|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
19.7.2009 22:40:18   
felix7
a user posted image je na tapeti? evo mene user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
19.7.2009 22:41:11   
tasa_m
Ma bo za silo..nekaj mi je slabo. Sem se spet preveč nažrla vsega kar mi pod roke pride.

Ma že cel dan študiram kaj naj mojmu za RD kupim? Mi je reko da mu naj samo kakšno kr. majčko, jaz pa sem si že nagledala kopel v dvoje, pa zadj ne vem ali naj ali ja,kaj če nebo šel?? Pol si bom morala kirega drugega pelat, da bom izkoristla karto..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
19.7.2009 22:41:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

a user posted image je na tapeti? evo mene user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
19.7.2009 22:44:54   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ma bo za silo..nekaj mi je slabo. Sem se spet preveč nažrla vsega kar mi pod roke pride.

Ma že cel dan študiram kaj naj mojmu za RD kupim? Mi je reko da mu naj samo kakšno kr. majčko, jaz pa sem si že nagledala kopel v dvoje, pa zadj ne vem ali naj ali ja,kaj če nebo šel?? Pol si bom morala kirega drugega pelat, da bom izkoristla karto..user posted image user posted image user posted image

ma ja... misliš, da bi zavrnil darilo???

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
19.7.2009 22:48:27   
*MaJaLe*

ma bi mogu bit prow smotan...
čene se meni da full kopatuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
19.7.2009 22:52:08   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

ma bi mogu bit prow smotan...
čene se meni da full kopatuser posted image

a k se že dolg nisi? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
19.7.2009 22:56:54   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

joj, preden gresta spat, še tole poglejta: moj današnji izdelek za mojega moža user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bele bodyje imajo pa večkrat v Hoferju po dva skupaj pakirana.

user posted image user posted image user posted image  Felix, pa tvoj jo bo nosil?...moj se je kar malo zamislil...joj, kako bi mu jaz marsikaj nakracala, pa je bolj kozervativne narave...user posted image user posted image ...no, vsaj korenčkastih hlač sem ga odvadila user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
19.7.2009 22:56:55   
NoBady

..se vidi da je vikend tu..
tuga je tu user posted image user posted image

a vse user posted image ??

ma ja ko bi vsaj....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
19.7.2009 22:56:58   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

hehe, sem vedela da moram user posted image omenit pa boste prišle na plano.. user posted image user posted image

evo tudi meneuser posted image samo danes pa bom...majke mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blagor tebi...user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
19.7.2009 22:57:00   
NoBady

samo da si našla izhod v slili pa je vredu...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
19.7.2009 22:59:46   
NoBady
vidim da bo dans spet tekla debata, samo dans midva nisva skregana in me že ****a če pridem se k njemu stisnt, pa ne smem zgubit edine prilike dans... me cel dan ni jeb*u za pet posta, evo zdej pauser posted image ... ma sm kr malo jezna... a se vam kdaj to zgodi? tak mi je dans pasala njegova bližina pa vse pa še frej je bil, pa se je obnašu pa mim mene hodu kot da sm f*ukin zrakuser posted image ...uff sm se mal razjezila... zdej grem pa lahk spat... NOČKOOO***user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
19.7.2009 23:10:57   
felix7
nč, grem pa še jaz pod kovtr (ja, jest tudi sredi poletja s kovtrom spim user posted image ). Nočko!

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
19.7.2009 23:41:17   
mama_milchy

..se vidi da je vikend tu..
tuga je tu user posted image user posted image

a vse user posted image ??

you wish... user posted image user posted image user posted image večina se jih z možmi še pogovarja ne user posted image user posted image user posted image razen Majale, ki je SKORAJ imela včeraj make-up-sex user posted image

ah, moj je pa danes in jutri v nočni user posted image  tak da user posted image  odpade

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
19.7.2009 23:42:07   
mama_milchy
pa kaj je ta vikend kaka moška Luna, da si moški tak čudni, tečni, prepirljivi????
halooooo, kaj dogaja?

lahko noč

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
20.7.2009 8:02:48   
tasa_m
dobro jutroooo, spet prva user posted image user posted image zdaj pa je to že standard očitno.

Naša Lija ga je ponoči neke sračkala tak da grema zdaj kr ven v upanju da zaspi, ker zdaj veselo gleda Gospoda Murfiya in Pokota in to z takim zanimanjem, da ko sem jo beg obrnila se je začela ipično dret user posted image user posted image user posted image očitno pozna to risanko..user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
20.7.2009 9:58:43   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LIJA OD TASE! user posted image  user posted image  user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE BLAŽ OD POCKE IN MARUŠA OD TREZIKE! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
20.7.2009 9:58:50   
Najaa

NoBady nič zato, če ti ni dober jih bo v trgovini več zame ostalo user posted image user posted image

Aja, a mi katera pove kako naj zmehčam Liji blato??
Se mi zdi da sem v kašico dala malo preveč banane in zdaj ne gre kakat in se revca tak muči, da bi se jaz najraje po buči.

(pa še rima seuser posted image )

Si ji že dala suhe slive? Naredi jih v kompotu in pol lahko to vodo pije ali slive vmešaš v kašico. Pomaga! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
20.7.2009 10:06:21   
Najaa
dOBER DAN.

Luna je... in to tako lepa, da verjet ne moreš! Sem ob 4h dojila Niko in sem jo vidla skozi okno, pol sem šla pa kar na balkon in jo gledala... Ej, prazna luna, sam mal obrobljena... mlaj. In sem kar stala in stala, pa tako lepa noč, polna zvezd je bila... Čista romantika, sam kaj ko je moj smrčal ko en star dec! user posted image

Nika je pa odkrila noigce in si jih skoz prijema in gleda ko 9. čudo. user posted image  Pa dlesni jo srbijo na ful tak da skoz nekaj žuli po ustih.

Sem hotla vprašat, če ima katera flaške MAM? Me zanima, kdaj se menjajo cuclji iz št. 1 na št. 2?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
20.7.2009 10:29:14   
Piruri
Kaj sem že hotela napisat?...

Naja...ja mi iMAMo dudo user posted image  user posted image  user posted image ...flaške pa od aventa in smo že na 3-ki...za čaj mu pa dam še vedno 1-ko....naš tudi ugotavlja, da ima noge in pol neverjetno buli v njih in me pogleda z vprašanjem, če je to res njegovo?...user posted image ...in pol spet noge...za ponoret smešno...včeraj sem ga s palci od nogic dražla po obrazu in se je režal kot zmešan...user posted image user posted image ...mi tudi pripravljamo dlesni za zobe..in vse kar mu pride v roke+roke bi zatlačil v tisti mini kljunček user posted image

Spanje...naš fant je tako priden...spi od 20.30 do 5-6-7 h...sploh ga ni za hvalit user posted image ...danes ponoči oz.zjutraj nam je Mia polulala posteljo...tamali pa jo je ornk posral...kako lepo otroci skrbijo, da mami ni dolgčas user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
20.7.2009 10:53:49   
trezika
DanDan!

Jap, mi smo že 4 mesece stari....madonca kako gre po času...

Ja je bil včeraj neki čuden dan... z mojim sva se tudi na trenutke nekam čudno gledalauser posted image ampak sva se zvečer malo pocartala in je blo vse OK user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
20.7.2009 12:14:03   
felix7

VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LIJA OD TASE! user posted image  user posted image  user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE BLAŽ OD POCKE IN MARUŠA OD TREZIKE! user posted image  user posted image  user posted image

čestitkeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
20.7.2009 12:29:10   
trinity22

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
20.7.2009 12:34:37   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
20.7.2009 12:37:35   
KOKICA32
Evo podatki za seznam: user posted image

teža: 6650g
višina: 64cm

Naslednja posvetovalnica: 07.09.2009

Valentin je bil tudi drugič cepljen, pa je spet (tako kot prvič) malo zajokcal, res za sekundo, pa se je že smejčkal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
20.7.2009 12:38:07   
trinity22
Mi smo pa bili v Čatežkih tri dni in smo ful uživali ....Tiana ful uživa v vodi, še najbolj všeč pa ji je ko s celimi  usti zagrize v Fredov obroč in pol je ko en kuža, drži tist obroč user posted image samo da je neki v ustih, pol je pa full fajn user posted image
Nogic še nismo odkrili ... no da si že roke na kolena in potem tk frajersko zgleda, k ustom jih pa še  ne nosiuser posted image
Drugače pa smo imeli danes cepljenje ... drugo pikico je kar pogumno prestalauser posted image user posted image user posted image zdaj je pa čist gotova in sam spančka no pa smejčka se tuduser posted image

Mere za na seznam: 6415 g in 62 cm

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?