Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:49:12
|
|
|
|
Katjusa
|
kej ve nardite k vaši otročki v postlci kličejo atija in ta je v službi..... benjamin se je pravkar zbudil in kliče aggggi kaj nej zdej grem jst k moj pride šele popoldne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:53:12
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy sej je res, da smo pač tko da se s svojim otrokom bojimo kej delat, če oni ne rečejo, da lahko in če ne rečejo da je vse super nas je skos strah kaj je narobe..... to smo pač mame:)
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.7.2009 10:54:01 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 10:57:29
|
|
|
|
črticaa
|
no za tiste ki vm otorci že jejo sladoled,..pr nm je novi hit slikce od avto in moto sladoleda,..če je še pr keri z veseljem menjamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 11:03:40
|
|
|
|
Urša08
|
no pa mam pet minut - vsaj upam Katjuša če Nejc kliče oči, al pa sprašuje kje je mu povem da je v službi in da popoldan pride. Seveda grem jaz do njega oz. pr nam je itak tko da sam leta po stanovanju Barbarags jaz tudi ne vem kaj je narobe če se sama hoče posesti Predlagam da poslušaš svojega otročka in se po njem ravnaš. Jaz sem zagovornica tega da je otroček čim več na tleh. Edino česar nisem nikoli delala je pa to, da bi sama otroka postavljala na nogice, ga v karkoli silila, to pa ne. Otrok se mora sam razvijati po svojih zmožnostih. Je pa tako eni otročki malce prehitevajo v razvoju, eni gredo bolj počasi ampak kmalu csi isto letajo no pa je spet alarm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 11:05:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej je res, da smo pač tko da se s svojim otrokom bojimo kej delat, če oni ne rečejo, da lahko in če ne rečejo da je vse super nas je skos strah kaj je narobe..... to smo pač mame:) najbolj groza me je tega da bi jokala pa jaz nebi vedla kako ji pomagat-enkrat je bilo že tako in še dobro da je bil moj doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 11:07:25
|
|
|
|
|
Na hitro pr nas nč novega poleg naše nadobudnice.. Hvala za čestitke in res že pet mesecev imamo zakja gre čas tako hitro ,mi je včer Laura rekla mami čez 6 mesecev pa greš delat ...ma ja sej bom mogla preživet nisem edina... Drugače pa uživajte vidim da otročki uživajo Katjusa lepo za kopanje... Mlea superca za odličen dopust in za zobek.. Majchy dobrošlica nazaj v to noro doparo... Sunny lepo tudi za kopanje v taveliki banji... Shuka Rebeka lepo se imejte v Bosni sej sem še kaj pozabla ampak se opravičujem... papa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 11:08:09
|
|
|
|
črticaa
|
1) a je že kdo dobropis od Bc al pa pikapoke dobu 2) a kera uporablja komarčkov čaj od hipija
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 11:25:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa 1) a je že kdo dobropis od Bc al pa pikapoke dobu kakšen dobropis 2) a kera uporablja komarčkov čaj od hipija jaz ga imam doma,Hani sem ga samo enkrat ponudila ker ga ni hotela piti(beri:vse je ven spljuvala)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 11:27:00
|
|
|
|
Čebel@
|
cita.......hvala za dobrodošlico.......se je stanje že kaj izboljšalo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 11:27:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa 1) a je že kdo dobropis od Bc al pa pikapoke dobu kakšen dobropis 2) a kera uporablja komarčkov čaj od hipija jaz ga imam doma,Hani sem ga samo enkrat ponudila ker ga ni hotela piti(beri:vse je ven spljuvala) naš pije pa samo ta čaj nobenge drugega noče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 11:31:25
|
|
|
|
Urša08
|
mlea super da ste uživali na morju Dej po pogovoru s patronažno o gosti hrani malce napiši, če se ti bo dalo. Vsaj to kaj naj ne bi jedli do prvega leta. Če se ne motim naj ne bi jedli oreščkov, beljaka, jagode, kivi, kravje mleko, svinjina,. Kar popravi me in dopolni. Pa še zanima me kdaj naj bi sedaj začeli uvajati gluten? Hvala no Žigec je bil turbo pokakan, sva se mogla umit in na novo oblečt. Potem sem mu dala korenčkovo kašico in seveda je šlo itak skor vse vn tole uvajanje bo pri nama trajalo pa nč hudga, saj se nikamor ne mudi črticaa jaz nisem dobila dobropisa , čajčka mu pa ne dajem, se samo dojiva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 11:31:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa 1) a je že kdo dobropis od Bc al pa pikapoke dobu kakšen dobropis 2) a kera uporablja komarčkov čaj od hipija jaz ga imam doma,Hani sem ga samo enkrat ponudila ker ga ni hotela piti(beri:vse je ven spljuvala) naš pije pa samo ta čaj nobenge drugega noče kako so si različni,a ne naša pa samo prekuhano vodo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 11:33:14
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....včeraj sem prilepila en link od GH ,če ti pride kaj prav
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 11:40:06
|
|
|
|
Urša08
|
u majchy bom pogledala hvala nisem nč za nazaj brala, ker ni bilo časa Sedaj naj bi Žiga spal, sicer ne vem kok časa, Nejc je pojedel jogurt in upam da bo šel spat. Jaz morm pa kuhno v red dat k je kot da bi bomba usekala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 11:59:49
|
|
|
|
Onasiss
|
Glede Gh-tako kot na tem linku od Majchy piše. Uvajanje goste hrane naj bi potekalo v naslednjem vrstnem redu: 1. RIŽ 2. KORENJE, BUČKA 3. KROMPIR, KORUZA (POLENTA) 4. CVETAČA, KOLERABA 5. JABOLKO, HRUŠKA, MARELICA Je svetovala še, naj zvečer, ko ji bom dajala kašice, dodam še pol žličke olja-oljčno, repično, koruzno, sojino.... Res una hladno stiskana. Po 7. mesecu belo meso, po 8. mesecu rumenjak, po 10. mleko Ribe-naj bi šele po 11. mesecu. Sadje- jabolka, banane, melona, lubenica....DA Jagode, kivi in podobno šele po 11. mesecu. Tole je bilo bolj na grobo. Mi bomo začeli kar z šnicli (kot je Katjusa napisala) ker imamo že zob.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 12:01:00
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja gluten, šele po 8. mesecu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 12:11:30
|
|
|
|
Čebel@
|
en kveščen:kdaj jim daste GH?jaz bi ji dala tadrug obrok(okoli 12.00)-ji ne upam dati nič zvečer da jo nebi šravfalo in posledično nebi spali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 12:12:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Glede Gh-tako kot na tem linku od Majchy piše. Uvajanje goste hrane naj bi potekalo v naslednjem vrstnem redu: 1. RIŽ 2. KORENJE, BUČKA 3. KROMPIR, KORUZA (POLENTA) 4. CVETAČA, KOLERABA 5. JABOLKO, HRUŠKA, MARELICA Je svetovala še, naj zvečer, ko ji bom dajala kašice, dodam še pol žličke olja-oljčno, repično, koruzno, sojino.... Res una hladno stiskana. Po 7. mesecu belo meso, po 8. mesecu rumenjak, po 10. mleko Ribe-naj bi šele po 11. mesecu. Sadje- jabolka, banane, melona, lubenica....DA Jagode, kivi in podobno šele po 11. mesecu. Tole je bilo bolj na grobo. Mi bomo začeli kar z šnicli (kot je Katjusa napisala) ker imamo že zob.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 12:15:45
|
|
|
|
Urša08
|
majchy in mlea zlati sta No jaz sem Žigu prvo dala riževo kašico par dni in danes korenček. Kot sem rekla Žiga še ni najbolj pripravljen in po večini gre vse vn oz. on se mi smeji in gre hrana vn ni še zakapiral ampak bo že. No kuhinja je spedenana, juhica se kuha zraven bodo palačinke. Sedaj pa še dnevno zrihtam. Majchy kako je Hana banana, še vedno veliko spančka? Mlea ste imeli lepo vreme na morju?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 12:16:48
|
|
|
|
Urša08
|
majchy a misliš prvi obrok goste hrane kdaj dajemo? Komot okoli 12 v času kosila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 12:21:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy a misliš prvi obrok goste hrane kdaj dajemo? Komot okoli 12 v času kosila. ja sem mislila ji dati prvo rundo mleko,tadrugo pa recimo par žličk jabolka,naprej pa spet mleko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 12:23:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy kako je Hana banana, še vedno veliko spančka? čez dan brez problema zaspi,zvečer za glavno spanje imamo pa že nekaj dni prave borbe.....sploh neče zaspati in kar cmevka in dudo meče ven......zaspana je dovolj,kvečem je preveč zmatrana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 12:24:18
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa 1) a je že kdo dobropis od Bc al pa pikapoke dobu kakšen dobropis boniteta u obliki bona (če zapravč nad 300 oz 417 eur) 2) a kera uporablja komarčkov čaj od hipija jaz ga imam doma,Hani sem ga samo enkrat ponudila ker ga ni hotela piti(beri:vse je ven spljuvala) naš pije pa samo ta čaj nobenge drugega noče ja jz ga mam ful,..k ga moj noče, pa ti ga pšošlem,..pred ga konc uzame (če ga hočeš) nš je pa kompet zj pil,..čaja ma dost,..pa sokci so mu ušeč (še posebi breskev) aja učer sm dobla torto mjam,..in je tamau ful gledal,..sm mu dala iz prsta mal polizat čokolade,..in je dokazal da je moj sin (jz sm zasvojena s čokolado) je bil čist navdušen in je hotu šeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 6.7.2009 12:24:28
|
|
|
|
Urša08
|
majchy ja čist prov si se odločila Veš čist pozabim da tvoja princeska dolgo spi in da imata ob 10 šele zajtrk Mi imamo ob 6 zajtrk
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?