aprilčica07
|
Sem nazaj Vse sva poštimala z tamalim, pol do trgovine, pa sem malo cunje (zase) gledala, pa me je mali takoj zapodli ven iz štacune: daj mama, gjemo, tle ni nič za Jakoba Moram it sama, saj vem, ma sem mislila, da vsaj pogledat mu bo pustil, ma sem se zmotila, tipičen dedec, že zdaj tako mali.. hel: mi pa nimamo sonca, je oblačno, ampak ni tako hudo mraz.... mogoče bomo kaj ven šli po kosilu.. za Julijo kuham krompirček in koren, bomo vidli, če bo tudi danes tako veselo zmazala vse... muca: ti je eee35 odlično svetovala, provaj med jabko zamešat korenček, počasi počasi... ne je pa silit, če ji ne bo šlo.. pa eno žlico, drugi dan dve in tako dalje... go ta: ja, tudi meni se mi zdijo, da se tam vse neki dogovarjajo... včeraj je pa Klemen kr neki ponorel... ma nisem dobro štekala zakaj.. bomo vidli kako bo danes.... 23tina: ma kašen cukr je Lija, ma zelooo lepčkana punčka sanikaa: super, da je bla noč bolša... in da se Leu izboljšuje stanje.. anžetka: ma a Anžeta zobki matrajo? ali se hoče samo crtkat pr mami? ayo: ja, res si bla zgodnja.... si še mene prešišala, ki sem ponavadi tle med prvimi.. romana: bogica Klara, no... ma bistveno je, da ste zdaj doma in se crtkate in ste zdravi miska: zdaj si fertik, zdaj bo NIna tipkala spanje v ta veliki postelji: jst sem ga pri Jakobu usrala in še zdaj plačujem, ker spi z nami.. pri Juliji upam, da bom bolj vztrajna... bomo vidli... punce vztrajajte, ker ko enkrat zavohajo skupno spanje, jih živi bog ne spravi več ven (vsaj Jakob je tak) stolčki in lupinice: naša bo še en cajt v lupinici, zaenkrat je ok, ko ji bo premala bo pa itak težila.. šla bo v stolček od Jakova, mislim, da je firma Nania, je bil v akciji v BC že dolgo nazaj, je pa to neka no name firma.... stolček je pa zakon... lubi ima v avtu en super truper dober stoček do CAM, ki je pa tako zanič, da opisat ne morem... smo ga preplačali in še enkrat preplačali.. stolček za jest: imamo od brevi in smo zadovoljni.. razpleničenje otroka: ja, hvala za vzpodbudne besede, sem se se skulirala in se vdala v usodo, da bo pač kadar bo... ga silit ne morem, ker pol bo zihr ratala štala... tako, da dajmu času čas.. priprava hrane: pri Jakobu sem vse pasirala, kar se je kasneje izkazalo, da ni ok, ker pr 2 letih frajer še vedno ni hotel koščkov jest.. tako, da Juliji fanj pretlačim z vilico in to je to.. Grem skončat kosilo za bejbo...