|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
6.7.2009 9:56:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sploh ne govori......imamo zadnje dneve prave borbe zvečeruser posted image  

Ja, res že znajo tako izsiljevati, naša je začela tako na tanko piskati, pešičke stiska in tolče z nogami in ne odneha dokler je ne dvignem. Takrat pa v trenutku tišina in nasmešek do ušesuser posted image  
ja točno tako......Hana je pa še pluvat začela(balončke dela da sem čisto mokrauser posted image )in ne neha dokler ne pristane v naročjuuser posted image

user posted image  res so pravi mali izsiljevalčkiuser posted image
joj kaj še bouser posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
6.7.2009 10:00:11   
timy

sploh ne govori......imamo zadnje dneve prave borbe zvečeruser posted image  

Ja, res že znajo tako izsiljevati, naša je začela tako na tanko piskati, pešičke stiska in tolče z nogami in ne odneha dokler je ne dvignem. Takrat pa v trenutku tišina in nasmešek do ušesuser posted image  
ja točno tako......Hana je pa še pluvat začela(balončke dela da sem čisto mokrauser posted image )in ne neha dokler ne pristane v naročjuuser posted image

user posted image  res so pravi mali izsiljevalčkiuser posted image
joj kaj še bouser posted image user posted image

tega se tudi jaz bojimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
6.7.2009 10:01:31   
rebeka84
cao! kako ste kaj? mi smo včeraj lepo pripotovali v Bosno. Uroš je bil priden. Tudi ko smo prišli se ni nikogar vstrašil.
moja dieta bo morala počakat, da pridem nazaj v Lj, zdaj pa gremo papcat roštilj.
vse slikice sem pregledala! zelo lepe dojenčke imamo!user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
6.7.2009 10:03:40   
timy
Ne vem, ali bi se jokala ali smejalauser posted image

Ko sva z Evo prišli domov, sem dala voziček na balkon. In grem prejle na balkon in nekaj miga na vozičku. Sem se najprej ful prestrašla, kaj je to. In potem vidim, da se v vozičku lepo zležava in preteguje moj mačkon. In še tako zadovoljno me je pogledal, kot bi hotel reči - no, to si mi pa dobro nastavilauser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
6.7.2009 10:03:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao! kako ste kaj? mi smo včeraj lepo pripotovali v Bosno. Uroš je bil priden. Tudi ko smo prišli se ni nikogar vstrašil.
moja dieta bo morala počakat, da pridem nazaj v Lj, zdaj pa gremo papcat roštilj.
vse slikice sem pregledala! zelo lepe dojenčke imamo!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še namesto nas pojej kakšen čevapčičuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
6.7.2009 10:05:09   
Čebel@

Ne vem, ali bi se jokala ali smejalauser posted image

Ko sva z Evo prišli domov, sem dala voziček na balkon. In grem prejle na balkon in nekaj miga na vozičku. Sem se najprej ful prestrašla, kaj je to. In potem vidim, da se v vozičku lepo zležava in preteguje moj mačkon. In še tako zadovoljno me je pogledal, kot bi hotel reči - no, to si mi pa dobro nastavilauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
6.7.2009 10:09:45   
timy
No, še dokazno gradivouser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
6.7.2009 10:12:29   
Čebel@

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image kva je huduser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
6.7.2009 10:14:40   
Onasiss

mlea-DOBRODOŠLA NAZAJ user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala.... enako....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
6.7.2009 10:15:51   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

LIA,ŠPELA,TIA,ALJAŽ-vse dobro ob obmesečnici

user posted image

Tudi jst!!! user posted image

Tudi jaz.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
6.7.2009 10:17:03   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy sej mi smo tud mel flašo pa cucelj goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včasih so se težko dobile flaške so se pa komot dobil cuclji k so šli na tako flašo k je od piva (lahko je tud od ore al pa kej takega, ko se je v tistem času pil...... tak da če je pivo ven zlila pa flašo dober oprala pol še človek razume..... drgač pauser posted image
no vidiš tega pa nisem vedlauser posted image ........mi je pa itak šponsko da jo je trešil.......se ji je verjetno za kaj maščeval.......a veš da ko včahih česa ni hotel jesti,ga je tepla s koprivo po roki-se mi kar smili(še čudno da nima travmuser posted image )user posted image

a res al kaj? jst jo zadavim... bogi mali otroček..... ženska nima 100 pik tak da daleč stran od nje in jst ji na tvojem mestu nikol nebi dala otročka v varstvo.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
6.7.2009 10:18:47   
Onasiss
Mi smo imeli danes ceplenje...

NAŠE NOVE  MERE PRI 4,5 MESECIH:

67,5 cm
6940 g

PA ŠE PRVI ZOBEK PRI 4,5 MESECIH.user posted image user posted image

Napotene sva k oftalmologu zaradi učk.

Zdajle čakamo na patronažno da nam pride "predavat" o uvajanju GH.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
6.7.2009 10:20:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo user posted image user posted image user posted image HELP

joj ženska pa kaj kličeš v razvojno?????? naš se tud kr naravnost dviguje pa kaj sej se je florjan tud pa je vse OK z njim..... pa mi smo se tud moja mami ni mela telefona, da bi za vsako figo kam klicala.... pusti otroka, da se razvija v svojo smer......
oprosti grobosti sma res ne vem zakaj eni tok za vsako stvar paničariteuser posted image   bodite srečne, da se otzrok razvija.... men je tud P rekla pri florjanu k se je kr na nogice postavljal pr 6 mesecih da se ne sme ja kaj ga nej prvežem? če nebi mogu nebiuser posted image
da te pa pošlje na samopačljivo fizioterappijo je pa to sam priložnost zaslužka, ker take mamice je komot okol prenest.... sej bi vse mamica za svoje otročke vse naredle..... sam jst se veselim če kej takega nardi pa sploh ne pomislim, da bi kjicala P  al pa kogarkoli to bom k bo mel vročino in ta ne bo padla al pa bo karkoli drugega narobe

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.7.2009 10:23:20 >

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
6.7.2009 10:24:47   
Katjusa

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image kva je huduser posted image user posted image user posted image user posted image  

ful doberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
6.7.2009 10:25:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

67,5 cm
6940 g

kaka GH vi boste kr s šnicli začel k mate že zobekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
6.7.2009 10:36:05   
BarbaraGS
Katjusa nisi nic groba...sej meni se tudi zdi pretiravanje. Mislim, kot da so otroci neki roboti, ki morajo po neki liniji razvoja. Ne vem no. Klicala pa sem ker mi hodimo v razvojno, sam zdaj do septembra ni placa in so naju komaj takrat narocili, pa sem rekla, da raje sporocim kak pa kaj... Jaz sem mislila, da bodo zadovoljni da se naprej steguje, ker je kao stegovanje nazaj napacno, pol pa me cist zaparanoji. Grozno...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
6.7.2009 10:36:34   
Katjusa

user posted image
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO)  NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE....
Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu.....

MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
6.7.2009 10:39:02   
Čebel@

majchy sej mi smo tud mel flašo pa cucelj goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včasih so se težko dobile flaške so se pa komot dobil cuclji k so šli na tako flašo k je od piva (lahko je tud od ore al pa kej takega, ko se je v tistem času pil...... tak da če je pivo ven zlila pa flašo dober oprala pol še človek razume..... drgač pauser posted image
no vidiš tega pa nisem vedlauser posted image ........mi je pa itak šponsko da jo je trešil.......se ji je verjetno za kaj maščeval.......a veš da ko včahih česa ni hotel jesti,ga je tepla s koprivo po roki-se mi kar smili(še čudno da nima travmuser posted image )user posted image

a res al kaj? jst jo zadavim... bogi mali otroček..... ženska nima 100 pik tak da daleč stran od nje in jst ji na tvojem mestu nikol nebi dala otročka v varstvo.....

ona sigurno ne dobi Hane v varstvo,ker ji ne zaupam

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
6.7.2009 10:40:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

67,5 cm
6940 g

kdaj pa imata naslednjič pregled?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
6.7.2009 10:41:54   
Katjusa

Katjusa nisi nic groba...sej meni se tudi zdi pretiravanje. Mislim, kot da so otroci neki roboti, ki morajo po neki liniji razvoja. Ne vem no. Klicala pa sem ker mi hodimo v razvojno, sam zdaj do septembra ni placa in so naju komaj takrat narocili, pa sem rekla, da raje sporocim kak pa kaj... Jaz sem mislila, da bodo zadovoljni da se naprej steguje, ker je kao stegovanje nazaj napacno, pol pa me cist zaparanoji. Grozno...

lej prevezat je ne moreš, tak da bodi vesela, da se tako razvija sej mi se tud naprej potegnemo k se vstajamo..... tud če želi kej dosežt se more naprej potegnat tak da..... to je eden naravnih gibov (vsaj po moje) seveda tam se grejo neka pravila in knjige svoje otroke pa vprašanje kako rihtajo..... ne vem kako tako malemu otroku rečt, da se ne sme naprej stegntuser posted image razn da ga prvežeš in mu držiš neko prisilno držo polek tega pa se bo cel dan počutu nelagodno in jokal.... tega pa ne želimouser posted image
do septambra vi2 sploh ne boste rable več razvojne k se bo že vse poštimalo kot se moreuser posted image user posted image user posted image user posted image
včasih je blo drugale č so otroke tako povijl, da tud prdnt niso mogl.... zdej pa pr 3 mesecih že skoraj hodijouser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
6.7.2009 10:42:44   
Čebel@

punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo user posted image user posted image user posted image HELP

joj ženska pa kaj kličeš v razvojno?????? naš se tud kr naravnost dviguje pa kaj sej se je florjan tud pa je vse OK z njim..... pa mi smo se tud moja mami ni mela telefona, da bi za vsako figo kam klicala.... pusti otroka, da se razvija v svojo smer......
oprosti grobosti sma res ne vem zakaj eni tok za vsako stvar paničariteuser posted image   bodite srečne, da se otzrok razvija.... men je tud P rekla pri florjanu k se je kr na nogice postavljal pr 6 mesecih da se ne sme ja kaj ga nej prvežem? če nebi mogu nebiuser posted image
da te pa pošlje na samopačljivo fizioterappijo je pa to sam priložnost zaslužka, ker take mamice je komot okol prenest.... sej bi vse mamica za svoje otročke vse naredle..... sam jst se veselim če kej takega nardi pa sploh ne pomislim, da bi kjicala P  al pa kogarkoli to bom k bo mel vročino in ta ne bo padla al pa bo karkoli drugega narobe

super napisanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak tiste ki imamo prvega otroka še bolj malovemo in valda se ustrašiš za vsak drekuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
6.7.2009 10:43:30   
Katjusa

si me potolažla, da me ne bo še to skrbelo..... baba neumna jst bi jo dala kr v norišnicouser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem a je ona tvojga na tržnici kupla, da ga je lahko pol s koprivo po rokicah če bošček ni mogu jest

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
6.7.2009 10:45:44   
Katjusa

super napisanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak tiste ki imamo prvega otroka še bolj malovemo in valda se ustrašiš za vsak drekuser posted image

sej sem jst tud mela florjana vse smo ble enkrat prvič mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je da zdej delam veliko stvari drugače..... sam tud pri florjanu nisem komplicirala.... enkrat sem P klicala k je mel vročino pa je rekla, da če mu v 3 dneh ne pade nej pridemo pokazatuser posted image pol pa nisem več klicala, ker sem vidla, da se morem sama znajtuser posted image hvalabogu nikol ni blo kej hujšega

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
6.7.2009 10:46:23   
Čebel@

si me potolažla, da me ne bo še to skrbelo..... baba neumna jst bi jo dala kr v norišnicouser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem a je ona tvojga na tržnici kupla, da ga je lahko pol s koprivo po rokicah če bošček ni mogu jest

revež ima zdej odpor do določene hrane in počasi mu jo jaz predstavljam(da vsaj poskusi).......midva Hane ne bova sisila če česa ne bo hotela jesti,ampak bo pa vsaj poskusit mogla(če ne probaš ne veš kakšen je okus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
6.7.2009 10:48:04   
Čebel@

sej sem jst tud mela florjana vse smo ble enkrat prvič mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je da zdej delam veliko stvari drugače..... sam tud pri florjanu nisem komplicirala.... enkrat sem P klicala k je mel vročino pa je rekla, da če mu v 3 dneh ne pade nej pridemo pokazatuser posted image pol pa nisem več klicala, ker sem vidla, da se morem sama znajtuser posted image hvalabogu nikol ni blo kej hujšega

se strinjam,ampak včasih te pač prime panike in se vsaj potolažiš ko ti sestra(sploh ne zdravnica)recimo po telefonu pove da je neki čisto normalno

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?