi user posted image

No pa še danes mi je pokazala, da uvajanje goste hrane ne bo potekalo tako preprosto kot jaz mislim. Včeraj se je sicer pačila, ko je probavala korenček, ampak ga je vsaj pojedla. Danes se je pa pačila kot nora, se kar malo "davila" in vse izpljunila ven. user posted image Očitno ji je res zanič al kaj. Zdaj pa pojma nimam kaj naj ji uvajam, čisto mi je pokvarila načrte. user posted image

Je pa prispel stolček za hranjenje in je super!

romana24, vi ste pa res bogi user posted image Me je kar zmrazilo, ko sem brala. user posted image

anžetka, jaz jo previjam na ene 3 ure ali če se pokaka. Ponoči pa nikoli. Povijalne plenice pa sploh ne vem zakaj bi jih rabila user posted image Sem jih samo zaradi širokega povijanja zdaj pa sploh ne vem kakšno funkcijo bi imele. Pamperska in bodi naredi vse kar je treba. user posted image

simonalokar, držim pesti, da nimate celiakije. Ma imate že tako dovolj težav.

23tina, sesalec res pomirja otroke. Včasih ko je imela Lana kakšen histeričen napad sem v obupu sesalec vklopila in se je v hipu pomirila. No, ponoči ga pa res nisem nikoli prižigala ampak tudi potrebe ni bilo.

aprilčica, moja sestra je imela tamalga v plenicah nekje do 4 leta starosti user posted image Pa se ni nič preveč obremenjevala.

tulpek, user posted image upam, da bodo ugotovili, da je čisto banalen vzrok. Ma toliko enih problemov tuki gor srečam, da sem res vesela, da je Lana zdrava (trkam na les!)

Sanikaa, tako strgalo sem jaz kupila v merkatorju. Zelo lepo se jabolček na njega nastrga, pride čisto speštan. Za ostalo ga pa še nisem uporabljala.

m od eee35, ful mi je smešno prebrati moški komentar vmes. Če bi to ženska pisala bi bilo dolgo pol strani, tako je pa na hitro pojasnjeno z dejstvi. Ma moški so res čisto drugače narejeni. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
4.2.2010 1:28:19   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: romana24

No takole saj sploh nimam več časa za RR, ampak bom vseen si mal ga vzelauser posted image

V glavnem: Z Klaro sva bili en teden na infekcijski ker je imela bronhiolitis in še bakterijo RSV+ ki naj bi jo dobila od Roka. Ta bakterija naj bi razsajala v vrtcih. Ni za povedat kako se mi je mala smilila. Dva dni ni jedla popolnoma nič, zato je bila na infuziji. 6 dni je bila na kisiku ker je bila saturacija 88 če je bila brez.

Tako da ALEKSANDR te čisto podpiram da si se z malim odmaknila. Jaz sem tudi bolj previdna, čeprav čisto izolirat pred bratcem je pa ne morem. Pred obiski sem pa čist brez slabe vesti tečna in letam okol njih z razkužilomuser posted image

Sedaj sva doma in šele včeraj je spet začela normalnmo jesti tako da upam da smo se izvlekli. Samo še lepše vreme čakam da greve lahko kaj ven.

Vse ki imate bolne otroške user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Romana, popolnoma enaka zgodba kot pri nas-no, midve sva bili od Silvestra 10 dni not...In tudi jaz sem prav tečna z umivanjem, razkuževanjem in stiki nasploh...Tisti, ki svojega otroka ni videl tako slabega in na kisiku, mogoče ne razume...Ampak jaz sem svoje mnenje okoli teh stvari spremenila za 1000% :-) Srečno in upam, da bo šlo odslej samo na bolje...Btw: Ali imaš zdaj Roka doma?

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
4.2.2010 1:44:31   
zima07
Joj, pune, jaz sploh ne sledim!!!! Madona, ste pridne..pipete, kopt nosre...no, jaz poizkušam vsak večer preletet napisano, ampak če samo kak dan izpustim, sem v godlji... V glavnem, hotela sem vas samo vse lepo pozdravit... Bom jutri kaj več napisala...

Lahko noč!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
4.2.2010 5:58:55   
Ayo
No, danes pa sigurno jaz zmagam v zgodnjem tipkanju! ilaria je sitna celo noc in zdaj jaz ne morem vec spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj po dojenju je zaspala, jaz pa se bom probala malo zmatrat tukaj na racunalniku...pa poloznice moram placat...bom pac izkoristila to nespecnost, bolje kot pa valjanje in obracanje v postli.

Muca, tvoja princeska tudi nagaja ponoci in pravis, da noce vec spat v svoji posteljici? Evo, to imam jaz zdaj problem, ker je med boleznijo spala z mano, zdaj pa ocitno ponoci tezi, ker se je vrnila nazaj v svojo posteljico... Moj nasvet, ne jo vec nosit k sebi, potrpi par noci, naj joka v svoji posteljici, se potem spet hitro privadijo. To zdaj jaz prakticiram, niti jo ne dvignem, sem samo zraven posteljice in jo bozam. Isto smo delali pri Gabrielu, tako da tudi on ni nikoli z nama spal.

Eee35, a kar kamero mas nastimano, da cekiras, dobra si user posted image user posted image user posted image A m je pa tvoj? Dejmo ga malo pohvalit, ce nas ze bere user posted image user posted image user posted image In - zdej moramo pazit, da ne klobasamo prevelikih neumnosti? user posted image

Aprilcica, fajn da si zluftala zivce! user posted image

Midve z Ilario imava pa danes ob 11 plavanje, to je se nadomescanje od sobote, ker nas ni bilo, ker smo bili bubika. Joj, ce mi ne uspe kasneje malo zadremat, bom tam na baenu skup padla user posted image

Ok, gremo poloznice placevat.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
4.2.2010 8:00:10   
go_ta
Dobro jutrouser posted image Noč porazna, se k sebi spravljam, mali vriska tukj pa tipka z mano. Pridem kasneje ... lahko bi kar ponoči kak čvek udarileuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
4.2.2010 8:13:07   
eee35
Kavica in RR! Pogrešam to zjutraj! Danes grem pozneje, moja dva še v postelji.

muca: ma moški so narejeni čisto enakouser posted image , samo pol se nekaj zalomi, pismo, pa grejo v svojo stran! Probaj Lani dat jabolko in noter korenček, pol pa počasi več korenčka, manj jabolka, mogoče bo palilo. Ali marelico. Kateri stolček si vzela? Zgleda, da sem spregledala, da si naročila.

ayo: ja, m je moj, pa po moje klobasanje mu glih ne škoduje, samo se malo bolj reži, ko to bereuser posted image . A ja, kamere valjda nimam, samo zanj je bilo napisano, ker mi je gledal, kaj pišem. Pa ti na bazenu se tudi lepo namesti v kakšen obroč, po moje spanec v vodi ti bo koristiluser posted image .

zima, romana: upam, da vama ne bo treba ponavljat te grozne ˝vaje˝pa nobeni od nas tudi ne, grozno je, če so ta mali bolančkani. Glih včeraj sem odkrila, da je tast imel že nahod, pa ta malega po rokah je vlačil, pa ne vem, kaj je z ljudmi narobe?????!!!!user posted image user posted image Upam, da se ni nalezel.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
4.2.2010 8:15:22   
eee35
Aja, če smo glih pri noči, spal je od 20 do 23, pojedel fuuuul, joška je bila tokrat v redu. Pol se je zbudil ob 4 in pol ob 7.30. Pa sem kar naspana, čist drugače se počutim, če tako se zbuja.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
4.2.2010 8:36:01   
hruškolinka
Pri nas zadnji teden ponoči sam neki dremljemo, tamali je tako glasen, da še ata ne more spat (bogi, ma že podočnjake), drugače pa mali že kar v redu sedi in se uspe tudi že 15 minut sam igrat, tko da loh jst mal tuki tipkam.
Sanikaa, škoda da ne morem dans na bazen, da bi spet kakšno rekle. Ve pa fino plavajte!

A je to mogoče: mojemu malemu že stopala ven iz lupinice gledajo. Bo treba počasi sedeže skupine 1 it gledat, sam vseen se mi zdi še kake 3-4 mesece prezgodi.

Katere sedeže pa ve priporočate, da začnem mal akcije spremljat?

Martin
2.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
4.2.2010 8:46:06   
aprilčica07
Jutro,

na hitro, ker šibam v službo neki podpisat. Noč, tako tako, od  2 30 do 4 je imela monologe in čevakala kot nora. Pol sem obupala, ji dala čaj, pa je zaspala nazaj. Sva potem spali do 8 15user posted image user posted image user posted image user posted image Jakob je vstal že prej, ampak je moj popoldanski, tako, da sta naju pustila, da sva spali dalje...

Zdaj se pa grem naštimat, pa Jakoba vzamem s sabo, pa še do trgovine greva.. mi je to pozno vstajanje čisto zbrkalo ritem... ponavadi vstanem okoli 6 30, pa vse v  miru naredim, danes sem pa čisto zmešana...user posted image user posted image user posted image Pokomentiram, ko se vrnemo:)

Neposredna povezava do sporočila: 2569
4.2.2010 8:51:24   
23tina
dobro jutro!
mi smo dones imeli za nekaj odtenkov boljšo noč,se je sicer kar nekajkrat zbudila,vendar je po par minutah zaspala nazaj!¨
eee-sam tvoj možek je pa res facauser posted image joj si kar ne predstavljam kako ti je,ker moraš v službouser posted image
tulpekuser posted image user posted image user posted image
muca-mene tud zanima kateri stolček ste naročili.jes sm mal gledala,pa se kr ne morem odločit katerga bi vzela...naša se isto pači,kar kol dobi v usta in ni mleko.še ko ji dam vodo take frise pokauser posted image
ayo-dons si bla pa res zgodna.mene tud to skrbi,ker jo zadnje dni ko ne spi oz. se zbuja k sebi vzamem in se bojim,da se ne navadi.joj upam da ne,ker se jes slabo naspim,če je mala zraven!
go_ta-ja tole za ponočni čvek pa res ni slaba ideja.čeprav upam,da se bo obrnilo in bomo rajši pančkali ponoči.
hruškolinka-midva sva šla ravno kak teden nazaj gledat sedeže,ker lija tud že cela čez gleda.prvo so nama "odpredavali",ko pa so vprašali kok je stara,sva pa v MC in BC slišala isto.ne je še dat ven iz lupinice,ker je mnogo varnejše,ker se vozi kontra obrnjena!merilo,je kolk visoko ima glavo,ta ne sme prerasti lupinice.so rekli,da zdj ko je zima in so bolj oblečeni,da izgleda da je utesnjena,pa noge kao nč hudega,če čez visijo,jih bo že pokrčilauser posted image so pa nama romerja priporočali.

lep dan vsem skupaj

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
4.2.2010 9:02:31   
hel32
Dobro jutro

Spet je bila ena dobra noč, edino me ful moti, da moram od nosečnosti dalje z Lukasom hodit vsako noč na wc po 2xuser posted image user posted image , verjetno imam malo povešen mehuruser posted image , sem že bila pridna in zakurila pečko, 1. pralni stroj perila dala prat, pa pomivalnega sem vklopila, morem nabavit uni dišavnik, je spet stari fuč, pol pa tak smrdi venuser posted image , pa calgonit za pomivalca oprat spet malo nabavit, vsak mesec ga 1x s tistim spučem, se mi zdi, da kr lepše pomiva potem.
Madona, a mislite, da je to mogoče, mi je spet ena kola dol padla na vozeku, sreča, da sva bila čisto blizu doma, pa to ni bilo tako poceni, saj ne vem, a mislite, da ne bi smela po snegu vozituser posted image .

m od Eee, ti kr depatiraj z nami, nam še kak nasvet daš, tak moški, konkreten, ker ženske itak sam kokodakamouser posted image

Go-tauser posted image za tvojga očeta, ooo, kako srečo imaš, veš od mojga oče je bil tak, pa ga na žalost ni večuser posted image , drugač pa je mene še neki matralo včeri zvečer, zgleda kaka mala viroza, pa kaj ko ne smemo mame bit bolane.

Simonalokar, se pridružujem, in pošiljamuser posted image user posted image , da nimate celikalije.

Aprilčica, sanikaa je dala ful dober nasvet, si ga bom zapomnilauser posted image , ma ne sekiraj se tolk, počasi, saj bo, fantki so ful bolj naporni za iz plenic, sestrin še zdaj ima jih, pa je bil 3 leta star.

Se vrnem, mali je tečko, ker je posran,.....

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2571
4.2.2010 9:39:03   
hel32
Ekola, mali zrihtan, kaj sem že hotela pokomentirat,.....
Aja,.....Samsuser posted image user posted image za razvajanje z dragim, je pasalo, kaj, po tolkem času, ma jaz bi tudi, enkrat,...user posted image

Tulpek, upam, da ni kaka alergija, no javi, kako bojo rezultati inuser posted image user posted image

Mi imamo pa sončekkkkkkkkkk
user posted image user posted image user posted image

Previjanje, hmmm, odvisno od mene, kak gdaj, včasih 3x, včasih 4x, ko je pokaka pa taaakojjjjj, če ne je ogenj v strehi. Povijalnih plenic pa ne uporabljam že 100letuser posted image , no 2 meseca, imela sem jih samo za široko povijanje, zdaj so na podstrešju in čakajo na novega uporabnikauser posted image user posted image user posted image

Ayo
user posted image , da so Ilarina plučka OK, in da si dobila za Gabriela leva, jaz bom za Lukasa kupila kr zajčka, mi je ful všeč, no, če ga bojo še imeli, sem staknila v MB eno trgovino z rabljeno otroško opremo, grem tja pogledat, ker so kustimi fuuul dragi, za tiste 2 urici.

Aprilčica, sem prej mogla končat pri tebi, in ti ne poslušaj vseh "pametnih" nasvetov, z Jakobom ni nič narobe, če še piša v pamprersice, počasi, pa fajn opravi danes!

Eee, jaz sem tudi Smrtonosno orožje gledala 5000tičuser posted image user posted image user posted image , če je pa fajnuser posted image Tvoj je pa itak faca na kubik, pa saj, če se ne odjavim moj tudi vedno bere kaj sem pisala, in se smeji, da moram o vsem poročat!user posted image

Sanikaa, jaz imam kr navadno strgalo, za zdaj, pa itak še jabolčka prekuham, mi je pa fino to, bom nabavla!

Muca, ma ne se jezi glede uvajanja GH, midva že cel mesec poskušama, in če noče več, ga ne silim, včesih poje 1 žličko, jaz mu kr mleko dam, pa se naje, mislim, da ni kaj narobe, bo že vsaki dan kako žličko več, al pa tak, ko je Eee napisala, vsak dan več korenčka zraven jabolka pa bo boljši, tak jaz delam, ko uvajam novo stvar, malo, malo, zraven že znanega okusa.

Ayo, upam, da si se vsaj spočila, če ne naspala!

Go-ta, prišla k sebi?

23tina, a tako so ti svetovali, ja, zanimivo, da tako rečejo, ker, naš ima približno enake mere, kot vašaLija, in ko ga oblečem se fuuul buni, ker se mi zdi, da je kot sardelica v tisti jajčkiuser posted image , sam zdaj prakticiram, da avro prej ogrejema, pa malemu dam samo jakno gor in termo farmerce, da mu je maaalo bolj komot, mu pa tudi že noge čez gledajo, a da jih naj pokrčiuser posted image ne vem! To, da glava ne sme ven gledat pa vem ja, je že pri tavlki blo tak, sam takrat so bila jajce sam naprej obrnjene, ma ful je blo drugači.

Mali se neki obrača po posteljci, ne vem, a misli spatuser posted image , al ne, ma saj je spal od21-8mihuser posted image user posted image , ja, ja saj vem, da mi je fajn, to pa zato, ker vem, kako je ko otrok ne spi ponoči, in si kot zombi, zato mi je zdaj prizanešeno, se ne bom preveč hvalila, kaj veš kaj me čaka še vse,....

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
4.2.2010 9:45:10   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

Romana, popolnoma enaka zgodba kot pri nas-no, midve sva bili od Silvestra 10 dni not...In tudi jaz sem prav tečna z umivanjem, razkuževanjem in stiki nasploh...Tisti, ki svojega otroka ni videl tako slabega in na kisiku, mogoče ne razume...Ampak jaz sem svoje mnenje okoli teh stvari spremenila za 1000% :-) Srečno in upam, da bo šlo odslej samo na bolje...Btw: Ali imaš zdaj Roka doma?

Ne nimam ga doma, ker ga lažje krotim samo tistih par ur ko je doma kot pa cel dan. Sedaj se glih pozna ta mala razlika : Rok 18mesecev in Klara 6 mesecev. Če ga imam doma samo letam za njim in ga iz miz in stolov dol dajem, pa iz predalov in pralnega stroja vn vlečemuser posted image user posted image user posted image . Tako da je naporno. Pa še v Klaro mi vedno rine če je doma tko da je to misija nemogoče

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
4.2.2010 9:57:50   
hruškolinka
23 tina, sej za tolk stare otroke je res bolj varno, da se vozijo v kontra smeri, da jih ob morebitni nesreči pritisne s hrbtom nazaj in ne s tropkom naprej, ker v tem primeru bi se lahko prsni koš poškodoval, ker še ni dovolj razvit. Sam če mu pa noge gledajo ven iz lupine, mu jih pa tudi lahko polomi. Ob nesreči jih otrok zagotovo ne bo imel časa pokrčit.Malo še počakimo, bomo vidli, kako bo, ko bodo šli mali ven iz kombinezonov.
Hel, kako je kolo dol padlo? Še dobro, da zna tvoj možek popravit. Morda pa lahko vozek reklamiraš? Seveda da lahko voziš po snegu. Jaz ga rinem po celem snegu, pa se še ni nič zgodilo.
Aprilčica, jst sem tud poslušala v vrtcu, kako ni dobro otroke silit ven iz plenic, ker jim to lahko pusti določene posledice. To je za otroke zelo resna zadeva. Približno tako, kot če mu na silo vzameš ninico (al medvedka, s katerim spančka).

Martin
2.8.2009

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
4.2.2010 10:20:57   
23tina
user posted image
user posted image
user posted image

moja miša mala in moj možekuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 23tina -- 4.2.2010 10:23:45 >

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?