Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:28:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lepo se mejte danes na krstu. Vreme je super - ne prevroče (vsaj tu pri nas). IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Upam, da se imate lepo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Felix, lep dan vam želimo; pa čestitke fantini ob prejemu Sv.Krsta IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Felix upam,da vam je krst uspel..in čestitke Jurčeku ob prejemu zakramenta hvala vsem za lepe želje. Krst je uspel, je bil Jure v cerkvi večino časa zelo radoveden in je blazno gledal naokrog. Potem ga je pa še moj brat, ki je bil boter, zabaval s svečo (še ni gorela ), tako da smo zgledal kot da smo se prišli zabavat . Potem smo šli še na kosilo, kjer smo se tudi imeli fino, imam pa še par kosov torte, če katero zanima vidim, da ste bile pridne z glasovanjem, tudi ko nas ni bilo zdržimo še teh par dni, še 5 če se ne motim vam bom pa jutri še kakšno slikico iz krsta privoščila, danes se mi ne da, ker moram še fotoapartat priklopit... zdaj grem pa kar spat, ker je bil kar dolg dan. nočko punce moje!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:28:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy no, panik; grem kr peč a zdaj al kaj? Mmmmm,kaj bi dala da bi bila bližje doma..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:28:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja sej pol se boma pa zamenjali, pa ti paziš Niko. Pa bosta punci skupaj kaj zapeli. ja kak pa naj grem pol v morje?? Sej boš šla. Najprej ti, pol se pa zamenjama in grem jaz. Kaj ti ni jasno?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:30:00
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Aha me pa zanima Koliko imate dvignjen naklon v vozičku??? mi imamo skoraj čisto ležeče, par stopinj je dvignjeno, ker čisto v horziontalo pa ne gre mi imamo tudi malo dvignjenega, ker se v orginalu športni del ne da čist položit, pa mi je P rekla da je lahko mislim da za 30 stopinj že dvignjen otrok pri 3. mesecih
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:30:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja sej pol se boma pa zamenjali, pa ti paziš Niko. Pa bosta punci skupaj kaj zapeli. ja kak pa naj grem pol v morje?? Sej boš šla. Najprej ti, pol se pa zamenjama in grem jaz. Kaj ti ni jasno? aja.. ok no. Saj boma že nekak to zrihtali .. saj pa sma te babi, čepšrav s slamo v glavi (jojme že meče).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:30:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy no, panik; grem kr peč a zdaj al kaj? Mmmmm,kaj bi dala da bi bila bližje doma.. Lahko pa jaz kaj v tvojem imenu nafehtam... sem blizu nje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:30:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara pa še nova za seznamček... Vau! Kaka čupica!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:30:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer.. kokica a nisis rekla da imaš mal bazenček?? Hmmm, v tem pa bi midve z Lijo res lahko rit namočle grem zdaj brat ZS, nekaj mi šteka RR kaj se ti zdi vlki? Meni se zdi. Naš je tako velik, da bi šli štirje v vašega no, no...premer je 1,5 metra, visok pa 50cm...kaj to je veliko? Ok, oprosti, bi šla 2 v vašega Na slikci zgleda večji. Saj veš kaj pravijo, da je slika simbolična...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:30:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja sej pol se boma pa zamenjali, pa ti paziš Niko. Pa bosta punci skupaj kaj zapeli. ja kak pa naj grem pol v morje?? Sej boš šla. Najprej ti, pol se pa zamenjama in grem jaz. Kaj ti ni jasno? aja.. ok no. Saj boma že nekak to zrihtali .. saj pa sma te babi, čepšrav s slamo v glavi (jojme že meče). Joj sej res. Danes je bilo kaj nevarnosti za tvojo slamo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:31:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Feliša super da ste se imeli fajn, prav tako Trinity
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:31:34
|
|
|
|
Najaa
|
Ooooo KOKICA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:32:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ooooo KOKICA! Heloo, Najaa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:32:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko pa jaz kaj v tvojem imenu nafehtam... sem blizu nje. gre ven naj ti bo ker si pač ti bodi sam tolk dobra pa mi vsaj mms pošlji da bom vedla kako je sploh zgledalo. V okusnost pa itak ne dvomim..vem da je mama_m No.1 ooooo, Kokica. Hvala za sms in odg. Nisem ti upala zdaj nazaj poslat (sem komaj zdaj videla sms), ker sem mislila da spite že.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:33:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja sej pol se boma pa zamenjali, pa ti paziš Niko. Pa bosta punci skupaj kaj zapeli. ja kak pa naj grem pol v morje?? Sej boš šla. Najprej ti, pol se pa zamenjama in grem jaz. Kaj ti ni jasno? aja.. ok no. Saj boma že nekak to zrihtali .. saj pa sma te babi, čepšrav s slamo v glavi (jojme že meče). Joj sej res. Danes je bilo kaj nevarnosti za tvojo slamo? A smo se otresli one, ko nam take lepe nicke tala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:33:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ooooo KOKICA! Heloo, Najaa! Kak si kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:33:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Joj sej res. Danes je bilo kaj nevarnosti za tvojo slamo? nič,nič jutroi bo večja nevarnost spet
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:34:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko pa jaz kaj v tvojem imenu nafehtam... sem blizu nje. gre ven naj ti bo ker si pač ti bodi sam tolk dobra pa mi vsaj mms pošlji da bom vedla kako je sploh zgledalo. V okusnost pa itak ne dvomim..vem da je mama_m No.1 ooooo, Kokica. Hvala za sms in odg. Nisem ti upala zdaj nazaj poslat (sem komaj zdaj videla sms), ker sem mislila da spite že. Bom poslikala zadevo in dala na fb. Da bodo vsi vidli mojstrovino mameM. Sam povedat ji še moram.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:34:20
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Feliša super da ste se imeli fajn, prav tako Trinity tasa hvala Felix čestitke juretu ob prejemu svetega krsta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:34:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko pa jaz kaj v tvojem imenu nafehtam... sem blizu nje. gre ven naj ti bo ker si pač ti bodi sam tolk dobra pa mi vsaj mms pošlji da bom vedla kako je sploh zgledalo. V okusnost pa itak ne dvomim..vem da je mama_m No.1 ooooo, Kokica. Hvala za sms in odg. Nisem ti upala zdaj nazaj poslat (sem komaj zdaj videla sms), ker sem mislila da spite že. No problem... GSM je tak že izklopljen kako uro...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:34:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Joj sej res. Danes je bilo kaj nevarnosti za tvojo slamo? nič,nič jutroi bo večja nevarnost spet Ah saj boš mela veliko vode zraven. Sam pazi se pri spps, sej veš vakum in slama ne greta skupaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:35:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko pa jaz kaj v tvojem imenu nafehtam... sem blizu nje. gre ven naj ti bo ker si pač ti bodi sam tolk dobra pa mi vsaj mms pošlji da bom vedla kako je sploh zgledalo. V okusnost pa itak ne dvomim..vem da je mama_m No.1 ooooo, Kokica. Hvala za sms in odg. Nisem ti upala zdaj nazaj poslat (sem komaj zdaj videla sms), ker sem mislila da spite že. Bom poslikala zadevo in dala na fb. Da bodo vsi vidli mojstrovino mameM. Sam povedat ji še moram. Se ti spet zezaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:36:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bom poslikala zadevo in dala na fb. Da bodo vsi vidli mojstrovino mameM. Sam povedat ji še moram. zmenjeno.. Kokica spet boš mimo padla IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ah saj boš mela veliko vode zraven. Sam pazi se pri spps, sej veš vakum in slama ne greta skupaj. saj ne vem če bom do spps prišla ker imata namen moja seka pa njena kolegica it zraven pol pa nea moremo vse tja navalit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:37:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko pa jaz kaj v tvojem imenu nafehtam... sem blizu nje. gre ven naj ti bo ker si pač ti bodi sam tolk dobra pa mi vsaj mms pošlji da bom vedla kako je sploh zgledalo. V okusnost pa itak ne dvomim..vem da je mama_m No.1 ooooo, Kokica. Hvala za sms in odg. Nisem ti upala zdaj nazaj poslat (sem komaj zdaj videla sms), ker sem mislila da spite že. Bom poslikala zadevo in dala na fb. Da bodo vsi vidli mojstrovino mameM. Sam povedat ji še moram. Se ti spet zezaš? Aja ups, bom dala še na rr, samo zate. (na fb zato, ker hitreje nalaga)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:41:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lahko pa jaz kaj v tvojem imenu nafehtam... sem blizu nje. gre ven naj ti bo ker si pač ti bodi sam tolk dobra pa mi vsaj mms pošlji da bom vedla kako je sploh zgledalo. V okusnost pa itak ne dvomim..vem da je mama_m No.1 ooooo, Kokica. Hvala za sms in odg. Nisem ti upala zdaj nazaj poslat (sem komaj zdaj videla sms), ker sem mislila da spite že. Bom poslikala zadevo in dala na fb. Da bodo vsi vidli mojstrovino mameM. Sam povedat ji še moram. Se ti spet zezaš? Aja ups, bom dala še na rr, samo zate. (na fb zato, ker hitreje nalaga) No, no..HVALA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.7.2009 22:42:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
Mene pa v noge zebe..grem se v posteljo ogreti... LAHKO NOČ!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?