Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 9:38:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Začelo je deževati..no že pred kako uroo, tak da ne bo nič s sprehodom...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 9:39:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tu je razlog zakaj je vredno živet . Ma dej, kok sta luštna! KOKICA ne vem, kateri model, mislim pa da je eden izmed zadnjih modelov. Bom kasneje pogledala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 9:39:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Začelo je deževati..no že pred kako uroo, tak da ne bo nič s sprehodom... Pri nas pa še ne tak da gremo babe ven.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 9:48:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Začelo je deževati..no že pred kako uroo, tak da ne bo nič s sprehodom... Pri nas pa še ne tak da gremo babe ven. Superca...uživajte! Pri nas je pravo aprilsko vreme!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 10:18:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
fuj, kako vreme Persida, tvoja dva sta pa prava paša za oči. Pa kak se lepo stisneta skupaj kaj delate? mi smo se vstali pa malo pospravili. zdaj pa se je vlilo pa ne gremo nikamor
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 11:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo kengurujčka - Red Castle sport. KLIK.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 11:38:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Mi imamo kengurujčka - Red Castle sport. KLIK. se na hitro javim. Vas redno berem, a mi zmanjka časa, da še kaj napišem. nISEM NIČ JEZNA, KER STE ME ZBRISALE, SEM OA VESELA, KER PIŠETE IZKUŠNJE, KER VEČ GLAV VEČ VE! Kaj lahko prosim poveš, kje se ga da dobit? Vnaprej hvala! Aja, pa vsem en lep pozdrav: mamicam in korenjakom ter princesam!
< Sporočilo je popravil novo -- 22.6.2009 11:40:11 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 11:50:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Superca...uživajte! Pri nas je pravo aprilsko vreme! ja, res je koda je April Najaa uživajte še za nas!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 11:53:05
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi nimamo kengurujčka, pa ga tud ne bom nabavla. Itak sem skoz sama, ker moj dela in da jo nosim mi križ ven pade. Že zdaj ko jo mam dlje časa na rokah me križ tak boli, da bi se lahko kr zjokala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 11:56:13
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Mi smo ravno od doktorja... smo meli UZ kolkov... vse OK...je rekel doktor, da bi sliko njenih kolkov lahk v kakšno knjigo za študente dali... da bi videli, kako mora to zgledat user posted image user posted image V sredo pa še cepljenje... me je kr strah, kako bo to zgledalo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 12:10:05
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce a ve jeste TUNO ??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 12:10:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Mi smo ravno od doktorja... smo meli UZ kolkov... vse OK...je rekel doktor, da bi sliko njenih kolkov lahk v kakšno knjigo za študente dali... da bi videli, kako mora to zgledat user posted image user posted image V sredo pa še cepljenje... me je kr strah, kako bo to zgledalo... super!! bravo mami in Maruša
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 12:10:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dan! Mi smo ravno od doktorja... smo meli UZ kolkov... vse OK...je rekel doktor, da bi sliko njenih kolkov lahk v kakšno knjigo za študente dali... da bi videli, kako mora to zgledat user posted image user posted image V sredo pa še cepljenje... me je kr strah, kako bo to zgledalo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 12:13:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce a ve jeste TUNO ?? Jaz ja, samo imam še zeloo malo mleka...tebe pa verjetno zanima zaradi dojenja, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 12:39:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce a ve jeste TUNO ?? Jaz ja, samo imam še zeloo malo mleka...tebe pa verjetno zanima zaradi dojenja, ne? ja, zarad dojenja.. Sicer sem jo že jedla ampak sem nekje prebrala da je kao naj nebi..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 13:09:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce a ve jeste TUNO ?? jaz sem parkrat jedla. ker moj naredi super dober namaz. samo mislim, da mojo po tem napenja. no včasih jo po vsem, včasih pa po ničemer. - je težko ugotovit. sicer sem jo jedla včeraj zvečer. pa zdaj še čakam, kaj bo... ni videt da bi blo kaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 13:26:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Mi imamo kengurujčka - Red Castle sport. KLIK. se na hitro javim. Vas redno berem, a mi zmanjka časa, da še kaj napišem. nISEM NIČ JEZNA, KER STE ME ZBRISALE, SEM OA VESELA, KER PIŠETE IZKUŠNJE, KER VEČ GLAV VEČ VE! Kaj lahko prosim poveš, kje se ga da dobit? Vnaprej hvala! Jaz sem ga 2 leti nazaj naročila prek neta, prek sončka (sem šla pogledat na njihovo spletno stran, pa ga trenutno nimajo ). Poglej malo po net, če ga kdo prodaja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 13:46:00
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Včeraj smo imeli krst spodaj prilagam par slikic Drugače pa smo vsi 3je prehlajeni, ampak no nekak še gre, jaz že veselo pakiram, čeprav nekaj ni vreme za morje, sam sem gledala napoved za okolico Pule in je kar lepo napovedano, pač se koapl ne bom se bomo pa sprehajal. Jaz imam kengurujčka, sem ga kupila v pikapoki in je kar super, naša ima že 6kg pa jo sam jaz nosim, pa ni panike, mala pa ko nora okol gleda kaj se dogaja in včasih not zaspi, tak da sem ga spakirala za na morje, kjer imam tak hribovit teren, pa bom kar jaz nosila Tjašo gor pa dol je lažja od kakega nahrbtnika pa še slikice ponosna starša in speča beba maziljnje z vodo Ter seveda slavljenka z tortico in mamico
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 13:51:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Hvala punce za mnenja, sem ga našla v NE na netu v neki trgovini in nje znižan za skoraj 50%. Mislim, da je pameten nakup? Kaj pravite? Me pa zanima ali ga sploh lahko uporabljam, ker je bil Valentin rojen 3 tedne prezgodaj in zato morava v RA in k nevrofiziatru. Tam sva naročena komaj 30.07. do tam pa je še daaaaaleč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 13:53:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lolita čestitke za obred! Katerega kengurujčka pa imaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 14:07:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lolita čestitke za obred! ja čestitam tud jaz!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 14:08:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Lolita, lepi ste bli. A praviš da bo na morju okoli Pule lepo... Ja, te bi pa mi tudi šli mogoče kam tja.... V katero smer mahnete vi? Vrtec - je bilo že ogromno o tem napisanega verjetno ali pa tudi ne... Zanima me vaše mnenje o waldorfskem oz. montessori vrtcu. sama poznan nekaj značilnosti, ampak čisto teoretične, ker sem študirala pedagogiko in to kar smo med študijem jemali poznam. ampak ne poznam nobenega, ki bi mel otroka v kakem od teh vrtcev. pa me zanima če kdo od vas pozna koga ali pa če ve za kako "zgodbo" iz prakse....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 14:10:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lolita32 -prekrasni ste,to še nas vse čaka.Ampak trenutne še ne ker se bojim da bi župnika pojedla ko bi jima blo do hrane
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 14:12:13
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lolita čestitke za obred! Katerega kengurujčka pa imaš? Hvala Imam od Infantine, sem iskala slikico pa je ne najdem.
|
kaakabibica1kdaj po porodu ste spet zanosile??????????????????1 mesec (
14%)
2 meseca (
0%)
3 mesece (
3%)
4mesece (
2%)
5mesecev (
3%)
več kot 5mesecev (
79%)
Število vseh glasov: 195Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!