Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 22:32:54
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Majale mi je javla, da sta z Leonom ostala v bolnici. za Leona. Ojoj...Če se še kaj javi ji sporoči, da marčevke mislimo nanju! se potpišem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 23:47:44
|
|
|
|
helimaša
|
čer! tko....jst sm tud zdele pršla mal do kompa.....vsi spijo.....jst tud počas.......ve tudi..... sm bla pr zobarju.....nč fajn......vsaka pupa mi je en zob vzela.....noro....... MaJaLe za Leona.....upam da bo vse dobro......držimo pestke in smo v mislih s teboj....... drgač pa nč novga......zobeka rasteta......mi tudi.....ponoči spimo.....čez dan smo bol tečni.....jah takle mamo...... zdej pa gre.....ker moj že pošteno smrči in ga grem mal zrukat [sm=jezicek.gif nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 23:49:44
|
|
|
|
yania
|
Ojoj, bogi Leonček....mami, vse bo uredu, boš videla...držim pestke... Naš je pa zdej 3 dni bil bolj siten, kot ponavadi, ubistvu je ponavadi zelo priden, zdej pa kar mal tečkaril, danes pa čisto druga pesem, pa sem opazila da je to po AD3 (italijanskih)...ko sem mu zdej po dolgem času dajala par dni, pa mi je ko je čičal fuuuuuuullllll kupčke skos podiral in ven metal mleko, pa sitnaril... včeraj in danes pa ni bilo nič..priden kot angelček....... A vse dajete AD3?....sej vem da D vitamina da sonček, samo A pa ne vem...baje da ima korenček tega dovolj.... ej, lepe sanje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 23:53:05
|
|
|
|
helimaša
|
še glasove sm odaala k jih prej nism uspela.....tko da je naloga uspešno opravljena...... Yania a se vidva že pogovarjata......jah sej najbrž se-----pač nism tok na tekočem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 23:55:47
|
|
|
|
yania
|
oj heli....kaj mate že zobeka? A ti maš pa z zobki probleme?....meni je tudi po Naji šla šestica, živc ven.....upam da bo zdej uredu....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 0:02:10
|
|
|
|
helimaša
|
ja Yania mamo dva......ful hitr.....prejšn tedn.....en za drugim.....pr men pa petki na obeh straneh......pr men je stanje malo bolj resno......tko da dobim štifte.....ma kr neki.....spet bom ob dnar .......prej nkol nbenih problemov.....med nosečnostjo pa tema.....ma sej bo.....sm da me zrihtajo.....bo en tri mesce trajal.....tko da bom sm okol zobarjel laufala.....dobr da je vsaj mal za pogledat tale naš zobar
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 0:07:47
|
|
|
|
helimaša
|
felix bejž spat.....lej kok je ura ......dec bo spet jezn
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 6:17:16
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Ponoči lepo spali, danes pa gremo po prvo pikico. Upam, da ne bo kakih reakcij.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 7:14:23
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro. Dajte mi povedat, a ima katera kak predlog, kako bi Liji spremenila uro v glavi, da se ne bi več zbujala ob 5,30 ampak okoli 7h?? Ma vsak dan bo gor med 5 in 6 uro zjutraj in tak naglas poje, cvili, se smeji (čeprav ne vem komu ) da ne morem več zaspat nazaj. Nič, jo grem previt mogoče pa še bo mal zalegnila..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 7:53:45
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, a imate ful svetlo v spalnici Eni otročki ne morejo spat, ko se začne dan delat. Mogoče je to to. Mi imamo kar temno. No, pa naši so tud zaspanci (beri moj in Nika še posebej )... Ti pa verjamem, da je težka takole zgodnje vstajanje. Pa pol še kaj spiš čez dan? Jaz sem pridna in sem že perilo dala prat, zdaj čakam da konča in nesem sušit, potem kuhinjo mal zglancam... ma je blesavo, ko se mi zvečer ne da in me čaka do jutra. Ja ni kej, packa sem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 8:16:05
|
|
|
|
mama_milchy
|
jutro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 8:23:45
|
|
|
|
NoBady
|
Jutro...kaj novega z MaJaLe in Leonom? tasa tut pri nas imamo pestro točno ob 6.00 poje flašo in potem 1 uro poje cvili stoka, se utrudi in zaspi nazaj.... tisto uro k poje je pri meni v pojstelji zagrajen tak da jst lahko dremam dalje sicer ne morm ker vse slišim, se obrne na trebuh obrne nazaj... podre kupček, mogč še kej ven bruhne... neki časa vztarajm da mu dudo popravljam, no potem ga pa le zmanka... zobeki... ma Taju pa kr nč ven ne pogleda... tak ga matra skos, tiste črtice ima že od 3.meseca, belo se pa še kr ne vidi... srbi ga pa tok... upam da bo kmal, ker se mi zdi da je zadnje dni še dodatno siten...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 9:19:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Jutro...kaj novega z MaJaLe in Leonom? Snoči je poslala sporočilo, da ne vejo kaj bi to blo, tej izpuščaji; jaz sem ji re pisala, da če že kaj ve, pa ni še nič odgovorila; sej v izolski pediatriji so ok zdravniki-vsaj iz lastnih izkušenj kolko sem bla gor z Žigcem in Leo tako da upam, da čimprej ugotovijo za kaj se gre; do takrat pa bomo me držale pestke in jim poslali Najaa, sva že dve packi, mene tudi čaka kuhinja za spuacat, ma kaj kuhinja, cela bajta - noro; to pa zato, ker sem snoči raje na dvorišču sedela in pivo pila zdaj pa imam; nič grem v čistilno akcijo, da ostane čistno ko gremo na dopustek.... aja, pa kosilo še spotoma skuham če mi MaJaLe kaj sporoči, vam javim lep dan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 10:10:55
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! najprej za Leona , pa mislim, da je marcel tudi .
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 10:16:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan Jaz sem končno peljala avto k ličarju..sem pa dobila nadomestnega...Cliota--joj, komaj sem voziček noter dobla..sem ga morala čisto razstaviti..sem navajena karavana, ko voziček kar nerazstavljen noter dobim...pa še sedaj bom morala malega na zadnjem zicu v jajčki voziti, ker je spredaj air bag. Tak, da nikomur daleč ne bova šla sama. Danes pa boste pekle, ne? Super..Jaz danes ne bom nič pekla..ker danes zvečer začnem laufati...Moram trebušne airbage dol spraviti...že enkrat...končno...Sva se z mojim zmenila, da torki in četrtki so moji, on pa tak že dolgo laufa ob ponedeljih, sredah in petkih. Pa bo on Valentina okopal, nahranil in spat spravil, ker tega sicer on ne dela...Bomo videli, če bo delovalo. Sem se malo poslužile MaJeLe-ne ideje o delitvi dela in je bil kar takoj ZA. Sva hotela sedaj na en sprehod v park, kjer je taka fina senčka, pa ga je babi tak zmatrala, da mi še še doma zaspal...pa sem ga pustila...bomo zvečer šli...po kopanju na terasi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 10:37:12
|
|
|
|
spps
|
Oj! Kako ste kaj? Midva ssva bila pri zdravniku, pa ima vneto grlo,drugače pa nič posebnega. Zgleda,da bo tud vročina ijala,ker jo je imel nazadnje ob dveh zjutraj. In kaj počnete? Kaj novih novic o Leonu?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 10:46:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Oj! Kako ste kaj? Midva ssva bila pri zdravniku, pa ima vneto grlo,drugače pa nič posebnega. Zgleda,da bo tud vročina ijala,ker jo je imel nazadnje ob dveh zjutraj. In kaj počnete? Kaj novih novic o Leonu? za Marcela!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 11:27:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! najprej za Leona , pa mislim, da je marcel tudi . Hvala,zgleda.da marcelu že pomagajo ;D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 11:34:45
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Ej punce... js sm bla pa zdej z Leonom pri zdravnici.. je dobil ene čudne VIJOLA( ) izpuščaje po celem telesu...smo bli pri zdravnici pa je rekla, da naj gremo dat kri.. smo šli dat kri, pa pridemo nazaj pa je rekla, da je kri ok, da pa takšnih izpuščajev še ni vidla in da se ji sanja ne kaj naj bi blo če se danes še kaj širijo, gremo v bolnico rabim pikapoke... upam, da je že v redu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 11:44:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
MaJaLe sporoča, da so še vedno v bolnici in da nihče nič ne ve, kaj bi mu lahko blo.... evo za bubane otročke Kokica, jaz imam tud cliota pa brez težav spravim vozek noter in Leo vozim spredaj, ker se airbag itak izklopi;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 11:47:03
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, eno super slikco sem naredila zate danes. Jo bom kasneje dala na fb, ko se mi baterija od fotiča nafila. mmm, že vem kaj je..sploh če ste se primorke dobile se mi že sline cedijo, če pravo stvar mislim. o čem ti to? ja mama, ti si ziher nekaj spekla in pol to prnesla na srečanje. Najaa pa je to slikala. Ali ne? ... in jaz to zamudila... Taj zelo dobro pazi na mamicino linijo... ponoči ne dovoli spanja... podnevi spi samo v vozičku, ko mamica nabira kondicijo... in se potrudi, da mamica ostane doma, namesto da bi se posladkala sigurno s kakšno pregrešno dobro sladico... ti lumpi moj mali, saj mamica ti bo verjetno hvaležna, ko bo imela manekensko postavo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 11:52:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, eno super slikco sem naredila zate danes. Jo bom kasneje dala na fb, ko se mi baterija od fotiča nafila. mmm, že vem kaj je..sploh če ste se primorke dobile se mi že sline cedijo, če pravo stvar mislim. o čem ti to? ja mama, ti si ziher nekaj spekla in pol to prnesla na srečanje. Najaa pa je to slikala. Ali ne? ... in jaz to zamudila... Taj zelo dobro pazi na mamicino linijo... ponoči ne dovoli spanja... podnevi spi samo v vozičku, ko mamica nabira kondicijo... in se potrudi, da mamica ostane doma, namesto da bi se posladkala sigurno s kakšno pregrešno dobro sladico... ti lumpi moj mali, saj mamica ti bo verjetno hvaležna, ko bo imela manekensko postavo zamudila ja; pa kdaj drugič, ko bo kaj nizko kaloričnega ; sicer pa ti si lahko samo tiho, ko imaš itak dobro postavco
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 12:00:22
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JOGURTOVO PECIVO: 1 jogurt 2 jogurtova lončka moke 1 jogurtov lonček sladkorja 1 jogurtov lonček olja 2 jajci 1 pecilni prašek 1 žlica ruma sadje Vse sestavine zmešaš (razen sadja) v gosto zmes, posipaš s sadjem, daš v visok pekač in pečeš pri 180˙40-45 minut.To je to, enostavno kot pasulj... Dober tek! bere se dobro.. no, mogoče pa bom to jutri nardila, če bo mami prišla zjutraj v Mb. Olja mora bit en lonček ja, tisti lonček v katerem je jogurt ti je merilo za vse ostale sestavine...se dosti sliši ja, samo se potem sploh ne okusi... OK hvala! Bom jutri nardila ker imam gozdne sadeže doma ki jih bilo treba porabit!! Nič grem, alarm se je zbudil po 3,5 urah to so pri meni lahko samo sanje čez dan... ALARM še pri meni!!! ... pri nas so to postale sanje tudi ponoči... pa saj vse se enkrat konča
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 12:13:32
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Majale mi je javla, da sta z Leonom ostala v bolnici. za Leona. AH JOJ LEON MAMICA
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 12:21:09
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Oj! Kako ste kaj? Midva ssva bila pri zdravniku, pa ima vneto grlo,drugače pa nič posebnega. Zgleda,da bo tud vročina ijala,ker jo je imel nazadnje ob dveh zjutraj. In kaj počnete? Kaj novih novic o Leonu? za Marcela! SE PODPIŠEM, pada še grlo čimprej porihtate
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?