|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
10.8.2009 15:16:20   
ela24
Sedaj imam naslednji pregled 17. to je čez en teden. Ginekologinja je sicer rekla čez dva tedna, ampak z sestro nisva našli termina takrat. Pol pa bi blo komaj čez tri tedne. To pa se mi zdi predolgooooo!;) Mislite, da se bo naslednji teden že videlo kaj več?
Menstruacije..To pa je svoja zgodba. Zaradi policističnih jajčnikov sem si jih sprožala. Tako, da pojma nimam kako si to računat.
So mi pa rekli, da je predviden datum poroda 23. marecuser posted image
Že cel teden sm nestrpno pričakovala user posted image , zdaj pa spet čakanje..

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
10.8.2009 16:34:08   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Hvala za lepe želje, ampak žal... Na UZ se je videla neka bela "lisa" in ginekologinja (končno je nazaj, pa ful je prijazna - se ji je fajn zdelo, da sem se o marsičem pozanimala - še dobro, da imam RR in vas user posted image ) ni hotela ne potrditi ne ovržti IMN. Poslala me je na krvni test in beta HCG je bil 5093, kar naj bi bilo za 8t4dni premalo. user posted image  Jutri grem v bolnišnico, kjer me bodo pregledali, pa na krvni test grem še vsaj enkrat, da bomo videli ali raste ali pada. Najbrž bom ostala dva/tri dni na opazovanju, potem pa bomo videli kaj bo naprej... user posted image

aleunam user posted image user posted image user posted image user posted image !

Najini princeski raseta...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 702
10.8.2009 16:54:30   
n€na
nosečkice moje..jaz se poslavljam od vas...lepo je bilo čvekati z vami, mene je doletelo tisto, kar sem se najbolj bala....Moja pikica od prejšnjega tedna ni nič zrastla in sem dobila napotnico za v bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Žalostna sem, da vam ne morem povedati kako.

Bi napisala kaj več pa trenutno ne morem....samo jočem in sem žalostna...boli boli zelo boliuser posted image user posted image user posted image

Tako drage moje Marčevke 2010...lepo se imejte in pazite na svoje pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 703
10.8.2009 16:59:09   
Anonimen
Nena user posted image user posted image user posted image

Nimam besed, user posted image user posted image  samo upam da boš čimprej spet zagledala user posted image user posted image  ter drži se!

Pa javi se še kaj

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
10.8.2009 18:56:43   
andrejka28
Nenauser posted image , solze so mi pritekle ko sem prebrala tvoj post. Tudi mene je letos maja doletelo isto, v 8.tednu, tako da te popolnoma razumem in čutim s teboj.. Pa ne obupat, boš videla kar hitro boš zagledala spet user posted image  in z novim upanjem in malo straha čakala na prvi pregled. Jaz sem tokrat končno zagledala in zaslišala srček.

Za vse ostale punce ki še čakate rezultate in preglede držim pesti, zase pa odštevam dneve do 02.09. ko imam spet pregled da vidim ali je moja pikica kaj zrastla saj je v 7 4/7 bila velika komaj 11mm..

Drugače napihnjena še nisem nič, vsaj zdi se mi ne.. Tudi prav mi je še čisto vse, tudi uniforma, ki mi je že pred nosečnostjo bila kar tesna.. Tak da komaj čakam trebušček, da bom vsaj videla da se nekaj dogaja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
10.8.2009 19:22:46   
Jassika
n€na user posted image . Saj sploh ne vem kaj naj ti rečem, ker zdajle verjetno nič ne pomaga user posted image user posted image user posted image  Samo to ti lahko rečem, kot andrejka28 - vse ki smo to dale čez, vemo kako boli - kljub temu pa smo nekako prebolele in smo danes vesele user posted image , tako da čim več lepih misli in boš kmalu zopet tukaj z nami.

aleunam, ela 24 za vaju pa tudi velja, da držimo pestke. Drugače pa sem bila na UZ v 6t 2d pa srčka ni bilo videti utripati, ampak smo ga slišali...dobro viden je bil v 7 tednu.

Pa lep pozdravček vsem ostalim, ki imajo 1 preglede že za sabo in je z user posted image  vse v redu. Le cartajmo se še naprej user posted image

(odgovor članu andrejka28)
Neposredna povezava do sporočila: 706
10.8.2009 19:59:17   
ela24
Meni bi že to nekaj pomenilo, da ga slišim...

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 707
10.8.2009 20:27:37   
strumf
joj pa kaj je punce danes. črni ponedeljek, same slabe novice.

N€na
 user posted image user posted image user posted image user posted image , tako mi je hudo, vem čez kaj greš, sem imela podobno zadevo amapak v 20t.

aleunam držim pesti in navijam zate user posted image user posted image user posted image . ravno tako ela24 user posted image user posted image user posted image user posted image navijam zate . meni se je tudi rok prestavil za 14 dni. tako da sem sedaj nekje v 7t in pol (namesto v 9 in pol). je rekla naj pridem naslednji teden.bila sem na pregledu v 6 tednu in pol, pa se je videl srček pa še rumenjak pa gestcijska vrečka. tako da potrpi.

drugače je pa za mano naporen dan. kr skoz mi je neki slabo, pa spala bi, ni mi pa za bruhat. pa sem popoldne zadremala za uro in ko sem se zbudila sem bila tako lačna, manjkalo mi je neki slanega. in sem najdla čips. sem se ga najedla, potem pa sem se tako slabo počutila da groznauser posted image . razpoloženje mi ful nihauser posted image , še sama sebi sem tečna, ker se mi nič ne da delat. cote za likat mi stojijo, pa jih sploh nočem gledat. katastrofauser posted image .

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 708
10.8.2009 20:33:53   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

nosečkice moje..jaz se poslavljam od vas...lepo je bilo čvekati z vami, mene je doletelo tisto, kar sem se najbolj bala....Moja pikica od prejšnjega tedna ni nič zrastla in sem dobila napotnico za v bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Bi napisala kaj več pa trenutno ne morem....samo jočem in sem žalostna...boli boli zelo boliuser posted image user posted image user posted image

Tako drage moje Marčevke 2010...lepo se imejte in pazite na svoje pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

ojoj, nimam besed....user posted image user posted image , drži se!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 709
10.8.2009 20:40:10   
cestnidrikač
Nena...saj bo...res kar je napisala ena od predhodnic...ni za obupat in nekatere vemo kako je težko. Tudi mene je recimo še zdaj strah kaj bo...in samo upam, na najbojše. Zdaj se pomiri in se objemi in bodi srečna, ker te bo tvoja zvezdica zdaj gledala z neba in pazila nate in na svoje sestrice in bratce...
Vem, da boli...ampak upaj.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 710
10.8.2009 20:47:21   
branka28
Nena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako mi je žal, nimam besed.....user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak ne obupaj.

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 711
11.8.2009 6:52:48   
*pupsa*
nena user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 712
11.8.2009 7:45:58   
*pupsa*
a še kateri spet šteka RR?

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
11.8.2009 8:54:29   
Loti70
meni tudi, sem prej pisala, pa vidim, da ni nič objavljeno

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 714
11.8.2009 9:04:18   
Loti70
nena user posted image user posted image user posted image in ne obupaj

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 715
11.8.2009 9:31:30   
lana70
jutrooo marčevke, kako ste danes? Malce ohladitve ne škodi, a ne.......no, vsem skupaj en lep dan, mi imamo pa danes pregled in komaj čakam, da vidim mojo user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 716
11.8.2009 9:55:56   
ela24
Jutro!

Ta noč je bila grozna. Skoraj nič nisem spala.Sinoči sem opazla na hlačkah dve mali rjavi pikici in sm bila čisto prestrašena. Pa ne vem če je to lahko od Dabrostona? Kr mi ga je g. predpisala preventivno, kr sm že imela ss.:( Kaj mislite? Ali sem upravićeno panična ali je to običajno?
Dosti sreče tistim, ki imate danes preglede.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 717
11.8.2009 11:07:27   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

n€na user posted image user posted image user posted image !

Žal tudi sama vem kaj to pomeni, tako da v tem trenutku ti nobena naša beseda ne bo zmanjšala tvoje bolečine.

Bodi močna in verjemi da bo kmalu posijalo sonce!

Drži se !!!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 718
11.8.2009 11:10:12   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

crvicek, jaz si nebi preveč špricala z operilom, vse te zadeve namreč tanjšajo sluznice...poskusi s kakšno drugo zadevo...

Lana, saj vem in zato se (če se že špricnem), se samo 1x na dan in nič več, ker vem da ni za pretiravat.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 719
11.8.2009 11:12:35   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Jutro!

Ta noč je bila grozna. Skoraj nič nisem spala.Sinoči sem opazla na hlačkah dve mali rjavi pikici in sm bila čisto prestrašena. Pa ne vem če je to lahko od Dabrostona? Kr mi ga je g. predpisala preventivno, kr sm že imela ss.:( Kaj mislite? Ali sem upravićeno panična ali je to običajno?
Dosti sreče tistim, ki imate danes preglede.

Če si imela samo včeraj rjav madež in ga zdaj nimaš več, pomoje ni kaj hudega. Ma če se ti še enkrat pojavi, pa vseeno pokliči G.

Jaz sem imela roza izcedek ko sem zmanjšala dozo dabrostona, tako da sem ga potem spet povečala zdaj je ok.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 720
11.8.2009 11:14:18   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

jutrooo marčevke, kako ste danes? Malce ohladitve ne škodi, a ne.......no, vsem skupaj en lep dan, mi imamo pa danes pregled in komaj čakam, da vidim mojo user posted image .

Ja meni je kar fanj ta ohladitev. Imam odprta balkonska vrata in diham svež zrak in mi fuuul paša!user posted image

Srečno na pregledu!!user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 721
11.8.2009 11:30:26   
ela24
Res upam ,da bo vse ok. Tako, da misliš, da je lahko to vpliv dabrostona? Nekje sm zasledila, da ga je pri nas težko dobit. Je to res? Jaz še mam nekaj stare zaloge;) Tako, da še ga nisem šla iskat. Upam, da ne bo kakih problemov ga dobit. Zakaj pa je tebi predpisala Dabroston? Pa se dobro počutiš ko ga jemlješ?
Pa še nekaj me zanima, kateri dodatek z folno kislino jemljete?

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 722
11.8.2009 11:38:13   
*pupsa*
kot so meni rekli v lekarni, je prodaja dabrostona v Sloveniji prepovedana, dobi se pri severnih sosedih user posted image  drugače pa jst jemljem centra med mami kar se folne tiče user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 723
11.8.2009 11:40:11   
Loti70
jaz jem Tifol tabletke

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 724
11.8.2009 11:46:01   
ela24
Ni mi jasno če je prepovedana, kje ga pa naj pol dobim na recept? Mast so čudni, predpisujejo ga ni ga pa za dobit. Prav "prepovedane"? Kaj pa je narobe z njimi? ;)
Jaz jemljem neovin za vitaminčke. Pa vem, da je najbolj poznan tifol pa ne vem če bi sedaj preklopla, ko mi jih zmanjka. Saj ne vem kaka je razlikauser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?