hel32
|
Tako, Lukas spi, mama pa hitro na RR Spali smo ful od 21-8 zjutraj , in opet spi, ni čudno, da je tak velikan, sva se pravkar merila in tehtala, ker 6.bo star 5 mesecev in za dnevnik rabim, ker zdaj ne greva v P, in mere, prosim: 9300kg in 74 cm , velikan naš, ni čudno, da mu je vse 74 že premalo in plenice 4+ glih pašejo na rito, upam, da bo hotro nehal plenice uporabljat, ker drugače bomo mogli une za odrasle kupovat Pa voziček je popravu, je kupil včeraj 10 tistih in je še nafta za avto več vredna celih 74 centov je dal!!! Mene je včeri cel dan neki zvijalo, pa driskala sem, pa slabo, ne upam nič jest, sem pojedla enih tablet, pa za bolečine, proti driski, krčem , upam, da ni spet kaka trebušna gripa! Go-ta, berem, da tudi ti nisi najboljši , zorno to zvijanje ane? Anžetka, domači puding je ful uspel, jaz ga kuham v posodi za mleko z 2 dnom, ko naliješ vodo not in se nikoli ne prismodi Plenice, jaz se na začetku kupila Hugies, pa jih ni več za dobit, sem potem poskusila Leclercove, in so tok trde ko kamen, zdaj pa tam kupujem kr pamperke in so najboljše, sem sam 1x v lidlu jih kupila pa so fuul bolj trde. ALEKSANDR, ja seveda, si nardila prav, da si se umakila, sam jaz otroka prehlajenega ne bi poslala v bližino dojenčka, ker vem, kako je to, lahk bi mamica počakala da punca ozdravi.Grem jutri v Spar, pa bom pokukala za piškoti, sem čist pozabila pogledat tam. Tulpek, zgleda, da bosta najina fanta od rojstva neki posebnega , tvoj ima hitro zobke, moj je pa takoooooooooo veliiiiiiiiiiik in težek. Aprilčica, se podpišem, nama tudi tok paše, ko frocovje zaspi, spijeva čaj v miru se pogovorima, pogledava kak film, se zmasirava,..... Ti si tudi jutranji tip pospravljanja, jaz tudi našaltam mašine in šibam po bajti, da imam potem mir! Muca, ja daj slikico od Lane s špangico!! Šivilja, hvala za link od Merkatorja!! Drnula, mogoče se pa kaj hujšega kuha, če vročina ne pade za pupiko. Takole, morem malo pospravit, sem sam zakurila in neki trenerk zakrpala na šivalni stroj.