Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 19:10:19
|
|
|
|
tasa_m
|
trezika si si dala duška v šopingu??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 19:47:00
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Samo na hitro Torej hvala Piruri, Naji ter sevada Jasni za čvek, ful ste fajne punce mogoče in upam, da še kdaj. Drugače pa jaz ne bom prišla na piknik sem danes zvedela stvari mal podrobno, pa bi res rade volje prišla sam nismo v slo, sem pa za silvestrovanje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 20:05:34
|
|
|
|
tasa_m
|
Danes pa nebom dost pisala..je fuzbal po TV tak da bom bolj pred TV zatopljena. Lija že panča Tomaž pa je glih kar prneso vse potrebno pred TV, da bova bulila in navijala. Že celo popoldne se dere Maribor vijolčni, hoče da v duetu pojema . Mojmu dedu se je zmešalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 20:14:51
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m trezika si si dala duška v šopingu?? seveda... sva Maruši kupla stolček za hranjenje...sicer ga še ne bo rabla, ampak sva imela dobropis in sva ga morala izkoristit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 20:15:25
|
|
|
|
trezika
|
TASA_M glej da boš fejst navijala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 20:36:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika TASA_M glej da boš fejst navijala slabo navija očitno...1:0 za goste
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 20:37:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes pa nebom dost pisala..je fuzbal po TV tak da bom bolj pred TV zatopljena. Lija že panča Tomaž pa je glih kar prneso vse potrebno pred TV, da bova bulila in navijala. Že celo popoldne se dere Maribor vijolčni, hoče da v duetu pojema . Mojmu dedu se je zmešalo smo že en gol dobli....brezveze..pridi raje nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 20:37:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa hvala, sam zdej pa prilept ne morem v seznam. Nekaj me spet heca... ma da pop! Nimam časa zdej, se bom pol zaj. Razen če se ti da še v seznam prilepit? Ni pa nujno, sej ne gori voda. Še nekaj sem hotla. trezika, javi še kdaj si rodila. 20.3.2009 ob 6.11 oooo, to je pa bil moj PDP!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 20:37:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m trezika si si dala duška v šopingu?? seveda... sva Maruši kupla stolček za hranjenje...sicer ga še ne bo rabla, ampak sva imela dobropis in sva ga morala izkoristit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:00:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa hvala, sam zdej pa prilept ne morem v seznam. Nekaj me spet heca... ma da pop! Nimam časa zdej, se bom pol zaj. Razen če se ti da še v seznam prilepit? Ni pa nujno, sej ne gori voda. Še nekaj sem hotla. trezika, javi še kdaj si rodila. narejeno šefica tasa ful ti hvala. Mogoče kdo misli, da se zafrkavam, sam res nisem mogla slike prpopat gor. Upam, da bom ugotovila, zakaj ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:00:34
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika TASA_M glej da boš fejst navijala slabo navija očitno...1:0 za goste tasa nima smisla da se še trudiš.... 2:0
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:01:09
|
|
|
|
tasa_m
|
sem že tu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:01:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa hvala, sam zdej pa prilept ne morem v seznam. Nekaj me spet heca... ma da pop! Nimam časa zdej, se bom pol zaj. Razen če se ti da še v seznam prilepit? Ni pa nujno, sej ne gori voda. Še nekaj sem hotla. trezika, javi še kdaj si rodila. 20.3.2009 ob 6.11 oooo, to je pa bil moj PDP! potem pa se je tvojemu pikecu močno mudilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:01:50
|
|
|
|
tasa_m
|
Tomaž se še nekaj jezi, jaz pa sem kr odišla, ker bi lahko plastenko Fruca v TV vrgla. Kreteni,
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:04:56
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tomaž se še nekaj jezi, jaz pa sem kr odišla, ker bi lahko plastenko Fruca v TV vrgla. Kreteni, le daj si duška
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:06:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tomaž se še nekaj jezi, jaz pa sem kr odišla, ker bi lahko plastenko Fruca v TV vrgla. Kreteni, le daj si duška je pa nekaj dobrega, če zgubijo.. noben se ponoči nebo drl pred blokom, pa trobli nebodo. Bomo lahko spali normalno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:07:25
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Oilaaaa....evo me po sto letih MaJaLe ima tako pravilo da dokler ne vse prebere, ne komentira tako da sm rabla malo več časa, ker sm bla še v bolnici umes tako da ste mi dale konkretno delo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:08:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tomaž se še nekaj jezi, jaz pa sem kr odišla, ker bi lahko plastenko Fruca v TV vrgla. Kreteni, O, ti pa si ena huda teta!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:10:16
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Z Leonom ni nič novega, ker je nedelja in ni nobenega dermatologa dežurnega očitno v celi bolnici! Kaj takega! Tako da čakata na jutri, ko je delovni dan. Če ne bodo ugotovili, kaj je, gresta v Ljubljano... ne ne.. ne samo ker je bla nedelja...vsi dermatologi iz obale so bli na dopustu!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:10:35
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Oilaaaa....evo me po sto letih MaJaLe ima tako pravilo da dokler ne vse prebere, ne komentira tako da sm rabla malo več časa, ker sm bla še v bolnici umes tako da ste mi dale konkretno delo prav tako.... kako boš drugače na tekočem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:11:32
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Oooo Leo**Tia... vidim, da nas bereš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:11:34
|
|
|
|
trezika
|
moj dragi je že tudi preklopil kanal pa sn cel popoldan poslušala da je dans FUZBAL
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:12:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Z Leonom ni nič novega, ker je nedelja in ni nobenega dermatologa dežurnega očitno v celi bolnici! Kaj takega! Tako da čakata na jutri, ko je delovni dan. Če ne bodo ugotovili, kaj je, gresta v Ljubljano... ne ne.. ne samo ker je bla nedelja...vsi dermatologi iz obale so bli na dopustu!! A samo čez vikend?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:14:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika moj dragi je že tudi preklopil kanal pa sn cel popoldan poslušala da je dans FUZBAL ja, tomaž ima tud na kanalu a. Mi je reko, če mu zdaj ne pogledam, če ima kaj dlak po hrbtu in mu jih ne popipam, da ne grema na piknik 23. tak da punce, zapuščam vas,..pridem hitro. Vse za piknik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:16:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tomaž se še nekaj jezi, jaz pa sem kr odišla, ker bi lahko plastenko Fruca v TV vrgla. Kreteni, ko bi vsaj pir imela!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?