KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 prav maš, ker moj se včasih obnaša, kot da ne bi bil foter po novem..jojjjj... mhm... mi je to znano. Ko kam gremo, se on veselo zaklepeta in kar ne bi šel domov. Jure pa zmatran in siten in ga skušam pomirit. Pol pa rečem, da pač ne more tko žurat kot včas, je pa užaljen Pa ene 10 minut se mu še ljubi ukvarjat z njim, pol pa že preverja, kaj jaz delam, da mi ga nazaj da al ga pa da ležat v upanju, da bo čim prej zaspal No, ne smem ga šimfat, ker je drugače ful priden možek, pa tut celo hišo pospravi, če je treba. Mi nikoli ne teži, ker ni pospravljeno in skuhano, mu veliko pomeni, da se jaz veliko z Juretom ukvarjam ista zgodba, ko bi jaz napisala...res... ma Taj ma tak ritem in kokr se zmeša je konc...zadnič smo bili na obiskih ob 8 ko gre on ponavadi že spat...in je šel spat ob 10, sem mislila da bo pač dlje spal...ja ....ponoč sem mogla vsak ur vztajat da sem mu dudo popravlala Pri meni je tudi podobno, poleg tega pa moj poleg 2 služb, še VSE naredi doma, s tem mislim, da zna vse, od polaganja keramike, gradnje, izdelave pohištva, konstruiranja, vse, vse in še enkrat vse, je zelooo praktičen tip in je vse kar delava doma naredil sam, nikoli nisva imela nekih mojstrov. Tak sem ga morala malo pohvaliti.
|