|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
6.7.2009 12:28:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy ja čist prov si se odločila user posted image Veš čist pozabim da tvoja princeska dolgo spi in da imata ob 10 šele zajtrk user posted image Mi imamo ob 6 zajtrk user posted image
danes bova imeli en obrok več,ker je že ob 7.00 jedla(zaspala je pa ob 22.00)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
6.7.2009 12:31:35   
Čebel@
črticaa.......aha-hvala za pojasnilo-nisem toliko zapravljalauser posted image .......a Dominik pa že čokoladouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image kaj pa riževo kašico?je treba tudi čez dan uvajati,ali enostavno jo daš pred spanjem?se opravičujem,punce,ampak res nimam prav veliko pojma okoli GHuser posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 6.7.2009 12:32:00 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
6.7.2009 12:42:41   
SURF
Pozdravljene!

Še kar bolane,Patricija ima vročino,kašljauser posted image user posted image sedaj spi..delam vse mogoče,od materine dušice,parne sobe v kopalnici,tople pleničke občasno z prepraženemi kamilčkami,calpol,malo slezovega sirupa ki pomirja kašelj,noseka čistiva non-stop z respiratorjem in fiziološko..pa gre malo na boljše.
Punce,sedaj nazadnje je imela 37,5..je to vročina pri dojenčkihuser posted image
Kdaj bova lohka šle zopet ven?Ko vročina mine in vse..je še treba čakat kakšen dan?user posted image

Malo sem vas preletela,super se imate po fotkah sodečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
6.7.2009 12:43:52   
Čebel@
pri nas pa grmiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
6.7.2009 12:44:13   
sunny24
majchy, Hani daš komot za papcat tam okoli 12h...Lih neki žličk, tko, da se navadi na okus. Pol pa mlao počaki in mleko dalje.

Jst sem ji tudi riževo kašico dala za kosilo, P mi je rekla, da naj ji dam pred spanjem, sam ne vem kako...Al v flašo al po žlički? Ker Gaja zaspi na flaši in jo pol sam preložim v postlo...

No, tko je Gaja mela "jedilnik" za kosilo... 1. in 2. dan riževa kašica, 3. dan korenček, 4. dan krompir, 5. dan hruška, danes 6.dan jabolko in jutri krompir. Seveda pa pol še mleko.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
6.7.2009 12:44:56   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Pr nas tudi, pa tudi ulilo se je lihkar...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
6.7.2009 12:45:23   
Čebel@
salt........sory,jaz se ne spoznam na to tko da ti ne bom solila pameti......samo pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej Patricija boljša

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
6.7.2009 12:46:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, Hani daš komot za papcat tam okoli 12h...Lih neki žličk, tko, da se navadi na okus. Pol pa mlao počaki in mleko dalje.

Jst sem ji tudi riževo kašico dala za kosilo, P mi je rekla, da naj ji dam pred spanjem, sam ne vem kako...Al v flašo al po žlički? Ker Gaja zaspi na flaši in jo pol sam preložim v postlo...

No, tko je Gaja mela "jedilnik" za kosilo... 1. in 2. dan riževa kašica, 3. dan korenček, 4. dan krompir, 5. dan hruška, danes 6.dan jabolko in jutri krompir. Seveda pa pol še mleko.
full ti hvalauser posted image ima pa pester jedilnik Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
6.7.2009 12:47:24   
sunny24
surf, ne, to ni vročina, vročina je od 38,5C dalje. Upam, da bo Patricija spet hmali zdravauser posted image !user posted image user posted image

Glede tega, pa če lahko greste ven, ti bo mogla pa kira bol zverzirana februarčica povedat...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
6.7.2009 12:48:45   
Čebel@

Pr nas tudi, pa tudi ulilo se je lihkar...user posted image user posted image user posted image
pa tko lep user posted image  je že biluser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
6.7.2009 12:48:59   
sunny24
majchy, to je direkt iz Paparice jedilnik-iz knjige. To je prvi teden, pol pa naprej...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
6.7.2009 12:51:06   
Čebel@

majchy, to je direkt iz Paparice jedilnik-iz knjige. To je prvi teden, pol pa naprej...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
6.7.2009 12:52:03   
Urša08
Surf jaz tudi mislim da 37,5 ni vročina. Upam da se čim prej pozdravi boščka mala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny dober jedilnik user posted image A mata že cel obrok?

Pri nas pada dež, sicer je pa to že standard da parkrat na dan pada dež. user posted image tole poletje je pa za en user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
6.7.2009 12:52:19   
Čebel@
sunny.......verjetno si spregledala.....ali imaš od petrap cifro?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
6.7.2009 12:53:39   
Čebel@

tole poletje je pa za en user posted image

se strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
6.7.2009 12:56:00   
sunny24
ursa, ne, par žličk...Tko počasi...Da se navadi. user posted image   Kar ostane pojem jst...user posted image user posted image user posted image

majchy, nism spregledala, ampak pozabla...user posted image   To je emšo kriv...user posted image user posted image user posted image    Bom zdej poslala in poročam.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
6.7.2009 12:56:43   
sunny24

tole poletje je pa za en user posted image

se strinjamuser posted image user posted image

Tudi jst, tudi jst

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
6.7.2009 13:00:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

1) a je že kdo dobropis od Bc al pa pikapoke dobu
kakšen dobropisuser posted image   boniteta u obliki bona (če zapravč nad 300 oz 417 eur)
2) a kera uporablja komarčkov čaj od hipija 
jaz ga imam doma,Hani sem ga samo enkrat ponudila ker ga ni hotela piti(beri:vse je ven spljuvala)

naš pije pa samo ta čaj nobenge drugega nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja jz ga mam ful,..k ga moj noče, pa ti ga pšošlem,..pred ga konc uzame (če ga hočeš)

nš je pa kompet zj pil,..čaja ma dost,..pa sokci so mu ušeč (še posebi breskev)
aja učer sm dobla torto mjam,..in je tamau ful gledal,..sm mu dala iz prsta mal polizat čokolade,..in je dokazal da je moj sin (jz sm zasvojena s čokolado) je bil čist navdušen in je hotu šeeeeeeeee

sevede ga z veseljem vzamem, da ga ne boš stran metala:) maš moj naslov?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
6.7.2009 13:02:29   
sunny24
majcy, poslala...čakam

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
6.7.2009 13:06:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravljene!

Še kar bolane,Patricija ima vročino,kašljauser posted image user posted image sedaj spi..delam vse mogoče,od materine dušice,parne sobe v kopalnici,tople pleničke občasno z prepraženemi kamilčkami,calpol,malo slezovega sirupa ki pomirja kašelj,noseka čistiva non-stop z respiratorjem in fiziološko..pa gre malo na boljše.
Punce,sedaj nazadnje je imela 37,5..je to vročina pri dojenčkihuser posted image
Kdaj bova lohka šle zopet ven?Ko vročina mine in vse..je še treba čakat kakšen dan?user posted image

Malo sem vas preletela,super se imate po fotkah sodečuser posted image user posted image user posted image user posted image

to ni vročina, komot greste ven, mi ostanemo not nad 38 in vzamemo calpol nad 38,5 damo svečko paracetamola

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
6.7.2009 13:07:57   
Katjusa

pa tko lep user posted image  je že biluser posted image

mi smo pa dober iz bazena prišli eni so se kopal:)
user posted image
user posted image
user posted image
drugi so pa v senčki sedel:
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
6.7.2009 13:12:39   
Katjusa

črticaa.......aha-hvala za pojasnilo-nisem toliko zapravljalauser posted image .......a Dominik pa že čokoladouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image kaj pa riževo kašico?je treba tudi čez dan uvajati,ali enostavno jo daš pred spanjem?se opravičujem,punce,ampak res nimam prav veliko pojma okoli GHuser posted image

katero roževo kašico pa to dajete
ja drgač pa daš par žličk pred spanjem in potem še mleko.... pa obrok počasi povečuješ mi smo pri florjanu imel tako večerjo okol 8 zvečer ob 9 je dobil pa mleko in spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
6.7.2009 13:27:05   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Da se čimprej pozdravite. Ubogica mala.

Ti greš lahko z njo ven na zrak tudi če ima vročino. Sveži zrak ni še nikomur škodval. Samo zavaruj jo pred vetrom.

Imamo alarm...pridm nazaj.

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
6.7.2009 13:32:48   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

punce dajte mi prosim pomagat. Kerim se vsedajo otroci in kak se jim, ker moja se non stop gor vlaci in sem pac klicala razvojno, da jim povem in me je zdravnica cist nabedirala, da so to napacni gibalni vzorci, da bi se mogla z boka v sedec polozaj in ne naravnost in da moram pod nujno it in placat fizioterapijo, da mi pokazejo kako in kaj (placat ker oni nimajo nic prosto)... jaz res ne vem al je to res tako nenormalna zadeva al kaj??? Jaz sem pa s takim veseljem gledala kak si razvija trebusne misice ker nam je na prvem obisku rekla, da se mora otrocek stegovat naprej in da morajo tudi igracke viset tako nad trebusckom. Zdaj ko pa to dela, pa spet neki niso zadovoljni in me v paniko rinejo user posted image user posted image user posted image HELP

Barbara, pomir se. Lej, moja se tud proba posedet, pa ji seveda ne rata če ji jst ne pomagam.  To niso napačni gibalni vzorci, je del razvoja. PPosedanje iz boka pride kasnej.
Kaj si pa mislm o tej dohtarci pa ne bom rekla... ĆDejstvo pa jeda mora stvar dohtar vidt preden lahko komentira.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
6.7.2009 13:58:02   
sunny24
Misija papanja jabolke uspela...Gaja bi kar še in še...Se je full jezila, ko je vidla, da sm jst pojedla do konca...user posted image user posted image user posted image  Pa full lepo odpira usta, skori nič ne plune ven...Pridna moja punca!user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?