Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 22:51:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem že bla v postelji, ker sedaj 1h elektrike ni bilo...zaradi neurja..pa je bilo tam malo hmmm, saj veste , pa je čas minil, pa je elektrika nazaj prišla...pa sem tu..še malo...morje čekiram... hahaha kak faca si! Te ni dost zmuču, da ni sladko zaspala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 22:53:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, sam mormo se zment, da vsak nekaj prinese. Ok, kaj bi npr. ti prinesla? Kar se tiče športa pa - jaz če imam Tijo s sabo, NISEM minute pri miru. Bom jaz npr. nektarine. A prav? Ker za peko tudi jaz nisem preveč pridna Sej Tija bo pa imela kar nekaj družbe, kot kaže, drugače jo bomo pa mojemu možu podturili
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 22:53:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem že bla v postelji, ker sedaj 1h elektrike ni bilo...zaradi neurja..pa je bilo tam malo hmmm, saj veste , pa je čas minil, pa je elektrika nazaj prišla...pa sem tu..še malo...morje čekiram... hahaha kak faca si! Te ni dost zmuču, da ni sladko zaspala? ne , mam malo več kondicije, ker sem začela telovaditi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 22:54:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem že bla v postelji, ker sedaj 1h elektrike ni bilo...zaradi neurja..pa je bilo tam malo hmmm, saj veste , pa je čas minil, pa je elektrika nazaj prišla...pa sem tu..še malo...morje čekiram... hahaha kak faca si! Te ni dost zmuču, da ni sladko zaspala? ne , mam malo več kondicije, ker sem začela telovaditi... hahaha, jaz sem isto pomislila kot Najaa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 22:55:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, sam mormo se zment, da vsak nekaj prinese. Ok, kaj bi npr. ti prinesla? Kar se tiče športa pa - jaz če imam Tijo s sabo, NISEM minute pri miru. Bom jaz npr. nektarine. A prav? Ker za peko tudi jaz nisem preveč pridna Sej Tija bo pa imela kar nekaj družbe, kot kaže, drugače jo bomo pa mojemu možu podturili Ok, ti nektarine. Lahko jaz npr. sok in plastične kozarce? (daj pri seznamu napiši še to zraven) Tija bo imela družbo, ja. Je kar nekaj starejših otrok isto starih kot ona in tudi isto živahnih.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 22:56:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem že bla v postelji, ker sedaj 1h elektrike ni bilo...zaradi neurja..pa je bilo tam malo hmmm, saj veste , pa je čas minil, pa je elektrika nazaj prišla...pa sem tu..še malo...morje čekiram... hahaha kak faca si! Te ni dost zmuču, da ni sladko zaspala? ne , mam malo več kondicije, ker sem začela telovaditi... Pol bi ga lahk pa še enkrat naskočla, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 22:57:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz pa čips, slane stvari?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 22:57:23
|
|
|
|
felix7
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni: trezika Najaa (sok in plastični kozarci) marjetka.cvetka felix7 (nektarine) Cebeica Maja Piruri Persida Kokica32 (čips, slani prigrizki) Pupa7 trinity22 MamaM helimaša Kdo še? Datum zaenkrat puščamo 23.8., ker je bilo več interesa za ta datum, kot pa za 14.8. Če bo pa sledil kak večji upor, se pa lahko pogajamo še za 14. 14.8. bolj ustreza: MaJaLe MalaČebelica (pa še to ni zagotovo) pocka
< Sporočilo je popravil felix7 -- 3.8.2009 23:00:46 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 22:58:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem že bla v postelji, ker sedaj 1h elektrike ni bilo...zaradi neurja..pa je bilo tam malo hmmm, saj veste , pa je čas minil, pa je elektrika nazaj prišla...pa sem tu..še malo...morje čekiram... hahaha kak faca si! Te ni dost zmuču, da ni sladko zaspala? ne , mam malo več kondicije, ker sem začela telovaditi... Pol bi ga lahk pa še enkrat naskočla, ne? to pa ne, da se še ki razvadi....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:00:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
sem vidla, da imamo na seznamu za piknik osebo z imenom: marjetka.cvetka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:01:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem vidla, da imamo na seznamu za piknik osebo z imenom: marjetka.cvetka Ja... Pojma nimaš, kdo je, kaj? ZS!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:01:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem vidla, da imamo na seznamu za piknik osebo z imenom: marjetka.cvetka Kokica, prid na FB, pa ti bo jasno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:02:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
če prav razumem, bo to piknik, ki to ne bo...se ne bo nič peklo, le "trgovinske" in domače stvari se bodo jedle, s tem mislim že vnaprej pripravljene?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:03:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 če prav razumem, bo to piknik, ki to ne bo...se ne bo nič peklo, le "trgovinske" in domače stvari se bodo jedle, s tem mislim že vnaprej pripravljene? jap, razen če se javiš, da boš žarila glede na to, da nas bo kar nekaj, je malo težko najti kandidata, ki bi pekel. Pa še organizacijsko so potem stvari zahtevnejše...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:04:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 če prav razumem, bo to piknik, ki to ne bo...se ne bo nič peklo, le "trgovinske" in domače stvari se bodo jedle, s tem mislim že vnaprej pripravljene? Čim manj kompliciranja. Bistvo je, da se vidimo in spoznamo. Žar itd. potegne za sabo preveč ene organizacije. Dosti bo dekca, nekaj za prigriznit in kakšna žoga... pa seveda vse prikole in priveski.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:04:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 če prav razumem, bo to piknik, ki to ne bo...se ne bo nič peklo, le "trgovinske" in domače stvari se bodo jedle, s tem mislim že vnaprej pripravljene? Čim manj kompliciranja. Bistvo je, da se vidimo in spoznamo. Žar itd. potegne za sabo preveč ene organizacije. Dosti bo dekca, nekaj za prigriznit in kakšna žoga... pa seveda vse prikole in priveski. ja, poanta ni hrana, ampak druženje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:05:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 če prav razumem, bo to piknik, ki to ne bo...se ne bo nič peklo, le "trgovinske" in domače stvari se bodo jedle, s tem mislim že vnaprej pripravljene? Čim manj kompliciranja. Bistvo je, da se vidimo in spoznamo. Žar itd. potegne za sabo preveč ene organizacije. Dosti bo dekca, nekaj za prigriznit in kakšna žoga... pa seveda vse prikole in priveski. ja, poanta ni hrana, ampak druženje Čeprav ko smo bile noseče, je bila hrana še kako velika poanta!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:10:22
|
|
|
|
felix7
|
jaz bom v seznam pisala še št. oseb (odrasli + otroci), a prav?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:11:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz bom v seznam pisala še št. oseb (odrasli + otroci), a prav? Ja, lahko še to. Sam jaz še ne vem za mojega...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:13:46
|
|
|
|
felix7
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni: trezika 2+1 Najaa (sok in plastični kozarci) 2+2 marjetka.cvetka 2+2 felix7 (nektarine) 2+1 Cebeica Maja 2+2 Piruri 2+2 Persida 1+2 Kokica32 (čips, slani prigrizki) 2+1 Pupa7 2+1 trinity22 2+1 MamaM 2+2 helimaša 2+2 Kdo še? Datum zaenkrat puščamo 23.8., ker je bilo več interesa za ta datum, kot pa za 14.8. Če bo pa sledil kak večji upor, se pa lahko pogajamo še za 14. 14.8. bolj ustreza: MaJaLe MalaČebelica (pa še to ni zagotovo) pocka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:17:20
|
|
|
|
Najaa
|
Grem spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 3.8.2009 23:17:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Grem spat. Lahko noč. tudi jaz, lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 6:58:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem vidla, da imamo na seznamu za piknik osebo z imenom: marjetka.cvetka Ja... Pojma nimaš, kdo je, kaj? ZS! Imaš ZS nazaj! Prišlo je do nesporazuma... p.s. Včeraj sem tako "izginila" ker je spet elektrike zmanjkalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 6:58:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz bom v seznam pisala še št. oseb (odrasli + otroci), a prav? Ja, lahko še to. Sam jaz še ne vem za mojega... Jaz tudi ne...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 6:59:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem vidla, da imamo na seznamu za piknik osebo z imenom: marjetka.cvetka Kokica, prid na FB, pa ti bo jasno ne rabim tja hoditi, ker mi je VSE jasno, že lep čas... bil je nesporazum...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?