|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
3.2.2010 12:14:45   
ALEKSANDR
Spet bi samo jamrala...user posted image Spali zelo zelo slabo... Mala je celo noč kašljala..jaz imam rahel spanec..pa skoz stene se ful sliši.. Ob 3 je Luka moral kakat..se je malce napenjal, ampak je pol šlo... ob pol 5 Pa se je tamala zbudila...češ nisem več utrujena...in  pač ni nihče več spal- no Luka je do 6 potegnil... Mi je tako žal, da nisem kr pri mojih prespala...

Drnula- je imela kr visoko vročino... mogoče ma samom kako virozico..Glavno, da je punca dobre volje...user posted image
Ayo- po moje tudi taveliki iz vrtca mimogrede kaj prinesejo, ne da bi sami zboleli...tamali pa po moje kr hitro poberejo.. No, držimo pesti, da je Ilaria zdrava...Pa naj čimprej odkašlja, kar še ma za odkašljat...
Hel- je pa res velik fant...user posted image

Romana- uf...bogica mala...pa samo da je mimo...pa user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite do konca...

Pa hvala za spodbudne besede vsem.. Mi je včasih kr malo težko, ko ne vem kako odreagirati..pa nočem biti neka hudobna mačeha...user posted image Ampak jaz nimam pojma kaj pri njih v vrtcu razhaja..in me ful skrbi, da kaj ne prinese...

V glavnem..bom ob naslednjem javljanju boljše volje...da ne bom samo jamrala tu gor...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
3.2.2010 13:15:12   
Ayo
ALEKSANDR, skoda res da nisi tudi cez noc ostala pri starsih. Po moje nima smisla hodit nazaj domov, ce bi rada Luko zascitila pred tamalo, bi mogla bit tam dokler ne odide. No, brez zamere, ker ci si malo tam malu tu, se lahko vseeno naleze, nikoli ne ves kje prezi na nas ta golazen!

Midve sva s sprehoda, kaksen soncek, neverjetno, izgleda ze pomladansko vreme user posted image user posted image user posted image
Kosilo je kuhano, zdaj pa cakam gospodo. Potem pa k P in nato arhitekt. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
3.2.2010 14:23:46   
Sanikaa
Živijo. Lejči danes ima pol svečke!! 6 mesecev je napolnil!user posted image Kam je pa ta čas preletel""??user posted image

Anžetka, Tulipek ne me držat za besedo , ker ne vem če te recepte prakticirajo pediatri. Vem da se da naredit ,ampak je odvisno od pediatra, če ve in če presodi , da otrok res rabi. Mi jih dajemo za take boge , ki imajo hude afte in ne morejo sploh brez anestetika jest.

Mi smo katastrofalno spali. Lea sem nosala pol noči po stanovanju da bi lažje dihal in da bi mu sluz stekla iz noska. Res mi se smili , ko ne more normalno dihat.
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke

Danes sme naredila kompirček in korenček ..tok je bilo jami da sem vse kaj je ostalo še jaz pojedla user posted image user posted image user posted image Mislim da bom še za naše pireje začela prakticirat korenček..kar fajn okus mu da user posted image

Plenice uporabljali smo skoraj vse in smo zdaj na Hoferjevih. Ne pravim da so idealne , ampak je bistveno manj moker. Ja tudi na 4 smo. No zdaj mal testiram hoferjeve stvari in sploh niso slabe. Trenutno so me oduševile tablete za pomivanje posode (9 v 1) kmalu bodo kakšne 100 v 1user posted image user posted image Sladkarije so super in bio testenine in bio zelenjava (korenček, kakšno sadje)..ostalo nisem še probala. Pravijo da je Nutoka boljša od Nutele..nisem še probala ..ampak bomuser posted image
Grem še mal spančkat dokler je vse tihouser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
3.2.2010 14:54:13   
sams
ojla pupice moje,
anžetka, mi pa fuuul malo hodimo v Hofer in Spin ipd zadeve razen za ene par zadev (npr. repke od rakcev v Spinu), ker preprosto te vsakdanje zadeve (meso, siri, zelenjava) raje kupujem slovensko, tam pa (sploh glede mesa in mleka) tega ni.... Za plenice pa nimam pojma. Mi uporabljamo Müllerjeve (pri Martinu smo sprobali skoraj vse in te so najboljše za nas). Aja, jaz ne dajam povijalnih plenic čez. Previjam pa bolj poredko user posted image , ker pozabim. Ma recimo pri Sofiji porabim ene 3 plenice na dan (nikoli ni plenica fuuuul poscana) razen ko se pokaka, to pa čimprej previjem. Pri Martinu pa previjam celo več, ker fuuuul kaka.

tina, boooga, upam, da je noga boljše....se mi prav smiliš

ayo, tudi ti booooga. Sem včeraj prav mislila nate, ker sem šla na pedikuro in na bazen user posted image . Z mojim dragim seveda. Pa tudi savnala sva se, zakon skratka. Sem bila taaaakoooooo vesela. V bazenu sem delala stoje in prevale user posted image  
Sofija pa se tu zraven mene deeeereeeee kot nora, ker nima pozornostiuser posted image  že 2 minute.....

Nič, gremo do mlekomata in po malega v vrtec. FUuul sem bila zjutraj nesramna do njega, ker se zbuja ob 4h in bi se rad igral, jaz bi pa še fuuul spala....me fuuuul peče vest  user posted image user posted image  Uffff, da bi vi čule, kako grozno se Sofija sedaj dere, mislim...... boljše, da grem user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
3.2.2010 15:09:26   
aprilčica07
Jst imam danes tako slab dan, da najbolše, da grem kr spat do jutriuser posted image user posted image za popi.zdit. kr derem se  na Jakoba, za kozlarije... mislim, no.. nevem kaj mi je, ampak take se ne prenašam.. čakam, da pride lubi domov in da frknem malo ven, ker drgači  bom postala nevarna za okolico, pa nimam vzroka za bit taka. No, tik pred M sem, če je to vzrok.. Grozna sem, pa vse mi gre na jetra... nevem ali je luna ali kaj za en vrag?user posted image user posted image user posted image user posted image

sams: user posted image user posted image user posted image super, da sta uživala z lubijem, je pašalo kajne? jst imam tudi slabo vest, ker danes se enostavno samo derem na oba, na Jakoba pač malo več.. ma grozna sem..user posted image user posted image user posted image pa še spat ni hotel it prej.. Julija pa tle zraven vrešči, se jezi, ker je reva sama..user posted image user posted image
sanikaa: čestitke Leu za 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta pa Julija in Leo skoraj 1 mesec razlike, naša je lih dopolnila 5 mesecev 30-egauser posted image smo pa tudi mi danes prvič naredili krompir in koren, pa vse sem zalila z aptamilom in je frajla vse zmazala... pa ni blo malouser posted image user posted image
ayo: fanj opravite sestanke z arhitektom!
ALEKSANDR: še ena, ki je slabe volje... tudi sama upam, da ko se naslednjič oglasim bo bolše, ker trenutno sem res razštelana... user posted image user posted image   po moje bi blo tudi bolše, da bi kr pri tvojih doma prespala.. raje se malo drži na daleč, itak bo Luka prej ali slej zbolel, ma je bolše, da je večji, jst bi ga kr držala proč od polsestrice...

Raje grem, da ne zamorim vsega skupaj.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
3.2.2010 15:11:50   
aprilčica07
sams: a veš, da ima Hofer  (vsaj v NG) slovensko meso? sicer jst raje kupujem pri mesarju (če lih nimamo doma, ker moji pač kupujejo od enih kolegov, in je pač vse domače), če zaloge ni, gremo k mesarju... najraje.....user posted image sem pa zadnjil lih firbcala v Hoferju in opazila, da je meso z slovenskim poreklom, ga pa nisem še provala..

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
3.2.2010 15:34:38   
tulpek
Sem mislila malo več komentirat, pa sem jezna user posted image mali ima neke rdeče-oranžne nitke v kakcu in gremo na pregled. Verjetno se lahko poslovim od KM in jajc. Bomo videli. A je možno, da je od zobk, sigurno bodejo vsaj 3 dvojkice sočasno?

Nutela je preverjeno boljša od Nutoke, čeprav tudi slednja ni slaba. Sicer sem pa js z večino stvari iz H zadovoljna. Imam nek "seznam# kje kaj kupujem in se tega držim. Hofer: mlečni izdelki, sladkarije, zelenjava, sadje, zamrznjena zalenjava, suhe slive, testenine...

Neposredna povezava do sporočila: 2532
3.2.2010 15:44:42   
hel32
Ojla

Sva bila na doooolgem sprehodu, imamo ful toplo, 9+ mali seveda ni niti minute , ampak je pa pasalouser posted image
Je pa naš velikan že komi, komi v košari od vozička, sicer pa, ga zamenjam, kak bobolj toplo, ker itak nič več ne spi zuni, ga vse zanima.
Pa še za dedija sva kupila darilo, ima 8. 60 let, tako dobro fuluser posted image sem prav presenečena, da sem ga tukaj dobila.

Aprilčica, ti pa se skuliri in idi na en čikuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2533
3.2.2010 15:56:53   
simonalokar
bi prosim en nasvet
kako se dozira aptamil npr na 100 ml koliko dam aptamila. jaz seveda dojim samo za kašice bom pa mešala z aptamilom - tam na škatli piše preglejte tabelo pa je ni nikjer

aja dajala bom aptamil adc za elergike. prosim pomoč

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
3.2.2010 16:13:26   
23tina
simonalokar-na 30ml 1 žličko,ki maš priloženo.se pravi,da ti je potem bolje da narediš 90ml in daš 3 žličke.

user posted image user posted image user posted image  za vse bubančke

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
3.2.2010 16:34:14   
anžetka
Kaj, punce, imate danes vse slab dan...? user posted image
Sams, sta se pocrkljala in pogovorila z Martinom? A Martina kličete prav Martin ali imate kakšne izpeljanke? Moj sošolec v OŠ je bil Martin in smo ga klicali Tiniuser posted image Še tak mičken je bil...
Simonalokar, ponavadi je ena merica oz. 1žlica (ne zvrhana) na 30ml vode. Tako je pri Bebi in Novalacu, za ostalo pa ne vem. Zakaj pa ne bi razredčila s svojim mlekom? Sej tok ga pa spet ne rabiš...
Punce, že večkrat sem opazila, da je na forumu tudi ena Jasna*, ampak nikol nič ne napiše, zgleda samo čekira...user posted image A katera pozna? Ne bi rada, da bi bla to (next) BG29...

Sasa84

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
3.2.2010 16:49:39   
23tina
anžetka-slab danuser posted image .sploh ne,imam namreč zelo slab danuser posted image tamala dons ni zaspala do pol 4-h zjutraj!!!!grozauser posted image .moj je ob 3-h ponoči sesal,je nekje slišu,da sesalec pomiri otrokeuser posted image .zdj pa res mislim,da bojo zobi,ker je pa res čudno vse skupaj.ko je zaspala sem jo dala v postlco in se je ob 4-h že spet zbudila.potem sem jo k sebi vzela,da ja bomo imeli kaj od noči.mah vsake 10 min se je zbudila,pa krilila z rokami pa jokcalauser posted image user posted image .

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
3.2.2010 17:04:57   
23tina
moram oddat en post,da vidim,če mi je podpis prikazalouser posted image

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
3.2.2010 17:05:35   
23tina
bravo zameuser posted image user posted image user posted image

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
3.2.2010 17:51:03   
simonalokar
hvala vam za napotke saj ga bom delala samo 30ml tok za kašice pa za pirejčke. svojga  pa ne znam si sama vn iztisnit pa črpalke pa ne mislm kupovati

ne nevem nč o jasni upam da ni spet kj.user posted image user posted image user posted image

tega se pa ful bojim da bi srečal in videl svoje slikice kje drugje brez našga dovoljenjauser posted image user posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
3.2.2010 18:25:18   
hruškolinka
Sanikaa, mislim, da si rekla, da bi morda šla v četrtek plavat. Jst za jutri nimam varstva, ga imam pa v petek ob 12 in grem plavat. Čestitke za pol svečke. 

Martin
2.8.2009

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
3.2.2010 19:43:05   
go_ta
Hej, babe, dons smo bli terenski ... sva šla z malim najprej na sprehod, popoldne smo šli vsi trije, je bil ful lep dan. Potem smo pa itak akcijo imel, zabavanje Nikota. Noč je bla tud pri nas slaba, 2x se je zbudil, 2x sem ga morala popravljat, je počez ležal, ob 5 sem ga morala preobleči, je bil čisto moker. Uglavnem, zabavnouser posted image
sanikaa, čestitke za 6 mesecevuser posted image Čas leti, ni kaj ... A Lejči je še vedno bolan?user posted image user posted image Ko si ravno omenila, kako ti je dobro jesti krompir pa korenje ... Moj oči je zadnjič za Nikota skuhal (ja, krasnega očeta mamuser posted image ) riž, korenje pa jabolko, je blo takoooo dobrouser posted image
hel, je pa Lukas krepak fantekuser posted image Super napreduje! Ja, nekaj me daje že dva dni, nisem v redu. Ma, saj se držim, mame ne smemo zboletuser posted image
aleksandr, ti kar jamraj, pač pridejo taki dnevi, saj bo boljeuser posted image
tulpek, pri nas tudi nimajo calgelauser posted image je preverila, ga imajo samo v lekarni, 40 km stran ... Pa upam, da mali ni alergičen na kaj!user posted image Noseča pa pomoje nisem, sem kak virus fasala, je bla tud tašča bolna - razen če tud ona ni nosečauser posted image
aprilčica, verjetno kak pms, kaj? Mene tud daje, sem grozna, ko hudič, najbolj pa kratko potegne lubi, se mi kar smili. Jaz pa piham naokroguser posted image
sams, super, da si se malo sprostila!!
ayo, je blo vse okej pri P?
muca, he he, očitno smo mame najbolj zanimive igračke. Ampak jst imam zdaj fobijo pred dojenjemuser posted image
šivilja, ti si še dobra ... jst sem v pižami včasih, dokler se ne spravim ven - do 1 popoldneuser posted image Se mi ne da preoblačit iz pižame v trenirko pa v hlače, če grem ven. Čisto preveč delauser posted image
drnula, kako je s Hano?
romana, uu, to je moralo pa biti groznouser posted image Samo da ste bolje!!
simonalokar, držim pesti, da ni aleergijauser posted image user posted image
anžetka, previjam na 3, 4 ure ... kaj vem, čisto odvisno od moje lenobeuser posted image
čakam survivor, potem pa me čakajo novi deli Lostauser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
3.2.2010 19:48:41   
aprilčica07
Tudi jst čakam survvivorja. Razploženja malo bolše, ampak še vedno gnilo..user posted image user posted image

hel: šla na čik, ni pomagalo.. bi mogla še kaj spituser posted image user posted image
simonalokar: prej pozabla, pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image da ni celikalija...
go ta: ma kaj vem kaj je ali PMS ali kaj drugega... besna sem kot ris, rada bi Jakoba dala ven iz plenic(ja, grozna sem še vedno lula v plenice) pa mulo noče slišat in to me nervira in nervira, jst norim, kričim, jočem, se pogovarjam.. Jakob pa gladko lulanje na ignore.. nevem več kaj naredit.. any idea??user posted image user posted image sanikaa, drnula..

Me je prej klicala ena znanka in mi je naredila celo predavanje, da kako z Jakobom neki ni ok, če je še v plenicah.. ma grrr, ne bom niti pisala..user posted image user posted image user posted image user posted image Grem raje poštimat Julijo, Jakob in moj se pa uspavata. Spet ni spal Jakob popoldan, mislim, da bo kr hitro zaspal..

Morebiti pridem nazaj:), če bom bolše volje..

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
3.2.2010 19:58:04   
go_ta
aprilčica, jst ti žal ne znam pomagat, vse nas to čaka, pomoje je s fantki še hujši problem ko s punčkami. Sigurno pa z Jakobom ni nič narobe no, kakšne ma folkuser posted image Od sosede sin je bil 2 leti pa pol star pa še vedno v plenicah, zdaj ne vem, a jih ima še.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 2544
3.2.2010 20:22:57   
Ayo
Sams user posted image za plavanje in lepo da si name mislila user posted image pa za savno tudi super, jaz jo tako pogresam, ker tukaj pri nas ni take kulture kot v slo in imamo za en klinac savne, pa se moj tudi ni za, potem pa tudi jaz prakticno ne hodim. Medtem ko sem bila se v lj, je bil to skoraj tedenski sport user posted image

Jaz bi mogla v petek na plavanje, pa morava z mojim letat za kopalnice, tako da ne bo nic, upam da za vikend. Na sestanku so nama danes rekli, da mogoce bo hiska ze julija/avgusta vseljiva, pac odvisno tudi od naju kako hitro bova izbirala materiale user posted image

M jaz se nimam, ce odstejem tisto edino pred user posted image ilarie, sem prakticno brez ze skoraj 3 leta. user posted image No ampak mene drugace nic ne moti, ko jo imam, ker se mi zdi kot da se nekako telo spuca user posted image

Jaz previjam obicajno pred dojenjem, to je na 3-4 ure. Uporabljamo pa pamperske.

Aja, seveda, pri P je bilo vse ok, je poslusal pljucka in je vse v najlepsem redu user posted image user posted image user posted image Sem bila tako vesela!! Potem sem mu pa omenila, da imamo Gabriela drisko doma, pa je reku no upajmo da se mala ne naleze, ker smo potem spet na zacetku user posted image In zdej cakam, da bo imela se Ilaria drisko...user posted image

Drugace sem pa ful vesela, ker sem danes dobila za Gabriela leva za maskare!!! Sem sla tukaj pod mano v en salon, kjer sposojajo, pa prav teta ja samo lev in ninja so ostali, pa sem rekla ja sej sem prisla ravno po leva!!! Sva z Gabrielom probala in je bilo kot narejeno zanj!! user posted image user posted image user posted image

Aprilcica, pa kaj se sekiras za plenicke in za butaste izjave! Nas lump bo tudi se kar precej casa v njih pa tudi njihovi vrstniki imajo prakticno vi plenicke. Bo ze, ceprav bi tudi jaz rada da bi to bilo ze jutri user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
3.2.2010 20:26:16   
eee35
Evo mene, v službi kar mir, sem skoraj vse uspela prebrat, kaj ste pisale! Zdaj pa mali v postelji, jaz gledam smrtnostno orožje (priznam, vidla sem že 50x pa vseeno me še zabavauser posted image ), moj dragi pa plača položnice in kolne zraven.

Ta mali pa zadnje tri dni noče jest z joške ob 20, po kopeli, ne vem, kaj mu je ali tako poln od prejšnjega hranjenja (verjetno ne, ker je malo pojedel), ali noče joške. Ponoči mu dajem, pa se ful stiska, tako da pojma nimamuser posted image  V glavnem je bil kar zmatran, ker je takoj zaspal. Ponoči ima žurke, včeraj se je zbudil ob 22.30 že, pol ob 2.30, pa ob 4.00 (!!!), sva ga prečakala, da neha se pogovarjat, pa je zaspal do 5.30, pa pol ob 8.15 že pokonci, nič se nisem naspala, takšen prekinjen spanec je za en k....

Danes sem skuhala za malega bučko, jedel je zmešano s zelenjavno juhico iz kozarčka, pa to je do zdaj edina zelenjavna stvar pripravljena vnaprej, ki je okusna in ne smrdi, prinesla mi je mami iz Poljske, pa tukaj ni te firme se mi zdi, Gerber.

tina: midva našega sva dostkrat s sesalcem uspavala čez dan, zdaj, ko je starejši ful težje, nekaj se dere zraven, ampak ponavadi še pali.

aprilčica: a si se malo pomirila? Jaz sem večkrat jezna, pa piham, pa se piz...kam, še dobro, da moj ni takšen, ker bi bilo za znoret.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
3.2.2010 20:56:20   
tulpek
Sploh nimam volje brati.. v glavnem, jutri gremo v bolnico na preglede in naju bodo zadržali tam.

Se oglasim kaj preko neta na telefonu.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
3.2.2010 21:36:00   
hruškolinka
eee35, a si že kaj pohvalila dragega, kako mu gre dobro na porodniški? Zadnjič po plavanju sem ga videla, ko je hranil malega in zgleda, da kar obvlada. 

Martin
2.8.2009

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
3.2.2010 21:44:08   
eee35
A ste to vidle? http://www.ljubljana.si/si/mol/novice/66512/detail.html

hruškolinka: neee in danes ne bom, ker se mi je z rito na očala usedel, zgledam kot vesoljc.user posted image user posted image user posted image  itak ji več nimam, ene mi je sfu...al ta mali, druga ta stari!!!!! Katastrofa!
Drugače pa ja, sta šla, je bil kar živčen, kako bo šlo, ampak je bilo baje v redu. Mali pa ga ima rad, pa ni nič teži, ko je z njim. Itak sem namestila eno kamero in spremljam, kaj z otrokom dela. Ok NOT, ampak mi tukaj visi zraven, pa tečnari zdaj, pa se prilizuje.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
3.2.2010 22:00:58   
hruškolinka
eee35, jaz sem vlogo za vrtec oddala v jeseni. Hmmm, kaj pa zdaj?
Škoda za strupana očala. user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?