|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
26.7.2009 19:19:33   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

ojla...povejte mi,kdaj so se vašiuser posted image pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku...
p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale...user posted image

Brin, ki je dan mlajši, se tudi še ne obrne s hrbta na trebuh.

Bravo mami za štiri otroke user posted image  in petega v načrtu user posted image

HVALAuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
26.7.2009 20:32:08   
Najaa
Pozdravček.

Moji dve že spita. user posted image Nika je do štirih po malem skoz spala, pol pa nič več in je bila ob osmih komica. Jedla je pa danes spet bolj malo. user posted image Ne vem, al pa jaz nimam več občutka koliko poje ko se doji. Po flaški AM redko 120ml, največkrat po 60, pa drži tudi po 3 ure. Pol se mal podoji... aja pa danes je spet ful polivala. user posted image Ja, spet verjetno od železa. Komaj čakam pregled pri P, da vprašam kako je s tem. naj ji že enkrat mal kri pogleda, če je to železo sploh še smiselno...

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
26.7.2009 20:48:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jutri pa se gremo tud midve z Lijiko kopat. In to v Terme Zreče..komaj čakam da bova čofotali user posted image

in prvič greva sami, brez babi, da vidima če to funkcionira ali bova rabli pomoč user posted image .

prideš prej na kafe?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
26.7.2009 20:51:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Jutri pa se gremo tud midve z Lijiko kopat. In to v Terme Zreče..komaj čakam da bova čofotali user posted image

in prvič greva sami, brez babi, da vidima če to funkcionira ali bova rabli pomoč user posted image .

prideš prej na kafe?
se bova čuli zjutraj. Če neboma predolgo spali pol ja.
Čuj pa kaj bom znala pol od tebe do Zreč al si raje Persido pokličem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
26.7.2009 21:09:09   
Najaa

prideš prej na kafe?
Čuj pa kaj bom znala pol od tebe do Zreč al si raje Persido pokličem user posted image user posted image user posted image

Le daj, da ne bo še kje na morju pristala. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
26.7.2009 21:13:10   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! user posted image user posted image
vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ooooooooo hvala, sem zdejle tole vidla, pa sem si rekla, sej res, že 4 mesece imamo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
26.7.2009 21:15:17   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

ojla...povejte mi,kdaj so se vašiuser posted image pričeli obračati iz hrbta na trebuh,lucas se obrne le če je na boku...
p.s.sem vas tri dni brala da sem prišla na čisto z branjem...lepo ste se zaklepetale...user posted image

Lija se obrne iz hrbta na bušija pa to po nesreči, ko v igralnem loku hoče dat čebelo v usta user posted image user posted image
kontra (iz bušija-hrbet) pa se še ni dala. Če mora dlje čase past krave se začne dret user posted image user posted image
ponavadi pa ji je to bilo v veselje.. hja, otroci se spreminjajo user posted image

Felix
upam,da vam je krst uspel..in čestitke Jurčeku ob prejemu zakramenta user posted image

ja naša se pa že kar obrača, je pravi falot že, tak da jaz več ne upam, nikamor če jo imam kje na višiniuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
26.7.2009 21:15:39   
spps

prideš prej na kafe?

če prideš do mene - do zreč ni AC,tk,da mislim,da ne bo problemovuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
26.7.2009 21:19:12   
Lolita23
Živjo!!!

Mi pa smo  danes šli v  hribe in sicer na Robanov kot in to kar z kengurujčkom, naša Tjaša je čist ponorela, ko  se je srečala z teličkom, mu je hotela par stvari povedat , pa je ni šmrglal, jah tak smo pa potem vsi poslušal njeno veselo pogovarjanje z drevesi konji, ja naša je kar očarljiva Mamin ponos, kater otrok pa ni Je pa gor bilo polno otrok in dojenčkov

No zdej pa še jaz resno razmišljam o nakupu nahrbtnika, ampak prvo stolček za hranjenje, kar spremljam akcije če bo kaj
Slike pa še dobiteuser posted image

Aha me pa zanima Koliko imate dvignjen naklon v vozičku???

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
26.7.2009 21:22:36   
tasa_m

prideš prej na kafe?

najaa pol pa pač k tebi pridem na kafe user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
26.7.2009 21:23:33   
tasa_m
če prideš do mene - do zreč ni AC,tk,da mislim,da ne bo problemovuser posted image user posted image user posted image
vredi te user posted image user posted image drugač a bom pač mojmu na gradbišču pristala pa bo tud vredi.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
26.7.2009 21:25:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Mi pa smo  danes šli v  hribe in sicer na Robanov kot in to kar z kengurujčkom, naša Tjaša je čist ponorela, ko  se je srečala z teličkom, mu je hotela par stvari povedat , pa je ni šmrglal, jah tak smo pa potem vsi poslušal njeno veselo pogovarjanje z drevesi konji, ja naša je kar očarljiva Mamin ponos, kater otrok pa ni Je pa gor bilo polno otrok in dojenčkov

No zdej pa še jaz resno razmišljam o nakupu nahrbtnika, ampak prvo stolček za hranjenje, kar spremljam akcije če bo kaj
Slike pa še dobiteuser posted image

super, da ste se imeli fajn user posted image user posted image

naklon.. hmm, kak ti naj to dopovem.. čaki, grem gledat če imam kako slikico pa jo gor nalimam.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
26.7.2009 21:29:47   
tasa_m
user posted image

imamo jo tako ampak mogoče se vidi da je čist leže pa ni..je nekje 30 stop. toliko kot ima v posteljici.
Je pa mi patronažna rekla da jo lahko dam že v pol sedeč položaj v vozičku, ker ji leže več nebo zanimivo, tak da ko imamo tist drug poletni voziček ji te pa te dvignem naklon in ona opazuje in si poje na veliko..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
26.7.2009 21:31:52   
Lolita23

user posted image

imamo jo tako ampak mogoče se vidi da je čist leže pa ni..je nekje 30 stop. toliko kot ima v posteljici.
Je pa mi patronažna rekla da jo lahko dam že v pol sedeč položaj v vozičku, ker ji leže več nebo zanimivo, tak da ko imamo tist drug poletni voziček ji te pa te dvignem naklon in ona opazuje in si poje na veliko..user posted image

aha tak imam jaz tudi, sam ko se še kar gor dvigujeuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
26.7.2009 21:32:03   
Najaa

Mi imamo samo za eno stopnjo.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
26.7.2009 21:33:41   
Najaa

Le daj. Pa še v morje se greš kopat namesto v bazen. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
26.7.2009 21:35:38   
tasa_m

ti pa tacajt paziš na Lijo user posted image ti bo mogoče kaj zapela, če bo dobre volje. Včeraj je bruderu Happy bitrhday zapela..vsa gostilna jo je poslušala user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
26.7.2009 21:35:47   
mama_milchy

prideš prej na kafe?

pol pa tasa kr k meni na kavico zavij; pa mogoče še kaj sladkega dobiš user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
26.7.2009 21:36:37   
tasa_m
aha tak imam jaz tudi, sam ko se še kar gor dvigujeuser posted image

ko se meni začne dvigovat bolj gor, pol zamenjam sedalni del, da gleda vstran od mene in je prva stopnja malenkost višje. Ampak zaenkrat sem ji to morala naret samo enkrat, ker drugač je bla taka štima da joj user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
26.7.2009 21:37:23   
tasa_m
pol pa tasa kr k meni na kavico zavij; pa mogoče še kaj sladkega dobiš user posted image
ooooo, da neboš jutri ki šokirana ko ti pred vrati stojim.. user posted image user posted image user posted image

hec.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
26.7.2009 21:37:29   
Najaa

ti pa tacajt paziš na Lijo user posted image ti bo mogoče kaj zapela, če bo dobre volje. Včeraj je bruderu Happy bitrhday zapela..vsa gostilna jo je poslušala user posted image user posted image

Ja sej pol se boma pa zamenjali, pa ti paziš Niko. Pa bosta punci skupaj kaj zapeli. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
26.7.2009 21:44:09   
mama_milchy

ooooo, da neboš jutri ki šokirana ko ti pred vrati stojim.. user posted image user posted image user posted image

hec.

no, panik; grem kr peč user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
26.7.2009 22:25:54   
trinity22
hellooo, smo nazaj .... sem prebrala samo zadnjo stran, ker se mi več ne ljubi ...

Na Bledu smo prav uživali posebej v razgledu in sprehodih in prav dobro smo jedliuser posted image  slikce sledijo na FBuser posted image drugače pa smo ok, mala noče več bit v vozičku kar na rokah bi bla ... a se vam tudi to dogaja, ma sej ni panike, če sva oba, pol pač jo en nese drugi pa vozek tiši in psa okol goni ... sam jaz sama  pa vsega tega ne bom folgala, se bo pač drlauser posted image

Danes še sam slikce za na seznam pripopam, da ne bom zadnja, ki še tega ni naredilauser posted image user posted image  trebušček 39. teden,user posted image  Tiana 2. dan v porodnišnici user posted image Tiana pri 4. mesecih

sedaj grem pa počasi spat, moja baika že pančka, je bila utrujena od vožnje in vsega ostalega, bo pa verjetno kmalu spet auf in lačna, ker ni prej kaj dosti jedla ...

Lahko nočko vsemuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
26.7.2009 22:26:20   
felix7

mi imamo skoraj čisto ležeče, par stopinj je dvignjeno, ker čisto v horziontalo pa ne gre

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
26.7.2009 22:27:36   
tasa_m

Ja sej pol se boma pa zamenjali, pa ti paziš Niko. Pa bosta punci skupaj kaj zapeli. user posted image
ja kak pa naj grem pol v morje?? user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?