|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
19.11.2009 16:58:31   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Pozdravljene! user posted image

Evo končno sem prišla domov in da se javim na raport:

imeli bomo user posted image , težek je 890g, vse je uredu in razvija se normalno, hvala bogu. Prav sem vesela user posted image
Slikce nisem dobilauser posted image .
Maternični vrat je normalno dolg 4cm. Jutri pa grem delate izvide za sladkor.
Naslednji pregled imam 10.12.

Zdej grem prebrat kaj ste napisale.

ČEstiiitkee za user posted image in uspešno opravljen pregled user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
19.11.2009 17:01:27   
3Sonček3
ojoj kok se mi smilte da ne morte dougo spat user posted image , js pa zvečer ne morm dougo zaspat sm ko pa zaspim bi pa tut 12 ur spala če bi mela mir, sm že nasploh tak velik zaspanc. Moj se učasih kr čudi, mi je glih zanč reku kok ti to rata zutrej spiš do 10,11-ih pol okol 15-ih greš spat spiš do 18,19-ih se zbudiš in greš okol polnoči spet normalno spat in spet spiš do 10-ih zutrej kok je to normalno? No ja js mu to neznam razložit sm men je to čist normalno user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
19.11.2009 17:01:29   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Rožca - jutri pride vid s tabo? Bi ga prav rada videla, hehe.

Ne, ga ne bo. Ga bo tašča pazila user posted image  Bi ga najraj mela pr seb, sam na morfi je bil ful živčen, ker moraš tud čakat, pa ga nočm mučt. Bi pa raj vidla, da ne bi bil pri njej. Še dobr, da ma sam malco za jest, ker več kot tolk mu ne bo mogla dat. Je prov sluzasta okol njega user posted image  Mi je pa hotla za včer kr izsilt še eno varstvo .... ker krava user posted image user posted image user posted image user posted image  Je rekla, da bova se midva z dragijem mal spočila user posted image  Sm ji sam zabrusla, da če bo ona merkala, pol bo Miško delal. Je bla koj tih user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdici - a boš ti pršla na morfo v tej lepi oranžni majčki, k ti gor piše "pridem marca"? Bi te koj prepoznala user posted image

Oo škoda. No, pa mogoče drugič ga uspem viditi v živo. user posted image
Hehe, ne vrjamm da pridem v tej majici, še čakam da buši vseeno še malo zraste, da bo lepše stala majica user posted image .

Jeeej končno bom dočakal jutrišnji dan!

Drugače se bova pomoje takoj prepoznale. Sem  si (upam vsaj) zapomnila tvoj obraz, tako da te pocukam. Saj jaz bom pomoje že kar okoli 8h tam. Bolje malo prej, nikoli ne vem. Mogoče pa pridem še časovno tako kot je treba na vrsto.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
19.11.2009 17:05:17   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

ojoj kok se mi smilte da ne morte dougo spat user posted image , js pa zvečer ne morm dougo zaspat sm ko pa zaspim bi pa tut 12 ur spala če bi mela mir, sm že nasploh tak velik zaspanc. Moj se učasih kr čudi, mi je glih zanč reku kok ti to rata zutrej spiš do 10,11-ih pol okol 15-ih greš spat spiš do 18,19-ih se zbudiš in greš okol polnoči spet normalno spat in spet spiš do 10-ih zutrej kok je to normalno? No ja js mu to neznam razložit sm men je to čist normalno user posted image

Sam res si dobra!
Jaz tudi ne morm dlje kot do 9h. Pa še tole do 9h je res zelo ampk res ZELO redko!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
19.11.2009 17:06:25   
Zvezdici
http://www.vitacenter.si/sl/Masaza_za_nosecnice/

Evo, tuki majo to masažo za nosečnice. Sem enkrat gledala po televiziji. Wii blo lepo ja, haha. Pa pol ti tutdi trebuh zmasirajo.

Upam samo, da sem dala pravi link, heh.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
19.11.2009 17:10:56   
3Sonček3
Učasih nism mogla popoudne zaspat ni po bogu, če mi je že kdaj ratalo sm bla pol usa zmedena, nism vedla ker dan je ne nč use sm mela pomešano v glavi. Začelo se je pa tko, da ko sm se učila sm umes zaspala (učila sm se vedno na postelji) in sm si več zapomnla, ker utrujeni možgani se bolj napenjajo in si hitrej zapomnijo, je znanstveno dokazano user posted image (tko da tiste k še študirate...poskuste mogoče tut pr vas deluje) no zdej pa sploh ni nobenga problema, zaspim kadar čš sm ko je pa res treba zvečer zaspat ko vsi drugi spijo, se pa men po glavi odvijajo vsi možni scenariji in ne morm zaspat, pol si pa učke matram na računalniku pol si dam film in potem zaspim.
masaža za 50minut 39€ ... user posted image bom kr lubija počakala da pride iz šihta user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
19.11.2009 17:12:40   
Zvezdici
sonček - jah drago pa je user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
19.11.2009 17:14:32   
zoey

Se podpišem pod normalno.
Lubi se je sicer ponavadi zbujal pred mano, tako da z njim nimam težav, sem pa bila nočna mora vseh sopotnikov na potovanjih, ker sem rabla tolk mal spanca, pa zaradi nočnih sem imela itak še zmešan bioritem, tk da sem res malo spala. Zdaj sem pa ena, večino časa ležeča, utrujenost user posted image Zvečer grem lahko spat ob 9h, včasih se sicer pomatram pred televizijo in grem mal kasneje, spim nekje 6-9h, ob 11h ali 12h pa z lahkoto spet spat do kosila, če mi pa ne rata, pa en krajši spanček pred večerjo user posted image Pa je dan okrog, groza. Ampak itak vsi modrujejo, naj se kar naspim, ker se potem ne bom več user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
19.11.2009 17:16:54   
3Sonček3
Ja tut mene zdej tale user posted image vn vleče, se mi zdi da je najboljši izgovor za take "lenuhe" k sm js user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
19.11.2009 17:19:57   
zoey
Vekybel - user posted image user posted image user posted image user posted image za dečkota in uspešen pregled. Najprej je zgledal, da bodo marca same punce, ma zdaj je skoraj izenačeno. Bomo nabrale ornk ekipo user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
19.11.2009 17:36:31   
Zvezdici
No jaz, pa sedaj spet šibam ven.
Grem k sestri pazt njene 4 korenjake. Ona, pa uživat ven ja user posted image .

Tako, da se slišimo zvečer.
Kar pišite pridno še naprej!

Papa

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
19.11.2009 17:39:14   
3Sonček3
O zvezdici kok si pridna user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
19.11.2009 18:03:44   
Anonimen

O zvezdici kok si pridna user posted image

Samo resuser posted image user posted image user posted image  
Se že zdej navajaš na to.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4588
19.11.2009 18:15:56   
vekybel
3sonček3: dobra si res da lahko tako dolgo spiš. Če ti paše ti kr. Jz pa sem ugotovila da če spim 9-11ur me glava boli zjutraj in to samo zdej v nosečnosti.

Jz sem tolk utrujena danes da komaj gledam in mislim da bom kr kmalu šla spat, če me ne bo več gor pol verjetno že spim. Zjutraj imam ta pregled za sladkor pa to pa še svojga zdravnika in na koncu se pa odpeljemo na primorsko k mojim, jupiiii.

Souser posted image  hvala vam za čestitke in podporo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam za jutrišnje preglede, držte se pupe pa srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
19.11.2009 18:36:08   
rožca26
Ojla!

Jest sm pa končno zdej res doma user posted image user posted image user posted image
Pa kok me trebuh boli user posted image  Mislim, tamala mi ful dol prtiska, pa mam občutek, da bo to kej vn šlo.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
19.11.2009 18:58:46   
Anonimen

Ojla!

Jest sm pa končno zdej res doma user posted image user posted image user posted image
Pa kok me trebuh boli user posted image  Mislim, tamala mi ful dol prtiska, pa mam občutek, da bo to kej vn šlo.

boga!!! Mama rožca malo več boš mogla počivat!!!!!

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
19.11.2009 19:11:39   
7lina7

user posted image user posted image user posted image tut js mam probleme z modrostnimi, mam že napotnce za pult (use 4) upam da bom dougo dojila da mi nebo treba še kmalu it na ta poseg user posted image . Me je strah k user posted image da me bo bolelo, no sej če me nebo bolelo ko bojo pulili pol je uredu doma naj boli kuk če bom že zdržala, sm tam pa bolš da me dajo pod narkozo user posted image da jim kam ne pobegnem.

...huuuuuuuu... user posted image , mene so že 2x meli na mizi - obe spodnji osmici!  dobro,da imam kolegice v UKCju,da so me založile z protibolečinskimi zadevicami... od sile in straha sem jih pridno papcala . bi me avtobus lahko povozil,pa ne vem če bi čutila. user posted image user posted image    hvala bogu je to za mano  in ne grem več niti blizu!!  prvič se mi je tak zagnojilo, da me je moj peljal z 40° vročine v bolnico. nisem mogla več nič, niti roke dvignit...zastrupitev! tam pa infuzije.... huh,že ko se spomnim... ne privoščim nikomur!!   joj, pa nočem te strašit!!!!   kolegici so v enem kr obe ven dali, pa je bilo vse ok!!

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
19.11.2009 19:12:24   
7lina7
veky- čestitke za pubeca!!  user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
19.11.2009 19:13:57   
7lina7

Men se je dns kosilo ponesrečlo, že ko sm dala čebulo pa meso pol not mi je iz lonca ful smrdelo sm je tašča rekla da nč ne smrdi da se mogoč sm men tko zdi. ok. k je blo pa kuhano je bla pa kap od kapi, golaž preslan, okus za user posted image , ampak sm useen mal pojedla, kr sm bla lačna ko volk. Pol je pa user posted image domou pršu sm mu postavla na mizo in mu takoj povedala da ni dobro, je probou in je reku da on tega ne bo jedu...se zgodi. Tko da je za kosilo jedu salamo pa sir pa kruh (je mogu met hitr prpravleno kr je mogu nazaj na šiht) in mi je blo tko nerodno da bi se najrajš u zemlo pogreznla. Se je vidlo da nism bla js čist taprava dns k se je use tko grdo izcimilo. No pa sej bo. Komej čakam da gremo u trgovino nabavlat, da si dam js mal duška, jutr bojo pa vrjetno šamrole padle na mizo, če bo use po sreči user posted image .

hehe .. pol pa sva danes obe presolili kosilo.... user posted image user posted image moj je sicer pojedel ( jaz nisem ) je pa ene 4x povedal,da pa je res mogoče preslano danes... user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
19.11.2009 19:17:50   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ojla!

Ja, vem, sam dons ni blo časa za to user posted image  Zdej mi je jasno, zakaj penzionisti nimajo nikol časa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
19.11.2009 19:19:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ojla!

Ja, vem, sam dons ni blo časa za to user posted image  Zdej mi je jasno, zakaj penzionisti nimajo nikol časa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4596
19.11.2009 19:21:05   
Anonimen
Jst sem pa prou slabe volje, sem hotela za našo pikico naročit par cotk preko Nexta in kot zakleto vse kar mi je ušeč nimajo oziroma je Sold outuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4597
19.11.2009 19:36:24   
Anonimen
rožca a bo danes kakšna debata? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4598
19.11.2009 19:47:17   
rožca26
Jooooooooooj, bi z veseljem kako ubrala, sam kaj k sm fuuuuuuuul zdelana user posted image   Bo jutri več časa. user posted image  kaj praviš user posted image user posted image ? Se mi zdi, da tudi NCISa ne bom mogla do konca pogledat user posted image  Jest sm sposobna it sam še v postlo.
Upam, da nisi huda user posted image user posted image user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
19.11.2009 19:48:25   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

petek, 20.11.2009

zvezdici
3sonček3
rožca26
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
meti.v
skodrana mama

torek, 24.11.2009

Jassika

sreda,25.11.2009

branka28
maja.gal
lucika

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
zvezdici
rožca26

petek, 4.12.2009

zoey

ponedeljek, 7.12.2009

meti.v

torek, 8.12.2009

zoey
TejkaPK

sreda, 9.12.2009

TejkaPK
strumf

petek, 11.12. 2009

soni

ponedeljek, 14.12.2009

Pikapolonica80
sandrica23

torek, 15.12.2009

plamen

ponedeljek, 21.12.2009

mojcej77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?