Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:40:21
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady felix - kdaj pa mate krst? Nekaj me zanima: Kaj sem na RR edina, ki svojega ne bom krstila? ne vem... ma se niti ne bi ubadala s tem...sej to ni nič slabega... itak se potem sami odločijo ko so veliki...nam je to tak zarad družbe...v enem letu so se trije bratranci in sestrična rodili ...Taj Vid in Nastja...in boj vsi trije skupaj krščeni..zato se mi gre...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:40:46
|
|
|
|
NoBady
|
pa gre res v tretje rado...hahahaha kak sm važna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:41:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pa gre res v tretje rado...hahahaha kak sm važna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:41:52
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady felix - kdaj pa mate krst? naslednjo nedeljo v Lj. na Rakovniku. Tam sem bla jaz krščena, pa še na moj god bo krščen. No, pa jaz sem bila krščena 25.7. 27 let nazaj Škoda, k ni nedelja na 25. zdej mi pa prosim povej kaj bo imel oblečeno?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:42:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady felix - kdaj pa mate krst? Nekaj me zanima: Kaj sem na RR (seveda med nami, marčevkami) edina, ki svojega ne bom krstila? ma ne... če se ne motim, jih tudi Pupa, spps in Persida ne bodo, pa še kakšna, sigurno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:44:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady felix - kdaj pa mate krst? Nekaj me zanima: Kaj sem na RR edina, ki svojega ne bom krstila? ne vem... ma se niti ne bi ubadala s tem...sej to ni nič slabega... itak se potem sami odločijo ko so veliki...nam je to tak zarad družbe...v enem letu so se trije bratranci in sestrična rodili ...Taj Vid in Nastja...in boj vsi trije skupaj krščeni..zato se mi gre... jaz se tudi raje ne bom spuščala v to temo...samo tak me je zanimalo...če še je katera...Jaz pač v tem vidim nič drugega kot vsiljevanje vere. Pa ne komentirat..brezveze...samo štala bo iz tega ratala... Za druženje pa mi drugače naredimo piknik ali zabavo kar tako....pa pride žlahta na kup, pa brez župnikov. Btw- pa jaz sem krščena, ampak sedaj (beri ko mislim s svojo glavo) pa res ne verjamem več v onega zgoraj.. Pa brez zamere, res!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:44:34
|
|
|
|
NoBady
|
joj babe, zdej vas bom POČASA tud jaz zapustila...oke me pečejo, rit me boli, pod tuš morm še it...pa bano pospravt k sm tamalga kopala...pol bi se pa rada še kej naspala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:45:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady felix - kdaj pa mate krst? Nekaj me zanima: Kaj sem na RR (seveda med nami, marčevkami) edina, ki svojega ne bom krstila? ma ne... če se ne motim, jih tudi Pupa, spps in Persida ne bodo, pa še kakšna, sigurno aha...hvala za info...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:45:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady felix - kdaj pa mate krst? naslednjo nedeljo v Lj. na Rakovniku. Tam sem bla jaz krščena, pa še na moj god bo krščen. No, pa jaz sem bila krščena 25.7. 27 let nazaj Škoda, k ni nedelja na 25. zdej mi pa prosim povej kaj bo imel oblečeno? joj, nič ne bomo kompliciral, ene bele štumfke, ene športne bele hlačke, pa en bodi, bel al pa rumen, kva pa vem.
< Sporočilo je popravil felix7 -- 18.7.2009 22:46:50 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:46:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady joj babe, zdej vas bom POČASA tud jaz zapustila...oke me pečejo, rit me boli, pod tuš morm še it...pa bano pospravt k sm tamalga kopala...pol bi se pa rada še kej naspala jaz tudi grem počasi...smo onim, ki bodo jutri brale, naredile nekaj dela, ne? Fajn je blo...lepo spančkaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:47:02
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady felix - kdaj pa mate krst? Nekaj me zanima: Kaj sem na RR edina, ki svojega ne bom krstila? ne vem... ma se niti ne bi ubadala s tem...sej to ni nič slabega... itak se potem sami odločijo ko so veliki...nam je to tak zarad družbe...v enem letu so se trije bratranci in sestrična rodili ...Taj Vid in Nastja...in boj vsi trije skupaj krščeni..zato se mi gre... jaz se tudi raje ne bom spuščala v to temo...samo tak me je zanimalo...če še je katera...Jaz pač v tem vidim nič drugega kot vsiljevanje vere. Pa ne komentirat..brezveze...samo štala bo iz tega ratala... Za druženje pa mi drugače naredimo piknik ali zabavo kar tako....pa pride žlahta na kup, pa brez župnikov. Btw- pa jaz sem krščena, ampak sedaj (beri ko mislim s svojo glavo) pa res ne verjamem več v onega zgoraj.. Pa brez zamere, res! ja to je težka debata, da ne bo res kej nastal...pa ne z moje strani se ni za bat tut jst sm istga mnenja kot ti glede onga zgoraj pač verjamem da je neki, sam ne to kar ta vera oziroma katerikoli vera pravi.....ampak bolš nehat s tem, ker to ni FB to lahk vsi berejo... kokica FB čakaaaaa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:47:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady felix - kdaj pa mate krst? Nekaj me zanima: Kaj sem na RR edina, ki svojega ne bom krstila? ne vem... ma se niti ne bi ubadala s tem...sej to ni nič slabega... itak se potem sami odločijo ko so veliki...nam je to tak zarad družbe...v enem letu so se trije bratranci in sestrična rodili ...Taj Vid in Nastja...in boj vsi trije skupaj krščeni..zato se mi gre... jaz se tudi raje ne bom spuščala v to temo...samo tak me je zanimalo...če še je katera...Jaz pač v tem vidim nič drugega kot vsiljevanje vere. Pa ne komentirat..brezveze...samo štala bo iz tega ratala... Za druženje pa mi drugače naredimo piknik ali zabavo kar tako....pa pride žlahta na kup, pa brez župnikov. Btw- pa jaz sem krščena, ampak sedaj (beri ko mislim s svojo glavo) pa res ne verjamem več v onega zgoraj.. Pa brez zamere, res! ja to je težka debata, da ne bo res kej nastal...pa ne z moje strani se ni za bat tut jst sm istga mnenja kot ti glede onga zgoraj pač verjamem da je neki, sam ne to kar ta vera oziroma katerikoli vera pravi.....ampak bolš nehat s tem, ker to ni FB to lahk vsi berejo... kokica FB čakaaaaa No way!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:48:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady felix - kdaj pa mate krst? naslednjo nedeljo v Lj. na Rakovniku. Tam sem bla jaz krščena, pa še na moj god bo krščen. No, pa jaz sem bila krščena 25.7. 27 let nazaj Škoda, k ni nedelja na 25. zdej mi pa prosim povej kaj bo imel oblečeno? joj, nič ne bomo kompliciral, ene bele štumfke, ene športne bele hlačke, pa en bodi, bel al pa rumen, kva pa vem. a sta prebrali zadnji stavek v mojem prejšnjem postu? (sem ga izbrisala, ker bi mi lahko nekdo zameril, ki včasih prebira moje objave...)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:48:38
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady joj babe, zdej vas bom POČASA tud jaz zapustila...oke me pečejo, rit me boli, pod tuš morm še it...pa bano pospravt k sm tamalga kopala...pol bi se pa rada še kej naspala jaz tudi grem počasi...smo onim, ki bodo jutri brale, naredile nekaj dela, ne? Fajn je blo...lepo spančkaj. ja da se ne boj pritoževale da nimajo kaj za brat... no v tem trenutku vsem tistim ki to berete jutri LEP SONČEN DAN ŽELIM (sam ga baje ne bo ) lušn blo ja, lepo spi tudi ti---nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:49:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady felix - kdaj pa mate krst? naslednjo nedeljo v Lj. na Rakovniku. Tam sem bla jaz krščena, pa še na moj god bo krščen. No, pa jaz sem bila krščena 25.7. 27 let nazaj Škoda, k ni nedelja na 25. zdej mi pa prosim povej kaj bo imel oblečeno? joj, nič ne bomo kompliciral, ene bele štumfke, ene športne bele hlačke, pa en bodi, bel al pa rumen, kva pa vem. a sta prebrali zadnji stavek v mojem prejšnjem postu? (sem ga izbrisala, ker bi mi lahko nekdo zameril, ki včasih prebira moje objave...) ja, o podvezici ne? A tebe tudi kdo čekira? Pa kaj je to s folkom?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:49:23
|
|
|
|
felix7
|
joj, preden gresta spat, še tole poglejta: moj današnji izdelek za mojega moža
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:50:11
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady felix - kdaj pa mate krst? naslednjo nedeljo v Lj. na Rakovniku. Tam sem bla jaz krščena, pa še na moj god bo krščen. No, pa jaz sem bila krščena 25.7. 27 let nazaj Škoda, k ni nedelja na 25. zdej mi pa prosim povej kaj bo imel oblečeno? joj, nič ne bomo kompliciral, ene bele štumfke, ene športne bele hlačke, pa en bodi, bel al pa rumen, kva pa vem. aha hvala....ma js mam namen kupit neki tazga kar bo potem še nosil, pa če bo belo al pa rjavo al pa kakršnkol, nima veze, ane? sej tk dobijoo tm neki belga k predstavlja to...ma za punčke je drgač... ma ne vem sej bom vidla k pridemo v trgovino ka bojo kej mel...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:50:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 joj, preden gresta spat, še tole poglejta: moj današnji izdelek za mojega moža JHahahahahaa, a si jo naredila...Superca! Pa mail deluje, tak kot si včeraj napisala, da boš imela nadzor!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:52:41
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 joj, preden gresta spat, še tole poglejta: moj današnji izdelek za mojega moža ma zakon je zdej bom še teb kej naročila tak ko Piruri...sprejmeš? narediš pošleš jaz ti pa plačam? sam pol ne bo zanimiv k ne bo več unikat .. ja mail deluje?
< Sporočilo je popravil NoBady -- 18.7.2009 22:53:26 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:53:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 joj, preden gresta spat, še tole poglejta: moj današnji izdelek za mojega moža JHahahahahaa, a si jo naredila...Superca! Pa mail deluje, tak kot si včeraj napisala, da boš imela nadzor! hahaha, mož me je najprej vprašal, če je mejl aktiven že moram preverit, ja :P
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:53:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Babe moje..jaz odhajam v mižule, kot ene pravite. Se tipkamo jutri. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:54:45
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Babe moje..jaz odhajam v mižule, kot ene pravite. Se tipkamo jutri. LAHKO NOČ! ma sej grem jst tut.... a feliško bomo pa kr pustile?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:55:52
|
|
|
|
NoBady
|
ne sam res morm it...felix lepo spi, res je super majčka, in vse ostalo tudi kar si že prej pokazala... LAHKO NOOOOČ!!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:56:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 joj, preden gresta spat, še tole poglejta: moj današnji izdelek za mojega moža ma zakon je zdej bom še teb kej naročila tak ko Piruri...sprejmeš? narediš pošleš jaz ti pa plačam? sam pol ne bo zanimiv k ne bo več unikat .. ja mail deluje? ne smem Piruri v zelje skakat drugač pa z veseljem kej napackam tudi drugim, ker doma mi že zmanjkuje za to primernih oblačil sem hotla v HM kupit bodije št. 80, čist obične bele, pa so imeli že vsi neke slikice gor moram it še kam pogledat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:57:13
|
|
|
|
felix7
|
punce, drage, lahko noč
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?