|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
10.8.2009 6:03:45   
aleunam
Jutro, punce!

Kako si želim, da bi danes videla pikico in slišala srčka... Nekaj upanja še je. Še malo, pa grem na pregled. Javi kako bo... Držite pesti, da me preseneti.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 676
10.8.2009 6:51:37   
Jassika
aleunam user posted image user posted image user posted image . Močno, močno bomo stiskale pesti zate in za tvojega user posted image . Veliko sreče, pa upamo na najboljše, drži se

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 677
10.8.2009 7:39:45   
lucika
aleunam, držim pesti. skoraj ne verjamem v drugega, kot da boš resnično zagledala srčka... bo bo, vse bo ok.

moj baje nima gripe. no, če antibiotik ne prime do torka, ga bodo testirali... toliko o naši paniki.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 678
10.8.2009 7:42:20   
Loti70
dobro jutro vsem in vsem, ki greste danes na pregled, da bi videle user posted image
lep dan

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 679
10.8.2009 7:48:48   
*pupsa*
dobro jutro vsem in naj vam ponedeljek čim hitreje mine! user posted image

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 680
10.8.2009 7:53:53   
ela24
Joj, tudi jaz komaj čakam na pregled in upam na najboljše. Držim pesti za vaju! Sploh ne morem spati od razburjenja, pa mam komaj popoldan pregleduser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 681
10.8.2009 8:17:58   
plamen
Dobro jutro!

user posted image vsem za današnje uspešne preglede. Jaz upam, da bom čez dobri 2 urci že slišala srček. Malček me je strah, čeprav se prepričujem, da je vse OK.
Mislim na vse vas in naj bo ta ponedeljek lepuser posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 682
10.8.2009 8:22:45   
lana70
Za vse, ki imate danes pregled  eno user posted image   in da bi slišale user posted image  svojih user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
10.8.2009 8:26:58   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Jutro, punce!

Kako si želim, da bi danes videla pikico in slišala srčka... Nekaj upanja še je. Še malo, pa grem na pregled. Javi kako bo... Držite pesti, da me preseneti.

Aleunam, držim pesti za današnji pregled!user posted image user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 684
10.8.2009 8:33:15   
Anonimen
Aleunam tudi jst držim pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mislim, da ima danes tudi Nena pregled tako, da držim pesti tudi zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
10.8.2009 8:49:14   
crvicek
Punce, hvala vsem za vaše pestke!

Zlate ste user posted image user posted image user posted image !

Nekako sva se že sprijaznila z idejo, da se ena pikica žrtvuje za dobro drugih dveh in tako bi najraje kar prespala naslednjih 7 mesecev in se zbudilo ko bi bilo vse mimo.
Upam, da čimprej najdem spet moj notranji mir in se začnem veseliti in uživati v nosečnosti. Saj bo....moram biti močna za moje user posted image .

Mi je pa full težko, ker sem na bolniški in sem tako sama do 17.ure, ma imam vsaj vas, da mi delate družbo.

Sem šele danes brala za par dni nazaj in sem vidla da ste se pogovarjale že o nosečniških oblekcah. Ja tudi mene že vse tišči v pasu, čeprav po kg se nisem nič zredila. Tako nosim dvoje hlač in eno krilce, ki imajo full nizek pas. Sem si pa na razprodajah kupila že 10 dni nazaj prvo nosečniško jeans krilo v Benettonu, ker mi je bilo full všeč in je bilo kar znižano. Za majčke pa ni tak problem, saj imam par krojev takih ohlapnih in malo daljših. Pa en čisto navaden, bombažen modrc sem si kupila, da ga imam doma za poležavanje in spanje, saj me običajni s kostjo vsi tiščijo in so mi neudobni, ker me full bolijo prsa.

Aja pa še nekaj bi vas vprašala...jaz imam full zamašen nos - nonstop! Morska voda za izpiranje mi sploh ne pomaga in tako si občasno po1x vpihnem Operil kapljice, saj sem pri Pušejaku brala, da ne škodijo, če se jih ne predozira. Kaj mislite, 1 vpih že verjetno ne škodi?

Lepo se imejte in srečno vsem, ki imate danes preglede!user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 686
10.8.2009 9:55:21   
cestnidrikač
Hej!

Js bom z novimi oblačili še malo počakala...2 tedna. Mam v petek 14 dni NS, pol pa bom šla mal po nakupih. Prav so mi še samo ene kratke hlače in pa krila...ampa saj bo za zdržatuser posted image .
Drgač pa se je slabost malo umirila, saj sem prejšnji teden bruhala tudi do 4x na dan-da bi pa kaj jedla-sploh nisem smela pomislit na hrano.

Lucika, kaj si iz Celja oz. okolice. No, js sem tudi iz okolice ce. Kdaj maš PDP?

Pa, lp

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 687
10.8.2009 11:04:58   
Marčevka2010
Jaz vas po dolgem času spet pozdravljam. Sem imela neke izcedke, potem mir, ta teden spet nekaj malega, ampak upam na najboljše. V četrtek imam končno pregled, držite pesti, da je vse vredu. Nisem pa šla k zdravniku, vsi so bili na dopustih, edino ena splošna je delala, tisti pa raje blizu ne grem, ker ni najbolj normalna.
Drugače prav bruham ne, mi je pa slabo kdaj, vzdiguje se mi, takoj imam poln želodec, pa jem manjše porcije kot prej. Vse me potem tišči, da sem samo za it ležat.
Pa utrujena sem še vedno kar precej.
Oblečem še lahko skoraj vse, ampak se vidi, da sem napihnjena, po moje zaradi prebave, bo treba Donat začet pit. Pa verjetno kmalu začet tudi o garderobi razmišljat. Samo, da mi v četrtek pove, da je vse ok.

Držite se punce, čim manj slabosti in slabega počutja vam želim.
Tiste, ki še čakate na 1. pregled tako kot jaz pa držim pesti, da je vse vredu.user posted image

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 688
10.8.2009 11:29:52   
testianka
aleunam vse bo o.k. user posted image
Tudi jaz prejšnji teden nisem videla svoje pikice, pa niti za trenutek ne pomislim da je ne bom videla tudi naslednji ponedeljek. Prav zares čutim da raste v mojem trebuščku.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 689
10.8.2009 11:30:10   
mojcej77
Lep pozdrav tudi od mene.
Držim pesti za vse, ki imajo preglede, da bi bilo vse ok.
Meni je bolj ali manj še vse prav, je pa res, da ne nosim ravno oprijetih stvari. Gčede teže moram pazit, da se ne zredim, ker sem že zdaj okrogla in zaenkrat mi uspeva (manj apetita imam kot prej, mi je kar precej slabo, a sem se že malo navadila).
Danes je najin bejbi star 8 tednov in je baje velik kot fižolček :D.

Držite se, nosečke!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 690
10.8.2009 12:04:25   
Anonimen
crvicek - tudi jst sem mela v prvi nosečnost prve tri mesece skos zamašen nos, sem pa takrat nekje zasledila da nej bi bilo to normalno. Mislim, da je to celo pisalo v RR koledarju za nosečnice - no sam nisem čist ziher.

(odgovor članu mojcej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
10.8.2009 13:26:46   
aleunam
Hvala za lepe želje, ampak žal... Na UZ se je videla neka bela "lisa" in ginekologinja (končno je nazaj, pa ful je prijazna - se ji je fajn zdelo, da sem se o marsičem pozanimala - še dobro, da imam RR in vas user posted image ) ni hotela ne potrditi ne ovržti IMN. Poslala me je na krvni test in beta HCG je bil 5093, kar naj bi bilo za 8t4dni premalo. user posted image  Jutri grem v bolnišnico, kjer me bodo pregledali, pa na krvni test grem še vsaj enkrat, da bomo videli ali raste ali pada. Najbrž bom ostala dva/tri dni na opazovanju, potem pa bomo videli kaj bo naprej... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
10.8.2009 13:32:30   
Loti70
aleunamuser posted image user posted image user posted image in vse dobro pri nadaljnih pregledih in da bi se pokazalo kaj več in da bi vse preiskave pokazale vse naj naj, pa ne izgubi upanjauser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 693
10.8.2009 13:37:39   
*pupsa*
aleunam....upanje umre zadnje....držim pesti zate!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 694
10.8.2009 14:13:41   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Hvala za lepe želje, ampak žal... Na UZ se je videla neka bela "lisa" in ginekologinja (končno je nazaj, pa ful je prijazna - se ji je fajn zdelo, da sem se o marsičem pozanimala - še dobro, da imam RR in vas user posted image ) ni hotela ne potrditi ne ovržti IMN. Poslala me je na krvni test in beta HCG je bil 5093, kar naj bi bilo za 8t4dni premalo. user posted image  Jutri grem v bolnišnico, kjer me bodo pregledali, pa na krvni test grem še vsaj enkrat, da bomo videli ali raste ali pada. Najbrž bom ostala dva/tri dni na opazovanju, potem pa bomo videli kaj bo naprej... user posted image

držim pesti zate in ti pošiljam en velik user posted image . Kar se pa beta HCG tiče, pa sem jaz imela 14.dan po transferju takšno vrednost, kar pomeni, da je res nekam nizek user posted image .

crvicek, jaz si nebi preveč špricala z operilom, vse te zadeve namreč tanjšajo sluznice...poskusi s kakšno drugo zadevo...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 695
10.8.2009 14:32:51   
ela24
Pozdravljene!

Moj prvi pregled je za mano... Vendar toliko kot sem vesela me je strah.. Pa saj bo. Po izračunih naj bi bil plod cca. 8 tednov star, ampak po pregledu sodeč pa je 5 tednov in 2 dni. Oziroma je vidna še samo gestacijska vrečka. Upam, da bom na naslednjem pregledu videla user posted image  in da bo vse ok!
V katerem tednu so vam prvič videli user posted image ?
Držim pesti še za vse ostale, ki nestrpno pričakujemo user posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 696
10.8.2009 14:40:02   
*pupsa*
ela24 a imaš neredne M da je prišlo do takšne razlike? v prvi nosečnosti se spomnim da je bilo tm okrog 7 tedna da se je videl srček....sedaj sm bla 7 2/7 oz.  7 5/7 po velikosti zarodka. Kdaj imaš sedaj UZ?

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 697
10.8.2009 14:41:02   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Pozdravljene!

Moj prvi pregled je za mano... Vendar toliko kot sem vesela me je strah.. Pa saj bo. Po izračunih naj bi bil plod cca. 8 tednov star, ampak po pregledu sodeč pa je 5 tednov in 2 dni. Oziroma je vidna še samo gestacijska vrečka. Upam, da bom na naslednjem pregledu videla user posted image  in da bo vse ok!
V katerem tednu so vam prvič videli user posted image ?
Držim pesti še za vse ostale, ki nestrpno pričakujemo user posted image .

user posted image  smo videli v 5t3d....vendar se ne smeš zanašati na druge...vsaka je različna in pri vsaki pride do različnih oploditev in vgnezditev...pri meni je zadeva jasna, ker je bila umetna oploditev, pa še bi lahko prišlo do zamika pri vgnezditvi, tako da lepo mirno počakaj na naslednji pregled in itak, da bo vse ok!!!

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 698
10.8.2009 14:53:12   
plamen
Aleunam user posted image in držim pestke, da bodo ugotovili, da je vse OK.
Prvi pregled je za mano, user posted image bije, stari smo 7t3d in veliki 12,5mm. user posted image
Naročila sem se na NS in dobila kup papirčkov, da grem konec tedna še v laboratorij.
Mislim na vse vas, ki vas pregled še čaka!!!
Cunje so mi še prav, bila sem malo napihnjena, pa je minilo. Računam, da v nabavo 1x septembra.
Danes sem si edino nabavila en bolj udoboen moderček in to je to.

Uživajte souser posted image !!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 699
10.8.2009 15:04:49   
*pupsa*
jst sm si v soboto kupla čist navadne kavbojke so imeli akcijo v esprit....so nižje tko da pridejo pod trebuh, sm napihnjena vendar tud tole mineva....za oblečt si kej velik ne mislim kupovat, so mi ostale hlače še iz prve nosečnosti pa so itak zimske in mi bojo prav prišle.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?