|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
12.8.2009 9:05:12   
strumf
vidim, da bom tudi jaz mogla prešaltat na donatuser posted image . včasih sem imela redno prebavo, sedaj pa me samo neki tišči, potem pa lahko sedim tudi celo uro na školki pa nič.

je pa tudi moj reku, da sem čist druga. nimam nobene volje, nič ne morem naredit. šola se bo kmalu začela, jaz pa mam še vedno tak kabinet, da dol padeš. enostavno nimam volje. tak da mi dnevi grejo kr nekam. groza. me doma niso take navajeni. jaz pa sem tudi taka sama sebi tečnauser posted image . upam da to kmalu mine. nekje sem prebrala da so nosečnice polne energije zaradi hormonov. no pri meni to sigruno ne vela.

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 751
12.8.2009 9:08:58   
*pupsa*
strumf...jst imam iste probleme...enostavno sem brez energije, sam spala bi....včeri sem zaspala pred svojo 18.mesečno hčerko...pa hodi dokaj normalno spat...to se pravi da sem spala že pred osmouser posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 752
12.8.2009 9:26:58   
lunka1
strumf, saj bo. ko pridemo v drugo tretjino, bomo kar cvetele in brstele user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 753
12.8.2009 9:31:04   
ela24
Vidim, da nas vse pestijo podobni problemi..Jaz sm lahko tako tečna in zamerljiva, da se še sama komaj prenašam! Tako da bogi moj, ki poleg vseh mojih muh ne znori.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 754
12.8.2009 10:07:09   
strumf
ja res imamo zlatege dragije.moj nič ne komnetira, komplicira ali kar koli. ker vem da mi niti veliko ne manjka da se skregam za malenkost. 

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 755
12.8.2009 10:14:08   
crvicek
Jutro!

No da še jaz malo pojamramuser posted image user posted image .....skoraj vsak dan imam glavobole, vendar si skušam pomagati brez tablet. Sem pogruntala da mi full pomaga zeleni čaj - spijem pa samo 1 na dan, ker ima tudi kofein. Prej sem jih 2 - 3. Zjutraj pa mi še vedno full paša bela kava, saj mi pomaga pri prebavi in tako nimam težav z zaprtostjo. Jem zelo enolično hrano, mesa in surove zelenjave sploh ne morem videt in tako kuham skoraj vsak dan kaj redkega - kakšne zelenjavne juhice, mož pa si naredi biftek, tako da ga jaz ne zavoham.user posted image
Pojem pa na tone različnega sadja in zravem še elevit vitaminčke, tako da upam da dobim dovolj vsega.

Tudi midva nisva še nobenemu od naših povedala, zaenkrat ve samo moja najboljša kolegica. Najprej sva mislila povedat po NS, ampak bova kar po 2. pregledu, ki ga imam naslednji teden in itak bom že konec 11.t. Tako morava razmislit, kako bova naslednji vikend povedala veselo novičko vsem najbližjim. Kakšna ideja???

Ela24, jaz pijem dabroston že od ovulacije dalje, ker sem imela terapijo s klomifenom. Pila pa ga bom najverjetneje do 12. tedna oz. do 16.t. na vsakih 8 ur. Pri tebi pa nisem čisto razumela, če si ga že prej jemala, al si ga začela šele po izcedku? Če pa nisi zmanjševala doze, pa sigurno dabroston ni vzrok za izcedek, tako da jaz bi se šla na tvojem mestu kar malo pokazat k G.

Pa čestitke za vse preglede!user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 756
12.8.2009 10:56:29   
lana70
madona, ste aktivne že na vse zgodaj user posted image user posted image , nooo en lep dan vam želim.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 757
12.8.2009 12:14:27   
andrejka28
Res ste pridne!!user posted image

Punce kakšen pa mate kaj zdaj občutek po prvem pregledu? Mene še kar skrbi... Slabosti nimam nobenih, trebušček se še nič ne vidi.. Razen rahlo bolečih prsi nobenih znakov o nosečnosti. Tak da nevem al moja pikica še sploh raste???

Naslednji pregled imam komaj 2.9. do tja pa je še dolgaaaa.. Aja pa na NS sem se naročila k dr. Pelkičevi 9.9.2009, datum je lep, upam da bodo tudi noviceuser posted image !

Drugače pa jaz jem CentramedMami, druga pa nič. Mislite da bi mogla še kaj?

Lep dan in upam da bolj uživate kot jaz, ki sem cele dneve v službi..

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 758
12.8.2009 12:37:16   
mojcej77
No, da vas še jaz pozdravim!
Meni je sicer res še vse prav, a ne na isti način, kot prej, a ne :D
Jem pa Centramed Mami pa Riba med (kapsule z ribjim oljem, omega 3 maščobe in to). Pol pa upam, da mi kapsula ne poči prej, preden pride do želodca (do sedaj še ni). Te maščobe naj bi bile posebej koristne v zadnjem trimesečju, jaz jih pa jemljem, ker mi je omega 3 priporočil moj ginekolog.
Po zadnjem pregledu tudi mene občasno prešine, kaj, če pikica sploh ne raste, ampak hitro "prešaltam" na bolj pozitivno mišljenje - se mi zdi, da na rast mnogo bolje vpliva, kot negativno, a ne ;).
Srečno, nosečke!
Aja - koliko pa kaj migate, telovadite? Jaz sem na začetku bila na eliptiku, potem sem se šla nordijsko hojo zjutraj (čez dan prevroče), potem so me pa slabosti ustavile. Mislim pa počasi spet začet. Včasih se mi celo zdi, da se slabosti umirjajo, pa ni ravno tako (me takoj prime za nazaj, haha). Ampak sčasoma se bodo gotovo umirile, a ne?

Lep dan vsem!

(odgovor članu andrejka28)
Neposredna povezava do sporočila: 759
12.8.2009 14:15:23   
ela24
Jaz pa že nekaj dni sploh nimam več nekih slabosti... Upam, da je vse vredu z najino pikico.. Mislite, da je kaj narobe?

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 760
12.8.2009 14:38:55   
*pupsa*
joooj ne razmišljaj o tem da je kaj narobe....vse je o.k.!!! negativizem stran, sej vem, da te je strah sam ne preveč razmišljat o tem...jst sm bla ista pa to ni dobr...v prvi nosečnosti razen zamujanja M in rahlo bolečih prsi nism mela nobenih znakov...vse bo o.k., bodi vesela, da ti nič ne manjkauser posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 761
12.8.2009 14:50:34   
ela24
Hvala za tolažilne besede!user posted image  Mogoče so se pa znaki malo umirili, ker imam tako gužvo v pisarni in nimam časa razmišljat o tem, da mi je slabo.
Kar se pa športa tiče sm pa čisto crknjena ko samo po stopnicah prilezem in me ne mika nekaj fejst v tem trenutku, da bi migala. Imam pa v planu trebušni ples tam bolj v jeseni enkrat..

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 762
12.8.2009 15:09:30   
lucika
pozitivno je potrebno misliti ja. čeprav je lahko rečt in težko upoštevat, sploh ko kakšno žalostno zgodbico kje prebereš. res ne vemo kaj nas čaka, ampak navadno samo dobro in bolj malo slabega. ne bomo ravno me one izjeme...

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 763
12.8.2009 15:16:18   
ela24
Ja upam, da res. Verjamem v to. Ker enkrat sem že bila tista izjema in me je čisto dotolklo. In tisti strah nekje v meni zavedno ali nezavedno tli.
Sicer pa mi je enkrat ena znanka zelo lepe tolažilne besede povedala, ki je imela isto izkušnjo... Rekla je, da so otroci kot angelčki na nebu in da si oni izberejo starše ne mi njih.. Sedaj ko ima nekaj let staro punčko in ji včasih kaj ponagaja pa ji reče v šali : saj si ti naju izbrala, zdaj pa moraš bit zadovoljna z namauser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 764
12.8.2009 16:10:57   
plamen
Andrejka28, saj smo kar vse na istem, da pride kak trenutek, ko se vprašamo, kaj pa če... Normalno, ampak potem pa hitro nazaj k + mislim in vse je OK. Tudi jaz skoraj ne vem, da sem nosečka in pridejo kake črne misli, pa jih kar spodim.
V nedeljo smo bili v hribih, bolj počasi (še dobro da je tut sestra noseča in smo tempo prilagajal njej - men je čist pasaluser posted image ). Danes pa upam, da malo na kolo. Delam vse normalno, razen dvigujem ne kakih težkih stvari. A katera ve, kolk naj bi največ lahko dvigovale? Tečka tut nisem, vsaj pritožuje se ne nihčeuser posted image
Mene od prvega pregleda pa do NS ni vmes nič naročila... A je to OK? Imam pa NS 15.9.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 765
12.8.2009 16:30:51   
branka28
Ojla user posted image

Jaz sem tudi zelo utrujena, ma nič se mi ne da.user posted image
Od strani gledam kup perila, ki bi ga morala zlikati.user posted image
V ponedeljek sem začela spet delat 4 ure in mi je to čisto dovolj, ker mislim da bi po osmih urah stanja na nogah padla v nezavest.user posted image

Drugače pa jaz jem vlaknine in morem povedati, da sploh nimam težav z zaprtjem - še.user posted image user posted image

Lep preostanek dneva!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
13.8.2009 7:19:15   
*pupsa*
dobro jutro!!! kje ste čvekice....a je imela kakšna pregled včeraj, da mal slišimo kako je blo kej srčke slišat!
Ena kavica za dobro jutro...ekola user posted image

user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 767
13.8.2009 8:33:32   
branka28
Dobro jutrooo, pupsa hvala za kavico mmmm dobro izgleda.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 768
13.8.2009 9:09:24   
Loti70
pupsa, hvala za kavico, super izgleda in včasih bi jo tako z veseljem popila, sedaj pa mi ravno ne paše, ampak izgleda enkratno

dobro jutro vsemuser posted image

danes me zelo boli glava, pa upam, da bo glavobol dokaj hitro ponehal, drugače ne bom nič sposobna narediti v službi, pa še dobro da nimamo še ne vem kakšne gužve

ali ve spijete veliko vode, jaz se prav silim, da pijem, da ne bi bilo kaj narobe, vendar mi ne gre prav z lahkoto in mi kdaj ravno ne uspeuser posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 769
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 9:38:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Loti70)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
13.8.2009 11:02:35   
Marčevka2010
Mmm, takoj bi eno kavo, ampak se je raje izogibam, je kofein škodljiv.

Vode pa jaz spijem veliko, že par let sem je navajena spiti vsaj 2 litra dnevno. Poleti je to lažje, zaradi vročine. Če ne vode pa vsaj kakšen čaj, če kateri voda ne ustreza, brez sladkorja, če se le da.

Jaz pa imam danes pregled, me že matra kaj bo. Bom pa ziher zadnja, imam kar pozno uro, ker ima moj ginek. gužvo. Kdaj je pa potem 2. pregled, ali je to že za NS?

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 13.8.2009 11:03:49 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 771
13.8.2009 11:14:57   
n€na
MARČEVKE MOJE

user posted image user posted image user posted image user posted image A  (MI JE A ZGINU)user posted image user posted image user posted image

Za vse tolažilne besede, ki ste mi jih napisale...

Pazite nase in na svoje pikice...

< Sporočilo je popravil n€na -- 13.8.2009 11:16:15 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 772
13.8.2009 12:42:06   
mamika25
No, marčevke, jaz sem bila včeri na 1. pregledu, vse je okej, srček utripa, je na pravem mestu, samo mi je G rekla, da bo moje dete bolj aprilsko. Ker je to moj šele 7/8 teden, in ste ve že vse kr nekaj korakov pred mano, se bom jst preselila med aprilčice. Pdp po user posted image  imam sicer 27.3. ma je rekla, da je bilo vse mal z zakasnitvijo, da smo še zelo majhni. Glavno je da sploh smo, a ne? user posted image  Torej, z mislimi sem še z vami, držim pesti za vse vas, ki vam gre v redu, tistim ki se pa ni izteklo pa en velikuser posted image ! Lepo se mejte, čuvajte pikice, pa se še kej beremo:)user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 773
13.8.2009 13:08:40   
ela24
Lahko, da se bo tudi meni tako zgodilo, mam močan občutek. Ker glede na velikost je šesti teden, po izračunu pa že 9.  Rok imam sicer 23.3., ampak bomo videli... Da nas ne preseneti kje 1. aprilauser posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 774
13.8.2009 14:03:50   
mamika25
ela24 če je tako, pol mave tam tam rok. Pri moji 1. nosečnosti je bilo tako, da mi je rok premaknila za 14 dni, zdaj pa za 1 teden. Jaz bom drug teden padla v osmi teden po velikosti na UZ, drugače pa naj bi bil tudi pri meni zdaj 9 teden. Ma je rekla, da sem verjetno mal kasnej zanosila, tako da je rekla, da naj pričakujem ''lufta'' vsaj en teden, če ne kaj več. Vseeno mi je, samo da bi blo vse v redu. Nuhalno mam pa 16.9. v Postojni.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?