Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 22:40:18
|
|
|
|
felix7
|
a je na tapeti? evo mene
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 22:41:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Ma bo za silo..nekaj mi je slabo. Sem se spet preveč nažrla vsega kar mi pod roke pride. Ma že cel dan študiram kaj naj mojmu za RD kupim? Mi je reko da mu naj samo kakšno kr. majčko, jaz pa sem si že nagledala kopel v dvoje, pa zadj ne vem ali naj ali ja,kaj če nebo šel?? Pol si bom morala kirega drugega pelat, da bom izkoristla karto..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 22:41:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a je na tapeti? evo mene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 22:44:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma bo za silo..nekaj mi je slabo. Sem se spet preveč nažrla vsega kar mi pod roke pride. Ma že cel dan študiram kaj naj mojmu za RD kupim? Mi je reko da mu naj samo kakšno kr. majčko, jaz pa sem si že nagledala kopel v dvoje, pa zadj ne vem ali naj ali ja,kaj če nebo šel?? Pol si bom morala kirega drugega pelat, da bom izkoristla karto.. ma ja... misliš, da bi zavrnil darilo???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 22:48:27
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma bo za silo..nekaj mi je slabo. Sem se spet preveč nažrla vsega kar mi pod roke pride. Ma že cel dan študiram kaj naj mojmu za RD kupim? Mi je reko da mu naj samo kakšno kr. majčko, jaz pa sem si že nagledala kopel v dvoje, pa zadj ne vem ali naj ali ja,kaj če nebo šel?? Pol si bom morala kirega drugega pelat, da bom izkoristla karto.. ma ja... misliš, da bi zavrnil darilo??? ma bi mogu bit prow smotan... čene se meni da full kopat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 22:52:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma bo za silo..nekaj mi je slabo. Sem se spet preveč nažrla vsega kar mi pod roke pride. Ma že cel dan študiram kaj naj mojmu za RD kupim? Mi je reko da mu naj samo kakšno kr. majčko, jaz pa sem si že nagledala kopel v dvoje, pa zadj ne vem ali naj ali ja,kaj če nebo šel?? Pol si bom morala kirega drugega pelat, da bom izkoristla karto.. ma ja... misliš, da bi zavrnil darilo??? ma bi mogu bit prow smotan... čene se meni da full kopat a k se že dolg nisi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 22:56:54
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 joj, preden gresta spat, še tole poglejta: moj današnji izdelek za mojega moža Bele bodyje imajo pa večkrat v Hoferju po dva skupaj pakirana. Felix, pa tvoj jo bo nosil?...moj se je kar malo zamislil...joj, kako bi mu jaz marsikaj nakracala, pa je bolj kozervativne narave... ...no, vsaj korenčkastih hlač sem ga odvadila ...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 22:56:55
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ..se vidi da je vikend tu.. tuga je tu a vse ?? ma ja ko bi vsaj....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 22:56:58
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hehe, sem vedela da moram omenit pa boste prišle na plano.. evo tudi mene samo danes pa bom...majke mi blagor tebi...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 22:57:00
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma bo za silo..nekaj mi je slabo. Sem se spet preveč nažrla vsega kar mi pod roke pride. Ma že cel dan študiram kaj naj mojmu za RD kupim? Mi je reko da mu naj samo kakšno kr. majčko, jaz pa sem si že nagledala kopel v dvoje, pa zadj ne vem ali naj ali ja,kaj če nebo šel?? Pol si bom morala kirega drugega pelat, da bom izkoristla karto.. samo da si našla izhod v slili pa je vredu...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 22:59:46
|
|
|
|
NoBady
|
vidim da bo dans spet tekla debata, samo dans midva nisva skregana in me že ****a če pridem se k njemu stisnt, pa ne smem zgubit edine prilike dans... me cel dan ni jeb*u za pet posta, evo zdej pa ... ma sm kr malo jezna... a se vam kdaj to zgodi? tak mi je dans pasala njegova bližina pa vse pa še frej je bil, pa se je obnašu pa mim mene hodu kot da sm f*ukin zrak ...uff sm se mal razjezila... zdej grem pa lahk spat... NOČKOOO***
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 23:10:57
|
|
|
|
felix7
|
nč, grem pa še jaz pod kovtr (ja, jest tudi sredi poletja s kovtrom spim ). Nočko!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 23:41:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ..se vidi da je vikend tu.. tuga je tu a vse ?? you wish... večina se jih z možmi še pogovarja ne razen Majale, ki je SKORAJ imela včeraj make-up-sex ah, moj je pa danes in jutri v nočni tak da odpade
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 19.7.2009 23:42:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
pa kaj je ta vikend kaka moška Luna, da si moški tak čudni, tečni, prepirljivi???? halooooo, kaj dogaja? lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 8:02:48
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutroooo, spet prva zdaj pa je to že standard očitno. Naša Lija ga je ponoči neke sračkala tak da grema zdaj kr ven v upanju da zaspi, ker zdaj veselo gleda Gospoda Murfiya in Pokota in to z takim zanimanjem, da ko sem jo beg obrnila se je začela ipično dret očitno pozna to risanko..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 9:58:43
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LIJA OD TASE! VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE BLAŽ OD POCKE IN MARUŠA OD TREZIKE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 9:58:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m NoBady nič zato, če ti ni dober jih bo v trgovini več zame ostalo Aja, a mi katera pove kako naj zmehčam Liji blato?? Se mi zdi da sem v kašico dala malo preveč banane in zdaj ne gre kakat in se revca tak muči, da bi se jaz najraje po buči. (pa še rima se ) Si ji že dala suhe slive? Naredi jih v kompotu in pol lahko to vodo pije ali slive vmešaš v kašico. Pomaga!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 10:06:21
|
|
|
|
Najaa
|
dOBER DAN. Luna je... in to tako lepa, da verjet ne moreš! Sem ob 4h dojila Niko in sem jo vidla skozi okno, pol sem šla pa kar na balkon in jo gledala... Ej, prazna luna, sam mal obrobljena... mlaj. In sem kar stala in stala, pa tako lepa noč, polna zvezd je bila... Čista romantika, sam kaj ko je moj smrčal ko en star dec! Nika je pa odkrila noigce in si jih skoz prijema in gleda ko 9. čudo. Pa dlesni jo srbijo na ful tak da skoz nekaj žuli po ustih. Sem hotla vprašat, če ima katera flaške MAM? Me zanima, kdaj se menjajo cuclji iz št. 1 na št. 2?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 10:29:14
|
|
|
|
Piruri
|
Kaj sem že hotela napisat?... Naja...ja mi iMAMo dudo ...flaške pa od aventa in smo že na 3-ki...za čaj mu pa dam še vedno 1-ko....naš tudi ugotavlja, da ima noge in pol neverjetno buli v njih in me pogleda z vprašanjem, če je to res njegovo?... ...in pol spet noge...za ponoret smešno...včeraj sem ga s palci od nogic dražla po obrazu in se je režal kot zmešan... ...mi tudi pripravljamo dlesni za zobe..in vse kar mu pride v roke+roke bi zatlačil v tisti mini kljunček Spanje...naš fant je tako priden...spi od 20.30 do 5-6-7 h...sploh ga ni za hvalit ...danes ponoči oz.zjutraj nam je Mia polulala posteljo...tamali pa jo je ornk posral...kako lepo otroci skrbijo, da mami ni dolgčas
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 10:53:49
|
|
|
|
trezika
|
DanDan! Jap, mi smo že 4 mesece stari....madonca kako gre po času... Ja je bil včeraj neki čuden dan... z mojim sva se tudi na trenutke nekam čudno gledala ampak sva se zvečer malo pocartala in je blo vse OK
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 12:14:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LIJA OD TASE! VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE BLAŽ OD POCKE IN MARUŠA OD TREZIKE! čestitkeeeeeeeeeee
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 12:29:10
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LIJA OD TASE! VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE BLAŽ OD POCKE IN MARUŠA OD TREZIKE! čestitkeeeeeeeeeee čestitam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 12:34:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV LIJA OD TASE! VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE BLAŽ OD POCKE IN MARUŠA OD TREZIKE! čestitkeeeeeeeeeee čestitam Jaz tudi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 12:37:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Evo podatki za seznam: teža: 6650g višina: 64cm Naslednja posvetovalnica: 07.09.2009 Valentin je bil tudi drugič cepljen, pa je spet (tako kot prvič) malo zajokcal, res za sekundo, pa se je že smejčkal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 20.7.2009 12:38:07
|
|
|
|
trinity22
|
Mi smo pa bili v Čatežkih tri dni in smo ful uživali ....Tiana ful uživa v vodi, še najbolj všeč pa ji je ko s celimi usti zagrize v Fredov obroč in pol je ko en kuža, drži tist obroč samo da je neki v ustih, pol je pa full fajn Nogic še nismo odkrili ... no da si že roke na kolena in potem tk frajersko zgleda, k ustom jih pa še ne nosi Drugače pa smo imeli danes cepljenje ... drugo pikico je kar pogumno prestala zdaj je pa čist gotova in sam spančka no pa smejčka se tud Mere za na seznam: 6415 g in 62 cm
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?