Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 19:19:33
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...povejte mi,kdaj so se vaši pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku... p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale... Brin, ki je dan mlajši, se tudi še ne obrne s hrbta na trebuh. Bravo mami za štiri otroke in petega v načrtu HVALA
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 20:32:08
|
|
|
|
Najaa
|
Pozdravček. Moji dve že spita. Nika je do štirih po malem skoz spala, pol pa nič več in je bila ob osmih komica. Jedla je pa danes spet bolj malo. Ne vem, al pa jaz nimam več občutka koliko poje ko se doji. Po flaški AM redko 120ml, največkrat po 60, pa drži tudi po 3 ure. Pol se mal podoji... aja pa danes je spet ful polivala. Ja, spet verjetno od železa. Komaj čakam pregled pri P, da vprašam kako je s tem. naj ji že enkrat mal kri pogleda, če je to železo sploh še smiselno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 20:48:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutri pa se gremo tud midve z Lijiko kopat. In to v Terme Zreče..komaj čakam da bova čofotali in prvič greva sami, brez babi, da vidima če to funkcionira ali bova rabli pomoč . prideš prej na kafe?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 20:51:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutri pa se gremo tud midve z Lijiko kopat. In to v Terme Zreče..komaj čakam da bova čofotali in prvič greva sami, brez babi, da vidima če to funkcionira ali bova rabli pomoč . prideš prej na kafe? se bova čuli zjutraj. Če neboma predolgo spali pol ja. Čuj pa kaj bom znala pol od tebe do Zreč al si raje Persido pokličem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:09:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutri pa se gremo tud midve z Lijiko kopat. In to v Terme Zreče..komaj čakam da bova čofotali in prvič greva sami, brez babi, da vidima če to funkcionira ali bova rabli pomoč . prideš prej na kafe? se bova čuli zjutraj. Če neboma predolgo spali pol ja. Čuj pa kaj bom znala pol od tebe do Zreč al si raje Persido pokličem Le daj, da ne bo še kje na morju pristala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:13:10
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! vse najboljše!!!! ooooooooo hvala, sem zdejle tole vidla, pa sem si rekla, sej res, že 4 mesece imamo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:15:17
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...povejte mi,kdaj so se vaši pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku... p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale... Lija se obrne iz hrbta na bušija pa to po nesreči, ko v igralnem loku hoče dat čebelo v usta kontra (iz bušija-hrbet) pa se še ni dala. Če mora dlje čase past krave se začne dret ponavadi pa ji je to bilo v veselje.. hja, otroci se spreminjajo Felix upam,da vam je krst uspel..in čestitke Jurčeku ob prejemu zakramenta ja naša se pa že kar obrača, je pravi falot že, tak da jaz več ne upam, nikamor če jo imam kje na višini
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:15:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutri pa se gremo tud midve z Lijiko kopat. In to v Terme Zreče..komaj čakam da bova čofotali in prvič greva sami, brez babi, da vidima če to funkcionira ali bova rabli pomoč . prideš prej na kafe? se bova čuli zjutraj. Če neboma predolgo spali pol ja. Čuj pa kaj bom znala pol od tebe do Zreč al si raje Persido pokličem če prideš do mene - do zreč ni AC,tk,da mislim,da ne bo problemov
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:19:12
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Mi pa smo danes šli v hribe in sicer na Robanov kot in to kar z kengurujčkom, naša Tjaša je čist ponorela, ko se je srečala z teličkom, mu je hotela par stvari povedat , pa je ni šmrglal, jah tak smo pa potem vsi poslušal njeno veselo pogovarjanje z drevesi konji, ja naša je kar očarljiva Mamin ponos, kater otrok pa ni Je pa gor bilo polno otrok in dojenčkov No zdej pa še jaz resno razmišljam o nakupu nahrbtnika, ampak prvo stolček za hranjenje, kar spremljam akcije če bo kaj Slike pa še dobite Aha me pa zanima Koliko imate dvignjen naklon v vozičku???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:22:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutri pa se gremo tud midve z Lijiko kopat. In to v Terme Zreče..komaj čakam da bova čofotali in prvič greva sami, brez babi, da vidima če to funkcionira ali bova rabli pomoč . prideš prej na kafe? se bova čuli zjutraj. Če neboma predolgo spali pol ja. Čuj pa kaj bom znala pol od tebe do Zreč al si raje Persido pokličem Le daj, da ne bo še kje na morju pristala. najaa pol pa pač k tebi pridem na kafe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:23:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps če prideš do mene - do zreč ni AC,tk,da mislim,da ne bo problemov vredi te drugač a bom pač mojmu na gradbišču pristala pa bo tud vredi..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:25:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi pa smo danes šli v hribe in sicer na Robanov kot in to kar z kengurujčkom, naša Tjaša je čist ponorela, ko se je srečala z teličkom, mu je hotela par stvari povedat , pa je ni šmrglal, jah tak smo pa potem vsi poslušal njeno veselo pogovarjanje z drevesi konji, ja naša je kar očarljiva Mamin ponos, kater otrok pa ni Je pa gor bilo polno otrok in dojenčkov No zdej pa še jaz resno razmišljam o nakupu nahrbtnika, ampak prvo stolček za hranjenje, kar spremljam akcije če bo kaj Slike pa še dobite Aha me pa zanima Koliko imate dvignjen naklon v vozičku??? super, da ste se imeli fajn naklon.. hmm, kak ti naj to dopovem.. čaki, grem gledat če imam kako slikico pa jo gor nalimam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:29:47
|
|
|
|
tasa_m
|
imamo jo tako ampak mogoče se vidi da je čist leže pa ni..je nekje 30 stop. toliko kot ima v posteljici. Je pa mi patronažna rekla da jo lahko dam že v pol sedeč položaj v vozičku, ker ji leže več nebo zanimivo, tak da ko imamo tist drug poletni voziček ji te pa te dvignem naklon in ona opazuje in si poje na veliko..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:31:52
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m imamo jo tako ampak mogoče se vidi da je čist leže pa ni..je nekje 30 stop. toliko kot ima v posteljici. Je pa mi patronažna rekla da jo lahko dam že v pol sedeč položaj v vozičku, ker ji leže več nebo zanimivo, tak da ko imamo tist drug poletni voziček ji te pa te dvignem naklon in ona opazuje in si poje na veliko.. aha tak imam jaz tudi, sam ko se še kar gor dviguje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:32:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Aha me pa zanima Koliko imate dvignjen naklon v vozičku??? Mi imamo samo za eno stopnjo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:33:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa pol pa pač k tebi pridem na kafe Le daj. Pa še v morje se greš kopat namesto v bazen.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:35:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa pol pa pač k tebi pridem na kafe Le daj. Pa še v morje se greš kopat namesto v bazen. ti pa tacajt paziš na Lijo ti bo mogoče kaj zapela, če bo dobre volje. Včeraj je bruderu Happy bitrhday zapela..vsa gostilna jo je poslušala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:35:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutri pa se gremo tud midve z Lijiko kopat. In to v Terme Zreče..komaj čakam da bova čofotali in prvič greva sami, brez babi, da vidima če to funkcionira ali bova rabli pomoč . prideš prej na kafe? se bova čuli zjutraj. Če neboma predolgo spali pol ja. Čuj pa kaj bom znala pol od tebe do Zreč al si raje Persido pokličem Le daj, da ne bo še kje na morju pristala. pol pa tasa kr k meni na kavico zavij; pa mogoče še kaj sladkega dobiš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:36:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 aha tak imam jaz tudi, sam ko se še kar gor dviguje ko se meni začne dvigovat bolj gor, pol zamenjam sedalni del, da gleda vstran od mene in je prva stopnja malenkost višje. Ampak zaenkrat sem ji to morala naret samo enkrat, ker drugač je bla taka štima da joj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:37:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pol pa tasa kr k meni na kavico zavij; pa mogoče še kaj sladkega dobiš ooooo, da neboš jutri ki šokirana ko ti pred vrati stojim.. hec.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:37:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa pol pa pač k tebi pridem na kafe Le daj. Pa še v morje se greš kopat namesto v bazen. ti pa tacajt paziš na Lijo ti bo mogoče kaj zapela, če bo dobre volje. Včeraj je bruderu Happy bitrhday zapela..vsa gostilna jo je poslušala Ja sej pol se boma pa zamenjali, pa ti paziš Niko. Pa bosta punci skupaj kaj zapeli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 21:44:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pol pa tasa kr k meni na kavico zavij; pa mogoče še kaj sladkega dobiš ooooo, da neboš jutri ki šokirana ko ti pred vrati stojim.. hec. no, panik; grem kr peč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:25:54
|
|
|
|
trinity22
|
hellooo, smo nazaj .... sem prebrala samo zadnjo stran, ker se mi več ne ljubi ... Na Bledu smo prav uživali posebej v razgledu in sprehodih in prav dobro smo jedli slikce sledijo na FB drugače pa smo ok, mala noče več bit v vozičku kar na rokah bi bla ... a se vam tudi to dogaja, ma sej ni panike, če sva oba, pol pač jo en nese drugi pa vozek tiši in psa okol goni ... sam jaz sama pa vsega tega ne bom folgala, se bo pač drla Danes še sam slikce za na seznam pripopam, da ne bom zadnja, ki še tega ni naredila trebušček 39. teden, Tiana 2. dan v porodnišnici Tiana pri 4. mesecih sedaj grem pa počasi spat, moja baika že pančka, je bila utrujena od vožnje in vsega ostalega, bo pa verjetno kmalu spet auf in lačna, ker ni prej kaj dosti jedla ... Lahko nočko vsem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:26:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Aha me pa zanima Koliko imate dvignjen naklon v vozičku??? mi imamo skoraj čisto ležeče, par stopinj je dvignjeno, ker čisto v horziontalo pa ne gre
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:27:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja sej pol se boma pa zamenjali, pa ti paziš Niko. Pa bosta punci skupaj kaj zapeli. ja kak pa naj grem pol v morje??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?