|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
26.7.2009 22:42:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
... (na fb zato, ker hitreje nalaga)
user posted image user posted image user posted image vsak izgovor je dober ja.. user posted image user posted image

Nič grem jaz spat, ker jutri bom spet v gužvi user posted image user posted image

Lahko noč in sladke sanje

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
26.7.2009 22:45:40   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mene pa v noge zebe..grem se v posteljo ogreti...user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČ! user posted image

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
26.7.2009 22:46:31   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

... (na fb zato, ker hitreje nalaga)
user posted image user posted image user posted image vsak izgovor je dober ja.. user posted image user posted image

Nič grem jaz spat, ker jutri bom spet v gužvi user posted image user posted image

Lahko noč in sladke sanje

Resno, sej odkar sem na fb, na rr ne dajem več slik.Pa tudi zasebnost mi je blaaaaazno všeč! user posted image

Lahko noč tasa in jutri uživajte na kopanju!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
27.7.2009 7:33:00   
tasa_m
dobro jutrooo

spps kje je kavica, tipčki,itd.?? user posted image user posted image

Midve z Lijo sma že parajt za današnji ponedeljek, samo se mi zdi da  bo Lija še malo zacumala nazaj user posted image . Jaz pa si grem zdaj eno user posted image skuhat, da nebom na AC spet mimo vsekala, pa res kje pri primorkah pristala user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
27.7.2009 7:36:19   
mama_milchy

Lahko pa jaz kaj v tvojem imenu nafehtam... sem blizu nje. user posted image user posted image user posted image
gre ven user posted image naj ti bo ker si pač ti user posted image
bodi sam tolk dobra pa mi vsaj mms pošlji da bom vedla kako je sploh zgledalo. V okusnost pa itak ne dvomim..vem da je mama_m   No.1 user posted image

ooooo, Kokica. Hvala za sms in odg. Nisem ti upala zdaj nazaj poslat (sem komaj zdaj videla sms), ker sem mislila da spite že.

Bom poslikala zadevo in dala na fb. Da bodo vsi vidli mojstrovino mameM. Sam povedat ji še moram. user posted image

a dam jaz mojo zadnjo mojstrovino gor na FB??? je sicer samo zunanjost vidna, notranjost pa ne, ker smo prej vse pojedli.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
27.7.2009 7:43:32   
mama_milchy
Jutro,

kako ste? naspane? mi smo bli že pred 6to pokonci, Lea se je kao naspala in je veselo čebljala v posteljci, malo za njo pa je še Žiga ustal;
zdaj smo pa že pripravljeni za v vrtec; pol pa greva punce na kavico in čvek - komaj čakam;
popoldan pa gre družinaca malo na plažo user posted image
Evo, Lea pa je zaspala zdaj nazaj, lih ko je treba it od doma; ma nič hudega, jo sam v sedež dam in v avto pa gremo....

Lep dan

p.s.sem dala slikco na FBuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
27.7.2009 7:44:11   
spps

dobro jutrooo

sej greš v terme ,mogoč se bo pa tam kaj za pogledat našlouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
27.7.2009 8:38:26   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Mi pa smo  danes šli v  hribe in sicer na Robanov kot in to kar z kengurujčkom, naša Tjaša je čist ponorela, ko  se je srečala z teličkom, mu je hotela par stvari povedat , pa je ni šmrglal, jah tak smo pa potem vsi poslušal njeno veselo pogovarjanje z drevesi konji, ja naša je kar očarljiva Mamin ponos, kater otrok pa ni Je pa gor bilo polno otrok in dojenčkov

No zdej pa še jaz resno razmišljam o nakupu nahrbtnika, ampak prvo stolček za hranjenje, kar spremljam akcije če bo kaj
Slike pa še dobiteuser posted image

Aha me pa zanima Koliko imate dvignjen naklon v vozičku???

Bravo hribolasci user posted image

Mi imamo naslonjalo spuščeno povsem vodoravno in bomo imeli tako dokler se ne bo znal sam dvignit v sedeč položaj. Pri prvem je bilo to malo pred osmim mesecem, če se prav spomnim (+/- 2 tedna).

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
27.7.2009 8:43:30   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

večer..

kokica a nisis rekla da imaš mal bazenček?? Hmmm, v tem pa bi midve z Lijo res lahko rit namočle user posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdaj brat ZS, nekaj mi šteka RR user posted image

kaj se ti zdi vlki?

Meni se zdi. Naš je tako velik, da bi šli štirje v vašega user posted image user posted image user posted image

no, no...premer je 1,5  metra, visok pa 50cm...kaj to je veliko? user posted image

Ok, oprosti, bi šla 2 v vašega user posted image
Na slikci zgleda večji.

Saj veš kaj pravijo, da je slika simbolična...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
27.7.2009 8:52:33   
Nina00
Dobro jutro!
Mi smo bili pa tudi včeraj popoldne pridni in delali v novem stanovanju. Naš 2,5 letnik je pomagal steno iz knaufa podirat pa brusit porisane stene ... Je ena soseda tako skozi okno gledala, da sem že mislila, da bo socialno poklicala zaradi otroškega dela user posted image
Smo šli okoli 20h od tam in je Brin zaspal takoj, ko smo skozi vrata stopili, ter nato kar spal v vozičku do polnoči, ko sem ga prestavla v zibko. Takrat je bila pa taka laaakooota user posted image
Sem prav presenečena kako pridna sta oba otroka in koliko lahko narediva ob obeh. No, saj sedaj bo moj imel mir za delo, ker jutri odpeljem otroke na morje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
27.7.2009 9:03:35   
Najaa
Dobro jutro.

spps, jaz tudi nekaj pogrešam. user posted image

spali smo dobro, Nika še vedno spi. Ta naš mali zaspanček. user posted image
Mene pa vse boli. Joj te stare kosti. user posted image
S Tijo jeva zajtrk, pol pa kavica in čvek. Popoldan pa FT z Niko, pa Tija bo verjetno dobila kolo... Pa seveda čelade ne smemo pozabit kupit, ker je zadnje čase čisto navdušena nad njimi. Pa ne zato, ampak da bo varna v prometu. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
27.7.2009 10:46:21   
Steffi
Dan,

mi smo že s pregleda, dobili drugega pikeca in smo samo malo zajokali (dosti boljše prenes, kot prvega pikeca). Podatki za tabelo tehtamo 7550 g in veliki smo še vedno 70 cm (danes ga je samo iztegnila in tako izmerila, tako da smo ostali enako visoki).

Kaj več pa kasneje, ker naš fantina že kliče user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
27.7.2009 11:24:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

dobro jutrooo

sej greš v terme ,mogoč se bo pa tam kaj za pogledat našlouser posted image user posted image

Ko sem jaz bila tam, so bili sami taki, ki so čez 50! user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
27.7.2009 11:24:14   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Dan,

mi smo že s pregleda, dobili drugega pikeca in smo samo malo zajokali (dosti boljše prenes, kot prvega pikeca). Podatki za tabelo tehtamo 7550 g in veliki smo še vedno 70 cm (danes ga je samo iztegnila in tako izmerila, tako da smo ostali enako visoki).

Kaj več pa kasneje, ker naš fantina že kliče user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
27.7.2009 11:26:29   
KOKICA32

Dobro jutro.

S Tijo jeva zajtrk, pol pa kavica in čvek. Popoldan pa FT z Niko, pa Tija bo verjetno dobila kolo... Pa seveda čelade ne smemo pozabit kupit, ker je zadnje čase čisto navdušena nad njimi. Pa ne zato, ampak da bo varna v prometu. user posted image

midva tudi vsak dan lepo telovadiva in se že pozna, ker že pri tisti vaji za nogice, ko močno dvigneš ritko in s stopali "ploskaš", lepo steguje rokice k stopalom in se grabi za njih a ko jaz ritko spustim še jih ne more zadržati...a bo tudi to...user posted image

Super za kolo...in čelado...saj varnost je pa res na 1. mestu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
27.7.2009 11:28:25   
KOKICA32
Midva imava sedaj ob 12h RA. Ker sva bila pred 1,5 mesecem naročena ob 08h, pa pikec ni želel sodelovati (je bil zaspan user posted image ), sva danes naročena še enkrat...Pa upam, da tokrat bo, ker ga sedaj že spet v spanec vleče. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
27.7.2009 11:46:03   
spps

Midva imava sedaj ob 12h RA. Ker sva bila pred 1,5 mesecem naročena ob 08h, pa pikec ni želel sodelovati (je bil zaspan user posted image ), sva danes naročena še enkrat...Pa upam, da tokrat bo, ker ga sedaj že spet v spanec vleče. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  da bosta fajn zrihtala danes kljub vročini ;D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
27.7.2009 11:54:02   
spps

dobro jutrooo

Ko sem jaz bila tam, so bili sami taki, ki so čez 50! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
27.7.2009 12:33:20   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Mi pa smo  danes šli v  hribe in sicer na Robanov kot in to kar z kengurujčkom, naša Tjaša je čist ponorela, ko  se je srečala z teličkom, mu je hotela par stvari povedat , pa je ni šmrglal, jah tak smo pa potem vsi poslušal njeno veselo pogovarjanje z drevesi konji, ja naša je kar očarljiva Mamin ponos, kater otrok pa ni Je pa gor bilo polno otrok in dojenčkov

No zdej pa še jaz resno razmišljam o nakupu nahrbtnika, ampak prvo stolček za hranjenje, kar spremljam akcije če bo kaj
Slike pa še dobiteuser posted image

Aha me pa zanima Koliko imate dvignjen naklon v vozičku???

Bravo hribolazciuser posted image . Koliko visok ja tale hrib in koliko časa traja vzpon?

Glede dvignjenega naslona v vozičku, mi smo imeli do sedaj čist malo 10°. Danes na pregledu pa je pedijatrinja rekla da lahko dvignemo na 45°. Verjetno bomo kar dvignili, ker Taj se ja začel že dvigat, mu je čitno nezanimivo tam spodaj.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
27.7.2009 12:44:02   
Najaa

Dobro jutro.

midva tudi vsak dan lepo telovadiva in se že pozna, ker že pri tisti vaji za nogice, ko močno dvigneš ritko in s stopali "ploskaš", lepo steguje rokice k stopalom in se grabi za njih a ko jaz ritko spustim še jih ne more zadržati...a bo tudi to...user posted image

Super za kolo...in čelado...saj varnost je pa res na 1. mestu...user posted image user posted image user posted image

Super, da vama gre dobro.user posted image
A vidva imata pa ob 12h? Ah... te ure so tako blesave... V tej vročini tja hodit... prav mi ni. Na srečo bo vsaj moj peljal, da mi ni treba še parkinga iskat.
Javi, kako vama je šlo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
27.7.2009 12:44:07   
Najaa

Dan,

Lepo lepo. user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
27.7.2009 13:14:41   
Steffi
... še slike za seznam....
41 teden nosečnosti
user posted image

na dan rojstva
user posted image

star 4 mesece
user posted image

Paulo Coelho

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
27.7.2009 13:15:07   
trinity22

Dan,

res lepe mere, čestitke za pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
27.7.2009 13:22:36   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image  da bosta fajn zrihtala danes kljub vročini ;D

sva že nazaj..pikec je tokrat sodeloval user posted image user posted image user posted image Je rekla, da je vse okej in nobenih problemov...user posted image user posted image user posted image Imava pa v oktobru kontrolo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
27.7.2009 13:24:40   
KOKICA32

Dobro jutro.

Super, da vama gre dobro.user posted image
A vidva imata pa ob 12h? Ah... te ure so tako blesave... V tej vročini tja hodit... prav mi ni. Na srečo bo vsaj moj peljal, da mi ni treba še parkinga iskat.
Javi, kako vama je šlo. user posted image

Mene vedno vpraša sestra, če mi ura odgovarja, pa pač potrdim, če vem, da takrat Valentin ne bo lačen ali zasapn...Kolko pač gre. Drzgače pa se jaz šla sama danes. No, saj vedno grem...aja pa Valentina imam s sabo, ne user posted image , pri nas pred ZD je kar velik parking in sem do sedaj še vedno plac dobila...proti vročini pa si pomagamo s klimo...user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 27.7.2009 13:28:04 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?