lucika
|
jaz sem ravno bila v hm v celju. pa kaj si ti nor, kake so to cene nosečniških zadev! adijo no, boljš da si kupim trojne rabljene (kolikor se jih pač lahko obrabi), kot pa ene nove hlače za 60 eur, pa sploh ni rečeno, kako dolgo mi bodo šle na rit. pa saj za zdaj, ko je toplo, še dobim gor raztegljive zadeve, dolge me mučijo. ampak bom zgruntala kaj pametnega:) obične hlače so bile vse nekam svetleče ali pa prav športne... sem šla domov brez vsega.... meni je še slabo, ampak tako, po etapah. kak dan ful, potem kak dan ne in ko si že ploskam, da bo ok, dobim porcijo za nazaj. imamo pa doma zelo zanimivo stanje. mojega dragega so včeraj začele ful noge bolet, pa vročino je dobil, pa kašlja tudi. vse skupaj se je začelo v trenutku, prvo nič, pol pa celi adijo. zdajle mi spi, če pa ne bo boljše, pa ima da vsaj pokliče dežurnega. sicer ne vem od kod bi lahko, ampak kaj če smo gripo kje staknili? mi ni glih vseeno, najmanj zame in za malega, ata se bo že zlizal. tak da smo zdaj vsi na steriliumu, se polivamo z njim:) drugače pa širim skrivnost. povedala sem tako naokol, da je prišlo tudi do šefa, ki je na dopustu. nič kaj veliko pripomb baje ni imel:) uf, mi je padla skala iz srca:) enega šefa imam še v službi, tistemu bom pa že povedala ko bo prilika.... taprvega pa en mesec ne bo, njega bi itak kap, da me vidi po parih tednih s trebuhom... hlače so mi premale, a ne na račun ven trebuha. cel pas se mi je razširil. ampak tisto kar sem prej lahko not potegnila, zdaj ne morem več:)))) jap, začelo se bo. a ima katera angel sound že zdaj? se že kaj sliši? jaz si ga bom počasi nabavila....komaj čakam, to mi je tak lep zvok. prvič sem si na telefon posnela srčeka od malega, ko sem bila v porodni na ctg priklopljena. je blo tak fino tist poslušat.... no, mejte se
|