Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 14:13:02
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Lolita, lepi ste bli. A praviš da bo na morju okoli Pule lepo... Ja, te bi pa mi tudi šli mogoče kam tja.... V katero smer mahnete vi? Kavran Bogu za hrbtom Ampak svetovno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 14:13:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Lolita, lepi ste bli. A praviš da bo na morju okoli Pule lepo... Ja, te bi pa mi tudi šli mogoče kam tja.... V katero smer mahnete vi? Vrtec - je bilo že ogromno o tem napisanega verjetno ali pa tudi ne... Zanima me vaše mnenje o waldorfskem oz. montessori vrtcu. sama poznan nekaj značilnosti, ampak čisto teoretične, ker sem študirala pedagogiko in to kar smo med študijem jemali poznam. ampak ne poznam nobenega, ki bi mel otroka v kakem od teh vrtcev. pa me zanima če kdo od vas pozna koga ali pa če ve za kako "zgodbo" iz prakse.... Jaz ti ne znam pomagati...se pa spomnim, da je moja bivša sodelavka imela hčerkico v tem mb. waldorfskem vrtcu in je bila ful zadovoljna, ...se spomnim, da je rekla, da imajo le lesene igračke, pa da zelo veliko sodelujejo s starši, kar pomeni, da ob določenih dnevih pridejo starši v vrtec pa tam pečejo pecivo itd., pa da imajo možnost vegetarijanske prehrane...Toliko se spomnim...če pa še kaj zvem, pa ti povem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 14:14:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lolita32 -prekrasni ste,to še nas vse čaka.Ampak trenutne še ne ker se bojim da bi župnika pojedla ko bi jima blo do hrane
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 14:19:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj babike smo pa prišli danes na svoj račun a ne ko zunaj dežuje?Ampak mojadva sta popadala v komo pa se jima grem pridružit.Smo bili vsi trije na fizioterapiji midva s tomažem kot gledalca anže pa je treniral.Ni lepo od naju s tomažem samo ko bo anže znal sam hodit bo on nama kazal vaje pa bova midva migala on bo pa gledal. tasi kak si lahko sfulala Anže je bolj temne polti .A veš jaz pa vse jem še čokolado pa prav bašem se z njo.(malo te moram jezit)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 14:32:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lolita32 -prekrasni ste,to še nas vse čaka.Ampak trenutne še ne ker se bojim da bi župnika pojedla ko bi jima blo do hrane ha ha ha. ko bi jima hoto križ naredit na čelo, bi kar zagriznila v roko
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 14:36:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Lolita, lepi ste bli. A praviš da bo na morju okoli Pule lepo... Ja, te bi pa mi tudi šli mogoče kam tja.... V katero smer mahnete vi? Kavran Bogu za hrbtom Ampak svetovno nikad čula bom pogledala na netu, kje je to. no sam mi moremo baje it v neki fensi hotel kjer imajo izvrstno hrano... take ima moj pogoje. ma meni je ok - če bo on plačal pa itak je taki suhec, da če če dobro jest, mu ne smem branit meni je pa v bistvu važno, da je dosti sence, da smo lahko dosti zunaj. pa da se da kje vozičkat... no slednje niti ni tak zlo važno, če lahko ležimo na kaki fini travici v senčki sicer če bo dež, te tudi sence ne rabimo kaj preveč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 14:38:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
MalaČebelica - pol pa bi bili na naslovnici večera, dva mala morska peseka pojedla župnika .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 14:38:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj babike smo pa prišli danes na svoj račun a ne ko zunaj dežuje?Ampak mojadva sta popadala v komo pa se jima grem pridružit.Smo bili vsi trije na fizioterapiji midva s tomažem kot gledalca anže pa je treniral.Ni lepo od naju s tomažem samo ko bo anže znal sam hodit bo on nama kazal vaje pa bova midva migala on bo pa gledal. tasi kak si lahko sfulala Anže je bolj temne polti .A veš jaz pa vse jem še čokolado pa prav bašem se z njo.(malo te moram jezit) moja je tudi v komi. tak da sem fraj samo zdaj bo treba it kuhat kosilo...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 15:40:55
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Lolita, lepi ste bli. A praviš da bo na morju okoli Pule lepo... Ja, te bi pa mi tudi šli mogoče kam tja.... V katero smer mahnete vi? Kavran Bogu za hrbtom Ampak svetovno nikad čula bom pogledala na netu, kje je to. no sam mi moremo baje it v neki fensi hotel kjer imajo izvrstno hrano... take ima moj pogoje. ma meni je ok - če bo on plačal pa itak je taki suhec, da če če dobro jest, mu ne smem branit meni je pa v bistvu važno, da je dosti sence, da smo lahko dosti zunaj. pa da se da kje vozičkat... no slednje niti ni tak zlo važno, če lahko ležimo na kaki fini travici v senčki sicer če bo dež, te tudi sence ne rabimo kaj preveč Jaz grem to na našo parcelo v šotor, vas je kakih 10 min stran z avtom, ni kamp ampak parcele, brez gradbenega dovoljenja, elelktrike in vode, tak da si v vasi vodo nakupimo in jo imamo.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 15:45:53
|
|
|
|
Nina00
|
Pozdravljene! Se mi je zdelo, da bom po parih dneh odsotnosti prišla že na drugi del Za vikend smo se potepali in imeli obiske, tako da res ni bilo časa za RR Tudi ta trenutek sem "na pavzi" med dvema obiskoma. Na srečo popoldanski obiski zamujajo, tako da sem se lahko prišla javit. Vsem, ki ste imeli v teh dneh obmesečnice želim vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 16:13:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj babike smo pa prišli danes na svoj račun a ne ko zunaj dežuje?Ampak mojadva sta popadala v komo pa se jima grem pridružit.Smo bili vsi trije na fizioterapiji midva s tomažem kot gledalca anže pa je treniral.Ni lepo od naju s tomažem samo ko bo anže znal sam hodit bo on nama kazal vaje pa bova midva migala on bo pa gledal. tasi kak si lahko sfulala Anže je bolj temne polti .A veš jaz pa vse jem še čokolado pa prav bašem se z njo.(malo te moram jezit) Draga moja tudi jaz jem čokolado, ker čokolada Lije ne zapira. Tak..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 16:15:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica nikad čula bom pogledala na netu, kje je to. no sam mi moremo baje it v neki fensi hotel kjer imajo izvrstno hrano... take ima moj pogoje. ma meni je ok - če bo on plačal pa itak je taki suhec, da če če dobro jest, mu ne smem branit meni je pa v bistvu važno, da je dosti sence, da smo lahko dosti zunaj. pa da se da kje vozičkat... no slednje niti ni tak zlo važno, če lahko ležimo na kaki fini travici v senčki sicer če bo dež, te tudi sence ne rabimo kaj preveč samo čebelica. zvečer pa bi verjetno kakšna šetnja z vozičkom pasala ali bote tudi ležali v travici??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 16:15:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA MalaČebelica - pol pa bi bili na naslovnici večera, dva mala morska peseka pojedla župnika . si me nasmejala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 16:50:33
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE LEON OD MAJALE! VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE NEO OD PIRURI! ČESTITAM!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 17:11:22
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tu je razlog zakaj je vredno živet . Midva sva pa res kompanjona .
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 17:19:31
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tu je razlog zakaj je vredno živet . Ti imaš kar dva razloga mi pa po enega Lepa sta tvoja fantiča
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 17:24:03
|
|
|
|
trinity22
|
ojla, vidim da smo že na 2. delu .... tudi jaz ne folgam bit povsod in če sem več na FB-ju sem manj na RR-ju ali pa obratno še dobro da je tako bedasto vreme in da mala spi, da imam malo časa tole prečekirat Lolita lepi ste bili ... mi imamo pa krst v nedeljo upam da bo vreme lepo Kengurujček .... jaz imam enega od Brevi, sam je tak debel pa za na eno ramo( star 5 let, nikoli rabljen), je še nisem dala noter ... bom sprobala pa javim kako in kaj nič lep preostanek dneva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 17:57:31
|
|
|
|
trinity22
|
Najaa prosim če ob priliki zamenjaš slikco ...........hvala Evo našo uživačico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 18:34:44
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Najaa prosim če ob priliki zamenjaš slikco ...........hvala Evo našo uživačico luštna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 19:44:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Najaa prosim če ob priliki zamenjaš slikco ...........hvala Evo našo uživačico koda je na morju..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 20:07:46
|
|
|
|
ema tiara
|
ojla,otroci vam uživajo...ste preživele ta turoben dan?mi smo ga vsi pol prespali...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 20:46:07
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA, mislim da imam jaz tale kengurujček: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159382 Na FT ti bodo 100% rekli, da ni priporočljivo otroka nosti v njem. Moja pa niti še glave čisto sama ne drži, tako da jaz je še ne nosim v njem. Ko jo bo držala, jo pa bom kdaj pa kdaj za kakšno urco.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 20:46:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce a ve jeste TUNO ?? Ja. Zakaj ne bi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 20:46:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Lolita, lepi ste bli. Res!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.6.2009 20:57:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, mislim da imam jaz tale kengurujček: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159382 Na FT ti bodo 100% rekli, da ni priporočljivo otroka nosti v njem. Moja pa niti še glave čisto sama ne drži, tako da jaz je še ne nosim v njem. Ko jo bo držala, jo pa bom kdaj pa kdaj za kakšno urco. Aha, HVALA! Jaz pa sem tega naročila: http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Baby-Carrier-Air/, preko nemške trgovine in ga dobim znižanega za 50%. Iz skoraj 100 na skoraj 50,00 EUR! Na FT pa vem, da ga bodo odsvetovali, pa saj ga tudi jaz ne mislim 5 ur/dan v njem nositi..le takrat kot sem že napisala, če se mi dere v vozičku in ga moram obvezno v roke vzeti...te pa bom raje kengurujček naštimala. Tak!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 22.6.2009 20:59:29 >
|
|
|
JediwumpycKaj vaš dojenček najraje je?Kruh (
13%)
Mleko (
33%)
Sadje (
34%)
Paradižnik (
4%)
Drugo (
16%)
Število vseh glasov: 184Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!