go_ta
|
Hej, babe, dons smo bli terenski ... sva šla z malim najprej na sprehod, popoldne smo šli vsi trije, je bil ful lep dan. Potem smo pa itak akcijo imel, zabavanje Nikota. Noč je bla tud pri nas slaba, 2x se je zbudil, 2x sem ga morala popravljat, je počez ležal, ob 5 sem ga morala preobleči, je bil čisto moker. Uglavnem, zabavno sanikaa, čestitke za 6 mesecev Čas leti, ni kaj ... A Lejči je še vedno bolan? Ko si ravno omenila, kako ti je dobro jesti krompir pa korenje ... Moj oči je zadnjič za Nikota skuhal (ja, krasnega očeta mam ) riž, korenje pa jabolko, je blo takoooo dobro hel, je pa Lukas krepak fantek Super napreduje! Ja, nekaj me daje že dva dni, nisem v redu. Ma, saj se držim, mame ne smemo zbolet aleksandr, ti kar jamraj, pač pridejo taki dnevi, saj bo bolje tulpek, pri nas tudi nimajo calgela je preverila, ga imajo samo v lekarni, 40 km stran ... Pa upam, da mali ni alergičen na kaj! Noseča pa pomoje nisem, sem kak virus fasala, je bla tud tašča bolna - razen če tud ona ni noseča aprilčica, verjetno kak pms, kaj? Mene tud daje, sem grozna, ko hudič, najbolj pa kratko potegne lubi, se mi kar smili. Jaz pa piham naokrog sams, super, da si se malo sprostila!! ayo, je blo vse okej pri P? muca, he he, očitno smo mame najbolj zanimive igračke. Ampak jst imam zdaj fobijo pred dojenjem šivilja, ti si še dobra ... jst sem v pižami včasih, dokler se ne spravim ven - do 1 popoldne Se mi ne da preoblačit iz pižame v trenirko pa v hlače, če grem ven. Čisto preveč dela drnula, kako je s Hano? romana, uu, to je moralo pa biti grozno Samo da ste bolje!! simonalokar, držim pesti, da ni aleergija anžetka, previjam na 3, 4 ure ... kaj vem, čisto odvisno od moje lenobe čakam survivor, potem pa me čakajo novi deli Losta