Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:07:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše potem je zgleda mislu da te ati pretepa al kaj? ma mona tiho bodi taj se pa ne pusti tak motit...on tak skos v spanju stoka in gode pa ful se premetava da mislim da mu bo kmal pojstlca premajhna...sam je smešno ko vse slišiš in sam poslušaš al se bo zbudu al ne...je težk tk se prou sprostit... mene zanima ka bo takrat ko bo tk velik da se bo prjel pa na noge postavil in boš pol kar naenkrat vidu kako tista bučka gleda ven iz pojstlce takrat pa se bomo v dnevni sobi . Za ziherco! ja točn tak to sma se že pogovrajla...no tudi že prakticirala.... Daj bejži no! RES???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:07:52
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Super sta to rešila. Si mi dala idejo! ma ja kaj... sej ga nism sama nardila se je treba znajdet da mam tudi js kaj od lajfa... prav maš, ker moj se včasih obnaša, kot da ne bi bil foter po novem..jojjjj... js mu že od začetka nism pustila... ok, so določene stvari, ki jih lahko samo mama nardi (dokler sm dojila), ampak potem je začel: js če ne bom šow enkrat na teden ven, se mi bo zmešalo.. pa sm rekla: prav; ampak ne boš samo ti... in tako sva našla ta sporazum... in traja že dober mesec.. pa se kar obnese. super, sm vesela, res je mal takšnih tipov k bi se tkole dalo dogovort tko da a boš spet prva na novi strani? zakaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:07:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ups, sedaj pa sem jaz prva!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:08:41
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše potem je zgleda mislu da te ati pretepa al kaj? ma mona tiho bodi taj se pa ne pusti tak motit...on tak skos v spanju stoka in gode pa ful se premetava da mislim da mu bo kmal pojstlca premajhna...sam je smešno ko vse slišiš in sam poslušaš al se bo zbudu al ne...je težk tk se prou sprostit... mene zanima ka bo takrat ko bo tk velik da se bo prjel pa na noge postavil in boš pol kar naenkrat vidu kako tista bučka gleda ven iz pojstlce takrat pa se bomo v dnevni sobi . Za ziherco! samo res...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:08:57
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše potem je zgleda mislu da te ati pretepa al kaj? ma mona tiho bodi taj se pa ne pusti tak motit...on tak skos v spanju stoka in gode pa ful se premetava da mislim da mu bo kmal pojstlca premajhna...sam je smešno ko vse slišiš in sam poslušaš al se bo zbudu al ne...je težk tk se prou sprostit... mene zanima ka bo takrat ko bo tk velik da se bo prjel pa na noge postavil in boš pol kar naenkrat vidu kako tista bučka gleda ven iz pojstlce takrat pa se bomo v dnevni sobi . Za ziherco! ja točn tak to sma se že pogovrajla...no tudi že prakticirala.... Daj bejži no! RES??? aaaa ti si prva na straniii matr smo na hitr tole natipkale... kaj res? dnevna soba? ja, sedežna kaj, ni tak ko pojstla, ma gre vseen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:09:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Super sta to rešila. Si mi dala idejo! ma ja kaj... sej ga nism sama nardila se je treba znajdet da mam tudi js kaj od lajfa... prav maš, ker moj se včasih obnaša, kot da ne bi bil foter po novem..jojjjj... js mu že od začetka nism pustila... ok, so določene stvari, ki jih lahko samo mama nardi (dokler sm dojila), ampak potem je začel: js če ne bom šow enkrat na teden ven, se mi bo zmešalo.. pa sm rekla: prav; ampak ne boš samo ti... in tako sva našla ta sporazum... in traja že dober mesec.. pa se kar obnese. super, sm vesela, res je mal takšnih tipov k bi se tkole dalo dogovort tko da a boš spet prva na novi strani? zakaj? Kaj se te čudiš sedaj, če pa si sedaj bila 2x zaporedoma...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:10:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kaj res? dnevna soba? ja, sedežna kaj, ni tak ko pojstla, ma gre vseen al pa kar na tleh...se je treba znajdit..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:11:13
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše potem je zgleda mislu da te ati pretepa al kaj? ma mona tiho bodi taj se pa ne pusti tak motit...on tak skos v spanju stoka in gode pa ful se premetava da mislim da mu bo kmal pojstlca premajhna...sam je smešno ko vse slišiš in sam poslušaš al se bo zbudu al ne...je težk tk se prou sprostit... mene zanima ka bo takrat ko bo tk velik da se bo prjel pa na noge postavil in boš pol kar naenkrat vidu kako tista bučka gleda ven iz pojstlce hahaha... ja ne vem kaj si je mislu res... po glasovih sodeč je mislu, da je kej groznega očitno itak... midva ga po novem zapreva v sobo in užgeva baby phone..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:12:17
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kaj res? dnevna soba? ja, sedežna kaj, ni tak ko pojstla, ma gre vseen al pa kar na tleh...se je treba znajdit.. hahaha zdaj si me spomnla....ja tut to je blo, ko sm mela še staro pojstlo in je tak škripala... ni blo druge, ker starši niso smel slišat...sm bla pridna punčka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:13:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kaj res? dnevna soba? ja, sedežna kaj, ni tak ko pojstla, ma gre vseen al pa kar na tleh...se je treba znajdit.. hahaha zdaj si me spomnla....ja tut to je blo, ko sm mela še staro pojstlo in je tak škripala... ni blo druge, ker starši niso smel slišat...sm bla pridna punčka Joj, kje je že to...ko sem še doma stanovala...Ja, tudi jaz sem bila pridna punčka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:13:32
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše potem je zgleda mislu da te ati pretepa al kaj? ma mona tiho bodi taj se pa ne pusti tak motit...on tak skos v spanju stoka in gode pa ful se premetava da mislim da mu bo kmal pojstlca premajhna...sam je smešno ko vse slišiš in sam poslušaš al se bo zbudu al ne...je težk tk se prou sprostit... mene zanima ka bo takrat ko bo tk velik da se bo prjel pa na noge postavil in boš pol kar naenkrat vidu kako tista bučka gleda ven iz pojstlce hahaha... ja ne vem kaj si je mislu res... po glasovih sodeč je mislu, da je kej groznega očitno itak... midva ga po novem zapreva v sobo in užgeva baby phone.. ja v kero sobo ga zapreta? v spalnico? in kje potem vidva?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:14:06
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Hahahaha... lih zdej ko je najbolj sočno, me pokliče prijatlca, da bojo čez 5 min tle... MA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alpa če jim dam kar pijačo na mizo, pa rečem, da morem nujno na wc pa še malo sm pridem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:14:36
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše potem je zgleda mislu da te ati pretepa al kaj? ma mona tiho bodi taj se pa ne pusti tak motit...on tak skos v spanju stoka in gode pa ful se premetava da mislim da mu bo kmal pojstlca premajhna...sam je smešno ko vse slišiš in sam poslušaš al se bo zbudu al ne...je težk tk se prou sprostit... mene zanima ka bo takrat ko bo tk velik da se bo prjel pa na noge postavil in boš pol kar naenkrat vidu kako tista bučka gleda ven iz pojstlce hahaha... ja ne vem kaj si je mislu res... po glasovih sodeč je mislu, da je kej groznega očitno itak... midva ga po novem zapreva v sobo in užgeva baby phone.. ja v kero sobo ga zapreta? v spalnico? in kje potem vidva? sm pozabla napisat, da greva v dnevno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:14:37
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kaj res? dnevna soba? ja, sedežna kaj, ni tak ko pojstla, ma gre vseen al pa kar na tleh...se je treba znajdit.. hahaha zdaj si me spomnla....ja tut to je blo, ko sm mela še staro pojstlo in je tak škripala... ni blo druge, ker starši niso smel slišat...sm bla pridna punčka Joj, kje je že to...ko sem še doma stanovala...Ja, tudi jaz sem bila pridna punčka. ja no, js sm še kr doma...in glede na vse počasne zadeve ki se nikamor ne premaknejo bom še kr lep čas doma...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:15:28
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Hahahaha... lih zdej ko je najbolj sočno, me pokliče prijatlca, da bojo čez 5 min tle... MA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alpa če jim dam kar pijačo na mizo, pa rečem, da morem nujno na wc pa še malo sm pridem o ti -ti ...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:15:59
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše potem je zgleda mislu da te ati pretepa al kaj? ma mona tiho bodi taj se pa ne pusti tak motit...on tak skos v spanju stoka in gode pa ful se premetava da mislim da mu bo kmal pojstlca premajhna...sam je smešno ko vse slišiš in sam poslušaš al se bo zbudu al ne...je težk tk se prou sprostit... mene zanima ka bo takrat ko bo tk velik da se bo prjel pa na noge postavil in boš pol kar naenkrat vidu kako tista bučka gleda ven iz pojstlce hahaha... ja ne vem kaj si je mislu res... po glasovih sodeč je mislu, da je kej groznega očitno itak... midva ga po novem zapreva v sobo in užgeva baby phone.. ja v kero sobo ga zapreta? v spalnico? in kje potem vidva? sm pozabla napisat, da greva v dnevno aha te pa vredi tak
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:16:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Hahahaha... lih zdej ko je najbolj sočno, me pokliče prijatlca, da bojo čez 5 min tle... MA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alpa če jim dam kar pijačo na mizo, pa rečem, da morem nujno na wc pa še malo sm pridem Škoda...lepo opravite..pa tvojega iz pojstle vrži...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:16:57
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Super sta to rešila. Si mi dala idejo! ma ja kaj... sej ga nism sama nardila se je treba znajdet da mam tudi js kaj od lajfa... prav maš, ker moj se včasih obnaša, kot da ne bi bil foter po novem..jojjjj... js mu že od začetka nism pustila... ok, so določene stvari, ki jih lahko samo mama nardi (dokler sm dojila), ampak potem je začel: js če ne bom šow enkrat na teden ven, se mi bo zmešalo.. pa sm rekla: prav; ampak ne boš samo ti... in tako sva našla ta sporazum... in traja že dober mesec.. pa se kar obnese. super, sm vesela, res je mal takšnih tipov k bi se tkole dalo dogovort tko da a boš spet prva na novi strani? zakaj? Kaj se te čudiš sedaj, če pa si sedaj bila 2x zaporedoma... no...v 3-je gre rado, samo ne danes...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:17:47
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Hahahaha... lih zdej ko je najbolj sočno, me pokliče prijatlca, da bojo čez 5 min tle... MA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE alpa če jim dam kar pijačo na mizo, pa rečem, da morem nujno na wc pa še malo sm pridem Škoda...lepo opravite..pa tvojega iz pojstle vrži... to obvezno...potem se lahko on moti z njimi ti pa prideš še k nama malo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:18:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kaj res? dnevna soba? ja, sedežna kaj, ni tak ko pojstla, ma gre vseen al pa kar na tleh...se je treba znajdit.. hahaha zdaj si me spomnla....ja tut to je blo, ko sm mela še staro pojstlo in je tak škripala... ni blo druge, ker starši niso smel slišat...sm bla pridna punčka Joj, kje je že to...ko sem še doma stanovala...Ja, tudi jaz sem bila pridna punčka. ja no, js sm še kr doma...in glede na vse počasne zadeve ki se nikamor ne premaknejo bom še kr lep čas doma... No, samo sedaj tvoji straši VEDO, da se , ne? Ali mislijo, da si brezmadežno spočela Taja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:18:43
|
|
|
|
NoBady
|
MaJaLe-kaj si se zdej tak zadrla NEEEEEEEEEEEEE da si celo stran zjebala, je tak čudna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:19:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady MaJaLe-kaj si se zdej tak zadrla NEEEEEEEEEEEEE da si celo stran zjebala, je tak čudna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:20:52
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady kaj res? dnevna soba? ja, sedežna kaj, ni tak ko pojstla, ma gre vseen al pa kar na tleh...se je treba znajdit.. hahaha zdaj si me spomnla....ja tut to je blo, ko sm mela še staro pojstlo in je tak škripala... ni blo druge, ker starši niso smel slišat...sm bla pridna punčka Joj, kje je že to...ko sem še doma stanovala...Ja, tudi jaz sem bila pridna punčka. ja no, js sm še kr doma...in glede na vse počasne zadeve ki se nikamor ne premaknejo bom še kr lep čas doma... No, samo sedaj tvoji straši VEDO, da se , ne? Ali mislijo, da si brezmadežno spočela Taja? ga usekaš, veš kje je blo to...5-6let nazaj...zdej pa mnde že vejo neki časa...sej zvedl so pa tko da so hotl pridt k men u sobo pa so bla zaklenjena moj pa pri men..hehe le kaj sma delala ja? uff to je bla sramota... ampak bolš to kokr pa da ne bi zaklenila...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:21:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kolko strani smo te zdaj naklofale ob teh sočnih debatah?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:21:15
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady MaJaLe-kaj si se zdej tak zadrla NEEEEEEEEEEEEE da si celo stran zjebala, je tak čudna kaj če je pa res
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?