yania
|
Triniti22, tudi tvoja je prava carica mala....bucibuci... Malačebelica...ne sekiraj se, ne dehidrira kar tako na hitro,,,če ni drugih znakov, da je bolna npr,potem pač ne paše kak obrok ...sej Timon tud kdaj komaj zdrži 2 uri, kdaj pa tudi 5 čez dan....če se dogaja...prej mi je npr.po celem dnevu tečkarjenja hotel ob 20.zaspati v ležalniku...jedel je pa ob 18.00 to bi pomenilo, da gre spat brez 5.obroka...nene, sem ga zamotila še malo, v naročje vzela, in sva se pogovarjala še do 20.45, popil 140 in zadremuckal...čeprav je še vedno nekaj pojokaval...ma neki ga je napenjalo danes,,,,kot mal driskice je bilo v plenički... kaj vem kaj mu to šlodi... se mi zdi da mu komarčkov čaj ne koristi najboljš....dam mu za žejo, zelo blagega, od Hippa, pa je potem vedno jok.. no po mojem je krivo to, ker pije vročega, to je kot bi pil vročo vodo, saj v navodilih piše da je treba ohladiti, samo kaj ko protestira.... mrzlo, nej dobro...