lucika
|
pozdravljene sotrpinke! Zelo mi je žal za vse, ki se vam ni dobro izteklo. ampak, saj veste, na koncu je vse ok, če ni ok, še ni konec! vem, da so zdaj tole grozni občutki, sama sem imela 2ss, hvalabogu vedno na začetku nosečnosti. in ko zdaj svojega fantka stiskam k sebi, se zavedam, da ga ne bi bilo, če ne bi bilo prej onih dveh zadevic. pa se mi zdi, da je bilo vredno, če je moralo bit tako. ker na koncu je res ok. zdaj ni neka tolažba tole, a enkrat bo, boste videle! sama sem magnezij pila v prvi nosečnosti že v začetku, ko me je kr nekaj šraufalo. zdaj me ne, vsaj to... drugače jemljem centramed mami, saj ne vem, ali je psihična finta, se mi zdi da je tud meni slabo po njih... drugače itak pojem dosti vitaminov s hrano, tak da mislim, da neke pretirane panike ni. slabo mi je enkrat ful , drugič nič. zdaj mi je bolj popoldan in še bolj zvečer, v službi pa pridno delam... Pri meni jih zdaj že kar nekaj ve. Saj bi še komu povedala, pa ne pridem zraven, ko pa sem kr naprej doma:))))) jaz se ful hecno širim. v cel pas, trebuha nimam nič kaj več kot prej, ampak hlače vse tiščijo... ma, si bom nabavila nekaj nosečniških, pa uživala. kaj se čem zdaj nekaj matrat in se stiskat v ozke pase, to je to, nimam kaj...
|