pocka
|
Dan dan, se javlim malo,da me ne boste s seznama zbrisale Hvala vsem za čestitke za Blaževe 3 mesece, joj kako čas beži, se mi zdi,da je že pravi fantina postal. Dvakrat se še okoli obrnem, pa bom že morala v službo. nova slikica za seznam, naaja prosim,če jo lahko ob priliki zamenjaš, hvala Kako ste kaj? Vas že en lep čas nisem brala, sem še vedno v gužvi. Še malo, pa bo mimo, kooomajjj čakam. Sem pa spet mastitis fasala, ampak sem trmasta in se borim z njim,da ne bi bilo treba iti po antibiotike. Upam,da mi ne bo žal. Moj gre jutri za dva dni na neko službeno zadevo in bom sama z obema, upam, da se mi kaj ne zakomplicira. Danes sem brez vročine, naj tako tudi ostane. Punce, brez zamere, ampak ne bom nič komentirala, ker sem čisto iz debate padla. Primorke, če bo padla kaka kavica, mi prosim pošljite sms, ker drugače ne bom videla in močno upam,da se vam bom lahko pridružila. lepo se imejte, pa se kmalu spet kaj javim
< Sporočilo je popravil pocka -- 21.6.2009 16:45:24 >