Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:54:21
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj vam naj pravim...saj same veste kak je, ko se enkrat začneš pričkati... ma sej tut to more prit da se imaš potem za kaj pobotat in se imaš potem spet ful rad in lepo oziroma znaš cenit potem... problem pa je če se dolg vleče in ni ne konca ne kraja tega pričkanja... bi se kar strinjala... sploh make up sex je ta boljši... sam kaj ko nimam več energije ma to je, samo je en nadobudnež vedno zraven, tak da je prilika sam zvečer, pa še takrat sodeluje zraven v spanju ma ja dej... nama je že dvakrat zaporedoma začel jokat!! je lepo mirno spal in pol je bla ta hujš akcija se je začel jokat.. prow grozno... drugič bova šla v avto Ja, naslednje jutro pa boš imela socialo na vratih! pa naslovnica v novicah "brezbrižna starša pustila otroka samega medtem ko...."
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:54:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec to tudi mene zanima???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:54:46
|
|
|
|
NoBady
|
waaaaw že ta drugilč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:55:05
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pa smo sedaj same "razočarane gospodinje" na RR. ja sej.. une ko jim je fajn, nimajo cajta za bit tlele... ne vem js kaj naj js obiskom rečem.. ''Malo je šow počivat !'' Pa tak pozno k vam obiski hodijo? ma ja... prej jih ni blo... sej mi paše malo relaxa.. mogoče grem še ven pol... bomo vidli mam vsako soboto zvečer fraj js, ker ga moj čuva... tako da v nedeljo spim dokler mi paše... on ma pa petke... nekako sva se mogla znajdet Super sta to rešila. Si mi dala idejo! ma ja kaj... sej ga nism sama nardila se je treba znajdet da mam tudi js kaj od lajfa...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:55:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady waaaaw že ta drugilč BRAVO!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:56:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pa smo sedaj same "razočarane gospodinje" na RR. ja sej.. une ko jim je fajn, nimajo cajta za bit tlele... ne vem js kaj naj js obiskom rečem.. ''Malo je šow počivat !'' Pa tak pozno k vam obiski hodijo? ma ja... prej jih ni blo... sej mi paše malo relaxa.. mogoče grem še ven pol... bomo vidli mam vsako soboto zvečer fraj js, ker ga moj čuva... tako da v nedeljo spim dokler mi paše... on ma pa petke... nekako sva se mogla znajdet Super sta to rešila. Si mi dala idejo! ma ja kaj... sej ga nism sama nardila se je treba znajdet da mam tudi js kaj od lajfa... prav maš, ker moj se včasih obnaša, kot da ne bi bil foter po novem..jojjjj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:56:17
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pa smo sedaj same "razočarane gospodinje" na RR. ja sej.. une ko jim je fajn, nimajo cajta za bit tlele... ne vem js kaj naj js obiskom rečem.. ''Malo je šow počivat !'' Pa tak pozno k vam obiski hodijo? ma ja... prej jih ni blo... sej mi paše malo relaxa.. mogoče grem še ven pol... bomo vidli mam vsako soboto zvečer fraj js, ker ga moj čuva... tako da v nedeljo spim dokler mi paše... on ma pa petke... nekako sva se mogla znajdet dobr sta tole skombinirala... to bi mogla še midva uvest ... ma se mi sploh ne ljubi nikamor it...sem nazadne mela takiga tigra da mam za neki časa dost ma sej si sama zberem kaj bom delala.. več al manj si zberem, da grem raje spat.. pa spim tudi po 15ur
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:56:47
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, naslednje jutro pa boš imela socialo na vratih! uhhh... ta pa nebi bla lih lepa, ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:58:04
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:58:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* ma sej si sama zberem kaj bom delala.. več al manj si zberem, da grem raje spat.. pa spim tudi po 15ur Uffff, tak dolgo pa sem jaz menda v najstniških letih nazadnje v enem kosu spala...Sedaj zmorem le max 10 ur...potem pa se vsa zmečkana zbudim in nisem za nikamor....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:58:33
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pa naslovnica v novicah "brezbrižna starša pustila otroka samega medtem ko...." zdej pa dejte nehat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:58:56
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady waaaaw že ta drugilč važička
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:59:44
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 te pa smo sedaj same "razočarane gospodinje" na RR. ja sej.. une ko jim je fajn, nimajo cajta za bit tlele... ne vem js kaj naj js obiskom rečem.. ''Malo je šow počivat !'' Pa tak pozno k vam obiski hodijo? ma ja... prej jih ni blo... sej mi paše malo relaxa.. mogoče grem še ven pol... bomo vidli mam vsako soboto zvečer fraj js, ker ga moj čuva... tako da v nedeljo spim dokler mi paše... on ma pa petke... nekako sva se mogla znajdet Super sta to rešila. Si mi dala idejo! ma ja kaj... sej ga nism sama nardila se je treba znajdet da mam tudi js kaj od lajfa... prav maš, ker moj se včasih obnaša, kot da ne bi bil foter po novem..jojjjj... ja res je tak, tudi mame rabimo svoj čas zase, to je dobro za dušo in telo... ma kaj js svojga nočem utrujat, ker vem da je res ful zmatran in ponavadi še ob sobotah dela in ma samo nedelje fraj in se tut on rad naspi... tako da vsi skupaj spimo kokr nam pač mali šef dovoli...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 21:59:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše jaz tudi ne bi mogla več Bogi Leon!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:01:22
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Super sta to rešila. Si mi dala idejo! ma ja kaj... sej ga nism sama nardila se je treba znajdet da mam tudi js kaj od lajfa... prav maš, ker moj se včasih obnaša, kot da ne bi bil foter po novem..jojjjj... js mu že od začetka nism pustila... ok, so določene stvari, ki jih lahko samo mama nardi (dokler sm dojila), ampak potem je začel: js če ne bom šow enkrat na teden ven, se mi bo zmešalo.. pa sm rekla: prav; ampak ne boš samo ti... in tako sva našla ta sporazum... in traja že dober mesec.. pa se kar obnese.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:02:14
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* ma sej si sama zberem kaj bom delala.. več al manj si zberem, da grem raje spat.. pa spim tudi po 15ur Uffff, tak dolgo pa sem jaz menda v najstniških letih nazadnje v enem kosu spala...Sedaj zmorem le max 10 ur...potem pa se vsa zmečkana zbudim in nisem za nikamor.... ma ja..sej če ga js slišim jokat tudi ustanem.. pa ga pomirim in grem nazaj spat.. samo takrat sm jezna ko ris, ker se ne drži svojega dogovora.. in pol je spet cel dan (užaljena) tišina
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:02:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Super sta to rešila. Si mi dala idejo! ma ja kaj... sej ga nism sama nardila se je treba znajdet da mam tudi js kaj od lajfa... prav maš, ker moj se včasih obnaša, kot da ne bi bil foter po novem..jojjjj... js mu že od začetka nism pustila... ok, so določene stvari, ki jih lahko samo mama nardi (dokler sm dojila), ampak potem je začel: js če ne bom šow enkrat na teden ven, se mi bo zmešalo.. pa sm rekla: prav; ampak ne boš samo ti... in tako sva našla ta sporazum... in traja že dober mesec.. pa se kar obnese.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:03:06
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše potem je zgleda mislu da te ati pretepa al kaj? ma mona tiho bodi taj se pa ne pusti tak motit...on tak skos v spanju stoka in gode pa ful se premetava da mislim da mu bo kmal pojstlca premajhna...sam je smešno ko vse slišiš in sam poslušaš al se bo zbudu al ne...je težk tk se prou sprostit... mene zanima ka bo takrat ko bo tk velik da se bo prjel pa na noge postavil in boš pol kar naenkrat vidu kako tista bučka gleda ven iz pojstlce
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:04:45
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady waaaaw že ta drugilč važička
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:04:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše potem je zgleda mislu da te ati pretepa al kaj? ma mona tiho bodi taj se pa ne pusti tak motit...on tak skos v spanju stoka in gode pa ful se premetava da mislim da mu bo kmal pojstlca premajhna...sam je smešno ko vse slišiš in sam poslušaš al se bo zbudu al ne...je težk tk se prou sprostit... mene zanima ka bo takrat ko bo tk velik da se bo prjel pa na noge postavil in boš pol kar naenkrat vidu kako tista bučka gleda ven iz pojstlce takrat pa se bomo v dnevni sobi . Za ziherco!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:05:25
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše jaz tudi ne bi mogla več Bogi Leon! ma je bil res bogi...tak prestrašen jok... sm ga stiskala pol ful časa...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:05:46
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Super sta to rešila. Si mi dala idejo! ma ja kaj... sej ga nism sama nardila se je treba znajdet da mam tudi js kaj od lajfa... prav maš, ker moj se včasih obnaša, kot da ne bi bil foter po novem..jojjjj... js mu že od začetka nism pustila... ok, so določene stvari, ki jih lahko samo mama nardi (dokler sm dojila), ampak potem je začel: js če ne bom šow enkrat na teden ven, se mi bo zmešalo.. pa sm rekla: prav; ampak ne boš samo ti... in tako sva našla ta sporazum... in traja že dober mesec.. pa se kar obnese. super, sm vesela, res je mal takšnih tipov k bi se tkole dalo dogovort tko da
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:06:37
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše potem je zgleda mislu da te ati pretepa al kaj? ma mona tiho bodi taj se pa ne pusti tak motit...on tak skos v spanju stoka in gode pa ful se premetava da mislim da mu bo kmal pojstlca premajhna...sam je smešno ko vse slišiš in sam poslušaš al se bo zbudu al ne...je težk tk se prou sprostit... mene zanima ka bo takrat ko bo tk velik da se bo prjel pa na noge postavil in boš pol kar naenkrat vidu kako tista bučka gleda ven iz pojstlce takrat pa se bomo v dnevni sobi . Za ziherco! ja točn tak to sma se že pogovrajla...no tudi že prakticirala....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:06:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Super sta to rešila. Si mi dala idejo! ma ja kaj... sej ga nism sama nardila se je treba znajdet da mam tudi js kaj od lajfa... prav maš, ker moj se včasih obnaša, kot da ne bi bil foter po novem..jojjjj... js mu že od začetka nism pustila... ok, so določene stvari, ki jih lahko samo mama nardi (dokler sm dojila), ampak potem je začel: js če ne bom šow enkrat na teden ven, se mi bo zmešalo.. pa sm rekla: prav; ampak ne boš samo ti... in tako sva našla ta sporazum... in traja že dober mesec.. pa se kar obnese. super, sm vesela, res je mal takšnih tipov k bi se tkole dalo dogovort tko da a boš spet prva na novi strani?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 18.7.2009 22:07:26
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady to se nama še ni nrdilo... upam da se ne bo... ja in kaj sta potem nadaljevala ko se je umirilo al vaju je minil? sm firbec ma kaki nadaljevala.. skoraj sm jokat z njim začela.. bogi si je mogu mislit, da se koljeva al kaj js vem kaj ne, ful je občutljiv res.. mam tudi nečakinjo tu, ki ma 3 leta in ko se ona začne jokat, začne jokat tudi on z njo... ful sočustvuje.. sej je lepo.. samo v kakšnih trenutkih lih ne paše jaz tudi ne bi mogla več Bogi Leon! ma je bil res bogi...tak prestrašen jok... sm ga stiskala pol ful časa... ja verjamem ubošček... sam da se je pomiril...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?