Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:55:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, spps, sem sedaj pogledala št. tvojih postov..mislim, da si neuhvatljiva...pa čeprav boš v kratkem doživela internetni mrk... Zate Najaa se pa spomnim, da si vmes nick spremenila... spps je zato spet veliko tukaj, da bo imela poste v dobrem, če jo bo slučajno res internetni mrk doletel.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:56:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps- hvala za sočne čestitke! Zdaj pa nehaj....Ti to resno o dveh zobkih? čisto resno, ene je ven pokukal v nedeljo,drug pa v ponedeljek - zgleda, da mu slovenski zrak paše al pa se je hotel pobahat pred sorodniki, da že lahko grize Ne morem verjeti..kaj spodnji pridejo prvi ven? Pa je bil kaj siten? A v SLO je? Pozdravite jo, če se še kaj slišite..pa ji naročite naj še kaj na RR pride, ne samo na FB viseti... Ja v Slo so,sej tud na FB nič ni , nekak nima časa, ko so skoz na terenu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:56:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kar naj bo tu...pa one slikice gor lepi, ki taaaaak pašejo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:56:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps- hvala za sočne čestitke! Zdaj pa nehaj....Ti to resno o dveh zobkih? čisto resno, ene je ven pokukal v nedeljo,drug pa v ponedeljek - zgleda, da mu slovenski zrak paše al pa se je hotel pobahat pred sorodniki, da že lahko grize Ne morem verjeti..kaj spodnji pridejo prvi ven? Pa je bil kaj siten? A v SLO je? Pozdravite jo, če se še kaj slišite..pa ji naročite naj še kaj na RR pride, ne samo na FB viseti... Ja v Slo so,sej tud na FB nič ni , nekak nima časa, ko so skoz na terenu Kaj ma tak vlko žlahto al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:57:30
|
|
|
|
Najaa
|
ja spps še takih slikic! Sej veš, tiste ki se s svojimi stiskajo, jih ni zvečer tukaj. Tak da nas, ki smo tukaj, še malo razveseli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:57:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer pri nas vse mirno ,še čakam tisto noč saj veste tisto mirno noč celoooooooooo noč,upam ,da do drugega leta rata . Pri nas ,pa je bila danes lubenica na tapeti ,madona sta jo cuzala tak da sem kar hitro šla po paličnjak in gremo brrrr,brrrrr ,pa malo bananinice in smo že mazali . kokica - spps - pašeeeeeeeeeee Majale - samo je pa ful dolgi tvoj princ fredov obroč - mojima ni všeč so ,pa res čudno noter,ampak varn pa je dokler zamaški ne spuščajo .Čez kaki mesec ,pa mislim ,da bo idealen za njiju.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:59:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, spps, sem sedaj pogledala št. tvojih postov..mislim, da si neuhvatljiva...pa čeprav boš v kratkem doživela internetni mrk... Zate Najaa se pa spomnim, da si vmes nick spremenila... spps je zato spet veliko tukaj, da bo imela poste v dobrem, če jo bo slučajno res internetni mrk doletel. spps je rajš tu, kot ,da bi se pa začela učit Kokica maš šanso,da me kmal dobiš po postih, ker se bolj redko oglašam -pa takrat kvalitetno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 21:59:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer pri nas vse mirno ,še čakam tisto noč saj veste tisto mirno noč celoooooooooo noč,upam ,da do drugega leta rata . Pol bo pa... kaj bo že pol?? Aja, kofe na primorski!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:00:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, spps, sem sedaj pogledala št. tvojih postov..mislim, da si neuhvatljiva...pa čeprav boš v kratkem doživela internetni mrk... Zate Najaa se pa spomnim, da si vmes nick spremenila... spps je zato spet veliko tukaj, da bo imela poste v dobrem, če jo bo slučajno res internetni mrk doletel. spps je rajš tu, kot ,da bi se pa začela učit Kokica maš šanso,da me kmal dobiš po postih, ker se bolj redko oglašam -pa takrat kvalitetno Eh sej si včeri rekla, da maš še malo časa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:00:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, Persida, moj tudi ful cuza lubenico...pa se reži zraven... p.s. Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:00:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja spps še takih slikic! Sej veš, tiste ki se s svojimi stiskajo, jih ni zvečer tukaj. Tak da nas, ki smo tukaj, še malo razveseli.
< Sporočilo je popravil spps -- 23.7.2009 22:01:18 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:01:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja spps še takih slikic! Sej veš, tiste ki se s svojimi stiskajo, jih ni zvečer tukaj. Tak da nas, ki smo tukaj, še malo razveseli. Kaj ta nasmešek pomeni, da jo boš sedaj prilepila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:01:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja spps še takih slikic! Sej veš, tiste ki se s svojimi stiskajo, jih ni zvečer tukaj. Tak da nas, ki smo tukaj, še malo razveseli. Ne se smejat - limaj! Ko bi moj vedu, zakaj se tak režim tule zraven rač.!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:01:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja spps še takih slikic! Sej veš, tiste ki se s svojimi stiskajo, jih ni zvečer tukaj. Tak da nas, ki smo tukaj, še malo razveseli. Kaj ta nasmešek pomeni, da jo boš sedaj prilepila?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:03:03
|
|
|
|
Najaa
|
ooo hvala. Ti, a maš še kakega tistega igralca, veš ki si mi ga enkrat prilepila. Joj... kak je že... Mattew M... ne znam napisat priimka. V reklami za parfum Hugo boss je bil fenomenalen!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:03:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer pri nas vse mirno ,še čakam tisto noč saj veste tisto mirno noč celoooooooooo noč,upam ,da do drugega leta rata . Pol bo pa... kaj bo že pol?? Aja, kofe na primorski! Ja najaa ,pa makar sredi zime.Do izole se nebom zgubla tak kot do konjic
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:03:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne se smejat - limaj! Ko bi moj vedu, zakaj se tak režim tule zraven rač.! Pa moj....še dobro, da v temi sedim...on pa pred TV čips gloda...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:04:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer pri nas vse mirno ,še čakam tisto noč saj veste tisto mirno noč celoooooooooo noč,upam ,da do drugega leta rata . Pol bo pa... kaj bo že pol?? Aja, kofe na primorski! Ja najaa ,pa makar sredi zime.Do izole se nebom zgubla tak kot do konjic Do Izole greš itak skoz naravnost! Ko si pa enkrat tu, pa zaviješ sam še na parking. Če greš naravnost, greš v morje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:04:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne se smejat - limaj! Ko bi moj vedu, zakaj se tak režim tule zraven rač.! Pa moj....še dobro, da v temi sedim...on pa pred TV čips gloda... Moj je pa čist zraven na svojem rač. Igra šah. In me gleda in sprašuje kaj mamo spet babe... Ah nič, dragi, vice pokamo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:05:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ooo hvala. Ti, a maš še kakega tistega igralca, veš ki si mi ga enkrat prilepila. Joj... kak je že... Mattew M... ne znam napisat priimka. V reklami za parfum Hugo boss je bil fenomenalen! a on ,ko je špilal v mizi za 5? al neki takega?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:05:18
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:05:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer pri nas vse mirno ,še čakam tisto noč saj veste tisto mirno noč celoooooooooo noč,upam ,da do drugega leta rata . Pol bo pa... kaj bo že pol?? Aja, kofe na primorski! Ja najaa ,pa makar sredi zime.Do izole se nebom zgubla tak kot do konjic Do Izole greš itak skoz naravnost! Ko si pa enkrat tu, pa zaviješ sam še na parking. Če greš naravnost, greš v morje. ...kaka faca si Najaa!!!! p.s. Jaz pa sem do sedaj skoz mislila, da si ti iz KP?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:06:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - a ti špila?,hvalabogu mamo vsaj me nekaj od tega .Hvala ti res da zadovoljiš moje potrebe .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:07:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne se smejat - limaj! Ko bi moj vedu, zakaj se tak režim tule zraven rač.! Pa moj....še dobro, da v temi sedim...on pa pred TV čips gloda... Moj je pa čist zraven na svojem rač. Igra šah. In me gleda in sprašuje kaj mamo spet babe... Ah nič, dragi, vice pokamo! Pa ekran si proč obrni, da ne bo poškilil k tebi, ko bo čakal na potezo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:07:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ooo hvala. Ti, a maš še kakega tistega igralca, veš ki si mi ga enkrat prilepila. Joj... kak je že... Mattew M... ne znam napisat priimka. V reklami za parfum Hugo boss je bil fenomenalen! a on ,ko je špilal v mizi za 5? al neki takega? neeeee! Joj kje je špilal... nazadnje je bil na tv film mislim da "Trideset in še vedno pri starših" al neki takega. Aja, priimek, McCall... nekaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
nadstropna posteljawillmaKoliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?okrog enga leta (
14%)
okrog dveh let (
7%)
okrog treh let (
15%)
okrog štirih let (
16%)
okrog pet let in več (
48%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!