|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
4.2.2010 10:30:24   
hel32
Imam Peg peregov voziček z malimi kolesami, in je enostavno dol padlo, neki del ki zgleda kot neka matica se je odlomo, tak, ko imajo smučerske palice za obroč, no to je kupo in dal gor, na 2eh, zdaj je pa še iz enega, ko ni zamenjal dol padlo oz. se je odlomlo. Tisti del kao drži kolo gor.
Ne vem, če lakh reklamiram, bom poklicala!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
4.2.2010 10:30:58   
Muca83
Evo še ena porazna noč. Zbujanje res non-stop! Sem šla spat ob 1h in ob 3h sem pogledala na uro, sem imela občutek, da sem že 8 ur v postelji in ne 2. Jaz ne vem kaj je miški, a so res zobki sam ni nič videt v ustih. Itak je celo noč spala pri nama ampak to čisto nič ne pomaga, da se ne bi zbujala.
Zdele se pa lepo igra, nekaj minut mislim, da bo še mir. user posted image

eee35 in 23tina, jaz sem naročila TEGA. Midva sva jih v soboto gledala v BC in nama je bil ta model všeč ampak najbolj v rdeči barvi. Potem sem šla pa doma na net pogledat in je bil ravno tisti dan v akciji pri nakupu preko spleta ampak samo oranžen. In sem ga kar naročila, je bil potem 98 EUR.

eee35, hvala za nasvet glede GH. Bom probala res tako. Sicer sem potem razmišljala, če bi začela kar s krompirjem in v njega zelenjavice skrivala, samo vprašanje kakšen se ji bo krompir zdel. Jo imam na sumu, da bo po mamici, ki ne mara zelenjave user posted image Čeprav kot dojenček sem pa vse jedla.

hruškolinka, jaz sem tudi razmišljala, da bi začela akcije za sedeže spremljat ampak v lupinici naj bi bili otroci pa nekje do 9. - 10. meseca. No naši itak ni nič premajhna. Tukaj sem zasledila, da zelo hvalijo sedež Maxi Cosi Tobi.

23tina, jaz sem ji do sedaj dala za probat jabolko, banano in mlečne riževe kašice in je vse z veseljem jedla. Pri korenju se je pa zataknilo user posted image

hel32, ti pa res nimaš sreče s tem vozekom. Katerega pa imaš? Mogoče je pa za to tudi garancija veljavna. Sonček ti pa zavidam, tukaj je oblačno in malo megleno.

Lana se fuuul jezi, tudi v naročju za računalnikom noče bit tko da moram it. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
4.2.2010 10:38:25   
Sanikaa
Punce heelllou!!
Imam zelo rada pink ...tud na koncertu sem bila ,ampak nič ni bilo niti do kolen tem nastopu:
http://www.youtube.com/watch?v=qphCCFOgcCo&feature=player_embedded

Mi smo spali mal boljše. Leo še vedno ima popolnoma zamašen nosek in orang kašlja. Ampak lepo izkašljuje. Nima nobene vročine in ko je zbujen se lepo igra tak da ga ne bom vlekla v zdravstveni dom ...edino če bom vidla da bo stanje šlo na slabše.

Ja mal bi popravila Romano24. RVS ni bakterija je respiratorni sincicijski virus in res je da so skoraj vsi dveletniki v vrtcih že prekuženi s njim.. Približno dve tretini dojenčkov se okuži s njim v prvem letu življenja. Zelo zlahka je prenosljiv ..na pultu ,ali vozičku v trgovinskem centru preživi več ur. Oseba je lahko izpostavljena virusu in ga lahko prenese nevede na druge..zrak, stik, poljub. Pri večini dojenčkov povzroči blag prehlad. Pri nekaterih lahko povzroči okužbo pljuč in taki hudo zbolijo..težji je potek bolezni. Nastane bronhopulmonalna displazija ki je pogostejša pri nedonošenčkih. (potrebujejo kisik, otežano hitrejše dihanje, značilne spremembe na rtg sliki pljuč). Zdaj bom pa prepisala z zloženke preventivne ukrepe:
1. preden dirate otroka dobro umijte roke
2.če ste prehlajeni ne poljubljajte otroka..samo božajte po glavi
3.če so sorojenci prehlajeni pazite , da se ne približajo dojenčku
4. pazite da se ljudje z znaki prehlada ne bližajo dojenčku
5.otroka ne jemljite sabo tam kje je veliko ljudi: vrtec, trgovinski centri, velika družinska srečanja..
6.če je doma novorojenček je priporočljivo da sorojenec ne hodi v vrtec
7. do 2 . meseca odsvetujemo obiske..

Koliko lahko sklepamo od naših rr. tudi 3-4 mesečne otroke fajn zdela ta virususer posted image user posted image Zato res razkuževala in orang umivati roke .. tudi vsakič ko se nos obriše...

Hruškolinka ..pa ni user posted image da bomo enkrat imele istočasno varstvouser posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
4.2.2010 10:41:24   
Sanikaa
Pozabila sem mal komentirati Tulipek!! A so bili prisotni samo krvavi trakci ,ali še kaj. Ker mene je opozorila naša P da se lahko najdejo krvave nitke in da to ni nič takega. Od prijateljice fantek ima krvave nitke in njihov P je rekel da ni nič takega ..da nekateri starši kar plenice , ali slike prinesejo s krvavimi kakci. Da to ni nič takega in jo je pomiril. Rekel da prebavila pač dozorevajo. Kaj je pa tebi rekla P da vas je poslala na daljne raziskave??

Drži seuser posted image user posted image vse bo OK!!!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
4.2.2010 10:54:35   
anžetka
No, pri nas je bila noč obupna, se je od 23.30 do 5.20 zbujal VSAKO uro, potem pa dvakrat v roku 2ur zaspal za 40minut. Res sem se naspala ej...user posted image
Muca, probaj malo svojega mleka dat zraven ali pa malo jabolčka. Moj je zmazal tiktak!user posted image
Aprilčica, baje je normalno, da nekje do 3leta lulajo v plenice. Za fantke je pa baje značilno, da začnejo kasneje brez plenic lulat/kakat...
Sanikaa, jst pa kar s paličnim mešalnikom ukašim. Strgala nimam in ga tudi ne bom kupila, bom kar z navadnim, če bom. A Pink ti je ful vredu? Men tud! Na katerem koncertu si pa bila?
Tina, ful je lušna Lijauser posted image
Stolček-mi imamo Nannia stolček, smo ga kupili v akciji v BC in je (zaenkrat) OK.
Previjanje-jst ga na 2uri in pol oz. 3 previjam. Če je pokakan, pa v bistvu takoj. Malo še počakam, če bi slučajno še kaj naredil, potem pa akcija.
Tamal leži zraven, drži flaško in pije oz. grize cucelj...user posted image vsake tok mi še po tipkovnici useka...mogoče to pomeni, da moram nehat...že tuli...jaouser posted image kok je siten zadnje čase!!!user posted image mater, če pa to ni vredno zobkov...

< Sporočilo je popravil anžetka -- 4.2.2010 10:55:26 >

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
4.2.2010 10:55:28   
go_ta
Evo, sem prišla k sebi ... Zdi se mi, da sem že 100 ur pokonci, je pa ura komaj 11user posted image Dolg dan bouser posted image Ja, tole nočno zbujanje me je zadnje dni čisto zdelalo, sem utrujena ko pes. SPloh proti jutru se je zbujal na uo in pol, ob 7 sva pa že morala vstat in pol je on veselo vriskal zraven. Zdaj je pa v stolčku poa čudne face dela, menda kakauser posted image
hel, ja, imam krasnega očeta, brez problemov bi lahko pustila malega pri njemu, bi vse imel pod kontrolouser posted image Žal mi je za tvojega očetauser posted image
tina, kok luštkana pupikauser posted image Helou Kittyuser posted image Pa velika je tud fuluser posted image Ja, upam, da se res ne srečamo na forumu ob 3 zjutrajuser posted image
aprilčica, ma v survivorju mi grejo vsi na živceuser posted image Noben noče priznat, da se DOGOVARJAJO o izločitvah, pol pa vidiš, da imajo že vsi vse naštudiranouser posted image So se pa začeli kregat, to bo še napeto. Ma, naj Njegoš zmaga, itak ima taktikouser posted image
muca, eh, nam še po 3 tednih ni ratalo uvest enega obroka GH, poje ful, ampak potem hoče še mleko. Požeruhuser posted image Ti pa poskusi z drugo zelenjavo?
hruškolinka, tina, mi imamo že avtosedež, romerja evolvo ... Bomo čez kak mesec poskusili, kako mu paše, ker v lupinici je res ko sardina.
sanikaa, naj se Lejči čim prej dokončno pozdravi!
ayo, mene proti jutru (ob 4, 5) prime, da bi si šla kofe skuhatuser posted image Res ne vem več, kaj nardit. Zdaj bom lubija dala zraven spat, bom vidla, če ga on lahko pomiri. Ker ko vidi mene, se začne jokat, če ga ne dvignem ...
Grem pogledat, a je plenica polna. Potem pa kosilo pa malo ven.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
4.2.2010 10:58:50   
Anonimen
evo se mene...

nase noci so naceloma ok. se je pa vceraj zbujala na 15 minut od 4-ih do 7-ih.
ampak res na 15 minut!

malo je prehlajena....nosek, kaslja, vceraj je imela tudi vrocino. danes pa je dosti boljsa.

tud nina je zjutraj odkrila tipkovnico, tako, da se moji casi visenja na RR z nino v narocju pocasi iztekajo...user posted image

23tina....lustna lija.....manekenska, taka dolga jeuser posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
4.2.2010 11:01:13   
hel32
No ekola, jaz pametna, ker nisem prej poklicala, sem direkt uvoznika poklicala in to so kao varovala, dobim, po pošti, in je bil stric fuul prijazen, je reku, da je to od soli dol padlo
in kako naj gor nardi mož, skratka, hvala ti hruškolinkauser posted image user posted image , da si me spomnila, včesih, pač človeku ne kapne, kaj čmouser posted image user posted image .

Še neki, a ve tudi se tolk slinite po vaših user posted image , jaz ga kr naprej lupčkam, pa mučkam, pa žulim,....se mi zdi da 1. nekako nisem tolk, tega fantiča bi pa kr pojedlauser posted image user posted image , trenutno odkriva kako glasno lahko vreščiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Tulpekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
4.2.2010 11:03:41   
hel32
Ej, go-ta, ne moj, oduser posted image oče je predlani umrl, moj ima 8. februarja 60 tko!!!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
4.2.2010 11:15:04   
go_ta
hel, ups, prehitro sem prebrala, se opravičujemuser posted image Pa dobrodošla v klub vreščečih mulcev, Niko to počne že dober teden, sem že oglušelauser posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
4.2.2010 11:36:57   
aprilčica07
Sem nazajuser posted image Vse sva poštimala z tamalim, pol do trgovine, pa sem malo cunje (zase) gledala, pa me je mali takoj zapodli ven iz štacune: daj mama, gjemo, tle ni nič za Jakobauser posted image user posted image   Moram it sama, saj vem, ma sem mislila, da vsaj pogledat mu bo pustil, ma sem se zmotila, tipičen dedec, že zdaj tako mali..user posted image

hel: mi pa nimamo sonca, je oblačno, ampak ni tako hudo mraz.... mogoče bomo kaj ven šli po kosilu.. za Julijo kuham krompirček in koren, bomo vidli, če bo tudi danes tako veselo zmazala vse...user posted image
muca: ti je eee35 odlično svetovala, provaj med jabko zamešat korenček, počasi počasi... ne je pa silit, če ji ne bo šlo.. pa eno žlico, drugi dan dve in tako dalje...
go ta: ja, tudi meni se mi zdijo, da se tam vse neki dogovarjajo... včeraj je pa Klemen kr neki ponorel... ma nisem dobro štekala zakaj.. bomo vidli kako bo danes....
23tina: ma kašen cukr je Lija, ma zelooo lepčkana punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sanikaa: super, da je bla noč bolša... in da se Leu izboljšuje stanje..
anžetka: ma a Anžeta zobki matrajo?  ali se hoče samo crtkat pr mami?user posted image
ayo: ja, res si bla zgodnja.... si še mene prešišala, ki sem ponavadi tle med prvimi..user posted image
romana: bogica Klara, no...  ma bistveno je, da ste zdaj doma in se crtkate in ste zdraviuser posted image user posted image user posted image
miska:   zdaj si fertik, zdaj bo NIna tipkala user posted image user posted image

spanje v ta veliki postelji: jst sem ga pri Jakobu usrala in še zdaj plačujem, ker spi z nami.. pri Juliji upam, da bom bolj vztrajna... bomo vidli... punce vztrajajte, ker ko enkrat zavohajo skupno spanje, jih živi bog ne spravi več ven (vsaj Jakob je tak)
stolčki in lupinice: naša bo še en cajt v lupinici, zaenkrat je ok, ko ji bo premala bo pa itak težila.. šla bo v stolček od Jakova, mislim, da je firma Nania, je bil v akciji v BC že dolgo nazaj, je pa to neka no name firma.... stolček je pa zakon... lubi ima v avtu en super truper dober stoček do CAM, ki je pa tako zanič, da opisat ne morem... smo ga preplačali in še enkrat preplačali..user posted image
stolček za jest: imamo od brevi in smo zadovoljni..user posted image
razpleničenje otroka: ja, hvala za vzpodbudne besede, sem se  se skulirala in se vdala v usodo, da bo  pač kadar bo... ga silit ne morem, ker pol bo zihr ratala štala... tako, da dajmu času čas..user posted image
priprava hrane: pri Jakobu sem vse pasirala, kar se je kasneje izkazalo, da ni ok, ker pr 2 letih frajer še vedno ni hotel koščkov jest.. tako, da Juliji fanj pretlačim z vilico in to je to..user posted image

Grem skončat kosilo za bejbo...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
4.2.2010 11:52:11   
hel32
Se poslavljam do večera, skuham do konca in greva veeeeen n
a sooonnnceeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tina, lija je fuuul lušna puncauser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
4.2.2010 11:53:17   
Muca83
Uff je bila tečna, sem komaj čakala, da zaspi.

Zdele malo gledam tele avtosedeže 9-18 kg po netu. Kok to veliko stane!! Pa da pomislim, da imava 2 avta in bo treba najbrž 2 sedeža kupit... Ufff user posted image Pa na tem najbrž ni ravno za šparat.

23tina, Lija je fuuul luštna! Pa enake hello kitty copatke ima kot naša miš. user posted image

A je to zdaj eno tako obdobje, da se otročki tok zbujajo? Ker nas veliko piše o tem...

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
4.2.2010 12:14:18   
go_ta
muca, poglej si na tej strani sedeže, jst sm ga tukj naročila, je blo ful bolj poceni, poštnina je pa 10 evrov. http://www.o-baby.de/ Alpa pobrskaj mal na netu, pri nas so grozno dragi sedeži.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
4.2.2010 12:23:09   
anžetka
Hel, itak, da bi ga nonstop mazila, cartala, lupčkala...user posted image user posted image Me mora kar odrivat stran...z vsemi štirimiuser posted image Pa žgečkam ga rada, ker se tko doooobr smejčkauser posted image Po hrbtu, ob straneh, po stegenčkih pa po vratu ga najbolj žgečka. On pa mene rad za lase vleče, čoha,...včasih se tko stisne lepo k men, ampak ne vem, če namenoma ali slučajno...
Aprilčica, zdej je ene par dni tak...ne vem, če bi šlo sam za crkljanje, bi bil že prej tak...Pri kolegici je isto-malo več kot en teden. Vse pa roma v usta...vse!Je pa res, da mal "šparam" s Calgelom...bom namazala ga s tem, ko bo siten, potem bom pa videla. Opažam pa že nekaj časa, da palčke daje v usta. Mu enega ven potegnem, pa gre že z drugo rokico proti ustkom. Mu ne pustim pa je trmast...user posted image  Joj, potem nisi mogla v miru šopingirat zase...? Bogica...user posted image  Mava pa zgleda iste stolčke-Nannia. Mi imamo modrega...itak!user posted image  Sem zadnjič ugotovila, da ima skoraj vse cotke v modri barvi. Ampak bo j*eb*a, če bo naslednji otrok punčka...user posted image user posted image  Pomojem bom nabavila kar kakšne barve/flomastre punčkastih barv za cunje in bom malo ustvarjalauser posted image
Muca, mi2 imava tudi 2avta. V enem bo sedež in se bomo zgleda bolj s tistim vozili, ko bomo šli vsi trije kam. Če bo šel pa samo en (brez tamalga), potem bo šel pa s tistim, ki bo brez. Kaj pa če bi si poskusila kakšnega sposodit al pa rabljenga kupit?
Go_ta, a znaš nemško? Jst sem že skoraj vse pozabila...mi je pa luštna ta stran. Sam moraš met pa kreditno oz. mastercard a ne...? Al je še kakšen drug način?
Nekaj me matra, da bi kupila voziček, ker tega imava sposojenega...sam se mi zdijo vsi tok dragi...mela bi ga pa potem še za naslednjega pamžka, tako da...pa moral bi imeti velika kolesauser posted image

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
4.2.2010 13:22:47   
aprilčica07
anžetka: glede cunj.. nič bat, Julija je tudi v temnoplavih cotkah čisto kjut punčkauser posted image user posted image se da ponucat res vse... fanti so pa meni itak najlepši v temno in svetlo modrem, pa v zeleni vojaško in temno rjavi.. in v to tudi Jakoba v glavnem oblačim...user posted image ti kr namaži Anžetkotu dlesni, mogoče ga res matra, pa je zato tako tečkan, božec mali.. je pa očitno tud kaj v zraku, ker razen helin Lukas so vsi ponoči neki tečnarili..user posted image   jst bom danes hranjenje malo obrnila, jim bom dala zvečer več kašice in manj mleka,  da vidim ali jo lakora zbudi, ali pa se bejba zbudi kr tako, za špas..user posted image user posted image user posted image user posted image
voziček: mi smo že za Jakoba kupli Peg Perrego AT4 Sportivo, je sicer velik vozek, ampak ima velika 4 kolesa in pridemo res kamorkoli si zaželimo, gre po makadamu brez težav, po snegu, po poljskih potkah... mi ni žal res niti centa za ta vozek..user posted image user posted image
muca: mi imamo 2 stolčka, enga imam jst v avtu, enga lubi.. moj je bil poceni od lubija je bil očke iz glave, pa je en k.... vreden..user posted image user posted image splača se ti mogoče spremljat akcije v BC, ali Pikapolonici, pa malo po spletu prebrskaj... se da najdet tud cenejše stvari, ki niso slabe..
go ta: kaj tudi vi imate sonce? tle ga ni, pa piha spet.. za kozlat vreme je ratalo..user posted image user posted image

Šibam po  frocovje, sta ostala pr tašči, pa ju grem iskat... Jst sem ta cajt v miru pojedla in dala  prat stroje... zdaj pa akcija dalje.. lubi je šel delat in zdaj bo še bolj pestro..user posted image user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
4.2.2010 14:01:11   
go_ta
anžetka, ne nemško sem pa v glavnem vse pozabila - sj razumem še nekj, govorim pa ne. Jst sm na tej strani kupila voziček, jane nomad, velika kolesa (je pa velik tud za prtljažnikuser posted image ), pa je super, ker gre povsoduser posted image  Sj ko boš imela naslednjega otročka, kupi vozekuser posted image  Sem gledala, da se najdejo tudi dost ugodni novi vozički, ko sem mal gledala na netu. Aja, pa aprilčica ima prav - lažje je kombinirat cunje, če maš prej fantka pa potem punčko kot obratnouser posted image  Na punčko gredo plave stvari, na fantka ne rozauser posted image
aprilčica, mislim, da je bil Klemen živčen, ker mu ni bilo prav, da so ga pri tisti igri nekateri označili kot neprizadevnega al kaj? Ja, vsi otroci so ponoči tečkasti bili, upam, da bo danes boljeuser posted image
hel, ja ja, jst tud Nikota skoz crkljam. Pa žgečkam pa stiskam. On pa mene vleče za lase, grize ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2592
4.2.2010 14:08:45   
hel32
Ja, zgleda, da sam naš muc tolk pridno spi, se mi pa zelo smilite, ko morate pnoči vstajat, sicer pa nikoli ne veš, mogoče bo pa ta 3ji spet tak ko 1., nikoli ne veš, kaj te čaka, je pa res, da zgleda imam srečo!
Sva bila na sprehodu, je bilo super, sem ga dala kr v jajčko in na voziček, da malo vidi on okrog, zdaj pa spi, seveda, kaj pa drugauser posted image user posted image , zaspanec naš mali, ni čudno, da je tak velik, ko sam spi in papcauser posted image , sem mu danes nardila, korenček+krompir+brokoli+novo-por, da vidimo, al bo jedel!
Sem samo juho zelenjavno skuhala za danes, ker itak v nedeljo bomo spet jedli ko user posted image na očetovem RDuser posted image user posted image , se moremo malo spucat!

Mali še kr žagauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2593
4.2.2010 14:10:12   
hel32

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Ja, zgleda, da sam naš muc tolk pridno spi, se mi pa zelo smilite, ko morate pnoči vstajat, sicer pa nikoli ne veš, mogoče bo pa ta 3ji spet tak ko 1., nikoli ne veš, kaj te čaka, je pa res, da zgleda imam srečo!
Sva bila na sprehodu, je bilo super, sem ga dala kr v jajčko in na voziček, da malo vidi on okrog, zdaj pa spi, seveda, kaj pa drugauser posted image user posted image , zaspanec naš mali, ni čudno, da je tak velik, ko sam spi in papcauser posted image , sem mu danes nardila, korenček+krompir+brokoli+novo-por, da vidimo, al bo jedel!
Sem samo juho zelenjavno skuhala za danes, ker itak v nedeljo bomo spet jedli ko user posted image na očetovem RDuser posted image user posted image , se moremo malo spucat!

Mali še kr žagauser posted image

OPPP MULCuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
4.2.2010 15:15:11   
eee35
tina: Lija je takoooo lepa!user posted image , res punca je cukrček ful!

A spijo vaši malčki s kakšno ninico, ali pliškotom? Jaz mojemu nisem davala doslej, pa razmišljam a je varno?

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
4.2.2010 15:26:55   
anžetka
Eee, mojmu vse igrače zmečem iz posteljice, ko ga dam not spat. Ne vem...se mi zdi bolje, da nima. Pa še težje zaspi, ker je potem vse zanimivo...
Vozički-ja, mogoče bom pa res pri naslednjem raje kupila...ma sej ne vem kaj bi...user posted image mela bi ga, sam...morm mal spremljat akcije...
Papcanje-danes sem mu naredila krompirček in zmešala mal mleka not...ma ne vem, če je pojedel 2žlici. Samo ven je metal. Bomo videli jutri. Pa nisem mu spasirala, ampak samo pretlačila z vilicami, tako da so bili še mičkeni koščki not. Je bil ful smešen, ko jih je "grizel" in premetaval po ustkihuser posted image
A je katera že kdaj jedla papajo al pa muškatno bučo? Jst še nisem, vsaj ne da bi vedlauser posted image  sem pa kupila za tamalga in dobi čez en teden. Upam, da mu oz. nama bo všeč.user posted image  Morm mal za recepti pofirbcat.
Sem ga dala na joško, je pojedel, potem sem ga pa kar v posteljico dala spat. Danes že drugič spi v posteljici!user posted image Čist sem srečnauser posted image
Sem dala nove slikce v album...user posted image včer sem ga enostavno mogla slikat, ko je jedel-ful mi je bil faca!user posted image

Sasa84

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
4.2.2010 15:33:24   
aprilčica07
anžetka: kako sta lepa, obauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Anže je pravi mali pubec!user posted image user posted image user posted image user posted image
eee35: ne maram, da ima igračke zraven, ponavadi ima pleničko ali pa tisti njegov povšterček, ki je notri zaradi tega, da je ena luknja zamašena.. drgači pa nič.. ji je pa Jakob zadnjič znosil svašta notri, pa nisem vidla in je pol celo noč norela in enkrat jo pogledam: na glavi je imela dva pliškota, plenico zasukano okrog teleščka, enga velikegga črva (pa pliškota) pa pod hrbtom, ni čudno, da je norela..user posted image user posted image user posted image

Pridem nazaj, grem spit neki, ker me želodec muči, fuj..

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
4.2.2010 16:47:18   
hel32
Punce, mene pa zanima, neki, mi bomo imeli konec meseca krst in zdaj rabim, valda neki za oblečt malega.
Mama bo kr preko Neckermana vzela, samo tam imajo ful lepe stvari za močnejše, tam od št. 42 dalje, za mulca pa nimam pojma kje naj iščem, naj si sposodimuser posted image Ker itak bom sam tisti dan mu dala gor.

Neposredna povezava do sporočila: 2598
4.2.2010 17:19:53   
23tina
hel32-pozabla sem s kje si,če si z ljubljane imajo v btc v hali A mislim,da se reče by american!imajo precej stvari tud za take male in niso ne vem kake cene!

hvala za pohvale za mojo lijicouser posted image

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
4.2.2010 17:39:46   
aprilčica07
Otroci pridni, pica se peče, user posted image user posted image user posted image en čik sem že skadila, skratka danes je zame drugi svet..user posted image user posted image

hel: odvisno kaj bi rada oblekla malegauser posted image , mi smo imeli Jakoba v enih frajerskih hlačkah na naramnice, ble so temno rjave, spodaj frajerska srajčka, čez majčka, preko vsega svetlo rjava bunda in svetlorjavi čeveljčki v kombinaciji s kapico..user posted image user posted image bi je res lep, tak frajer mali... user posted image user posted image user posted image kupili pa smo neki v BC in neki tle v eni trgovini preko meje.. v glavnem je lahko cote tudi pol nosil.. meni niso všeč otročki, ki so za krst kot konfetki.... ampak to je le moj okus...user posted image aja, pa krščen je novemvra, tako, da je blo tudi mraz tisti dan, pa ga ni zeblo..

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?